Link your blog

Heii! Mä tykkään älyttömästi toteutella teidän toivepostauksia ja itse asiassa pyrin nykyään siihen, että vähintään kerran viikossa toteutan yhden sellaisen. Teidän toiveet on jälleen kuultu ja yksi idea on ollut viime aikoina kannatuksessa ylitse muiden, joten tässä se tulee:

linkitä blogisi1


LINKITTÄMINEN PÄÄTTYNYT!


Nimittäin paljon pyydetty linkitä blogisi-postaus! Oon joskus ennemminkin toteuttanut tälläisen, mutta vaikka blogien selaamisessa onkin kova työ niin mielelläni toteutan tämän uudestaan Laitoin tähän osallistumisaikaa tasan viikon (tarkka päättymispäivä näkyy kuvassa), sen jälkeen käyn ne kaikki läpi ja esittelen täällä vaikka muutaman suosikin. Olisikohan 5-10 suosikkia hyvä määrä?

Eli voit linkittää oman blogisi tai esimerkiksi kaverisi blogin – Ja nyt antaa palaa!!


No Comments

Post A Comment