Spring shopping Vol. 1

Eilen kun kävin mun viime aikaisia ostoksia läpi niin tajusin, että niitä on aika paljon. Joten ajattelin jakaa nämä kevään uusimmat ostokset kahteen osaan – toinen kuvina ja toinen videona. Tampereella käydessä vaatteita kertyi ihan kiitettävä määrä ja postissa on vielä tulossa pari pakettia eli esiteltävää riittää!! Ennen, kun alan höpötellä enempää niin aloitetaan näillä kuvilla:

IMG_3384
Mun oli pakko laittaa tähän ensimmäiseksi ehkä koko Tampereen paras ostos!! Nimittäin aivan ihanan kesäinen peplum, jossa on yhtä tämän kesän hittikuosia – värikästä kukkaa Ostin tämän Gina Tricotilta ja heti ensimmäisenä, kun kävelin sisään niin näin tämän ja huomasin, että niitä oli enää pari jäljellä. Menin heti katsomaan, että löytyykö omaa kokoa ja löytyi (tässä kohtaa huokaisin helpotuksesta). Hintaa tällä oli 14.90€.

IMG_3442
Käytiin hetki sitten Iriksen kanssa toistemme vaatteita läpi ja katsottiin, että löytyisikö niistä jotain ostettavaa. Mä bongasin nämä revityt farkkushortsit, jotka meinasin ostaa jo viime kesänä. Puuttuvien kokojen vuoksi ne jäi silloin kauppaan, mutta nyt sitten sain ne! Nämä on alunperin H&M;:stä ja ostin nämä 8€:lla eurolla.

IMG_3559
Toinen super hyvä löytö Gina Tricotista on läpikuultavan valkoinen paita, jossa on pientä röyhelöä. Kokeilin tätä ja samalla siellä sovituskopissa suunnittelin jo monia kesäisiä asuja tämän paidan ympärille! Nämä sopii todella hyvin yhteen yläpuolella näkyvien farkkushortsien kanssa. En malta odottaa, että saan pukea kyseisen asun päälleni Tämä maksoi 24.95€.

IMG_3387
H&M;:n tilauksessa saapui mun varmaan kuudes harmaa college… Tämä kuitenkin eroaa paljon muista! Kuvasta ei ehkä huomaa, mutta tämä on tosi ohutta kangasta ja on päällä ihanan rento. Lisäksi tuo punainen kuvio kruunaa koko paidan! Ehkä mun pitää nyt alkaa toisesta päästä karsimaan harmaita collegeita. Tämä oli ainoastaan 9.95€.

IMG_3449
Sitten vähän koruja, joita ei voi olla koskaan liikaa vai mitä? Tuon täydellisen valkoisen rannekorun löysin H&M;:n netistä ja tilaukseen se lähti alle minuutissa. Se on yksinkertainen, mutta samalla aivan ihana ja ostamisen jälkeen se on ollut mun kädessä melkein päivittäin Hintaa sillä oli 6.95€ ja lisää sormen yläosissa käytettäviä sormuksia edellisten kadonneiden tilalle 2.95€ ja kultaiset korvakorut myöskin H&M;:stä hintaan 4.95€.

IMG_3465Näitä collegeshortseja oon jo pidemmän aikaa katsonut täällä H&M;:ssä, mutta vasta Tampereelta ne sitten lähti kassan kautta kotiin. Tykkään erityisesti niiden tiukasta muodosta ja oon viime aikoina ihastunut erilaiseen siniseen sekä varsinkin tähän tummansiniseen, joka piristää mun mielestä hyvin näitä normaaleja ”perus” shortseja. Nämä oli 7.95€.

IMG_3515
Nämä luonnonvalkoiset kaunokaiset ehtikin jo vilahtaa hetki sitten asukuvissa! Vaikka nämä saattaa erilaisen värinsä ansiosta vaikuttaa vaikeasta yhdisteltäviltä niin ne onkin yllättävän helppo laittaa piristämään jotain asua tai niistä voi tehdä koko asun katseen vangitsijan. Varsinkin näiden ja mustien farkkujen kombo on pettämätön Nämä on H&M;:stä ja maksoi 14.90€.

IMG_3547
Tässä näkyy toinen ostos, jonka päälle pukemista en millään malttanut odottaa. Niinpä sekin ehti vilahtaa kerran asukuvissa, mutta tässä se näkyy vielä paremmin henkarilla. Eli lähdin Tampereelta etsimään baby bluen väristä paitaa. Ensimmäisenä kävelin Cubukseen ja löysin sen!! Voiko olla näin hyvä tuuri? Ja löysin sen vielä ihanassa naruolkaintoppi-mallissa. Nuo naruolkaintopit on mulla tämän kesän yksi käytetyimmistä yläosista ja niitä alkaa löytyä jo monessa eri värissä ja kuosissa mun vaatekaapista… Tämä maksoi muistaakseni 14.90€.

IMG_3497
Moni on varmaan törmännyt näihin Soap &Glory; tuotteisiin ulkomaalaisissa blogeissa sekä Weheartissa. Tai mä ainakin olin ja ilokseni huomasin, että niitä on nyt saatavilla myös Polkashopista!! Sain valita kyseisestä tuotesarjasta muutaman tuotteen testaukseen ja valitsin Flake Away-nimisen kuorintavoiteen vartalolle sekä Peches & Clean 3-in-1 puhdistusmaidon. Kyseisen tuotesarjan kaikki tuotteet löytyy täältä!

IMG_3390
Kosmetiikasta hypätään meikkeihin! Oon kunnon huulirasvariippuvainen ja en tarkoita käyttöä vaan niiden hamstraamista :-D Multa löytyy vaikka mitä erilaisia purkkeja, makuja jne. Tietysti en voinut vastustaa Labellon uusia huulirasvoja vaan oli pakko niistä ostaa yksi omakseni. Tämä vesimelooni näytti ja kuulosti niin herkulliselta, että valinta oli helppo  Ostin tämän Anttilasta ja hintaa oli 1.99€.

IMG_3362
Ja viimeisenä sattumalta Seppälästä löytynyt valkoinen kesäinen hattu. Oon jo ennemmin katsonut tälläisiä hattuja, mutta vastaan ei oo tullut yhtäkään kivaa mallia tai väriä. Yllätyin positiivisesti, kun Seppälän valikoimaan oli tullut kyseisiä hattuja ja vielä oikeassa värissä! Tämä maksoi 7.95€.

Siinä olisi nyt osa uusista hankinnoista ja loput näkyy sitten myöhemmin videon muodossa! Kertokaa ihmeessä mitä tykkäsitte ostoksista entä löytyikö jotain erityistä suosikkia näistä?


60 Responses to “Spring shopping Vol. 1”

 1. Avatar Kata sanoo:

  Tosi kivoja ostoksia! Kesävaatteita myös minä oon ostanut jo hurjasti, saa mun puolesta kesä jo tulla – oon valmis!:>
  http://myunstoppablelifestyle.blogspot.fi/

 2. Avatar Janni sanoo:

  Aivan ihana toi kukkakuosinen peplum! Munkin lemppari näistä ehdottomasti! :) Toinen mikä itselläkin on hakusessa on lierihattu (jota en olisi aiemmin uskonut haluavani) :D Toi seppälän on kyllä aika täydellinen. ♥

 3. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti Kata!! :) Joo sama täällä, valmiina ollaan ♥ Tulisipa se nopeasti! :)

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin :) Se on niin ihanan kesäinen :) ♥ Oo vähän kiva! :) Mulla on kans sama, etten olisi vuosi sitten uskonut että haluan tuollaisen hatun :D Mutta se on kyllä niin täydellinen :) Kannattaa käydä Seppälässä kokeilemassa tuota! ;-)

 5. Avatar Jutta sanoo:

  Aivan ihana toi kukkakuosinen peplum! Ehdottomasti munkin suosikki näistä kaikista, vaikka haluaisinkin jokaisen noista omaankin vaatekaappiini :))

 6. Avatar Tiina sanoo:

  Aivan ihania ostoksia!! :)
  Toi collegepaita kyllä vei mun sydämen, onkohan noita vielä kaupoissa tai nettisivuilla?

 7. Avatar iikku sanoo:

  Ihania ostoksia♥ Tykkään kyllä noista kaikista tosi paljon. Mäki haluun osteleen lisää kesävaatteita :D

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihan täydellisiä löytöjä! :) Mitä kokoa toi sun peplum muuten on? Itse metsästin viikonloppuna tuota samaa peplumia toisessa värissä, mutta harmikseni kaikki XS:s olivat loppuneet :< S-koko taas oli sen verran reilu mun päällä, etten sitäkään voinut sitten kotiuttaa :D

 9. Avatar Nomi sanoo:

  Ihana toi peplumpaita!! Mulla on viime vuodelta aika samanlainen mekko, se on aivan ihana kesäksi! <3

  Nomi

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Se on niin ihanaihana!! :) Kiinnitti heti mun huomion ja pakko oli saada se :) Oii ihana sinä <3!

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti paljon Tiina:) Se on kyllä kiva ja tykkään, kun se on niin ohut :) Netissä ei näköjään ollut enää, mutta kannattaa käydä kattomassa liikkeistä :) Yleensä ne tulee niihin paljon myöhemmin, kun nettiin :)!

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos superisti :) ♥ Mäki tykkään kovasti noista kaikista! :) Joo niitä ei voi olla koskaan liikaa ;-)!

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos :> Mulla on XS :) Voi eikä :( Mä kans pahoin pelkäsin, kun näin nuo että koot on loppu… Mutta onneksi oli vielä yksi XS jäljellä niin nappasin sen heti mukaan:)! Toivotaan, että noita kokoja tulee vielä lisää niin saat omasi :)!

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Mäki tykkään niiiin paljon :) Oi kuulostaa ihanalta! :) Nuo on kesällä aivan täydellisiä, tuo kuosi sopii niin hyvin kesään <3

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  kukkapeplum! täydellinen <3___<3

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Oon sun kanssa samaa mieltä :) Aivan täydellinen <3!

 17. Avatar Saara sanoo:

  Niin ihaaaania ostoksia taas kerran ! Toi labellon huulirasva kyllä näyttää houkuttelevalta :)

 18. Avatar Johanna sanoo:

  kukkakuosinen peplum ♥ voiko olla parempaa :-) !? kelpais mullekki tommone..oliks siel tuommosii erivärisii :-D?

 19. Avatar Noora Vanity sanoo:

  Kukkapeplum on kyllä ihana :)

  Oon monta kertaa jo ajatellu ja nyt sitten viimein kommentoin, mut mua jotenkin ärsyttää kun esittelet ostoksia ja sanot että jokin vaate makso "vain" tai "ainoastaan" 9,95 euroa. Tiedän että et varmasti tarkota antaa itsestäs elitististä kuvaa, mut mulle vaan tulee tollasesta rahasummien vähättelystä sellanen fiilis :D Mitä oon nyt jo pidemmän aikaa seuraillut, teet sitä aika usein kun kyseessä on jokin 10-20 e maksava tuote. Heitin vain jotain ajateltavaa, kaikille kymppi ei ole pikkuraha :)

  Ja ois kiva kuulla jotain juttua kans tosta Soap & Glory -sarjasta! Itelläki on Polkashop yhteistyökumppanina niin osais arvioida kannattaako tilata :3 Kokeilin sitä Hand Food -käsivoidetta mut en tykänny sen tuoksusta.

 20. Avatar Reetta sanoo:

  Ihan paras tuo kukkapaita <3

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mä NIIN rakastan näitä sun ostosesittely postauksia! Ne on niin ihania ja kivoja lukea :) Toivottavasti voisit alkaa tekemään useammin tämmösiä "ostospostauksia" :D

 22. Avatar Ilonaah sanoo:

  aivan ihanan täydellisiä ostoksia! ♥ ahh ♥ mun lempparit oli tuo Gina Tricotin peplum & nuo H&M;:n keltaiset tennarit ♥ itseasiassa näin juuri tuon peplumin kun kävin ginassa, mutta siellä ei ollut mun kokoa silloin :/ mut onneks sä sait sen! :) ostin muuten sitä Garnierin Micellar Cleansing Wateria ja se on ihan täydellinen! ♥ kiitos vinkistä sulle! ♥

 23. Oii ihanan kesänen peplum :>
  Mulla on noi samat tummansiniset shortsit ja ainakin mulla ne venyy tosi nopeesti, eikä kohta ookkaan enää niin tiukat…mut pesu yleensä auttaa siihenki ongelmaan :-D

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihania ostoksia! <3 hei ois muute tosi kiva jos voisit tehä linkkaa blogisi-postauksen joskus! (:

 25. Avatar Anni sanoo:

  Toi peplum näyttää niin kivalta!:)

 26. Avatar Taru sanoo:

  Tuo hattu!! Pakko käydä ostamassa samainen! Oliko muun värisiä?:)

 27. Avatar Nelli sanoo:

  ihania ostoksia! ♥♥ lemppareita oli noi H&M;:n luonnonvalkoset kengät, kultaset korvikset ja myöskin noi revityt shortsit on aivan ihanat :) ♥ tykkään myös peplumista, mutta mun päälle ne ei oo oikein koskaan sopinu :/ harmi, sillä ne on tosi kivannäkösiä! etenkin kukkakuosisena, hihi ♥

 28. Avatar Anni Suvisuo sanoo:

  Niin todella ihania ostoksia. Sun kuvat on aina jotenkin niin: en osaa edes kuvailla.
  Joko oot tsiigannu mun uuden blogin ;)

  // Anni, Blurry Runner

 29. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hei mistä toi sun vaaterekki on? :-) oliko kokovalkoisia vaihtoehtoja? Toki jos joku muukin tietää mistä saisi suht. pienen ja halvan niin saa vinkata, kiitos! :-)

 30. Avatar Inka sanoo:

  Ihania ostoksia! Mistä muuten toi "hyllykkö" / sisustustikkaat on tossa kuvassa, missä on toi baby bluen värinen cubuksen toppi ? :)

 31. Avatar Johanna sanoo:

  ompa tosi kivoja ostoksia! :-)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Saara :)! Joo se on kyllä niin herkullisen värinen ja siinä on ihanan raikas tuoksu !(:

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Se on Jyskistä :) Ei ollut valitettavasti, mutta Ikeassa on paljon valkoisia vaaterekkejä halvalla :) Kannattaa katsoa sieltä! :>

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on :) Voi ei oon pahoillani jos oot saanut tuon käsityksen :s Tarkoitus ei ole vähätellä tuota rahasummaa ja kyllä kymppi on iso raha. Aina, kun kirjoitan että joku tuote maksoi vaan 10€ tai ainoastaan 10€ niin tarkoitan sillä sitä, että se on halpa. Eli esimerkiksi tässä postauksessa näkyvä college maksoi vaan kympin eli se on mun mielestä tuollaiseksi collegeksi tosi halpa, kun yleensä ne maksaa 20-30€ :) Eli jos se on normaalia halvempaa tai alennuksesta ostettu niin oon yleensä kirjoittanut noin :) Tätä oli vaikea selittää, mutta toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin :) Voisin ensi kerralla kirjoittaa vähän selvemmin :)! Kiitos sulle paljon, kun kerroit tämän :) En ollut itse ikinä ajatellut, että sen voi ajatella myös noin :)

  Joo voisin jossain välissä kertoa enemmän noista :) Tuo kuorintavoide tuoksuu ainakin tosi herkulliselta :) Voi eikä :s Tuo kuorintavoide on ainakin hyvää ja tuoksu ei oo ollenkaan liian voimakas vaan sellainen sopiva :) Kannattaa ainakin sitä kokeilla(:

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Niin ihana :) Ei voi ♥! Kannattaa mennä katsoon Ginasta tai tilata netistä :) Noita kuviollisia ei ollut muita, mutta noita samoja oli raitaisena ja perus väreissä :)!

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin :) En voinut vastustaa sitä <3 :)

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Ooo voi vitsit miten ihana kuulla, että tykkäät näistä :) Mäki tykkään älyttömästi tehdä näitä ja aion kyllä jatkossakin tehdä useammin! (: Varsinkin kesällä, kun kaupoissa on kaikkea ihanaa ostettavaa ♥

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Ää kiitos tuhannesti ihanaihana :)!♥ Harmi ettet saanut peplumista oikeaa kokoa :s Tuo on kyllä niin ihana, että on varmasti hyvin suosittu :) Kannattaa kuitenkin katsoa vielä netistä, siellä oli niitä ainakin vielä tänään myynnissä :) Oi voi miten ihana kuulla, että tykkäsit siitä :) Kiitos sulle vielä kerran, sun kommentit on niin piristäviä ♥!

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo on kyllä niin ihanan kesäinen :) Voi eikä :D Tuo kangas on kyllä sellasta, että voi venyä :s Toivotaan, että pysyy mahdollisimman tiukkana pitkään :) Ja tuo pesu yleensä auttaa hyvin siihen! :p

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Iso kiitos!! :)<3 Oonkin joskus sellaisen tehnyt, mutta siitä on pitkä aika :) Katsotaan jos joskus tekisin uudestaan, kiitos kivasta ideasta! :)

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Se on kyllä yksi lemppareista tällä hetkellä!! (:

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Niin täydellinen kesäksi :) Ei ollut, mutta näin tänään H&M;:ssä samanlaisia mustana :)!

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti ihana Nelli :) ♥ Tosi kiva, että löysit monia erilaisia lemppareita :) Aa voi eikä :s Harmi, kun niin on kaikkia ihanan värisiä ja kuosisia :/ Toivottavasti löydät vielä sellaisen, joka sopii :)♥

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti superisti :) Oi ihana kuulla, että tykkäät niistä :) Hei en oo! Täytyy mennä heti katsomaan ja liittymään ;-)!

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos paljon:) Se on Jyskistä ostettu hetki sitten :)! Se on meillä kylppärissä, mutta käytin sitä hyödykseni kuvissa ja raahasin sen makkariin hetkeksi :-D

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti Johanna! :>

 47. Avatar Ansku sanoo:

  Tosi kivoja ostoksia ! Toi Ginan peplum on aivan ihana, rakastuin ! (: <3

 48. Avatar Oona sanoo:

  Ah niin ihania juttuja! :) Pitääkin mennä itsekin shoppailemaan kunhan pääsykokeisiin lukeminen on ohi…! :D

 49. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tampereella Seppälässä oli tuota hattua myös mustana! :)

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiitos ihana :) Se on kyllä niin kesäinen ja värikäs :) ♥

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Oona!! :) Oi voit sitten palkita itsesi kunnolla lukemisen jälkeen ;-)

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Oo vähän kiva! :) Mä näin täällä vain valkoisen, mutta kiva että on muitakin värejä :>

 53. Avatar Anonyymi sanoo:

  millon video tulee? (:

 54. Avatar Taru sanoo:

  Kiitti tiedosta!:) pakkohan tuo on kyllä käydä ostamassa, sekä mustana että valkoisena :D

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Ensi viikolla :) Odotan vielä yhtä pakettia siihen ostosten esittelyyn, mutta en tiedä miksi sen toimituksessa kestää näin kauan :s Toivottavasti tulee pian :)!

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Jooo kannattaa :) Tuo on niin ihana!! :)

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  minkä kokoinen tuo valkoinen ginan paita oikein on?:)

 58. Avatar Anonyymi sanoo:

  Millon ostit ton H&M;:n harmaan collegen, että onko niitä vielä kaupoissa? :)

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Pari viikkoa sitten tilasin sen netistä :) Ja luulen, että niitä voisi olla nyt kaupoissakin :p!

Kommentoi