Shop until you drop

Mua on jo pari päivää odottanut olohuoneen rahilla iso kasa ostoksia, jotka tulisi kuvata tänne blogin puolelle. Tänään aamulla samalla, kun hörpin aamukahvia niin otin kameran käteen ja kävin tuon kasan kimppuun. Se oli kasvanut niin isoksi, että oli ehkä jo korkea aika esitellä nämä uutuudet teille!

IMG_0299
Taisin jo ennemmin mainita, että oon tänä keväänä löytänyt vanhan ihastuksen uudelleen – leopardikuvion. Oon ehtinyt mielessäni suunnitella jo noin neljä täysin erilaista asua tämän yhden ohut olkaimisen topin ympärille! Eli mun mielestä tämä oli todella hyvä löytö eikä hintaakaan ollut Gina Tricotin nettikaupassa, kun 9.95€.

IMG_0396
Näiden kenkien kuvailemiseen ei mulla riitä edes sanat Oon ehtinyt hehkuttaa näitä Instagramin (@saijis) puolella jo monesti, sillä voisin pitää näitä jalassa vaikka joka päivä! Malttamattomana odotin H&M;:n pakettia noin kuukauden verran ja hieman ärsytti, kun en tajunnut käydä ostamassa näitä suoraan liikkeestä… Lopulta kuitenkin paketti saapui ja sen yhdet odotetuimmat ostokset olivat ehdottomasti nämä!! Nämä maksoi 24.95€.

IMG_0373
Lähdettiin maanantaina pyörähtämään Keskisellä shoppailureissulla ja sieltä mukaan tarttui muun muassa Björn Borgia alusvaatteiden muodossa – 13.95€/kpl. Iris ilahdutti mua pienellä lahjalla, nimittäin näillä ihanilla Vero Modan kännykänkuorilla! Lisäksi nappasin muutama viikko sitten H&M;:stä mukaan uudet ruskean sävyiset arskat hintaan 7.95€.

IMG_0426
Oon etsinyt tälläisiä viime kesästä asti ja vihdoin ne on mun!! Eli kyseessä on shortsit, jotka näyttää edestä hieman hameelta. Näitä oli ilmestynyt noin kuukausi sitten H&M;:lle ja innoissani kiikutin ne sovituskoppiin mukaan, mutta pettymys oli todella suuri. Niistä näkyi nimittäin kaikki läpi!! Ne shortsit jäi sitten ostamatta… Siitä parin päivän päästä selailin Choiesin nettikauppaa ja bongasin sieltä samat shortsit, jotka on vähän erilaisempaa kangasta. Uhkarohkeana tilasin ne ja nämä oli sata kertaa paremmat  Kyseiset shortsit* löytyy täältä.

IMG_0389
Oon sen verran lyhyt, että mun on ollut todella vaikea löytää hyvin istuvia collegehousuja. Yleensä kaikki pienimmätkin koot tuntuu roikkuvan päällä joka kohdasta. Tänä keväänä on kuitenkin tullut muotiin tälläiset hieman hienommat collegehousut, joita jotkut pitää jopa korkkareiden kanssa! Tilasin tälläiset H&M;:ltä ja nyt mullakin on ensimmäistä kertaa hyvin istuvat collegehousut. Nämä on tiukat, mutta ei missään nimessä liian tiukat. Hintaa näillä oli 19.95€.

Kuvassa näkyy muutamankin kerran blogissa vilahtaneet rennot leopardihousut. Nämä housut on tällä hetkellä mun vaatekriisien nopein pelastaja!! Nämä ei nimittäin tarvitse kaverikseen, kun mustan/valkoisen yksinkertaisen paidan sekä rennot kengät. Tilasin nämä Gina Tricotin nettikaupasta, joka on nykyään mun yksi lemppari nettikaupoista! Sitä ei varmaan voi olla huomaamatta ;-) Ja nämä maksoi 24.95€.

IMG_0327
Leopardikuviota hieman lisää, okei nyt en aio ostaa enää mitään tämän kuvioista :-D Nämä kyseiset tennarit pääsi myös maaliskuun suosikkeihin mukaan, koska tykkään näistä hurjan paljon. Kuvio ei ole näissä liian isoa vaan juuri sopivan pientä kenkiin. Nämä tuli myös samassa H&M;:n paketissa ja näillä taas oli hintaa muistaakseni 14.95€.

IMG_0358
Yksi syy, miksi ilahduin Tatun ehdotuksesta lähteä Keskiselle shoppailemaan oli Dr Denimit. Vielä muutama kuukausi sitten en omistanut yksiäkään kyseisen merkin housuja, mutta nyt mulla on niitä jo kolmet erilaiset!! Kieltämättä oon jäänyt näihin totaalisen koukkuun… Moni teistä muistaa varmaan, että oon etsinyt näitä valkoisia Dr Denimejä jo pidemmän aikaa ja sainkin teiltä ihanilta lukijoilta paljon vinkkejä, että missä niitä voisi olla.

Mulla kävi hyvä tuuri, sillä Keskiselle oli vihdoinkin ilmestynyt näitä Plentyinä. Käytän näistä normaalista Xs:ää, mutta näistä oli vaan S:ää jäljellä ja siinä kohtaa olin hieman pettynyt. Myyjä kuitenkin sanoi, että nämä valkoiset on normaalin värisiä housuja tiukemmat. Niinpä uskaltauduin kokeilemaan ja olihan ne aivan ihanaihanat Aion varmaan vähän vielä kaventaa näitä ennen käyttöönottoa, jota en muuten millään enää malttaisi odottaa päivääkään!! Nämä oli 49.95€.

IMG_0410
Loppuun vielä Keskisen sekä muiden kauppojen meikkiosastoilta hankittuja uutuuksia, jotka oli sattumalta kaikki Lumenelta hups. Vasemmalla ensimmäisenä näkyy uusi aivan ihanan sävyinen aurinkopuuteri, jolla oli hintaa vaan vaivaiset 3.00€! Ajattelin myös testailla tätä toista ihonsävyn heleyttäjää ja se oli 4.00€. Niiden lisäksi luottomeikkinä toimiva nuden sävyinen huulipuna 6.95€, muutama uusi kynsilakka 1.50€/kpl ja meikinpoistopyyhkeitä noin 3.00€.

*saatu blogin kautta
Mitäs te tykkäsitte näistä ostoksista?

65 Responses to “Shop until you drop”

 1. Avatar Alina sanoo:

  Kivoja ostoksia! :) Ihanat nuo leopardikuvioiset kengät:)!
  http://onlythehorsesandme.blogspot.fi/

 2. Avatar Saijis sanoo:

  Voiii kiitos paljon Alina! (: Joo ne on munkin mielestä niin ihanat ja kesäiset :p

 3. Avatar Virvas Way sanoo:

  hauskoja otoksia! ♥

  virvasway.blogspot.fi <- voisitko käydä "arvioimassa" blogiani?? :D

 4. Avatar Jenni sanoo:

  Onpas kivoja ostoksia! :) itsekin oon ihastunu leopardikuosiin.:D

 5. Avatar Jenni sanoo:

  Ihania ostoksia! Itsekkin tilasin nuo h&m;:män käärmekuvoiset ihanuudet nettikaupasta (toimituksessa keski myös ikuisuus) ja mietin kanssa samaa että miksi en niitä liikkeestä käynyt hakemassa, haha :D

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Valkoiset dr.denimit houkuttelee kyllä tämän postauksen ansiosta kovasti!! Paljo ne maksoi? Kun en mielestäni hintaa löytänyt postaukstauksesta:) -jenna

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että pidit ♥ Joo voin käydä! :>

 8. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon Jenni!! (: Oi vähän kiva :) Se on kyllä niin ihana ja koukuttava kuosi :D<3

 9. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän:)! Eikä :-D Hyvä, etten ollut ainoa :D! Mä en tajua, kun mullakaan ei tyhmänä käynyt edes mielessä, että voisin samantien marssia liikkeeseen ja ostaa ne… Tajusin sen vasta, kun näin nuo sattumalta siellä :D Noh tärkeintä, että meillä on nyt nämä ihanuudet ;-) ♥

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Suosittelen kyllä hankkimaan ne! :) Ne on niin ihanat kesällä ja kiva yhdistellä värikkäisiin kenkiin:) Oho huuuups :D Hyvä, kun sanoit<3 Olin unohtanut merkitä hinnan :) Nyt se näkyy siellä eli 49.95€ :)!

 11. Avatar Jutta sanoo:

  Voi että noi kaikki ostokset ovat ihania!!! <33 Noi käärmekuvioiset kengät on niin kivat! :) Mä en jaksaisi millään odottaa, että saisin omani käyttöön. ;)

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Missä siellä Keskisellä myydään Dr. Denimejä? :O Mä menin ehkä kuukausi sitten sinne sun blogin innoittamana etsimään uusia Dr. Denimejä itelleni, mutta kaikki 3 myyjää keiltä kysyin sanoi että niitä ei kyseisessä paikassa myydä :-D Eli onko niitä siinä ihan pääkaupassa vai jossain muussa niistä pikkuputiikeista? :o

 13. Avatar Eeva sanoo:

  no onpas ihan huippukivoja ostoksia!!:)

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  Milloin se synttäripostaus on tulossa?;-)

 15. Avatar Roosa sanoo:

  Voisiks millään laittaa suoran linkin noihin leopardi-housuihin? :)

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Aww ihana sinä :)<3! Ne on niiiiiin ihanat!! :) Voi vitsit toivotaan, että pian saat omasi käyttöön ;-) Noita voisi pitää vaikka koko ajan :D!<3

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Mitä! Voi miten ne ei osannut ohjata sua oikeaan paikkaan :o Ompas tosi outoa :/ Niitä myydään siinä Nahkapaikkaa vastapäätä olevassa Zipper's liikkeessä :)! Siihen samaan rakennukseen avattiin juuri uusi Subway ja sen ihan vieressä on tämä Zipper's ja toisella puolella taisi olla se uusi Pentikin liike :) Toivottavasti tästä oli apua! :)

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että pidät :)! Mä oon myös tosi tyytyväinen kaikkiin ostoksiin:)!

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Se on tulossa jo ensi viikolla ;-)!

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Joo voin! (: Tällä hetkellä näyttää vaan koot olevan aika lopussa :( Mutta tässä:

  http://www.ginatricot.com/cfi/fi/mallisto/vaatteet/housut/ccollection-cclothes-ctrousers-p1.html#product_675967730

 21. Avatar Mia Maria sanoo:

  leopardi kuvio on nii ihuna! :) itelläki kertynyt nyt kamalasti leopardi kuosia! :)

 22. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oon kans ite jääny koukkuun ginan nettikauppaan…:) Mut se on niin selkee, nopea toimitus ja ihania vaatteita :)!
  p.s. Joku video ois niii kiva!!

 23. Avatar Anonyymi sanoo:

  olitko sä siellä blogawardseissa ollenkaan?

 24. Avatar Janni sanoo:

  Ihania ostoksia! eniten houkutellis noista nuo valkoset sortsit, näyttää niin hyvältä! :)

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on!! :) Oi vitsit vähän kiva !(: Sitä kuosia ei kyllä voi vastustaa ;>

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Veit sanat mun suusta :) Ihan täydellinen nettikauppa<3 Ehkä ainut miinus on, että kokoja on aina varastossa tosi vähän ja tuotteet loppuu heti :( Voisin kyllä pian tehdä pitkästä aikaa jonkun videon :) Kiitti vinkistä! (:

 27. Avatar Nelli sanoo:

  Täällä toinen ginan nettikauppaan hurahtanut :D Nuo valkoset Dr.denimit on aivan ihanat, olis itelläki toiveissa! :)

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Olin koko viikonlopun töissä, joten en valitettavasti päässyt lähtemään sinne :(( Ensi kerralla sitten haluan ehdottomasti mennä!! :)

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti hirmuisesti Janni! :) Voi suosittelen kyllä noita :) Ne on niin ihanat kesällä ja näyttää hyvältä ruskettuneita jalkoja vasten<3

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Se on niin paras nettikauppa!! :) Eikö ookkin ♥ Niin täydelliset kesäksi :)

 31. Avatar Ansku sanoo:

  Aivan ihania vaatteita ja kenkiä ♥♥ Rakastuin noihin shortseihin :) Ja nuo valkoset Dr. denimit on ihan täydelliset ! ♥

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Oii kiitos hirmuisesti ihanuus ♥! :) Nuo Dr Denimit on kyllä niin täydelliset, en malta odottaa että pääsen jo käyttämään niitä :)!♥

 33. Avatar Sofi sanoo:

  Itellä kanssa ollut hakusessa Dr. Denim valkoset plenty xs:t, saas nähdä koska etsiminen tuottaa tulosta!:D Toi leopardi- kuosi vaikuttaa kyllä olevan aika suosittua tänä keväänä, en vaan tajua miksei se muhun kolahda! No, makuasioistahan ei voi kiistellä ;) muuten kyllä ihania ostoksia! :)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Voi ei :D Paljon tsemppiä sulle niiden etsimiseen :) Tuntuu olevan vaikea löytää joka paikasta :< Joo siitä on tullut kyllä tämän kevään yksi suosituimmista kuoseista! :) Voi höh :( Ehkä sun mieli muuttuu vielä kesään päin mennessä ;-) Kiitos hirmu paljon! (:

 35. Avatar sarimoi sanoo:

  minkä merkin tuo nude huulipuna on? oon nimittäin itselleni etsinyt just nude huulipunaa, mut mistään en oo löytänyt /:

 36. Avatar Anonyymi sanoo:

  onks sulla dr denimin kissyjä? mikä koko :)

 37. ihania meikkilöytöjä oot tehny ihan huippuhintaan!!
  ja haha valkosissa housuissa on muuten yleensäkin tosi usein ongelma et kaikki vilkkuu läpi:D mut silti valkoset housut shortsit ymym on parhaaaat!:)

 38. Avatar Ilonaah sanoo:

  aaaaivan ihana postaus & ihania ostoksia ♥ omat lempparit oli valkoset dr. denimit & nuo sortsit ♥

 39. Avatar Anonyymi sanoo:

  Totta mitä sanoit Gina Tricotista! Kuuluu nykyään munkin suosikkikauppoihin, jotenkin sieltä löytyy aina jotain kassalle kiikutettavaa! Olen alkanut välttelemään varsinkin kaupan nettisivuja turhien ostosten pelossa :p Varsinkin nyt keväällä jokapaikasta löytyy kukkaa, värejä ja peplummallia, en voi vastustaa!

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  aivan ihania ostoksia! määkin oon ihan rakastunut leopardikuvioon<3 ja tommoset valkoset dr. denimit on niin hienot, pitäis itellekin ostaa sellaset! :)

 41. Avatar Saara sanoo:

  ÄÄÄÄÄ ! Onpas aivan ihania ostoksia :)

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mä oon kattonut ginasta kans tollasta vastaavaa toppia, mut vaan mustana! Onks toi sellanen, et pidät sen alla vielä toista toppia? Se musta toppi ainakin näytti aika läpinäkyvältä… :/

 43. Avatar AlinaAurora sanoo:

  Ihanat nuo leopardi -kengät H&M;:stä! :) Itsekkin vinkkasin äidille että jospa seuraavalla ostosreissulla käydään mullekkin hakemassa samanlaiset ;). Myös nuo Dr. Deminit houkuttais, mutta mulla housut kuluu jostain syystä nopeasti, niin ehkä tuo 50e on hieman liikaa parin kuukauden käytöstä.. :/ Ois kiva jos kertoisit enemmän noista housuista joskus! :D :) Kiva postaus, jatka samaan malliin♥

 44. Avatar Eve X sanoo:

  En oo ikinä oikee lämmenny leopardikuviolle mut noi kengät on aivan ihanat<3 ja sulla on aivan ihana ja pirtee blogi!

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Se on Lumene Natural Coden :) Kannattaa ehdottomasti ostaa tuo!! :) Oon käyttänyt sitä jo parin vuoden ajan ja tällä hetkellä on menossa varmaan kuudes tai seitsemäs purkki :D Se on oikeasti niin ihanan sävyinen ja pehmentää huulia<3

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Joo on! :) Xs :)

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Joo yllätyin itsekkin :)! Niin on

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Aw ihana sinä :)! Mäki tykkään niistä älyttömästi! Shortsit odottaa jo käyttöön pääsyä ♥! :)

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Joo!! Siellä on niin paljon kaikkea ihanaa aina, kun sinne menee <3 Joo kaikki kukat, leopardit, peplumit oih! Niitä ei voi vastustaa :p

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :> Kiva, että joku muukin on rakastunut siihen<3 Ne on kyllä ehdottomasti ostamisen arvoiset ;-)! Niin täydelliset :)

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Voi kiitos paljon ihanuus! :)

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Tuon leopardin alla ei tarvitse pitää mitään muuta alla :) Se on hieman läpikuultava, mutta ei siitä silti näy ollenkaan läpi edes mustat rintsikat :)! Mulla on kans Ginasta sellainen mustana, mutta siinä on selkä tosi avoin niin siitä näkyy vähän läpi :) Mutta pidän senkin kanssa mustia rintsikoita niin ei näy oikeastaan ollenkaan :)!

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on niin söpöliinit, että oli pakko saada :) Joo kannattaa, näyttää niin hyvältä kesällä! :) Tuo on kyllä totta :( Nuo kuluu helposti ja mäki oon vältellyt niiden pesemistä :s Yritän aina tuulettaa yms. :) Hei kiva idea, voisin joskus kertoa vähän enemmän ja vinkkejä miten ne saa pidettyä parempina :) Kiitos hirmuisesti ihana ♥!

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Nuo on munkin mielestä yhdet harvoimmista kengistä, joissa leopardikuvio toimii! :) Oo kiitos älyttömästi, niin ihana kommentti<3

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  Miksi et mielummin sijoittaisi rahojasi laadukkaisiin vaatteisiin ja merkkeihin sen sijaan että ostelet joka viikko muutaman kympin halpis made in china rytkyjä? Varmasti menisi ihan yhtä paljon rahaa

 56. Avatar Mary sanoo:

  kävin itse juuri eilen ostamassa nuo käärmekuosi kengät ja ne ovat kyllä niiiiiin ihanat!<3

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kuin pitkä oot?

 58. Avatar Eneli Rahula sanoo:

  So many great items! I love those first pair of sneakers, it seems to be like they are so IN this season :D

  http://www.dodolce.blogspot.com

 59. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aa noniin sinne sit etsimään! Ihme tosiaan ku ei osannu kertoa sit mulle että käyppäs kattoon tuolta… Mut kiitti paljon, ens kerralla tiedän mistä etsii :-)

 60. Avatar Anonyymi sanoo:

  Hahah, tollaset Vero Modan puhelimen kuoret saa ilmaiseksi kun liittyy Vero Modan kanta-asiakkaaksi :D

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä sijoitankin, tietäisit sen jos katsoisit ostos-postauksia. Oon panostanut muun muassa laukkuihin, kenkiin, takkiin jne. :) Hetki sitten sijoitin 140€ kenkiin eli kyllä panostan myös laatuun :) Noista Choiesin vaatteet oon saanut blogin kautta ja se lukeekin postauksen lopussa :)

 62. Avatar Saijis sanoo:

  Oii vähän kiva! :) Ne on kyllä älyttömän ihanaihanat <3!

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Oo thank you<3! Yes they are really popular! :)

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Tiedän sen :) Oon itse jo heidän kanta-asiakas, joten en voi enää saada niitä muuta, kun sellaisella keräyskortilla. Joten Iris toi mulle sellaiset, kun halusin ne! :)

Kommentoi