The giveaway: Tangle Teezer and Invisibobble

arvonta
Jeiii arvatkaa mitä?! Kyselin teilta pari postausta taaksepäin, että olisitteko kiinnostuneita arvonnasta… Sain siihen postaukseen älyttömän monta innostunutta vastausta ja saitte niillä kommenteilla myös Tangle Teezerin porukan innostuneiksi, joten he halusivat ilahduttaa teitä kahdella arvottavalla tuotepaketilla!! Kumpikin paketti sisältää Tangle Teezer-harjan sekä paketin Invisibobble-ponnareita (paketti sisältää ponnareita aina 3 kpl). Ja mikä parasta niin saat itse päättää minkä värisen, mallisen, kokoisen harjan haluat sekä tietysti haluamasi värin ponnareista!

Kannattaa myös käydä katsomassa esim. tulevien arvontojen kannalta heidän Facebook-sivut. Tangle Teezer täältä ja Invisibobble täältä.

ARVONTA PÄÄTTYNYT!

Sitten ohjeisiin, jotka on tälläkin kertaa niin yksinkertaiset ettei osallistuminen voi muuttua edes tätä helpommaksi ;-)

1. Jätä kommenttiin sähköpostiosoitteesi.

Arvonta päättyy 16.04.2014. Hurjasti tsemppiä kaikille arvontaan


644 Comments

Post A Comment