Tangle Teezer & Invisibobble

Heräilin tänään aamulla todella aikaisin, söin aamupalaa ja laittauduin valmiiksi. Suuntasin ensimmäisenä melkein juoksuaskelia ottaen postiin, nimittäin sinne oli saapunut odotettu paketti!! Paketin sisältö liittyy hiuksiin tai tarkemmin sanottuna niiden hemmotteluun

IMG_0201
Tangle Teezeriltä lähetettiin kaksi valitsemaani hiusharjaa testaukseen sekä kuusi pakettia nopeasti suosituksi nousseita Invisibobble-ponnareita. Edellä mainitut Tangle Teezer-harjat on mulle jo entuudestaan tuttuja tai ainakin luulin niin. Nimittäin omistan sen ”perusharjan” ja sivustoa selaillessani tajusin, että niitä on suunniteltu myös eri tarkoituksiin. Muun muassa laukussa kuljetettavaksi tarkoitettu hiusharja, suihkussa käytettävä, lapsille oma jne.

IMG_0196
Pitkien hiuksien takia mulla kulkee aina hiusharja mukana. Mulla on myös aina mukana kulkeva laukku täynnä tavaraa, joten tälläinen pieni kokoinen matkaharja tuli todella tarpeeseen. Tässä on myös oma suoja, joka suojaa harjanpäitä vaurioitumiselta. Lisäksi tämä on pienen kokonsa vuoksi helppo tiputtaa pienempäänkin laukkuun mukaan. Mun ei tarvinnut miettiä varmaan sekuntiakaan, kun tiesin että haluan tämän ylisöpön leopardikuvioisen matkaharjan kulkemaan oman laukkuni mukana  Vai voiko teistä joku sanoa tälle söpöydelle ei?

IMG_0189
Mä oon Tatun sanoja lainaten kuulemma hoitoaineen suurkuluttaja, mutta miksi en oo koskaan tajunnut että sen levittämistä voisi helpottaa hiusharjalla!! Normaalisti märkiä hiuksia ei saisi harjata ollenkaan, mutta tämä harja on tarkoitettu juuri sitä varten. Tässä harjassa on käytetty myös hieman erilaista muotoilua, jonka takia siitä saa suihkussa paremman otteen. Tämä pääsikin heti tänä aamuna suihkussa testaukseen enkä löytänyt kyllä yhtään mitään huonoa sanottavaa!

IMG_0208
Moni teistä on saattanut bongata täältä blogista tämän pinkin version, joka on ollut mulla nyt parin vuoden ajan jokapäiväisessä käytössä normaalina harjana. Mun luottokampaaja esitteli tämän mulle sillon, kun nämä ilmestyi markkinoille ja siitä asti oon vannonut tämän harjan nimeen. Tuun kyllä vannomaan jatkossakin, sillä tätä parempaa harjaa ei vaan voi yksinkertaisesti olla 

IMG_0212
Viimeisenä esittelen nämä Invisibobble-ponnarit, jotka muistuttaa vanhaa puhelinlankaa :-D Niiden muodolla on kuitenkin tarkoituksensa eli nämä on suunniteltu niin, ettei ne vahingoittaisi hiuksia. Normaalit ponnarit saattaa katkaista hiuksia huomaamatta käytössä. Hiuksia suositellaan pitämään enemmän auki, mutta välillä on silti kiva nostaa ne pitkän päivän jälkeen ponnarille tai pelastaa huono hiuspäivä rennolla nutturalla. Nyt ne kampaukset on enemmän kuin sallittuja näiden ponnareiden ansiosta. Onko teistä jo moni ehtinyt testaamaan näitä uutukaisia?

Kannattaa käydä kurkkaamassa Tangle Teezerin Facebook-sivut sekä Invisibobblen Facebook-sivut, joissa on aina välillä käynnissä erilaisia arvontoja sivuista tykänneille.

IMG_0224
Loppuun vielä kysyn teiltä, että olisitteko kiinnostuneita näihin liittyvästä arvonnasta? Jos sellainen kiinnostaa niin kertokaa se ihmeessä mulle alla olevassa kommenttiboksissa ;-)


103 Comments
 • Avatar
  Ella
  Posted at 13:57h, 09 huhtikuun Vastaa

  Noi ponnarit on ihan parhaita! <3 Ja arvonta olis tosi kiva :)

 • Avatar
  Camilla Josefiina
  Posted at 14:07h, 09 huhtikuun Vastaa

  Ihana postaus!<3 Täällä on muutes toinen hoitoaineen suurkuluttaja. ;) Hei ootko ikinä muutes testannu pestä hiukset suihkussa laittamalla hoitoaineen ensin, ja sit vasta shampoon? Ite teen nykyään silleen ja oon kyllä tykänny, mutta aluks vaati totuttelua pestä hiukset vääräs järjestykses. Hiukset saa silti hoitoaineista tarvitsemat ravinteet, hiukset peseytyy ja kenelleppä ei kelpais se, että hiukset saa lisää tuuheutta ja volyymia?;) Varmaan tiesitkin jo, että monet tekee tälleen mutta kannattaa kokeilla! :) Eikä siis todellakaan mitenkään silleen, että sun hiuksissa olis jotain vikaa!! :D Päinvastoin,ne on aivan ihanat..♥ Ja laita arvontaa kehiin vain!

 • Avatar
  Fannia
  Posted at 14:11h, 09 huhtikuun Vastaa

  Haha meijän mummu toi mulle ja mun siskolle muutama kuukausi sitten laivalta tollaset harjat, toinen leokuvioisena ja toinen pinkkinä!:D Ihmeteltiin ja naureskeltiin kauan että kuinka ihmeessä se on tollaiset osannut ostaa ja vielä niin kivan värisenä ja ikääkin jo yli 70vuotta:D Käyttöön on kyllä päässyt ja toi on niin kätevä toi suojaosa :)

 • Avatar
  Biret
  Posted at 14:21h, 09 huhtikuun Vastaa

  Voi vitsit, arvonta todellakin kiinnostaisi. Ite oon kehdannut ostaa noita invisibobbleja vasta yhden paketin, hyviä on mutta hinta on ehkä vähän turhan suuri mun kukkarolleni… onnistun kuitenkin hukkaamaan ponnarit aina aika lahjakkaasti.
  Rakastan muuten sun blogias, oon vaan vähän tällanen ''huono lukija'' kun en oikeen koskaan kommentoi.

 • Avatar
  imlacking
  Posted at 14:23h, 09 huhtikuun Vastaa

  Mä haluaisin ton suihkussa käytettävän harjan :). Oon sitä joskus käynytkin kattelemassa, muttei oo tullut vielä hankittua. Jossain vaiheessa ihan pakko hankkia :).

  Perus- ja matkaharjat hommasin jo noin 1,5. vuotta sitten. Molemmat on ihan kivoja vaikkakin tykkään perusharjasta enemmän.

 • Avatar
  Jenny Männistö
  Posted at 14:25h, 09 huhtikuun Vastaa

  Itselläni on myös tuo perus pinkki ja täytyy myöntää että se on paras harja ikinä ♥ en tiennyt että niitä on eri tarkoituksiinkin, vau :) Ja kiinnostaa arvonta! :>

 • Avatar
  Oona
  Posted at 14:26h, 09 huhtikuun Vastaa

  Joo arvonta ois tosi kiva!
  Ja ihania tuotteita, pitäis varmaan itekkin ostaa tollasia insivibobble ponnareita! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 14:42h, 09 huhtikuun Vastaa

  Pakko saada itsekin tuollaisia! Joten arvonta todellakin kiinnostaa! :)

 • Avatar
  Virvas Way
  Posted at 14:46h, 09 huhtikuun Vastaa

  sain tangle teezerin joululahjaks,mut se katos jonnekki ulos ;__; pitäis käydä hakemassa hulluilta päiviltä(10,50€)

 • Avatar
  HooCee
  Posted at 15:01h, 09 huhtikuun Vastaa

  Tou-del-la-kin, arvonnat kiinnostaa aina! ;)

 • Avatar
  jossu
  Posted at 15:02h, 09 huhtikuun Vastaa

  Multa löytyy just tollanen leopardikuvioinen tangle teezer ja valkoiset invisibobblet. Aivan ihania, en oo suostunu ekan kokeilukerran jälkeen käyttämään mitään muuta! ♥

 • Avatar
  Jetta Joronen
  Posted at 15:03h, 09 huhtikuun Vastaa

  Täällä ainakin yksi odottaa innolla arvontaa! ;-)

 • Avatar
  Saara
  Posted at 15:05h, 09 huhtikuun Vastaa

  Mula on toi sama leopardi harja, se on kyllä ollu todella kovassa käytössä, enkä siittä luopuisi mistään hinnasta :) !!

 • Avatar
  Ansku
  Posted at 15:11h, 09 huhtikuun Vastaa

  Arvonta olis kiva ! Pakko saada noita ponnareita, en ees tiennyt että sellasia on olemassa ennen tätä postausta :D ♥

 • Avatar
  aiai
  Posted at 15:19h, 09 huhtikuun Vastaa

  Oikein mielelläni osallistuisin arvontaan!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:25h, 09 huhtikuun Vastaa

  mulla ei itelläni ole kovin hyviä fiiliksiä tangle teezeristä. Omani on perus musta harja, ja koska mulla on tosi paksut ja pitkät hiukset koen varrettomalla harjalla harjaamisen hankalaksi. :( Mut en kiellä, että toi jättää tukan ihanan pehmeeksi heti harjauksen jälkeen (tosin talvella meinaa sähköstyä) ja onhan noi tavattoman söpöjäkin! Mutta petyin kyllä kun sitä niin kehuttiin, varmasti pääsisi oikeuksiinsa ohuemmalle ja lyhyemmälle tukalle!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 15:29h, 09 huhtikuun Vastaa

  Arvonta olisi mahtava!

 • Avatar
  Helmi
  Posted at 15:32h, 09 huhtikuun Vastaa

  Näihin liittyvä arvonta olis kyllä tosi kiva!:-)

 • Avatar
  Kati
  Posted at 15:35h, 09 huhtikuun Vastaa

  Joo! Arvonta kehiin vaan :)

  | mitä sille bikini -arvonnalle muuten tapahtu?

 • Avatar
  Anni
  Posted at 15:41h, 09 huhtikuun Vastaa

  Todellakin oon kiinnostunut arvonnasta

 • Avatar
  carita
  Posted at 15:54h, 09 huhtikuun Vastaa

  Kiinnostaa ehdottomasti! Omistan pitkät hiukset, jotka katkeilee aina kun pidän hiuksia kiinni (kuten joka yö..), joten noista invisibobbleista ois varmaan aika paljonki hyötyä! :-D Ja tollanen suihkussa käytettävä ois varmaan ihan unelma näille hiuksille, jotka takkuuntuu joka tilanteessa nopeasti ja helposti…

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:01h, 09 huhtikuun Vastaa

  ehottomasti arvontaa! :-)

 • Avatar
  Eveliiina
  Posted at 16:08h, 09 huhtikuun Vastaa

  Todellakin kiinnostaa! Kavereilla noita Tangle teezereitä on, mutta itse en sellaista ole vielä hankkinnut :( Koska kyllä ne aika paljon maksaa, meiän lähi-Emotionissa maksaa 21,50.. Että jos se ei olekkaan hyvä mun hiuksille, niin en oikeen viittis yli kahtakymppiä yhteen harjaan tuhlata :/ Ja tuun aina iloseks ku nään että bloggerissa on sun uusin postaus, pitää heti klikata ja mennä lukemaan se :) Oot niin kauniskin <3 Hyvää kevättä sinne! :)

 • Avatar
  Veera
  Posted at 16:13h, 09 huhtikuun Vastaa

  mä en ite ainakaan kovin pidä tangle teezereistä ku mulla ne repii hiuksia ja ei selvitä takkuja :D joten normaalilla harjalla mennään :)

 • Avatar
  Inka
  Posted at 16:16h, 09 huhtikuun Vastaa

  oon kiinnostunu arvonnasta ja tosi kivoja kuvia :)

 • Avatar
  Veera
  Posted at 16:20h, 09 huhtikuun Vastaa

  Todellakin kiinnostaisi arvonta! Yhden tangle teezerin jo omistankin, enkä muita harjoja ole enää sen jälkeen suostunut käyttämään! :D

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:21h, 09 huhtikuun Vastaa

  Juuu toki arvonta ois kiva.:)

 • Avatar
  Nellaa
  Posted at 16:33h, 09 huhtikuun Vastaa

  Kyllä kiinnostais arvonta !! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:40h, 09 huhtikuun Vastaa

  Arvontaa:)

 • Avatar
  Tiiu
  Posted at 16:53h, 09 huhtikuun Vastaa

  Joo arvonta olis tosi kiva !!:) Mun on monta kertaa pitänyt tulla kommentoimaan, mutta tää sun blogi on ihan mahtava ! Ootan aina seuraavaa postausta innolla ja oon saanu sun tyylistä paljon inspiraatiota, sekä sitten tuotearvostelut on ihan huippuja :) Tää on ehdottomasti mun lempiblogi <3!

 • Avatar
  Jullehhh
  Posted at 16:58h, 09 huhtikuun Vastaa

  Ite sain vasta pari viikkoa sitten hommattua tangle teezerin ja ihmettelen vähän, miten oon edes pärjännyt ilman tätä! :-D Huomenna ois tarkotus mennä ostamaan puhelinlankaponnareita, kun glitter tällekkin paikkakunnalle aukeaa :-) Ja ainaki ite osallistuisin arvontaan!

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:18h, 09 huhtikuun Vastaa

  Miks oot poistanu lately on instagram postauksen? :o

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 17:38h, 09 huhtikuun Vastaa

  mun mielestä nuo Invisibobble-ponnarit repii hiuksia kun ne ottaa pois hiuksista -.- !

 • Avatar
  Eerika
  Posted at 17:43h, 09 huhtikuun Vastaa

  Joo tollanen arvonta olis kiva! :-) <3

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 18:41h, 09 huhtikuun Vastaa

  Arvonta ois kiva! :)

 • Avatar
  Jutta
  Posted at 18:46h, 09 huhtikuun Vastaa

  Noi harjat ja ponnarit ovat parhaita! :) Ennen varsinkin juostessa sai koko ajan kiskoa ponnaria ylös päin, mutta enää ei onneksi ole sitä ongelmaa ;).

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 19:18h, 09 huhtikuun Vastaa

  Joistain paikoista saa reilulla kympillä ;)

 • Avatar
  Pinja Mariia
  Posted at 19:21h, 09 huhtikuun Vastaa

  Mulla on juurikin tollanen samanlainen leopardi kuvioinen harja :) Tykkään todellakin noista molemmista tuotteista tosi paljon!

 • Avatar
  Emma
  Posted at 19:36h, 09 huhtikuun Vastaa

  noi invisibobblet on niiin parhaita :-D sain noit kummitädiltä joululahjaks pari pakettia enkä sen jälkeen oo muita ponnareita käyttänytkään!

  http://emma-whatmybrown.blogspot.fi/

 • Avatar
  Sofia P
  Posted at 19:56h, 09 huhtikuun Vastaa

  Joo, kyllä mäki osallistuisin mielelläni tohon arvontaan! :)

 • Avatar
  sarapauliina
  Posted at 20:27h, 09 huhtikuun Vastaa

  Ehdottomasti arvonta! itselläni onkin toi lepardi matkaharjana :P ja toi pinkki perusharjana. Ihan parhaita! Ooo en oo kuulukkaan että suihkuunki on oma harjansa tai noista nvisibobble-ponnareista. Itse pidän niin paljon pitkiä hiuksiani kiinni, että olen myös miettiny paljonkohan se kuluttaa omaa hiusta :/

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 22:15h, 09 huhtikuun Vastaa

  olisi kiva nähdä jotain kampaus vinkkejä/ohjeita! sekä haluaisin nähdä miltä nuo ponnarit näyttävät käytössä :D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:17h, 09 huhtikuun Vastaa

  Vaikuttaa kyllä tosi hyviltä:)! <3 Kiva kuulla, että sellainen kiinnostaisi(:

 • Avatar
  Julia
  Posted at 22:31h, 09 huhtikuun Vastaa

  Mullaki on toi pinkki perusharja! Ja noi ponnarit vaikuttaa hyviltä mut jotenki aina vaa mietin et näyttääkö ne päässä vähä hassulta, tai saako niillä tehtyä kampauksii samallailla ku normaaleilla.. :D Mut arvonta olis jees! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:33h, 09 huhtikuun Vastaa

  Kiitos hirmuisesti Camilla <3! Siis miksi en oo ikinä ennemmin kuullut tuosta!! :o Wau en oo koskaan edes tullut ajatelleeksi :D Hei kiitos sulle älyttömästi tästä vinkistä, mun on ehkä pakko heti huomenna kokeilla tätä :D Ja ihana kuulla, että arvonta kiinnostaisi :)! <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:36h, 09 huhtikuun Vastaa

  Voi eikä teillä on aivan ihana mummu!! :) Aw vähän söpöä :)<3 Ja tosi hyvin on kyllä tiennyt mistä te tykkäisitte :)! Sen makuun voi kyllä todellakin sitten luottaa :) Tuo suojaosa on kyllä tosi kätevä, mun ensimmäinen Tangel Teezer on ottanut laukun pohjalla paljon osumia, joten tuo suojaa kyllä harjaa kivasti!:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:40h, 09 huhtikuun Vastaa

  Oii ihana kuulla, että arvonta kiinnostaisi :)! Kiva, että oot tykännyt niistä :) Munkin mielestä ne vaikuttaa ensimmäisen käyttökerran jälkeen tosi hyviltä :> Niin totta, nuossa on kyllä aika arvokas hinta :s Laatu on kyllä normaaleihin ponnareihin verrattuna paljon parempi! :) Eikä voi ihana sinä :) Tosi kiva kuulla, että tykkäät tästä ja ei haittaa yhtään:) Kiva, että nyt päätit tulla kommentoimaan<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:43h, 09 huhtikuun Vastaa

  Oo voi vitsit se on kyllä niin kätevä :) Ja juuri se, että sillä pystyy harjata myös märkiä hiuksia vahingoittamatta niitä :) Kannattaa ihmeessä hankkia sellainen, loistava keksintö mun mielestä :) Noni vähän kiva! :) Mäki oon tykännyt niin paljon siitä perusharjasta, en vaihtaisi ikinä pois <3 Muuta, kun nyt otan käyttöön myös nämä uudet Tangle Teezerit :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:45h, 09 huhtikuun Vastaa

  Niin on!! Sitä parempaa harjaa ei vaan voi löytää ♥ En mäkään ennemmin, luulin aina että ne on vaan eri mallisia että ihmisillä olisi valinnanvaraa :D Mutta nyt tajusin tämänkin! :) Kiva kuulla, katsotaan jos sellainen tulisi ;>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:48h, 09 huhtikuun Vastaa

  Oo miten kiva kuulla, että sellainen kiinnostaisi :) Nuo on kyllä kaikki niin ihania munkin mielestä:) Nuo ponnarit on tosi käteviä ja niin helppo laittaa hiuksiin :) Suosittelen! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:49h, 09 huhtikuun Vastaa

  Hihi kiva, että kiinnostuit :) Katsotaan jos arvontaa tulisi pian!:)

 • Avatar
  Johanna
  Posted at 22:51h, 09 huhtikuun Vastaa

  mie olisin ainaki kiinostunu näihi liittyvästä arvonnasta <3 ! tosin mul itel löytyy tommone pinkki harja :-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:52h, 09 huhtikuun Vastaa

  Ää voi eikä :< Ohoh se on kyllä halpa siellä! :o Kannattaa kyllä käydä, tuo on niin hyvä harja!:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:53h, 09 huhtikuun Vastaa

  Oii kiva kuulla, että oot kiinnostunut! ;-)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 22:57h, 09 huhtikuun Vastaa

  Löytyykö ♥ Oo vähän kiva(: Mä en myöskään suostuisi enää käyttämään mitään muuta harjaa :) Katsotaan nyt käykö ponnareiden kohdalla samoin! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:00h, 09 huhtikuun Vastaa

  Hihi kiva tietää, että innokkaita osallistujia löytyy!! ;>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:04h, 09 huhtikuun Vastaa

  Ihana kuulla, että sä oot myös tykännyt !:) Tuo leopardi on niin söpö ja samalla paras harja!! <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:06h, 09 huhtikuun Vastaa

  Hei sit tämä postaus tuli hyvään aikaan:)! Noita on nyt alkanut ilmestyä kauppoihin ja Invisibobbleja saa ainakin Cittareista :) ♥

 • Avatar
  Emmi
  Posted at 23:06h, 09 huhtikuun Vastaa

  Arvonta ois kyllä ihan huippu!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:08h, 09 huhtikuun Vastaa

  Wau kiva kuulla! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:11h, 09 huhtikuun Vastaa

  Ikävä kuulla, ettet oo ollut tyytyväinen:/ Mulla on kans pitkät hiukset ja oon huomannut tuon taas tosi käteväksi niiden kanssa :)! Nämä on niin makuasioita ja riippuu paljon käyttäjän hiuksista :) Ja munkin mielestä nuo on älyttömän söpöjä :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:11h, 09 huhtikuun Vastaa

  Hih katsotaan jos sellainen tulisi :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:12h, 09 huhtikuun Vastaa

  Ihanaa, että sellainen kiinnostaisi monia! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:14h, 09 huhtikuun Vastaa

  Sellainen olisi kyllä kiva piristys teille lukijoille :)! Sen voittaja on jo selvillä ja hänen valitsemansa bikinit ovat saapuneet hänelle postissa:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:15h, 09 huhtikuun Vastaa

  Vähän kiva juttu, että olisit kiinnostunut sellaisesta !(:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:20h, 09 huhtikuun Vastaa

  Nuo Invisibobblet on tosi pehmeitä (vaikka ei siltä kovin näytä) niin ne olisi kyllä sun hiuksille hyvät, jos nukut hiukset kiinni! :) Noita käyttäessä ei katkeisi enää hiuksia ja ne on muutenkin hellävaraisempia hiuksille, kun normaalit ponnarit :) Ja tuo harja selvittää älyttömän hyvin takut ja tekee hiuksista sileät! :) Katsotaan jos pian saataisiin arvontaan tänne blogin puolelle :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:21h, 09 huhtikuun Vastaa

  Tosi kiva, että oot kiinnostunut siitä!! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:24h, 09 huhtikuun Vastaa

  Ompas se siellä eri hintainen :o Mä maksoin omastani 16€ ja nyt niitä on Stockmannin Hulluilla Päivillä noin 10€:lla tarjouksessa :) Joo totta :s Kaikki ei kuitenkaan tykkää kaikista harjoista, kun jokaisen hiukset on erilaiset :/ Oo miten ihanasti sanottu!! :) Kiitos sulle hirmu paljon<3 Ja ihanaa kevättä myös sulle :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:24h, 09 huhtikuun Vastaa

  Eikä :( Ikävä kuulla, ettet oo tykännyt :(!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:25h, 09 huhtikuun Vastaa

  Kiitos hirmu paljon Inka:) Katsotaan jos pian saataisiin tänne noihin liittyvää arvontaa ;-)!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:26h, 09 huhtikuun Vastaa

  Voi miten ihana kuulla! (: Oi vitsit! :) Mä oon kans samaa mieltä, että mitään muita harjoja ei tarvita enää:-D

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:27h, 09 huhtikuun Vastaa

  Wau tosi kiva, että innostuit !:)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:27h, 09 huhtikuun Vastaa

  Oo niin ihana kuulla, että ootte kiinnostuneita siitä! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:28h, 09 huhtikuun Vastaa

  Sellainen olisi teille lukijoille kyllä kiva piristys!! =)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:30h, 09 huhtikuun Vastaa

  Ää voi eikä oon niin sanaton!! Ihan mieletön kommentti<3 Sait kyllä hymyn huulille :) Ihanaa, että oot tykännyt tästä :) Tälläinen palaute piristää aina niin paljon ja tästä saa paljon inspiraatiota jatkaamaan! :) Kiitos sulle älyttömästi :) <3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:31h, 09 huhtikuun Vastaa

  Voin sanoa, ettet halua enää ikinä vaihtaa siitä pois! :-D Mulla on ollut mun oma jo kahden vuoden ajan ja en suostuisi edes kokeilemaan hetkeksikään muita harjoja :) Niin huippu tuote! :) Noni vähän kiva :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:33h, 09 huhtikuun Vastaa

  En tiedä mitä oikein tein, mutta onnistuin poistamaan sen vahingossa :( Täytyy kirjoittaa jossain välissä uusista puhelinkuvista postaus ja laittaa tuon postauksen kuvia myös sinne, kun kaikki ei sitä ehtinyt lukemaan!(:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:34h, 09 huhtikuun Vastaa

  Aijaa mulla ei yhtään :o Levitä sitä tarpeeksi isommalle niin, ettei se koske hiuksiin :) Silloin ne lähtee repimättä :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:34h, 09 huhtikuun Vastaa

  Tosi kiva, että oot kiinnostunut siitä :) !<3

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:35h, 09 huhtikuun Vastaa

  Sellainen olisi kyllä kiva järjestää teidän lukijoiden iloksi! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:36h, 09 huhtikuun Vastaa

  Tuo muuten varmaan totta, että ne on tosi hyviä juostessa ja muutenkin liikkuessa! :) Wau en tajunnutkaan :) Täytyy heti ensi kerralla lenkille lähtiessä testata! ;>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:37h, 09 huhtikuun Vastaa

  Onko! Voi vähän kiva :)! Se on niin ylisöpö ja mäki oon ollut niin tyytyväinen noihin kaikkiin harjoihin :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:38h, 09 huhtikuun Vastaa

  Vähän kiva joululahja !:D Niin kiva kuulla, että oot pitänyt näistä :) Mulle käy varmaan samoin, etten suostu enää pitämään muita ponnareita! :p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:39h, 09 huhtikuun Vastaa

  Niin ihana kuulla :)!!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:40h, 09 huhtikuun Vastaa

  Voi vähän kiva, että oot tykännyt niistä :p Joo tuo suihkuun sopiva harja oli mullekkin ihan uusi juttu :) Ja loistava keksintö<3 Tuo hiusten kiinni pitäminen kuluttaa yllättävän paljon hiuksia ja varsinkin jos pitää ponnaria aina samassa kohtaa niin hiukset lähtee "katoamaan" siitä kohdasta:s Nämä olisi niille huomattavasti parempi vaihtoehto! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:42h, 09 huhtikuun Vastaa

  Mulla on tiedossa yksi kampausohje, jonka aion näyttää täällä:) Joten voisin käyttää niissä näitä ponnareita niin näkisit vähän miltä ne näyttää luonnossa! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:43h, 09 huhtikuun Vastaa

  Voi, kun kiva! :> Joo hei mä voisin näyttää näitä jossakin välissä, että miltä ne näyttää päässä :) Ne on yllättävän huomaamattomia käytössä, kun ne sulautuu hiusten sekaan :) Tiedossa on yksi nutturaohje niin voisin siinä käyttää näitä kyseisiä ponnareita :)!!

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:46h, 09 huhtikuun Vastaa

  Tosi kiva kuulla, että olisit kiinnostunut siitä :)<3 Hihi se on niin ihana ja pinkin sävy tekee siitä niin söpön! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 23:47h, 09 huhtikuun Vastaa

  Se olisi kyllä kiva järjestää! :)

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 09:38h, 10 huhtikuun Vastaa

  Arvonta olis tosi kiva! Mulla on ollut aina ohuiden hiuksien takia semmonen hiiren häntä ponihäntä. Oon aivan rakastunut noihin invisibobbleihin – varsinkin urheillessa. Kun hiukset tulee niistä "väleistä", ne tekevät ponihännästä todella tuuhean oloisen – ja ei valu Cross Fitissa, eikä juostessa!! :) Tykkään.

 • Avatar
  Venla
  Posted at 12:15h, 10 huhtikuun Vastaa

  Mulla itellä on tollanen pikku Tangle-Teezer eri kuviolla vain ja paketti noita ponnareita!:-) Arvonta kiinnostaisi!

 • Avatar
  Ilonaah
  Posted at 21:33h, 10 huhtikuun Vastaa

  vooooi ihania ostoksia ♥ pakko saada noita tommosia ponnareita ♥ arvonta ois tosi jees ♥

 • Avatar
  kaija
  Posted at 11:02h, 11 huhtikuun Vastaa

  voi kyll kiinnostais ja paljon

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 16:33h, 11 huhtikuun Vastaa

  Voi maoton mitä kyseletkin ;) Ilman muuta kiinnostunut upee arvonta ja tuki tarpeellista
  Kiinnostaa ihan valtavasti
  tuotae(at)gmail.com

 • Avatar
  Anonyymi
  Posted at 20:15h, 11 huhtikuun Vastaa

  <3 olen kiinnostunut en ole hankkinut kun pelkään ettei toimisi pitkissä hiuksissani ?
  Kiva kun pääsisin kokeilemaan :)
  garanbola(at)gmail.com

 • Avatar
  Henna73
  Posted at 20:34h, 11 huhtikuun Vastaa

  Arvonta kiinnostaa :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:45h, 13 huhtikuun Vastaa

  Hei tuo on muuten totta!! :) Ne saa hiukset näyttämään paljon paksummilta, kun normaalit ponnarit tuntuu vaan ohuentavan hiuksia :) Täytyy testailla nuota kyllä juostessa heti! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:48h, 13 huhtikuun Vastaa

  Onko ♥ Vähän kiva! :))

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 09:50h, 13 huhtikuun Vastaa

  Kiitos hirmu paljon ihanuus ♥ Hihi nuo on kyllä niin käteviä! :)

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:02h, 13 huhtikuun Vastaa

  Tosi kiva kuulla, että sellainen kiinnostaa! (:

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:03h, 13 huhtikuun Vastaa

  Ihanaa, että te ootte kiinnostuneita arvonnasta! :) Mun mielestä sellaisia on kiva järjestää teille :>

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:05h, 13 huhtikuun Vastaa

  Ehdottomasti toimii! :) Nuo toimii todella hyvin pitkissä hiuksissa:p

 • Avatar
  Saijis
  Posted at 10:08h, 13 huhtikuun Vastaa

  Kiva kuulla =))

Post A Comment