The giveaway: To Die For Swimwear

IMG_8215

IMG_8219
Unohdetaan hetkeksi tuo pihalla oleva typerä lumi, joka teki eilen tännekkin paluun ja siirrytään haaveilemaan tulevasta kesästä… Nimittäin torstaina saapui postilaatikkoon mun kesän ensimmäiset biksut!! Joka kesä tulee vähintään yhdet tai kahdet bikinit hommattua, mutta nyt oon ensimmäistä kertaa ajoissa liikkeellä näiden suhteen ja eipä onneksi tarvitse kesällä ärsyyntyä kaupassa, kun kaikista kivoista malleista on koot loppu (mikä on tuntuu olevan sama juttu joka vuosi). Halusin tulla heti esittelemään nämä tänne blogin puolella, mutta mulla on myös jotain kivaa tiedossa teille! Jos et malta odottaa niin kannattaa rullata postauksen loppuun ;-)

IMG_8211

IMG_8218
Valkoista, minttua ja pitsiä – yksinkertaiset, mutta niin nätit. Eli sain mahdollisuuden valita ruotsalaiselta To Die For bikinimerkiltä mieleiseni biksut. Sivustolla on muutamia eri malleja, mutta mun huomio on aina kiinnittynyt heillä näihin pitsisiin. Tiesin heti, että haluan ne  Ainut hidastava tekijä oli se, etten tiennyt minkä väriset… Karsin mielestäni eri värivaihtoehtoja pois ja lopulta mulla oli jäljellä nämä vaalean turkoosit sekä pinkit. Omistan kuitenkin tosi vähän sinisiä, turkooseja sekä mintun värisiä vaatteita, joten ajattelin kerrankin repäistä ja ottaa nämä raikkaat Only You malliset!

IMG_8216j

ARVONTA PÄÄTTYNYT


Nyt myös yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa haluamansa bikinit To Die Forin nettikaupasta! Arvonta alkaa heti ja päättyy keskiviikkona 19.03.2014 klo 9:00. Arvonnan säännöt:

1. Seuraa To Die Foria joko Facebookissa (click) tai Instagramissa @todieforswimwear
2. Kerro kommentissasi minkä malliset bikinit valitsisit, vaihtoehdot löytyy täältä!
3. Muista laittaa mukaan toimiva sähköpostiosoite

GOOD LUCK

215 Comments

Post A Comment