Spring outfit

IMG_7783d

Bannerit3

IMG_7711dss

Bannerit3-001

IMG_7755d

Paita Gina Tricot / Housut Dr. Denim / Kengät Converse / Kello Guess / Korut Guess / Aurinkolasit Gina Tricot

Sain edelliseen postaukseen monia kommentteja, joissa pyydettiin näyttämään uusi superhyperrakkaus paita asukuvien merkeissä. Ajatukset meni täysin yhteen, sillä halusin itsekkin jo päästä pukemaan uuden paidan päälle sekä ikuistamaan sen teille asukuvissa

Paidan lisäksi päälle pääsi lauantaina muitakin uutuuksia, nimittäin uudet tummansiniset Dr. Denimit ja uudet mustat arskat. Vaikka en tykkää täysin samoja asuyhdistelmiä pukea uudestaan päälle niin tätä voisin pitää kyllä toisenkin jos kolmannenkin kerran! Mun omaa silmää miellyttää tämä asu paljon, mutta entäs teitä? :)
 


80 Responses to “Spring outfit”

 1. Tuo paita on kyllä kieltämättä ihan sika ihana ! :)

 2. Avatar Jutta sanoo:

  Aivan täydeelinen asu!!! Itseasiassa jumituin vain katsomaan, kuinka ihanan yhdistelmän oot saanut aikaan :))

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva asu! Onko sulla myös pitkävartiset valkoiset converssit?:)

 4. Avatar Eve e sanoo:

  se on vaan niin ihana!♥ toivon että se ilmestyis viellä sinne nettikauppaan et saisin ton täydellisyyden munkin hyllylle :)

 5. Avatar inka sanoo:

  aivan ihana asu taas<3 toi paita on kyllä ihan rakkautta! :)

 6. Avatar Johanna sanoo:

  vau miten hyvin istuu toi paita sulle ja on tosi sulonen <3 :-3

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toosi ihana!!!♡

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kuka sulle yleensä näitä asu kuvia ottaa ? ja tosi pirteä asu, i like :-)

 9. Avatar Vilma sanoo:

  aivan ihana asu <3

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  ois kiva jos vaihtasit ilmettä kuvissa, nääkin kaikki on samalla ilmeellä:p oot huippu kaunis!

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toi paita ♥ PAKKO SAADA!

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Käytätkö kaikkia asukokonaisuuksia siis vain kerran? :o :D

 13. Avatar Karoliina S sanoo:

  ooi ihania kuvia ja tää blogi on muutenki nii huippu ja inspiroiva! :-)

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  saija auta pliis jos osaat!! :o Elikkäs latasin picasan ja sitä ennen aina kuvia ladatessa koneelle tulee siihen se palkki että "tuo kuvat" ja siitä painamalla ne on tullu ihan normisti, mutta nyt ku latasin picasan ni siihen ei tuu enää sitä palkkia, vaan ne pitäis kai ladata jotenki sieltä picasan kautta mutta entiiä yhtää että mistä sieltä? tai että mistä pitää painaa sillon ku halutaa tuua lisää kuvia koneelle? auta pliis niin pian ku voit!!

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toi paita ois kivempi jos se olisi tiukan peplumin mallinen. :) Tykkään paljon materiaaleista ja väreistä mutta muoto ei vaan miellytä silmääni. :/ mutta sulle käy hyvin ton malliset arskat, toi muoto ei kaikkiin päihin istukkaan. :)

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  anteeks jos on liian henkilökohtanen kysymys, mutta jostain postauksesta satuin lukemaan että käytät e-pillereitä? onko niin vai olenko väärässä? jos käytät niin mitä merkkiä, meinaan että sussa ei kyllä yhtään näy jos käytät kun yleensä ne vähän turvottaa. tosi ihana blogi sulla, you go girl♥

 17. Avatar Alina sanoo:

  Ihana asu! :) Sulla näyttää myös olevan tota rintavarustusta, ni saanko kysyä et onko sun helppo löytää paitoja/mekkoja? :) Ittelläni on aika useesti tullut vastaan esim. H&M;:n jossain mekossa, että näyttää aivan karmealta isompien rintojen takia :D

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mikä tehdashalli tuolla takana näkyy aina? :D

 19. Avatar Ansku sanoo:

  Oii tuo paita on kyllä niin ihana ! ♥ Ja nuo aurinkolasitkin on tosi kivat :) Upea asu ! :>

 20. Avatar violasofia sanoo:

  Ootko harkinnu pitää blogikirppistä? Kuten varmaa moni muuki on huomannu, että tykkäät ostella vaatteita, niin vois luulla että sulta kai jää jotain vaatteita käyttämättä/pieniks. Lisäksi sun vaatteet on aivan ihania!<3

 21. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi tosi kiva toi paita! :)<3 kuuluuko sen kuitenkaan olla tollanen.. Tai siis kun toi näyttää siltä että se on sulle pari kokoa liian iso. Ei millään pahalla oikeesti! Itselin mietin tollasen tilaamista niin aattelin että onko se oikeesti tollanen vai onko sulla vaan käynyt koon kanssa virhe? Mä en nimittäin oikee välitä tollasesta ns "teltan" muotosesta paidasta, mut jos toi oikeesti kuuluu olla tiukka peplum niin tilaukseen lähtee!! :)

 22. Avatar Reetta sanoo:

  Kannattaa todellakin käyttää samaa yhdistelmää toistekin, sen verran kivalta näyttää <3

 23. Ihana asu! Oot niin nätti! ♥

 24. Avatar Ilonaah sanoo:

  ihana toi asu ♥ niin täydellinen ♥ ite tykkään niin noista aurinkolaseista ja paidasta ♥ love them ♥ no joo, ihana sinä & kaunis oot kyllä taas saija ♥

 25. Avatar Jossu -i sanoo:

  Ihana asu! Vaihdatko joka päivä myös erilaiset asusteet (kengät, laukut ja kaikki) ? :-)

 26. Avatar Nelli sanoo:

  ihana asu! ♥ ja kysyn samaa ku jossu, onko sulla yleensä vakiokellot tms vai vaihteletko kuinka usein? :p

 27. Avatar Johanna sanoo:

  toi sun asu on tosi kiva :)♥

 28. Avatar Ida sanoo:

  Mä oon samaa mieltä! Kireänä paita toimisi todella hyvin, mutta tuollaisena laatikkona näyttää jopa vähän hölmöltä… Mielipideasiapa tuokin :)

 29. Avatar Jenna Juliet sanoo:

  Ihan super upea asu♥ Sopii täydellisesti sulle!

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  tosi tylsä ja mielikuvitukseton asu D: sun asut on muutenki ollu viimeaikoina tosi tylsiä, rupeeko sulla mielikuvitus loppumaan niiden kanssa vai mistä johtuu?

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Eikö ookkin!! :) Tykkään kans älyttömästi:))

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit kiitos superisti ihanuus :)!

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :> Ei ole valkoisia pitkävartisena, mutta muita löytyy !(:

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Oon niin samaa mieltä♥ Voi toivotaan, että niitä tulee vielä lisää niin saat omasi! :)

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon <3 Munkin mielestä, niin yksinkertainen mutta söpö! :)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiitti paljon ihanainen :) <3!

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi kiitos paljon ♥! :)

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Tatu yleensä, mutta joskus myös kaverit :) Kiva kuulla, että tykkäsit! :>

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos älyttömästi <3

 40. Avatar Saijis sanoo:

  Joo pitäisi, mutta kun aletaan ottaa kuvia niin unohdan ne ilmeet kokonaan :-D Mutta yritän ensi kerralla muistaa ;-) Kiitos superisti:)!

 41. Avatar Saijis sanoo:

  Niin ihana ♥ Nyt vaan äkkiä Ginaan hakemaan ennen, kun kaikki koot loppuu :p!

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Yleensä joo :Dd

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiitos hirmu paljon Karoliina! :) Ihana kuulla, että tykkäät (:

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Ompas tosi outoa :o Picasan ei pitäisi vaikuttaa mitenkään kuvien tuomiseen vaan ainoastaan siirtää ne itse myös sinne :o Ootko kokeillut muokata tietokoneella sen kameran kuvakansion asetuksia? :) Se voi olla, että sinne on muuttunut oletukseksi Picasa ja se pitäisi muuttaa takaisin normaaliksi :) Toivottavasti tästä oli edes vähän apua :)!

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Onhan tuo malli vähän outo, mutta silti tosi kiva! :) Tuo väljempi malli on rennompi ja tuo pientä vaihtelua siihen perus tiukkaan peplum malliin :p Mä tykkään älyttömästi, mutta mielipide asioitahan nuo on :)!

  Ja noista aurinkolaseista niin moni muukin on sanonut, että mulle sopii tuo malli tosi hyvin :) Tuo on niin erilainen, että monelle ei sovi ollenkaan :) Oon ihan innoissani, että mulle sopii tuollainen erikoinen malli! ;>

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Ei oo ollenkaan ainakaan mulle liian henkilökohtainen kysymys :) Ja oon ennemminkin täällä tainnut niistä mainita eli käytän tällä hetkellä Harmonet nimisiä pillereitä :) Suosittelen niitä lämpimästi :)! Oo kiitos hirmuisesti ♥!

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Alina :)! Joo eli kyllä välillä on vaikea :-D Justiin kaikissa mekoissa täytyy kokeilla tarkkaan, että näyttää hyvältä ja että löytyy oikea malli :) Paitojen kanssa ei niin ole, riippuu tietysti mallista :) Mutta mekkojen kanssa se on tosi ärsyttävää, onneksi en oo ainut jolla on sama ongelma :D!

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Itse asiassa en tiedä xD Tuo tie on sellainen, että sitä käytetään tosi vähän niin siinä on kiva ottaa kuvia :p

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Oon kans ihan rakastunut siihen ♥ Hih kiitos paljon Ansku!:)

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Itse asiassa ajattelin tässä kevään mittaan ottaa aikaiseksi ja tehdä se :) Sitä onkin muutamat kysellyt ja vaatteita on paljon niin niistä voisi jotain taas karsia :-D Oo ihanasti sanottu, kiitos<3 :) Mutta yritän tässä pian katsoa sinne tavaraa ja tehdä sen! :)

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Mäki tykkään paljon

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Varmaan kyllä pitää :)! Kiitos paljon Reetta <3

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Aww kiitos hirmuisesti ihana♥ :)

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti superisti ihanuus ♥ Mäki tykkään tosi paljon noista aurinkolaseista ja juuri tuosta paidasta =) Hihi ihana sinä<3

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :)! Joo kyllä mä yleensä vaihdan kaikki joka päivä :) Tykkään vaihdella niitä ja samalla mitkään ei jää käyttämättömäksi :)!

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon ♥ Vaihtelen niitäkin päivittäin :)! Joskus tulee valittua sellaisia asuja peräkkäin joihin ei sovi, kun yksi kello ja silloin tulee käytettyä sitä paljon :) Mutta muuten yleensä vaihdan joka aamu kaikki asusteet samalla, kun puen :D

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että tykkäsit! :) ♥

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Jenna :) <3

 59. Avatar Saijis sanoo:

  Aijaa mun mielestä ei taas oo yhtään tylsä vaan päinvastoin :D Ja mielikuvitus on edelleen valloillaan ja odotan jo innolla, että saan yhdistellä erilaisia kesäasuja ;-)!

 60. Avatar Anonyymi sanoo:

  tosi ihana asu, sopii sulle mielettömän hyvin :) mun mielestä toi paita on just kiva vähän tollasena väljänä ja varmasti mukavan ja rennon tuntuinen päällä :) ihanaa kun vastaat aina jokaikiseen kommenttiin niin nätisti ja silleen ajatuksella ! :) <3

 61. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kun sä siis käytät yhtä asua yhden kerran niin kuinka kauan menee suunnilleen aikaa että käytät joitakin kenkiä vaikka uudelleen? Entä asusteet? Käytätkö koskaan samalla viikolla samoja esim. farkkuja kaksi kertaa? :-) Voisitko joskus tehdä kahden viikon kaikki asut putkeen? (ei sillain että esim neljältä viikolta 14 asua vaan kaikki kahelta viikolta) Laittaisit sellaset asut ja sillain miten yleensä vuorottelet vaatteita jne. :-) Olisin superkiitollinen jos joskus jaksat/pystyt tehdä!! :) Oot ihana<3<3

 62. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itseasias mä sanon et tykkään hirveesti nähdä tämmösiäki vaatteita, jokka toimii ideana useamman kroppaisille. Ite seuraan hirveesti blogeja saadakseni ideoita ym omaan pukeutumiseen, joten mun mielestä olis ihan naurettavaa et bloggaajat pukeutuis yhtä räiskyvästi jne niinkuin mallit joissakin demin lehtien muotiosioissa. Mun mielestä tuo asu on hirrrveen hieno kaikessa simppelyydessään:)

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Oon samaa mieltä sun kanssa! :) Mä tykkään esitellä sellaisia asuja, joista moni voi ottaa vinkkiä normaaliin arkipukeutumiseen ja musta on tosi kiva, että monet saa näistä inspiraatiota :)!! Muotilehdet on erikseen ja täällä blogissa tullaan ainakin näkemään sellaisia asuja, joista on helppo saada inspiraatiota omaan pukeutumiseen yhdistelemällä "normaaleja" paitoja, farkkuja, kenkiä jne. :) Tosi kiva kuulla, että sä tykkäsit tästä! (:

 64. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti hirmu paljon :) Mäki tykkään, että on tuollainen väljempi eikä mitenkään tiukka malli :) Se on kivaa vaihtelua ja tuota pystyy yhdistellä niin erilailla :) Aw ihanasti sanottu:) Mun mielestä on tosi tärkeää, että bloggaaja vastaa kommentteihin ja mä tykkään älyttömästi vastailla näihin sekä keskustella teidän lukijoiden kanssa täällä:) <3!

 65. Avatar Saijis sanoo:

  Riippuu paljon kengistä :) Esim. uggeja tulee käytettyä useammin talvella ja Converseja vähintään kerran viikossa :) Sitten taas joitain korkeita nilkkureita tulee käytettyä uudestaan noin kuukauden kuluttua, kun niitä ei joka päivä tuu pidettyä :) Asusteissa menee pidemmän aikaa, joitakin käytän muutaman kerran viikossa ja joitakin taas tosi harvoin :> Kyllä mun tulee käytettyä farkkuja yleensä se kaksi kertaa viikossa, ainakin näin keväällä mustia farkkuja :) Kesällä taas alaosa vaihtuu päivittäin :-D Hei vähän kiva idea, voisin kyllä joskus toteuttaa tämän :)! Hihi ihana sinä<3

 66. Avatar Anonyymi sanoo:

  Eiköhän näissä kuvissa kuitenkin ne vaatteet ole pääosassa eikä ne ilmeet?

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Niin totta :) Näistä asuista haetaan inspiraatiota jne. niin ne on tärkeimmässä roolissa verrattuna mun ilmeisiin :)!

 68. Avatar Anonyymi sanoo:

  Näytät tosi hyvälle… en uskaltanu laittaa nimellä, kun vähän henk.kohtanen kysymys, mut mikä sun kuppikokos on? :3

 69. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kuinka usein peset farkut ja paidat? Laitatko esim. paidan heti käytön jälkeen pesuun vai vasta sitten kun siihen tulee likaa tai kun alkaa olla hiukan tunkkanen? :-)

 70. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sillon kun olit ylä-asteella, vaihdoitko joka päivä eri asun ja käytitkö samaa periaatetta – yksi täysin sama asu kerran vain? :)) Oot tooosi kaunis!<3

 71. Avatar Anonyymi sanoo:

  Pidätkö uudelleen melkein samaa asua? Eli vaikka sama paita ja housut, mutta vaikka eri kengät ja/tai laukku? :)

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos :) Valitettavasti en halua täällä sitä kertoa :) Toivottavasti ymmärrät :)!

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Farkut pesen sitten vasta, kun ne on likaiset ja näyttää siltä, että pesu on tarpeen:D Mut paidat laitan melkein heti käytön jälkeen pesuun :) Riippuu tietysti, että onko paita ollu päällä koko päivän vai puoli tuntia :-D

 74. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä taisin samalla tavalla tehdä silloin:) Rakastan vaatteita ja asusteita niin päivittäin tulee vaihdeltua, kun se on niin kivaa :D! Oo kiitos hirmu paljon :)<3!

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Aika harvoin :)! Yleensä tulee pidettyä esim. sama paita ja asusteet, mutta alaosa vaihtuu :) Harvoin täysin samoja vaatteita näkee mun päällä yhtä aikaa uudestaan :D!

 76. Avatar Anonyymi sanoo:

  Okei:) Eikö ne paidat kulu aika pian jos niitä pesee jokaisen päivän käyttökerran jälkeen? :D

 77. Avatar Anonyymi sanoo:

  Entäs sitten kun oot pitänyt jotakin paitaa jokaisten farkkujen kanssa? :D Siitä puheenollen, kuinka monet farkut sulla on? :)

 78. Avatar Saijis sanoo:

  Sit on kaikki shortsit ja hameet :-D No ei kyllä mä sit voin käyttää uudestaan ja tuskin hetken päästä tarkkaan muistan, minkä kanssa oon pitänyt ja minkä en :)! Mulla on varmaan jotain 28 kappaletta farkkuja :DD

 79. Avatar Saijis sanoo:

  Jotkut ehkä vähän, mutta ei mitenkään ihmeellisesti :) Ja pyrin käyttämään aina kaikkia vaatteita, ettei mikään jää käyttämättömäksi niin samaa paitaa ei tuu pidettyä usein eikä sitten sitä myötä tuu myöskään usein pestyä:)!

Kommentoi