The giveaway: Lush hair products

Mulle saapui toissapäivänä kosmetiikkaa täynnä oleva paketti. Oli sitten minkälainen paketti tahansa kyseessä niin avaan niitä aina yhtä innoissani! Tästä paketista paljastui Lush-merkiltä saatuja hiustenhoitotuotteita. Kuinka monelle teistä on nimi Lush jo tuttu? Mulle ei ainakaan vielä hetki sitten ollut, mutta heidän purkit on muutaman kerran tullut Weheartissa vastaan. Sain kuitenkin mahdollisuuden päästä tutustumaan tarkemmin tähän tuotemerkkiin ja heidän hiustenhoitotuotteisiin. Heti paketin avattuani lähdin innokkaana testailemaan näitä uutukaisia!
IMG_6222
Lushilla on myynnissä paljon erilaisia käsintehtyjä laadukkaita kosmetiikkatuotteita. Heidän kaikki purkit on älyttömän söpöjä ja näissä on tuotteissa on taivaallisen herkullinen tuoksu

IMG_6241Kuvassa näkyvä pienen pieni hopea purkki on Shine So Bright hiusseerumi, joka on suunniteltu taistelemaan kaksihaaraisia vastaan! Tätä sulatetaan esimerkiksi sormien välissä pieni määrä, hierotaan hiusten latvoihin ja annetaan imeytyä. Tuoksu on ihana ja siinä onkin muun muassa appelsiiniä. Vaikka purkki on pieni niin se on silti todella riittoisa!

Tuo isompi purkki taas on Marilyn hiusnaamio, jota levitetään kuivaan tukkaan ennen hiustenpesua. Sen jälkeen sen annetaan vaikuttaa noin 20 minuuttia ja se pestään pois shampoon avulla. Aika kätevää! Tämä korostaa hiusten vaaleampia osia eli sopii hyvin esimerkiksi raidoitetuille hiuksille. Täydellinen tuote ainakin mulle  Mulla on hiuksissa paljon vaalean eri sävyisiä raitoja ja on kiva saada niitä vielä enemmän esille tämän avulla!

IMG_6232

Toinen saman tyylinen musta purkki on Big suolashampoo, joka on Lushin kestosuosikki! Tätä käyttäessä hiukset saa lisää kiiltoa sekä paljon tuuheutta. Shampoo ei sisällä paljon vettä, joten sitä laitetaan suihkussa todella märkiin hiuksiin. Näin tehdessä shampoota tarvitsee laittaa vaan teelusikallisen verran eli tämäkin purkki on riittoisa! Sen sisältämät suolakristallit hieroo ja kuorii pestessä myös päänahkaa. En kyllä yhtään ihmettele miksi tämä on niin suosittu, sillä tätä ei voi muuta kuin rakastaa!

Viimeisenä American Cream hoitoaine, missä on herkullisen vaniljainen tuoksu. Tätä käytetään samalla tavalla, kuin perus hoitoainetta ja vaikutusaika on noin muutama minuutti. Tämä tehohoitaa ja vahvistaa hiuksia.

ARVONTA PÄÄTTYNYT

Haluttiin Lushin kanssa ilahduttaa teitä lukijoita ja nyt myös teillä on mahdollisuus voittaa samanlainen setti itsellenne! Säännöt on yksinkertaiset:

1. Laita kommenttiin toimiva sähköpostiosoitteesi!

Arvonta päättyy 13.02.2014. Onnea kaikille arvontaan 

528 Comments

Post A Comment