It’s all about hair

Nyt olisi vuorossa lupaamani postaus hiustenhoidosta Esittelen tuotteita mitä käytän sekä kerron vähän, että mihinkä tarkoitukseen ne on ja mitä ne tekee. Tässä tulee myös samalla hieman tietoa mun pidennysten hoidosta!

IMG_3896

SHAMPOOT /  HOITOAINEET

Eli aloitetaan shampoista sekä hoitoaineista! Pesen hiukset joka toinen päivä Bed Headin Epic Volyme -nimisellä shampoolla sekä käytän joka kerta saman sarjan hoitoainetta. Nämä on ollut mulla käytössä jo melkein kahden vuoden ajan, koska oon ollut näihin älyttömän tyytyväinen Näillä pestessä hiukset saavat volyymiä, kiiltoa sekä ihanan karkkisen tuoksun!

Pidennyksiä tulee pestyä silloin tällöin, en oikein osaa sanoa tähän mitään tiettyä aikaväliä… Pesen niitä aina, kun ne alkavat näyttää siltä että pesu olisi tarpeessa! Nyt käytän pidennyksiä enää muutaman kerran viikossa, joten niiden pesuvälikin on pidentynyt paljon. Niitä varten mulla on käytössä Rapunzel of Swedenin pidennyksille tarkoitetut shampoo sekä hoitoaine. Yleensä kun pesen pidennyksiä niin annan shampoon ja hoitoaineen vaikuttaa kauan niin lopputuloksena on ihanan silkkiset pidennykset!

IMG_3902

HOITOSUIHKEET / MUOTOVAAHTO / HARJA

Pesun jälkeen laitan pyyhkeen hiusten ympärille ja annan sen hetken aikaa ”imeä” hiuksista suuremmat kosteudet pois. Tämän jälkeen levitän niihin Bed Headin Glaze Haze -nimistä seerumia, mikä nopeuttaa hiusten kuivumista! Lisäksi muutaman kerran viikossa suihkun jälkeen suihkutan pyyhekuiviin hiuksiin Four Reasonin Moisture Mistin kosteuttavaa hoitosuihketta ja sen jälkeen annan hiusten kuivaa luonnollisesti. En kuivaa ollenkaan hiuksia, sillä oon huomannut että se kuluttaa hiuksia tosi paljon!! Jos mulla on mielessä tehdä esim. kiharat tai kuohkea nuttura niin laitan pesun jälkeen hiuksiin myös tuota pinkissä purkissa olevaa Got2b Big Volyme -muotovaahtoa. Se tuo hiuksiin kivasti volyymia! Kuvassa näkyy myös Tangle Teezer -harja, mikä on mun ehdoton lemppari harja kautta aikojen

IMG_3907

HIUSÖLJYT

Seuraavaksi puhutaan hieman öljyistä! Silloin, kun kaikista hiusöljyistä alkoi näkyä telkkarissa mainoksia niin en uskonut niihin ollenkaan… Mielenkiinnosta kuitenkin kaupasta lähti sellainen mukaan ja sen jälkeen ne onkin päässyt hiustenhoidon ykkösiksi Oon kokeillut monia öljyjä, mutta tässä ylhäällä näkyy niistä mun suosikit! Eli laitan öljyä hiuksiin noin kerran viikossa/kahdessa. Yleensä suihkuttelen sitä pelkästään latvoihin, koska haluan pitää huolen siitä että ne eivät pääse kuivumaan! Osaa voi käyttää suoraa pyyhekuiviin hiuksiin pesun jälkeen, mutta mä tykkään enemmän laittaa näitä ihan täysin kuiviin hiuksiin. Joulusta asti on ollut käytössä Macadamia suihkutettava öljy, joka ei sotke ollenkaan ja kosteutta sekä kiiltoa hiuksissa alkoi näkyä heti ensimmäisen käyttökerran jälkeen. Lisäksi kuvassa näkyy myös kaksi kestosuosikkia eli Schwarzkopfin GLISS Hair Repair sekä samalta merkiltä Got2b:n pumppupullossa oleva hiusöljy!

IMG_3918

TEHOHOIDOT

Muutama on kysellyt, että käytänkö erilaisia hiusnaamiota ja tehohoitoja? Ennen käytin niitä kerran tai kaksi viikossa, mutta siitä lähtien kun löysin hiusöljyt niin niiden käyttö on jäänyt vähemmälle. Käytössä kuitenkin mulla on ollut nämä Aussien 3 Minute Miracle -nimiset tehohoidot, joista hiukset tulivat kyllä todella pehmeiksi. Nykyään näitä tulee laitettua ehkä kerran kuukaudessa, mutta oon huomannut että ei mun hiukset edes tarvitse mitään tehohoitoja vaan hoitoaine ja öljyt riittää :) Kuulin myös huhua, että nämä tehohoidot sisältäisisivät silikonia?

IMG_3936

LÄMPÖSUOJAT / MUOTOILUTUOTTEET

Lämpösuojan käyttäminen hiuksissa on todella tärkeää ja se suojaa hiuksia kuivumiselta sekä kaksihaaraisilta! Mulla on käytössä käsin levitettävä Aussien Take The Heat -lämpösuojavoide, jota käytän silloin kun haluan hiuksiin kiharat. Tätä saa helposti levitettyä joka paikaan suojaamaan hiuksia kuumuudelta! Toinen käytössä oleva lämpösuoja on suihkutettava Four Reasonin Heat Styler. Tätä oon käyttänyt kans varmaan jo muutaman vuoden ajan ja mun hiukset on tosi hyvin säästynyt kaksihaaraisilta Muotoiluun tulee joskus käytettyä Got2b:n Powderful -hiuspuuteria sekä Loreal Studion Matt & Messy -suihketta, millä saa hiuksiin ”rennon lookin”

IMG_3927

KUIVASHAMPOOT

Loppuun vielä kaksi hiuskriisin pelastajaa! Nimittäin Batisten sekä Herbinan kuivashampoot. Näillä saa hiukset nopeasti freshin näköiseksi sekä nämä on täydellisiä nutturan teossa! Ennen nutturan tekoa, kun suihkuttaa kuivashampoota hiuksiin niin nuttura pysyy paremmin muodossaan koko päivän sekä on helposti aseteltavissa!

Huh tulipa tästä pitkä :-D Kertokaa ihmeessä mitä piditte tälläisestä postauksesta? Ja jos teille jää jotain kysyttävää vielä niin vastailen mielelläni kysymyksiin


66 Responses to “It’s all about hair”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus! ♥

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun tietääkseni silikonista ei oo mitää haittaa , muutaku jos oot allerginen sille.. Mut sit taas se silikoni tekee hiuksesta sileet yms. Mutta ne ei korjaa hiusta. En oo mikää ammattilainen mut näin mä oon lukenu ja kuullu. :)

 3. Avatar Kellen sanoo:

  Mahtavaa, tälläistä postausta olen kovasti odottanut! Kiitos kun teit tämän!

 4. Avatar Ilonaah sanoo:

  ihana postaus ! ♥ näistä saa aina niin hyviä vinkkejä, kun oot niin hyvä hiusten hoidossa ja laitossa! ♥ nyt jos sais viel tämmösen samanlaisen, mutta meikeistä niin ois kiva (::

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus! Sain ittelleni vinkkejä ja uusia tuotteita testaukseen :)
  Mun mielestä nuo kaikki Four Reasonin tuotteet on tosi hyviä ja ittelläni on viime aikoina ollut ahkerassa käytössä Four Reasonin – Hair Powder. Mun mielestä se tosi hyvä ja monen hiuskriisi aamun pelastaja!

 6. Avatar Emma Maaria sanoo:

  Ihana postaus! Kuinka usein käyt kampaajalla, ja onko sulla jotain suosikki kampaamoa?

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi ihanainana postaus <3

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  paljon tuo four reason lämpösuoja maksaa? :3

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mut silikoni ei tee päänahalle yhtään hyvää… :/

 10. ihana postaus!
  pitäis kyllä itsekin testata noita oljyjä, kun kaikki niitä kehuu!

 11. Avatar jutta sanoo:

  Minkä hintaista toi glissin hair repair öljy on? (:

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Harjaatko hiuksesi suihkun jälkeen märkinä? Ja jos et niin eikö sulla tuu niistä kauhean pörröiset? Kuinka usein suoristat hiukset ja pidätkä koskaan ihan täysin luonnollisia hiuksia joita ei oo laitettu millään? Tosi kiva postaus!! :-)

 13. Avatar Henna sanoo:

  Kiva postaus!:-) Mikä se sun pinkki suoristusrauta muuten onkaan merkiltään?

 14. Mistä oot tilannut sun pidennykset, ja ootko ollu tyytyväinen?:)

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus! Sun hiukset on niin ihanat :** <3

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  paljonko macadamia öljy maksaa? :o

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itse käytän tehohoitoja vaan hiusten pituuksiin, eikä sitä joudu päänahkaan..

 18. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus:) voisitko sanoa tuohon kuinka usein pidennyksiä pesit kun käytöit joka päivä ? Kerran viikossa kuukaudessa vai miten? :)

 19. Avatar Ansku sanoo:

  Ihana postaus ♥

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että tykkäsit :) Kiitos!♥

 21. Avatar Jutta sanoo:

  Ihana postaus! Tätä oli kyllä kiva lukea ja muutama juttu päätyikin heti ostoslistalle ;) TG-harja on kyllä paras! :))

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Aijaa :o Vähän kiva jos on noin! :) Mä taas jostain kuulin, että se enemmänkin olisi hiuksille huonoa kuin hyvää mutta en ole varma :) Täytyisi jostain selvittää tämä :) Kiitos sulle tästä!:)

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Voi eikä miten kiva kuulla, että pidit tästä!! :)

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon ihanuus ♥ Niin kiva kuulla:) Joo voisin kyllä jossain välissä tehdä sellaisenkin :> Kiva idea, kiitti! (:

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän:) Voi kiva kuulla (: Ne on kyllä niin hyviä! Aijaa voisi kyllä ostaa sitä ja testata myös :) Kuulostaa hyvältä :p

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti paljon :> Käyn noin kolmen kuukauden välein, kun mun kampaajalla on aina ajat täynnä :) Välillä värjään juurikasvun itse pois, mutta muuten teen kampaajalla kaiken :) Ei mulla mitään yhtä suosikkia ole, mutta nyt oon samalla käynyt jo yli vuoden ajan ja oon ollut tyytyväinen :)!

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Oii kiitos paljon :)♥

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Noin 10 -12€ :))

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Silja! :) Joo kannattaa, oon ainakin itse ollut super tyytyväinen(:

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Se oli jotain noin 6 -8€ :)!

 31. Avatar Saijis sanoo:

  En harjaa, paitsi silloin jos näen jonkun takun :) Ei mulla tuu yhtään pörröiset ja jos tulee niin ne saa aamulla selväksi harjaamalla, kun hiukset on kuivia :) Suoristan hiuksia noin 3 -4 kertaa viikossa ja kiharrus kerrat kuuluu tuohon mukaan :) Lisäksi annan välillä hiusten olla luonnollisesti, pidän ponnarilla tai nutturalla =) Ihana kuulla, että tykkäsit!! (:

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti Henna:) Se on HerStyler! :)

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Ne on Rapunzelilta ja oon kyllä ollut tosi tyytyväinen :) Yli puolen vuodenkin jälkeen ne on todella hyvässä kunnossa!:)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Oo vitsit kiitos :-) Aww ♥

 35. Avatar Saijis sanoo:

  20 -25€ :))

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti hirmuisesti :) En koskaan käyttänyt pidennyksiä joka päivä vaan pidin viikossa aina "vapaita" päiviä :) Pesin ehkä noin kerran kahdessa viikossa, riippuu tietysti onko niihin suihkuttanut hiuslakkaa ja kuinka kauan niitä on käyttänyt :)

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti paljon Ansku :)♥

 38. aivan ihana postaus, jumituin heti lukemaan! blogisi vaikuttaa tosi kivalta ja kiinnostavalata:) liityin heti lukijaksi<3!

 39. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mä oon taas kuulu et hiussineet jotka sisältää silikonia niin jättää hiukset kyllä silkkisiks mut se on pahaks hiukselle siinä mielin et silikoni ns jää pysyvästi hiukseen sekä huonontaa jatkossa hiusvärin kestoa hiuksessa !

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  tosi kattava postaus!! sen verran aattelin kysyä, että onko toi loreal studion "messy" aine sellainen, että hiustenpesun jälkeisen päivän hiuskriisin vois pelastaa tolla?:) mulla on vähän taipuisat, rinnoille ulottuvat hiukset niin uskotko tuon tekevän hiuksista kivannäköiset ilman muuta/lämpö käsittelyä?:)

  tai miten itse käytät tuota kyseistä tuotetta?:)

 41. Avatar Johzu sanoo:

  tuo herbinan tuuheuttava kuivashampoo on kyl niin superi <3 !

 42. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos Jutta:)! Noni vähän kiva :> Se on kyllä niin lemppari! (:

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit kiitos superisti :)! Ihana kuulla ja tervetuloa lukijaksi<3 :)!

 44. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onko sulla ollenkaan kakshaarasia? :-D

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Joo kyllä sillä saa pelastettua myös hiuskriisin:)! Ja tuolla saa tehtyä hiukset kivan näköiseksi ilman lämpökäsittelyä :)! Mä laitan sitä itse eniten kesällä, kun meen esim. rannalle ja haluan hieman rennomman lookin:p

 46. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on!! :)<3

 47. Avatar Saijis sanoo:

  On mulla ehkä ihan vähän :) Mut aika vähän ja harvoin :)!

 48. Avatar Anonyymi sanoo:

  silikonit ei oo huonoksi hiuksille vaan tekee niistä vaan sileämmät ja kammattavammat, ja liukenevat veden mukana pois ihan niikuin kaikki muutkin aineet jotka ''korjaavat'' hiusta… mutta jotkut (ei kaikki!!) silikonit esim dimethicone kerrostuvat hiuksiin jos niitä käyttää jatkuvasti, tutustukaa inci listoihin niin säätytte tälläsiltä päänvaivoilta

 49. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mä taas oon kuullu et silikoni on hyväks hiuksille, mutta kun lopetat sen käytön hiukset menee hirveeseen kuntoon. :D en siis ite oo tietone mistään, mut näin on kuullut xD

 50. Avatar Anonyymi sanoo:

  mistä oot ostanu ton macadamia öljyn ja sit ton Bed Headin Glaze Haze siuhkeen tai ton? :)

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Sain kummatkin joululahjaksi :) Mutta tuota Glaze Hazea myydään ainakin useammissa kampaamoissa sekä noita kumpaakin saa netistä Nordicfeeliltä :p

 52. Avatar Anonyymi sanoo:

  voikko kertoa että miten tuo hiuspuuteri toimii ja miten sitä laitetaan ja mitä se ees on? :D oon miettiny kauan aikaa :(

 53. Avatar Anonyymi sanoo:

  tuli mieleen että missä sää säilytät noi kaikki purkit ja törpöt? ja minun mielestä tuossa on jo vähän liian paljon tököttiä hiuksille koska mieti sitten ku sää yhtäkkiä lopettaisit noitten käytön (mitä ei varmaa tuu tapahtumaan?) niin eihän ne hiukset sitten selviä ite siitä mitenkää :(

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Sitä ripotellaan tai käsin tuprutetaan hiuksiin :) Sitä voi pöyhiä käsillä ja se lisää hiuksiin volyymiä, pitoa sekä sillä saa myös juurikasvua vähän piiloon :)!

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Mulla on sellainen lipasto missä on kaikki meikit, korut ja muu kosmetiikka :)! Tuossa on esiteltynä paljon sellaisia tuotteita, joita käytän vain silloin tällöin eli en käytä noita kaikkia joka päivä yms. :)

 56. Avatar Annika sanoo:

  Onko toi Herbinan kuivashampoo sellasta, että se myös tuo sellasen 'puhtaan' tunteen likaisiin hiuksiin? Ja peittääkö se sillä tavalla vähäsen? :) vissiin on aika mieto tuoksuinen?

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Se peittää aika hyvin ja hiukset näyttää sekä tuntuu paljon puhtaammalta :) Tuo tuoksu on myös miellyttävä :) Suosittelen! (:

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Mäki oon kuullut, että se ei tee hiuksille hyvää, mutta täytyy kyllä ottaa tästä selvää :)!

 59. Avatar Johanna sanoo:

  Osaatko sanoa että mistä noita tangle teezereitä saa ? :D Haluaisin ostaa mutta en tiiä että mistä niitä etsiä

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Niitä myydään ainakin Anttilassa, Prismassa sekä eri kampaamoissa :)!

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos paljon :))

 62. sulla on tosi ihana blogi! ♥ jäin todellakin seurailemaan :)

 63. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit kiitos älyttömästi ♥! Ja tervetuloa seurailemaan! :)

 64. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä sä ostat tota Macadamia suihkutettavaa öljyä? Kiitos! :)

 65. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä sä ostit ton Batisten kuivashampoon ?

Kommentoi