Blog tip

Mun oli tarkoitus kuvailla teille ne uudet ostokset, mutta sää päätti olla eri mieltä ja vallata joka paikan pimeydellään. Täällä on niin pimeää, että tuntuu kun olisi yö :-D Tulin kuitenkin kertomaan teille erään blogivinkin! Mä oon itse tykännyt paljon lukea muiden bloggaajien blogivinkkejä ja tätä kautta moni lukija löytää myös uusia blogeja lukulistalle

finallyVinkkinä on ihanan Hennan blogi, johon pääset tästä!

Pictures2

Ihastuin tässä blogissa monipuolisiin postauksiin, ihanan raikkaisiin kuviin, postaustahtiin sekä Hennan kivaan kirjoitustyyliin!

Pictures3

Blogista löytyy lifestyleä, asuja, ruokavinkkejä, joulukalenteri, postaus inttileskeydestä, joka kannattaa katsoa täältä! Blogista löytyy myös juttuja kosmetiikasta ja vaatteista, mitkä on mun ehdottomia lemppareita
Mitäs tykkäsitte tälläisestä blogivinkki -postauksesta?

38 Responses to “Blog tip”

 1. Avatar Mella sanoo:

  Joo kyllä nämä on kivoja tämmöiset blogivinkit! <3 Minäkin etsin aina uutta luettavaa ja tykkään myös mainita omia suosikkiblogejani tai uusia blogeja, mitkä on vasta aloittaneet! :-)
  xoxo Mella

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  vaikuttaa lähinnä siltä että oot sopinu ton ''bloggaajakollegan'' kanssa että tyrkytätte toistenne blogeja omissanne. lisäksi näissä sun ''arvostelu''postauksissa on aina se ongelma, ettet ikinä kerro niistä mitään negatiivistä. ei anna, ainakaan mulle, yhtään realistista mielikuvaa tuotteesta/vaatteesta/blogista/mitä sitten ikinä esitteletkään.

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus ja nämä on tosi hyödyllisiä :)

 4. Avatar Saijis sanoo:

  Henna mainitsi blogistani ja koska oon hänen blogiaan lukenut kauan niin halusin myös omille lukijoilleni mainita tästä blogista :) Se oli mun mielestä tosi reilua Hennaa kohtaan ja olin vain ystävällinen tehdessäni tämän :) Nämä on vain teidän hyödyksi, koska uutta luettavaa on välillä vaikea löytää ja mun mielestä sana tyrkyttää on tosi huono sana, kun kyseessä on vain vinkki. Jos tyrkyttäisin tätä blogia niin luultavasti olisin kirjoittanut hieman eri tyylillä :-D Sitten tuosta arvostelusta niin en tiedä sekoitatko mut nyt johonkin toiseen bloggaajaan vai mitä arvosteluja olet lukenut, koska täällä on mun kaikki arvostelut ja niissä on ihan kaikissa mukana myös negatiivistä! Joissakin niissä on paljonkin sitä :)

  http://saijis.blogspot.fi/search/label/Tuotearvostelu

 5. Avatar Saijis sanoo:

  Mäki tykkään paljon :) Näiden postausten avulla oon löytänyt uutta luettavaa <3 Noni vähän kiva :)!! Ja kiva, että tykkäsit tästä postauksesta(:

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Arvasin että joitakin alkaa ärsyttämään kun joku nyt sattui päästä saijan esiteltäväksi. Mun mielestä nämä postaukset pitäisi ottaa kultaisena vinkkinä :)

 7. Avatar Saijis sanoo:

  Munkin mielestä nämä on oikeasti hyviä vinkkejä :) Itse oon monta blogia löytänyt tämän tyylisten postausten kautta :)!

 8. Avatar Pieni enkeli sanoo:

  :) Itse myös tykkään lukea toisten blogeja :). Tulee nähtyä millaista tekstii muut kirjoittaa ym. =) uutta näkökulmaa. Saijan blogista tykkään paljon. Kaipaisin jtn videoita jouluisia semmoisia :)…. Jos tekisit aaton jälken videopostauksen joululahjoista mitä sait :)..

 9. ihana banneri :) oot tosi nätti!

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Joo tee saija pliis video joululahjoista :) tämä oli tosi kiva idea :)

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva kun teet monipuolisia postauksia :* Sun blogia on ilo lukea <3

 12. Avatar Oonae sanoo:

  Hennan blogi on huippu♥

 13. Avatar Ilonaah sanoo:

  kiitti vinkistä ! ♥

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva kuulla, että pidit :)! Munkin mielestä :>

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Riia! =)

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Joo pyrin tekemään tosi monipuolisia postauksia :) Ihana kuulla, kiitos! :) ♥

 17. Oii tosi kiva postaus! :)

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Niin on :)<3

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi ole hyvä :p♥

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän! =)

 21. Avatar Camilla sanoo:

  Lisää tämmösiä ehdottomasti! :)

 22. Avatar Anni S. sanoo:

  Itse olen myös lukenut Hennan blogia. Tälläiset on aina tervetulleita. Ja kun yleensä tälläisen kirjoittaa, niin ei edes halua tuoda sitä negatiivista kuvaa esille? Onhan tämä kannustusta/mainostusta toiselle blogille, ei sen haukkumista. <– tuo oli tuohon ensimmäiselle anonyymille :)

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva, että pidät näistä postauksista :) Niinpä, oon samaa mieltä sun kanssa :) Näiden on tarkoitus olla positiivisia vinkkejä lukijoille (:

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiva, että nämä on toivottuja! :>

 25. Avatar Ansku sanoo:

  Kivan erilainen postaus! :-)

 26. Avatar Jutta sanoo:

  Tää oli kyl tosi kiva :) Lisää vaan!

 27. Avatar Olivia sanoo:

  Tosi kiva postaus! :)

 28. Avatar Kata sanoo:

  Tosi kiva vinkki. Linkkasin itseni tuonne ja selailenpa vähän aikaa. Heti kävi mielessä että tätä jään seuraamaan!

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti :) Tykkään tehdä erilaisia postauksia :)!

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että tykkäsit =))

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän !!:)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Noni vähän kiva :-)! Niin kiva, että tykkäsitte tästä postauksesta :>

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mainostatko sä itse omaa blogiasi? Ja jos esiintyy näitä 'linkkaa blogisi' postauksia, nii laitteletko omaa linkkiäsi ihan tuntemattomiin blogeihin, että saisit lisää lukijoita vai vaan sellaisiin joita luet? Ja onko lukijamäärällä mielestäsi merkitystä ja haluatko niitä lisää?
  Hah, tulipas kysymyksiä…:D mutta kuitenkin tykkään sun blogista!

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon !:)

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva kuulla :)! Kysymyksiin on aina hauska vastata :> Kyllä mä joskus linkkaan jos niitä sattuu tulemaan vastaan :) Esim joulun aikana niitä näkyy monessa blogin joulukalenterissa :) Kyllä uudet lukijat ilahduttaa aina, mutta ei se määrä ole tärkeä. Kirjoitan tätä siksi, että rakastan tätä eikä ne lukijamäärät vaikuta siihen yhtään :) Mun mielestä niistä lukijamääristä on turha stressata ja on harmi, että moni lopettaa bloggaamisen sen takia ettei lukijoita ole "tarpeeksi" :< Blogia täytyy kirjoittaa siksi, että tykkää siitä ja sen enempää lukijamäärää miettimättä :)

 36. Avatar Anonyymi sanoo:

  On tullu mieleen sun blogia lukiessa, että opiskeletko vai ootko töissä? :)

Kommentoi