10 Favorite cosmetic products

Te ootte paljon tykännyt näistä 10 suosikkia -postauksista niin ajattelin nyt listata mun TOP -10 tuotteet kosmetiikasta. Seuraavaksi voisi olla vuorossa niiden kenkien esittely!
 
IMG_8347 – kopio Suurin osa näistä jutuista on pyörinyt blogin puolella ennemminkin eikä nämä Victoria’s Secretin tuotteet ole varmaan jäänyt keneltäkään huomaamatta. Niiden body mistit ja body lotionit on kiikkunut mun kosmetiikkasuosikeissa jo pidemmän aikaa. Nämä kosteuttaa niin hyvin sekä samalla tuoksuu taivaallisen hyvältä Tällä hetkellä mun kokoelma näyttää tältä, mutta ehkä joulupukki tuo jouluna siihen lisää täydennystä, saa nähdä ;-)
  IMG_8757
Itseruskettavaa tulee välillä käytettyä ja tästä St. Morizin suihkutettavasta itseruskettavasta en vaihda enää pois! Lopputulos ei muistuta ollenkaan oranssia vaan on tasaisen ruskettuneen näköinen! Kaikista parasta on se, että kun tätä levittää niin rusketus näkyy välittömästi eikä tarvitse odottaa mitään neljän tunnin vaikutusaikaa…
  IMG_8851
Hiustuotteissa ehdoton ykkönen on TIGIN Bed Head -tuotteet, joista multa löytyy suihkutettavaa hoitoainetta, kahta eri hiuslakkaa jne. Ajattelin kuvata tähän nämä kestosuosikit, jotka on Epic Volume -nimiset shampoo ja hoitoaine Nimensä mukaisesti ne tuovat hiuksiin lisää volyymiä, kiiltoa ja näiden tuoksu on ihanan karkkimainen

IMG_8797
Lisää hiustuotteita! Four Reasonin punainen Heat Styler -purkki on muotoileva lämpösuojasuihke, mitä mulla on nyt kolmas purkki menossa eli tämä todellakin suojaa ja jättää hiukset luonnollisen liikkuviksi. Sininen Moisture Mist -purkki taas on hiuksia kosteuttava hoitosuihke. Tämä soveltuu niin kuiviin kuin kosteisiinkin hiuksiin

IMG_8880
Meikeissä suosikkituotteeksi oon todennut Yves Saint Laurentin meikit. Ripsiväri on ollut mulla aktiivisessa käytössä kesästä asti ja kuvissa näkyy myös uusi valokynä, jonka ostin viime viikolla. Siitä on tulossa parempaa esittelyä myöhemmin  Jos ette ole kyseisen merkin meikkejä koskaan kokeillut niin suosittelen lämpimästi kokeilemaan, sillä itsekkin yllätyin miten loistavia nämä ovat!
  IMG_8821
Kasvojen puhdistukseen käytän Neutrogenan Visibly Clear -puhdistusgeeliä. Omistan myös saman sarjan kasvojen kuorintavoiteen sekä kasvovoiteen, en tiedä mistä johtuu, että en niistä tykkää niin paljon kuin tästä puhdistusgeelistä :-D Anyway näissä on myös söpö pinkki purkki ja ihana greipin tuoksu
  IMG_8801
Kasvojen kosteutukseen ja kuorintaan oon taas löytänyt sopivat tuotteet N°7 -merkiltä. Sen Beautiful Skin -sarjan tuotteet on tarkoitettu normaalille sekä kuivalle iholla ja nämä on erittäin hellävaraisia. Tuo kosteusvoide mulla vetelee viimeisiään, vaikka muutama kuukausi sitten sen vasta ostin  Sitä laitteassa ihosta tulee heti kirkkaan ja pehmeän näköinen
  IMG_8647
Omistan varmaan sata kynsilakkaa, multa silti nämä Essien lakat jotenkin menevät ylivoimaisesti muiden edelle. Syy siihen on varmaan näiden nopea kuivuminen, mikä on mulle henkilökohtaisesti tärkeä ominaisuus kynsilakassa, koska oon todella malttamaton ja yleensä sitä kynsilakkaa löytyy sohvasta, kaukosäätimestä, housuista, hiuksista yms. jos en anna sen kuivua rauhassa. Mutta onneksi näitä käyttäessä ei sitä vaaraa ole :-D

IMG_8866

Vartalon kuorintavoide sekä suihkugeeli on löytynyt The Body Shopin valikoimasta. Mikään ei voita kookoksen tuoksua ja arvatkaa vaan kuka innostui viime joulun aikoihin erilaisista lahjapaketeista, mitä myytiin Body Shopin liikkeessä
  IMG_8848
Oli todella vaikea valita tähän yhtä suosikkia hajuvesistä, mutta lopulta päädyin Juicy Couturen Viva La Juicyyn  Oon ennen pitänyt tätä enemmänkin juhlatuoksuna, mutta oon jäänyt niin koukkuun, että tätä tulee suihkuteltua myös arkisin pitkin päivää.

Mitäs tykkäsitte tälläisestä kosmetiikka -postauksesta pitkästä aikaa?


56 Responses to “10 Favorite cosmetic products”

 1. Avatar Girl Power sanoo:

  Enpäs ehtinyt kun kuvat katsoa, mutta ihanalta näytti taas!!:)<3 Nyt tekstejä lueskelemaan??;) Eka?

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihania juttuja sun top kympistä löytyy <3 :)

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  mitä sait muuten viime jouluna lahjaksi? :) oon uusi lukija siis ;3 ihana blogi sulla<3 oon koukussa ;)

 4. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mulla on kans noi TIGIn shampoo ja hoitoaine, tykkään niistä tooooosi paljon! Ja erityine plussa tulee noista pullojen väristä! :-D Muistatko kuorintavoiteen hintaa?
  Ihana postaus jälleen kerran <3

 5. Avatar emilia sanoo:

  Aivan iihana postaus taas! <3

 6. Avatar Annika sanoo:

  Ääää, tuun ja varastan noi kaikki :D Varsinkin noi YSL ja VS-tuotteet♥

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Uuh taas ihana postaus! <3 millaista hintaluokkaa ovat nuo yves saint laurentin meikit?

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  en kestä mitä kaikkea kivaa sulla aina on :)! <3

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  ootko lellitty?

 10. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi tosi ihana kuulla :) Kiitos :)<3 Olit myös eka ;-)

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva, että pidit :)! <3

 12. Anonyymi13.11.13
  ootko lellitty? < oletko itse kenties katkera?

 13. Avatar Ilonaah sanoo:

  oikeesti niin ihana postaus, niin rakastan näitä sun tän tyylisiä! ♥ sulla on muutenkin kaikkii kivoi tuotteita nii saa kaikkii vinkkejä, kiitti & joo tee se kenkäpostaus seuraavaks! ::) ainii ja heitäs kysymys mun blogiin: http://ilonabloggaaa.blogspot.fi/ (:

 14. Avatar Anonyymi sanoo:

  mistä ostat nua shampoot ja noi muut hiuksille suihkutettavat jutut?:)

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  montako hajuvettä omistat? entä ripsaria?::)

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  paljon toi juicy couturen hajuvesi maksoi ja mistä ostit? :o

 17. Avatar Anni S. sanoo:

  erittäin raikkaan ihania kuvia. En oo itse noita VS tuotteita kokeillu, mut kuvia nähny monessa blogissa. Pitänee varmaan kokeilla ;)

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän ♥ Oo kiva kuulla ;> Täältä löytyy postausta viime joulusta ja lahjoista:

  http://saijis.blogspot.fi/2012/12/my-xmas.html

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Noni kiva! :) Mäki tykkään ihan älyttömästi enkä kyllä niitä vaihtaisi :-) Kiitos paljon <3 Tarkoitatko kasvojen vai vartalonkuorintavoidetta? :) Kasvojen oma maksaa 7 -8€ ja vartalon taas about vähän yli 10€, en oo varma kun tuon ostamisesta on jo hetken aikaa :

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon ihanuus <3!

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi ihana sä :D! Ne on kyllä niin ihania ♥

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän :)<3 Ne on noin 30€:sta ylöspäin :)

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Aww :)♥

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Haha en :)

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Hmm nii en tiedä:)

 26. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitä tekisit jos sun asunto palais ja voisit pelastaa vain yhden jutun, mikä se ois?

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä miten iloiseksi tulin sun kommentista ♥ Arvostan niin paljon, että te lukijat tykkäätte näistä postauksista ja siitä saa niin paljon tsemppausta postailemiseen :)! Joo kenkäpostaus voisi olla seuraavaksi kiva :> Mä käyn kysymässä:)!

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Shampoot yleensä kampaamosta, mutta nyt oon lähiaikoina nähnyt, että ne alkavat tulla isojen markettien valikoimiin :) Ja suihkutettavia juttuja saa vain kampaamoista tai sitten netistä ja Keskisen kampaamo -osastolta !(:

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Hajuvesiä noin 30 ja ripsareita löytyy varmaan kymmenen, mutta kahta käytän aktiivisesti =))

 30. Avatar Saijis sanoo:

  Mä ostin omani laivalta ja siellä se maksoi noin 70€ :-)

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon :) Kannattaa kokeilla, yllätyt varmasti positiivisesti ;-)!

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Hui apua :o Aika paha, mutta varmaan tietokoneen, koska siellä on kaikki kuvat ja kuvissa tärkeät muistot :)

 33. Avatar Noora sanoo:

  Ihana postaus taa ja tuo uusi banneri! :) Nuo Victoria's Secretin tuotteet kiinnostaisivat minuakin mutten ole ainakaan vielä törmännyt nettikauppaan josta nitä olisi mahdollista tilata, onko antaa mitään vinkkiä, mistä esim tilaat omasi? :)

 34. Avatar Anonyymi sanoo:

  haluisin kans vs tuotteita mut itsellä ei ole vielä ole vielä ollut varaa :( ehkä pukki tuo mullekin ;)

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tiedätkö jo mitä ostat läheisillesi lahjaksi ? :3

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon Noora :)! Aa joo :> Eli noita voi tilata Nordicfeel ja Parfyymi -nimisistä verkkokaupoista :) Mulla on kokemusta ainoastaan tuosta Norcifeelistä, kun siellä on laajempi valikoima, mutta Parfyymistäkin saa (:

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Aijaa höö :( Oi joo toivotaan! ;-) Ja mulle myös ;>

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä mä suurin piirtein tiedän :) Oon hyvin selvittänyt mistä läheiset tykkää =)!

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Kiiton paljon :))

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  nää on tosi ihania postauksia! :) Mitä mieltä oot siis noista vs tuotteista keksitkö mitään huonoa niissä tai mikä on niiden huonoin puoli olisi? Haluiaisin ostaa noita ja oisi kiva osata varautua ja tietää etukäteen vähän :)

 41. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi kiva postaus ! :) oot ihana <3

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistä oot ton itseruskattavan ostanu ? :)

 43. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit miten ihana kuulla, että tykkäät! (: Oon käyttänyt niitä vuoden enkä keksi mitään pahaa sanottavaa :) Jokainen tuoksu mitä oon tuoksutellut on ollut ihanan tuoksuinen yms. Ehkä jos joku huonopuoli pitäisi sanoa niin tuo pyöreässä purkissa oleva imeytyy vähän hitaammin, mutta mun mielestä sekään ei oo kovin huonopuoli :) Eli suosittelen lämpimästi kokeilemaan, voin olla varma ettet tuu pettymään!:)

 44. Avatar Saijis sanoo:

  Awww kiitos toinen ihana :)<3!

 45. Avatar Saijis sanoo:

  Seppälästä :) Harmi vaan, kun täällä Seinäjoen Seppälässä niitä on todella harvoin saatavilla :( Pitää aina ostaa Vaasasta, kun sattuu käymään siellä :)

 46. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tää nyt ei liity tähän, mutta mitä mieltä sä oot siitä kun iristä syytetään ja haukutaan koko aika sun matkimisesta? Matkiiko se sua? Toivottavasti vastaat ja viä rehellisesti! :)

 47. Avatar Julia sanoo:

  Ihana postaus, jälleen kerran! :)

 48. Avatar noora sanoo:

  paljon toi four reasonin kosteuttava tökötti maksaa? Oon itse harkitsemassa ton hankkimista, nii tarvitsisin hintahaarukkaa ja onko toi hyvää? :)

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Musta on kauhee katsoa niitä kommentteja ja on myös hyvä, että Iris ei julkaise kaikkia niitä kommentteja, koska ei niistä tuu kuin mielipahaa kaikille :< Mun mielestä tuon asian saisi antaa jo olla :s

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Julia! :)

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Se noin 10€:n luokkaa :) Tuo on tosi hyvää, mulla se on kosteuttanut hiuksia tosi paljon ja tuonut sileyttä :)!

 52. Avatar Anonyymi sanoo:

  Paljonko tolla itseruskettavalla on hintaa? :)

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Vähän alta 10€ !(:

 54. Avatar Laura Ahtonen sanoo:

  Mulla on itellä myös toi sama naaman puhdistus geeli ja tykkään :) ♡

 55. Avatar Henna sanoo:

  mikä kamera / objektiivi sulla on käytössä näissä kuvissa? (:

Kommentoi