My weekdays and weekends

Mun kone on tullut viime aikoina täyteen erilaisista kansioista, jotka on ihan täynnä kuvia. Osa niistä on näkynytkin Instagramin puolella, mutta suurin osa on julkaisemattomia. Mä ajattelin nyt pitkästä aikaa tulla tekemään tälläisen kollaasi -postauksen, kun näitä kuvia on niin paljon. Nämä ovat suurimmaksi osaksi loka -sekä marraskuulta! Toivottavasti tykkäätte

PicMonkey Collage1
1. Käytiin lokakuun puolella katsomassa leffateatterissa Runner, Runner -niminen leffa, joka yllätti ihan täysin! Oli kiva nähdä pitkästä aikaa vähän erilainen toimintaleffa :) 2. Homemade pizza, jonka kanssa salaattia ja raejuustoa, yum 3. Tämä kuva on viime perjantailta, jolloin aloitin kuvaamaan videopostausta 4. Ostin taas meidän sisustukseen sopivan keittiörätin. Myös meidän tiskiharja ja keittiöpyyhkeet on mustavalkoiset

PicMonkey Collage6
5. Aamiaisella Pressossa! Mikään ei voita kahvia kermalla ja tuoretta croissanttia  6. Eräs lauantai -ilta oli ihan mielettömän hieno taivas! Tämä on samalla varmaan ensimmäinen luontokuva täällä blogissa :-D Mutta omasta mielestä myös aika onnistunut sellainen  :-D 7. Footwayn paketti… Rakastan avata paketteja ja varsinkin jos ne sisältää kenkiä, laukkuja tai vaatteita 8. Viime aikoina on tullut vietettyä paljon aikaa erilaisissa kahviloissa. Sadepäivien pelastus!

PicMonkey Collage
9. Kokkasin meille perjantaina herkullista ja terveellistä salaattia 10. Lauantaina matkalla Vaasaan shoppailemaan ja viettämään isänpäivää 11. Lokakuulla myös satoi ensilumi. Mun reaktio oli varmaan näkemisen arvoinen, kun avasin aamulla Facebookin ja siellä oli niitä lumipäivityksiä. Tajusin, että mulla ei ollut talvirenkaita heh… 12. Voi aurinko paistoi näköjään tässä kuvassa

PicMonkey Collage3
13. Tyttöjen kanssa illallisella Amarillossa! Kaikilla sama jättimäinen annos,jotka yritettiin syödä loppuun asti, mutta pakko oli luovuttaa kun täytyttiin heti :-D 14. Oriflame -illasta saatu hunajan tuoksuinen käsirasva on ollut aktiivisessa käytössä  15. Torstain asua, mistä on tulossa varmaan parempia kuvia myöhemmin 16. Luomu Brie -juustoa ylempänä näkyvän salaatin kanssa tarjoiltuna!

PicMonkey Collage4
17. Lisää kuvia Coffee Housesta. Tuo suklaakahvi pääsi heti syksyn lemppariksi 18. Punainen huulipuna on ostamisen jälkeen ollut yllättävän kovassa käytössä 19. Vihdoinkin ostin kauan haaveilemani tehosekoittiminen! Tästäkin on tulossa myöhemmin postausta sekä eräs aamupala vinkki ;-) 20. Viime viikonloppuna täällä Seinäjoella oli jotkut messut areenalla, jossa käytiin pyörähtämässä ja löydettiin metrilaku -koju, mistä oli pakko ostaa muutama laku mukaan

PicMonkey Collage8
21. Tämä kuva on jo lokakuun alusta, jolloin illalla oli tarjolla viiniä, juustoja ja ruissipsiä tuorejuustolla 22. Weit 23. Okei lähti sieltä Vaasasta myös jotain mukaan itselle… Parempia kuvia näistä on tulossa varmaan vielä tällä viikolla 24. Tätä vähän terveellisempää juomaa on tullut juotua viime aikoina enemmän kuin laki sallii

PicMonkey Collage2
25. Lounaaksi salaattibuffet 26. Innostuin ostamaan näitä luomu energiajuomia, joista tulee luonnollista energiaa sekä ne sisältää huomattavasti vähemmän kaloreita, kun tavalliset energiajuomat 27. Lähetti soitti mulle aamulla kahdeksan aikoihin ja onneksi oli kotona, sillä hetken päästä ovelle tupsahti tälläinen 4 kilon paketti 28. Sateisena päivänä kuvaamassa asua ja kuvauksien jälkeen oli pakko tulla äkkiä autoon lämmittelemään

PicMonkey Collage5
29. Ihana teksti! 30. Jälleen kerran ulkona syömässä, tällä kertaa Iriksen kanssa 31. Seinäjoen uusi ravintola Daddy’s Diner oli sisältä suloisen amerikkalais -henkinen 32. Metsästin tätä suklaata muutaman päivän ja lopulta löysin Citymarketista yhden ainoan kappaleen! En normaalisti tykkää tai syö suklaata, mutta tämä oli hyvää.

Olipas siinä paljon kuvia! Mutta jos kiinnostaa nähdä näitä vielä enemmän ja vähän useammin niin Instagramista nimellä saijis löytyy lisää. Sekä välillä kuvia löytyy myös blogin Facebook -sivuilta, minne pääset tästä.


77 Responses to “My weekdays and weekends”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  voisikko tehdä sit postauksen sun joululahjatoiveista? olis kiva :)

 2. Avatar Anonyymi sanoo:

  Paljo tuo amarillon jätti annos maksaa? Ja mikä sen nimi on?:D näyttää niin herkulliselta<3

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oi, toi Marabou domino on kyllä niin herkkua <3

 4. Avatar Kaisa sanoo:

  Heei haluaisin kuulla miten arkes on sujunut kun ilmeisesti sinäkin inttilesken roolissa oot tällä hetkellä! Jos ei koko postausta niin joskus vähän kuulumisia siitäkin puolesta elämää ?:-)

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  onko tuollaiset erikoiset tiskirätit kalliimpia ja mistä ostit sen??:)

 6. Avatar Merkku sanoo:

  Hei mitä tykkäsit tuosta Daddy's Diner ravintolasta? Kun tekis mieli mennä syömään sinne :) olikos muuten kallis paikka? :) ihania nämä sun kuvapläjäykset ;)

 7. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tälläset postaukset on tosi kivoja! Aivan ihania kuvia! Paras blogi ikinä! :) ♥

 8. Avatar Milla G sanoo:

  Mä oon kans muutama viikko sitten kokeillut tuota Little Miracles energiajuomaa. En ollu ennen törmänny noihin ja päätin ottaa makuna vihreen teen, oli ihan sikahyvää eikä ees maistunut energiajuomalta! :) Pitää kyllä kokeilla noita muitakin makuja! ♥

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  Sun blogia on niin kiva lukea ku teet kaikkia kivaa aina :) rakastan sun blogia <33

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  sulle sopii niin hyvin punainen huulipuna :3 vois kans ostaa kun näyttää niin kivalta ;;)

 11. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toi banneri on nyt hyvä, paitsi toi fontti, se vois olla vaikka joku tosi simppeli vaikka times isoilla kirjaimilla ja välit kirjainten välissä siis n ä i n :)

 12. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun mielestä juot vähän liikaa virvoitusjuomia ja syöt vähän liikaa amarillossa. Ymmärrän että jos ihminen on laiska tai ei osaa tehdä hyvin ruokaa niin täytyy saada jotain nopeaa ja hyvää, joten sillon mennään ravintolaan. Sun rahat kuluu ravintoloihi, limppareihi, VAATTEISII ja muuhunkin turhaan? Eikös tyttö nyt kannattas vähän hillitä tuon tuhlaamisen suhteen? :)

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä voisin tehdä :) Kiva idea :>

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Sen nimi on Open Chicken & Beef Burger ja se on niin iso, että huh huh :-D Mutta hyvää ♥ Ja se maksaa noin 18€ :)

 15. Avatar Saijis sanoo:

  Oli se ihan hyvää :)<3

 16. Avatar Saijis sanoo:

  Joo oon :) Voisin kyllä joskus jotain kuulumisia siitä kirjoittaa! :) Tosi kiva idea ja tämä myös varmaan kiinnostaa monia :)!

 17. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo maksoi 3.80€ että kyllähän sillä saisi normaaleja ison pussillisen, mutta tuo näyttää kivemmalta ja on myös paljon kestävempi kuin normaalit :) Ja tuo kestää niin hyvin pesua :) Ostin sen Ideanallesta =)

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Tykkäsin tosi paljon! :) Kannattaa mennä :) Niiden menu on tosi iso ja sieltä löytyy vaikka mitä syötävää ja iso määrä myös jälkkäreitä :) Limsat oli tosi halpoja ja ruoka on jostain 10€:sta ylös päin :) Ja ne annokset on tosi isoja :) Kiitos paljon! ;-)

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit miten ihana kuulla, että tykkäät :) Hihi kiitos paljon♥ :)!

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Noni vähän kiva! :) Mä törmäsin noihin ensimmäisen kerran kesällä ja ostin sen vaan nopeeta ja matkalla sit huomasin vasta, että hei tää on energiajuomaa :-D Ei maistunut yhtään siltä :) Mä oon maistanut nyt kolmea eri makua ja kaikki on ollut tosi hyviä, varsinkin tuo kirsikka :) Kannattaa maistaa♥ Mua kiinnostaisi tietää, että kuinkahan monta eri makua niitä on, kun joka paikassa on vähän eri maut myynnissä :)

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Hihi tosi kiva kuulla :)! <3

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Mäki tykkään siitä paljon :)! Välillä tuo kivaa vaihtelua meikkiin :> Joo osta ihmeessä, jokaisella naisella täytyy olla yksi punainen huulipuna ;-)

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Se on vähän mielipide kysymys :) Hyvään ruokaan on ihan kiva joskus sijoittaa vähän enemmän, jos se kerran on oikeasti hyvää ja Amarillo kuuluu mun lemppareihin :) Toki nämä kuvat ovat loka -marraskuulta eli kahdelta kuukaudelta ja tehdään myös ruokaa paljon itse niin kuin tässä postauksessa muutama itse tehty ruoka näkyikin :) Mutta oon kyllä hilliintynyt tuhlaamisen suhteen paljon, mutta tietysti jotain parannettavaa aina löytyy :) Kiitos, kun tulit kertomaan mielipiteesi :)!

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  oliko tuossa isossa paketissa se taulu vai mitä siinä oli? :D kivoja tämmöset postaukset ku tulee sopivan harvoin niin niihin ei voi kyllästyä! :)

 25. Avatar Saijis sanoo:

  Joo se taulu tuli tuossa paketissa :) Oon sun kanssa samaa mieltä :)! Tykkään tehdä näitä harvemmin, että ei kyllästy ja musta on muutenkin kiva laittaa enemmän sitten kuvia kerrallaan :) Kiva kuulla, että pidit :-)!!

 26. Avatar Johzu sanoo:

  uu tosi kiva uus banneri♥ oot erityisen kaunis tuossa kuvassa missä sulla on huulipunaa, sopii sulle :-) ja domino-suklaa on parasta <3 !
  Seuraahan sieki minua Instassa "Johzu" mie oon jo seurannut sinua jo aika kauanki ;3

 27. Avatar Anonyymi sanoo:

  Häh eikö mun kommentti tullu perille? :0

 28. Avatar Saijis sanoo:

  Tässä on kaikki mitä on tullut :o Blogger varmaan taas vaihteeksi sekoaa niin pistä tulemaan se uudestaan :)!

 29. Avatar Saijis sanoo:

  Voii vitsit kiitos paljon ihanuus

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana postaus <3 näistä saa niin kivasti selville mitä kaikkea teet :33

 31. Avatar hnna sanoo:

  mitä tuohon sun tekemään salaattiin kuului? :)

 32. Avatar Nelli sanoo:

  ihania ruokakuvia, tuli nälkä :p

 33. Avatar Anonyymi sanoo:

  mikä on sun lempikauppa vaasassa? :)

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitän ♥ Totta :) Tykkään itsekkin tehdä näitä, kun lukijat pääsevät vähän paremmin selville mun menoista ja tekemisistä :)

 35. Avatar Saijis sanoo:

  Ruukkusalaattia, kurkkua, kirsikkatomaatteja, punasipulia, tonnikalaa, mozzarella -palloja sekä vähän fetaa :) Ja päälle vähän salaatinkastiketta :)

 36. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva postaus, näitä kuvia jaksaa kyllä katella vaikka ois suurempikin määrä :) ! Säkin kun tilaat sieltä oriflamelta niin ootko kokeillu tota milk&honey; vartalovoidetta? Jos et niin kokeile ihmeessä, se on ihan sika hyvää ! :) olet ihana <3

 37. Avatar Saijis sanoo:

  Voii kiva! :) Tulee kyllä itsellekkin, kun kattoo näitä kuvia uudestaan :p

 38. Avatar Saijis sanoo:

  Varmaan BikBok :))

 39. Avatar Saijis sanoo:

  Oi miten kiva kuulla, että tykkäät :) Kiitos paljon toinen ihana :)

 40. Avatar Elli sanoo:

  Story of my life on myös laulu one directionilta! :) aika uus, kannattaa käydä kuuntelemassa! :)

 41. Avatar Anonyymi sanoo:

  Jep, olin just kommentoimassa samaa ;-) ♥ Mitä mieltä oot muuten Saija One Directionista? (-:

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mä tykkään niin paljon näistä postauksista ja musta on kiva että laitat paljon kuvia kerralla :) oot huippu <3

 43. Avatar Mirror sanoo:

  Oi, asutkin Seinäjoella(Tai ainakin lähellä)! Ajattelin että olet helsinkiläinen tai jonkun muun "suurkaupungin" asukas kun olen blogiasi vasta vähän aikaa seuraillut, mutta asutkin näin lähellä :D Terveisin Ilmajokelainen :D ♥

 44. Avatar Anonyymi sanoo:

  mitä sun pitsassa oli? :)

 45. Avatar Ella sanoo:

  Sulla on tosi kiva blogi:)
  Tosta Novellen juomasta,nuo ei ole oikeasti terveellisiä.
  Siinä sinkki-juomassa (siis se oranssi) on jotain ainetta (en nyt muista nimeä) on jopa terveydelle epähaitallista… :) Jokin hedelmän oma sokeri-aine,joka on vielä 'huonompaa' kuin tavallinen sokeri!:)

 46. Avatar Anonyymi sanoo:

  Äkkiä noista vaasan ostoksista postaus !:"D haluun jo nähdä ne<33

 47. oi miten ihania kuvia :3

 48. Avatar Anonyymi sanoo:

  millä kadulla tuo uus ravintola on?

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Täytyy käydä kuuntelemassa! :) Tykkään kyllä ihan niiden musiikista, esim. se yksi aika uusi laulu oli kyllä hyvä :) En vaan muista sen nimeä :

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Ei vitsit miten ihana kuulla :)! Kiitos hirmu paljon ♥

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Joo asun :)! Aa voi ei :-D! Heii vähän kiva tietää vähän millaisia lukijoita sieltä ruudunpuolelta löytyy :) Hihi♥

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Vähän kinkkua, sitten herkkusieniä, aurajuustoa ja normaalia juustoa :)

 53. Avatar Anni S. sanoo:

  On kyllä todella ihania kuvia. Tulee vaan surku, että mulla ei oo enään instagramia. Ja toi banneri on kyllä todella kiva :)

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitti Ella :)! Ouu :o Voi ei :s Mut kiva, kun kerroit :)!

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Oo kiva, että odotat :) Niistä tulee varmaan vielä tällä viikolla ♥

 56. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmu paljon!=)

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Kalevalankadulla :) Vanhan Gringos Locosin tilalla :-)

 58. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Anni! (: Aijaa miks ei oo :(

 59. Avatar Girl Power sanoo:

  Taas täydellinen postaus! On kyllä ihan yksi lemppari blogeista, tämä sinun!:D. Muuten olen huomannut että ruokasi näyttävät aina todella hyviltä/terveellisiltä :D. Tai että olet asetellut ne kauniiksi, kuin ruokalehdissä on tapana. Ja sama, kaikki kuvasi näyttävät tosi hyviltä!!;) Itse silti pidin sinusta enemmän bloggaajana/kuvissa kun vloggaajana/videossa :D . Mutta olit sinä siinäkin hyvä!!!:)

 60. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mua ärsyttää tosi paljo nää tälläset kommentit… Ei nyt mitenkää eri paljo musta noita juomia taikka ruokia kulu mut er varmaa okaista vesilasia yms kuvaa niiku näitä erikois pulloja ..:D ja ulkona on mukava käydä syömässä jo senkin takia että tapaa ystäviä sekä tavan vuoksi, mulla ainenkii on taoana käydä n kerra kuussa ystävien kanssa syömässä :) ja mitä se muilta on pois jos toinen omalla rahalla ostaa uusia juttuja taikka käy ravintoloissa ?? Taitaa olla kyse vaan siitä ettei itsellä ole rahaa tälläseen ni pitää laukoo näitä kateellisia kommentteja ;)

 61. Avatar Anonyymi sanoo:

  Äääw taas super ihana postaus ! Näitä lukiessa tulee kyl tosi iloselle mielelle ja ootan aina uusia postauksia nii lujaa♥ Oon tosi ihana persoona ois niin mukava tutustuu suhun !:)

 62. Avatar Anonyymi sanoo:

  "Oot piti kirjottaa, näköjään ois nukkumaa meno aika xd

 63. Avatar Anonyymi sanoo:

  Niin että tykkään tosi paljon tosta uudesta bannerista, paitsi toi fontti ehkä pistää vähän silmään. Olis ihan mahtavan näkönen jos laittaisit fontiksi siihen vaikka tines new roman isoilla kirjaimilla ja välit kirjaimiin eli siis näin: S A I J I S :):)

 64. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mitää eikö taaskaan kommentti tullut?

 65. Avatar Julia(: sanoo:

  minne tuo daddy's dinner on avattu? :O

 66. Avatar Anonyymi sanoo:

  :( ei sitten

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllähän sun kommentti tuli? :) Tuo tuossa ylempänä :) En vaan ehtinyt vielä julkaista sitä :) Ja toi fontti idea on tosi kiva :> Voisin kokeilla sitä ;-) Kiitti vinkistä<3

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Oi vitsit kiitos hirmu paljon:)! Tosi ihana kommentti :> Ja mä tykkään asetella ruokia esille ja pyrin syömään terveellisesti :)! Mäki tykkään enemmän tehdä normaaleja postauksia, mutta ehkä niitä videoitakin välillä tulee :)

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Hhaha ei se mitään :-D Vahinkoja sattuu :)! Niin ihana kuulla tälläistä :) Hihi kiitos hirmuisesti ♥! :)

 70. Avatar Saijis sanoo:

  Kyllä tuli jos tarkoitit fontti -kommenttia? :) Se on tuolla ylempänä :>

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Kalevalankadulle :) Se tuli Gringos Locosin tilalle siihen matkahuoltoa vastapäätä :)

 72. Avatar Saijis sanoo:

  Tuo on totta, että ei tuu jokaista vesilasia tosiaan kuvattua eikä jokaista itse valmistamaa ruokaa, mutta ravintolassa on kiva viettää läheisten ja ystävien kanssa aikaa sekä ikuistaa se hetki kameralle :)!

 73. Avatar Saijis sanoo:

  Toi on kyllä kiva idea :) Kiitos :>!

 74. Avatar AstaNasta sanoo:

  Aiiivan ihana blogi sulla!
  Oon niin kateellinen ihmisille kekkä jaksaa ottaa kuvia ja saa niistä hienojakin vielä! ♥

  http://happygoluckyblogg.blogspot.fi/

 75. Avatar Saijis sanoo:

  Ooo kiitos hirmu paljon! :) Olipas piristävä kommentti :)!

 76. Avatar Eveliina S sanoo:

  sul on ihan hirmu kivsuja tavaroita oon niin kateellinen ! ♥

 77. Avatar Saijis sanoo:

  Aww kiitos paljon ♥ Ihan turhaa oot kateellinen! :)

Kommentoi