Shopaholic?

Varoitus! Kirjoitan ensimmäistä kertaa omia ajatuksia blogiin, joten jos pitkä tekstipätkä ei kiinnosta niin suosittelen skippaamaan :-D

Te ootte paljon toivonut, että kirjoittaisin joskus tänne jotain syvällisempiä ajatuksia & mä oon kauan halunnut kirjoittaa tänne niistä asioista, jotka koskee mua sekä on lähellä mun elämää. En oo ihan viitsinyt lähteä kirjoittamaan mielipiteitä tai ajatuksia esim. Suomen politiikasta, koska en rehellisesti sanottuna ymmärrä siitä oikeen mitään.

Eilen kuitenkin eräs nettikeskustelu sai mut miettimään ajatuksia siitä, miten moni mut tämän blogin kautta näkee. Suljin Facebookin, laitoin puhelimen äänettömälle & aloin kirjoittaa teille tätä tekstiä. Hetken aikaa mietin julkaisenko tätä, mutta antaa mennä :) Kaikki on tottunut näkemään mut bloggaajana, joka shoppailee, shoppailee & shoppailee. Tämä mielikuva on joillakin hyvä & joillakin paha, mutta onko mun elämä pelkästään sitä? Korvaako shoppailu mulle jotain? Vastaus on:

Ei todellakaan

Shoppailu on aina ollut mulle sellainen rakas harrastus, jossa oon onneksi vuosi vuodelta tullut fiksummaksi. Ennen saatoin viettää monia kertoja viikossa kierrellen kaupoissa & sovittaen uusia vaatteita sovituskopeissa. Nykyään mietin monesti, että tuleeko vaatetta käytettyä entä tarvinko tätä H&M;:n 5€:n paitaa oikeesti vai laitanko sen säästöön esim. tulevaa ulkomaanmatkaa varten? Tiedän totta kai, että monia mun ostamia juttuja olisi voinut jättää ostamatta, mutta silloin tällöin täytyy myös itseään hemmotella. Jotkut hemmottelee itseään ostamalla uuden pelin & pelaamalla sitä, jotkut käy kampaajalla & vaihtaa hiustyyliä sekä mä tykkään ostaa esim. uuden sormuksen & katsella kuinka hyvin se sopii rakkaiden kenkien kaveriksi

IMG_0631
Syy siihen, miksi tuntuu että mun blogissa näkyy usein ostospostauksia on, että mä itse tykkään älyttömästi kuvailla kaikenlaisia tyttömäisiä juttuja esim. meikkivoidetta, tykkään kirjoittaa siitä tuotearvostelun sekä oikeasti lukea & ihailla muiden bloggaajien huippulöytöjä. Sellaiset postaukset on vain aina ollut lähellä mun sydäntä. Saan myös tosi usein kommentteja siitä, miten joku on mun blogin kautta löytänyt esim. kauan etsimät täydelliset saappaat tai juuri oikean mallisen mekon kesän juhliin. Tällöin mä tiedän itse, että mun postaus on auttanut jotain & ette arvaa, kuinka sellaiset kommentit saa mun hymyn huulille Muutama on myös ajatellut, että mulla on sairaus mun shoppailun suhteen… Jos asia olisi näin niin tiedän, että mun läheiset mainitsisivat tästä tai tekisivät asialle jotain. Mä oon yleensä se joka ensimmäisenä varoittelee muita shoppailemasta & tuhlaamasta liikaa, mä kysyn ensimmäisenä T:ltä tarvitko/tarvitaanko me tuota oikeasti? Tämäkin on sellainen asia mitä ei ihan heti mun blogia katsoessa uskoisi… Vai mitä mieltä ootte?

Moni myös miettii, että ajattelenko koskaan eettisesti? Entä mietinkö ikinä lapsityövoimaa? Totta kai mietin, tykkään älyttömästi viedä vaatteitani kirpparille myyntiin & aina jokainen vaate, minkä oon myyntiin vienyt, on ollut käytetty. Suurin syy miksi se kirpparille päätyy on, että se on liian pieni. Suurin osa mun käytetyistä vaatteista menee myös sukulaisille, jotka alkavat tulla siihen ikään, että mulle pieneksi jääneet vaatteet mahtuu niille. Musta on hienoa että a) mun käytetyt vaatteet kelpaa jollekkin muulle sekä b) niitä ei heitetä roskakoriin eikä todellakaan jätetä käyttämättä. Menee mun vanha mekko sitten leikkeihin nallen päälle tai oikeeseen käyttöön, on mulle paljon tärkeämpää kuin, että ne vaatteet jäisi käyttämättömäksi vielä sen jälkeen kun mä niistä joudun luopumaan.

Äiti on muutaman kerran vuosia sitten joutunut salaa ottamaan multa mun lempparipaidat pois sekä heittämään roskiin, koska ne oli niin kuluneita & rikkinäisiä, että niistä oli aika luopua… Mutta mä itse en vaan ikinä halunnut eikä mua muutama reikä niissä paidoissa haitannut, olihan ne sentäs mun lemppareita  Tämä kertoo miten syvä rakkaussuhde mulla on jokaiseen vaatteeseen, minkä ostan enkä niistä helpolla sitten luovu :-D

IMG_5218 Entä mun ensimmäinen Guessin laukku? Moni teistä ei oo sitä nähnyt, sillä silloin kun sen sain niin käytin sitä joka ikinen päivä. No tämä laukku oli uutena puhtaan valkoinen, entä miltä se näyttää nyt? Niin minkä värinen se olikaan..Sitä ei tietäisi jos sitä laukkua katsoo. Mutta niin kuin sanoin niin mistään lempparista en suostu luopumaan enkä missään nimessä siitäkään vaan aion selvittää, millä sen saisi takaisin puhtaan valkoiseksi!

Tai entä mun ensimmäinen Guessin kello? Olin vuoden 2011 kesän kokonaan töissä, tein 2 -vuorotyötä & mun kesä meni kirjaimellisesti melkein kokonaan töissä. Kesätyöläisenä tietysti tein kaikki viikonlopputyöt, olin muun muassa koko juhannuksen töissä kun kaverit lähti Himokselle & Kalajoelle… Kyllähän se siinä kohtaa otti päähän, mutta kesän lopussa palkitsin itseni ensimmäisellä merkkikellolla. Arvatkaa mitä? Se kello on vielä tänä päivänäkin mun lempikello! Se muistuttaa mua siitä onnistumisesta, että lähdin kyseisestä kesätyöstä täydellisellä työtodistuksella eikä siinä kohtaa haitannut yhtään, että jäi muutamat känniviikonloput välistä. Ehtii niitä kavereita muulloinkin nähdä

Joku varmaan ihmettelee, että miksi ihmeessä mä kerron tämän, mutta mä haluan vähän avartaa tätä näkemystä mun shoppailuista. Ei ne mun hehkutukset uudesta täydellisestä laukusta oo aina niin pinnallisia miltä ne saattaa vaikuttaa & suurin osa mun ostamista jutuista tulee säilymään mulla monia vuosia sekä olemaan jokapäiväisessa käytössä  Tietysti mun säästämisessä olisi parannettavan varaa, mutta vuosi vuodelta tuun varmasti viisaammaksi shoppailun suhteen.

Kuva musta ihmisenä saattaa tämän blogin kautta olla se pinnallinen shoppailuriippuvainen, mutta mä haluan muuttaa tätä käsitystä & haluan, että saatte musta ”enemmän irti” tulevaisuudessa. Ehkä tämän postauksen jälkeen tuutte näkemään tälläisiä ajatus -postauksia useammin, sillä tein myös ajatuksia -tagin blogin reunaan :) Pahoittelut myös siitä, että mun piti tänään kuvata teille videopostaus, mutta jotenkin nyt tuntui hyvältä kirjoittaa tämä. Videota tulee siis ensi viikolla!

Kiinnostaako teitä nähdä jatkossa enemmän tälläisiä postauksia?
Ihanaa viikonloppua kaikille

71 Responses to “Shopaholic?”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  aivan loistava teksti! oon aivan sanaton :O näki niin selvästi että oot tämän kirjoittanut aidolla luonteellasi ja tunteillasi ::) todella hyvä! ja lisää lisää lisäää totta kai teet <3 hyvää viikonloppua sulle ihana <3

 2. Avatar Jenni sanoo:

  tää oli tosi hyvä postaus ja muutti oikeesti käsitystä susta! lisää näitä <3

 3. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tosi hyvä <3! Ehdottomasti lisää :33

 4. Avatar Annika sanoo:

  Loistava tää teksti :) Tätä lukiessa oikein huokui tunne ja huomas, että oot tosissas =) Mun mielestä siinä ei oo mitään pahaa jos ostaa paljon, sikshän niitä tavaroita myydään että niitä sais ostaa :) En oo seuraillu sun blogia vielä, mut ajattelin alkaa seuraamaan :) Osteletko sä paljon kirppareilta ite tavaraa?

  http://wishinmydayaway.blogspot.fi/

 5. Avatar Anonyymi sanoo:

  oli mukava kuulla sulta jotain oikeaa tekstiäkin ! Shoppailussa ei ole muuten mitään pahaa(jos rahaa on), kun kulutuksen määrä. Kulutamme täysin yli tarpeidemme, maapallomme ei vaan tule kestämään sitä. Voin joskus pahoin kun luen blogistasi, että olet taaas ollut ostoksilla. Tarvitsetko tosiaan kaiken sen ? Yksi syy maapallomme huonoon tilanteeseen on juurikin yltiömäinen, naurettavan suuri kulutusyhteiskunta. Itseään pystyy hemmottelemaan muillakin keinoilla.

 6. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mun mielestä on tyhmää väittää että sulla olis joku sairaus. Suurin osa niis kommentoijista on vaan kateellisuudesta vihreitä että niistä oikeen näkee sen. Oot mahtava bloggari ja sulla on aivan ihana asenne kaikkeen <3 hyvää viikonloppua myös sulle :)

 7. Avatar Mella sanoo:

  Asiallista tekstiä ja mä ymmärrän sun blogin pointin hyvin! Oikeasti. :) Jos ei välttämättä ole ihmiset huomannut sitä, niin blogi on usein murto-osa siitä mitä bloggaaja antaa itsestään esille. Tottakai blogi on tavallaan "pakopaikka" omasta elämästä, kun saa antaa itsestään parhaat puolet kuvaamalla itselleen rakkaita asioita! Jos postauksista yli puolet tai melkein kaikki tuntuu käsittelevän jotain tiettyä aihetta – ei se tarkoita, että siinä on koko bloggaajan elämä.

  Jos raha-asioista puhutaan… niin mikä tekee ihmisen onnelliseksi? Harvoin tekee pelkästään se raha, mikä sulla on tilillä tai lompakossa. (Tähän mainitsettava, että miehen kyllä tekee :D) Yleensä se on se, mitä sillä ostetaan! Harrastuksiin menee rahaa, shoppailuun menee rahaa, kaikkeen menee rahaa. Jos on pakko verrata, niin yhtä hyvin ihminen voisi käyttää rahansa päihteisiin (tupakka, alkoholi) useasti viikossa. Pinnalle voisi nostaa myös kynsiharrastajat, jotka ostavat kalliita lakkasettejä (yhden hinta yleensä jo kymmenen euron luokkaa tai enemmän). Jos mikä tahansa tekee ihmisen onnelliseksi, niin mitä sitä toiselta kieltämään tai kyseenalaistamaan?

  Minun mielestä Saijis sun blogia on ihana lukea, kun osaat tuoda esille ne täydelliset hetket elämässä ja kuvata ne kauniisti. Jos sä haluut sen kalliin ihanan karamellisen kahvin tai paidan, missä on hassu teksti – niin go for it! Niin minäkin teen. ;)
  xoxo Mella

 8. Avatar Anonyymi sanoo:

  Loistavaa tekstiä saija!! Se on niin totta että joku haluaa panostaa esim jääkiekko harrastukseen johon menee älyttömiä summia vuodessa rahaa ja sä taas haluat panostaa merkkilaukkuun mikä on mun mielestä hienoa <3 omaat super asenteen ja vaikutat niin herttaiselta :3 mä tykkään paljon sun ostospostauksista ja ne tekee tästä juuri sun tyylisen blogin !<3 :))

 9. Avatar Anonyymi sanoo:

  apua miten ihana ja jotenkin koskettava teksti :) musta on aivan järkyttävää väittää että sulla olisi sairaus shoppailun suhteen. jokainen saa tehdä rahoillaan mitä haluaa, se ei kuulu kenellekkään eikä siitä saa kysellä. mä ainakin myönnän että rakastan shoppailua eikä siinä oo mitään hävettävää! otat ihanasti vastaan tälläiset syytökset ja musta on hienoa että sun blogissa on sitä tyttömäistä hömppää jota mä nautin lukea. ne sun uudet bongaukset uusista verkkokaupoista tai uudet kengät on mun mielestä vaan maailman parasta luettavaa :) jatka samaan malliin<3 itsekkin haaveilen guessin laukusta ;)

 10. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tää oli tosi hyvä idea! Ja jakso kyllä ilomielin lukea loppuun. Lisää näitä :D

 11. Avatar Saijis sanoo:

  Oi miten ihana kuulla tälläisiä kommentteja! :) Tosi kiva, että pidit tästä :) Ehkä näitä alkaa tulla jatkossa lisää :) Kiitos paljon ♥

 12. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit, kun kiva! :) Se oli tarkoituskin, hihi :)! <3

 13. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos :) Tulee varmaan joskus lisää ♥ :)

 14. Avatar Saijis sanoo:

  Niin kiva kuulla! :) Se on totta, kaikki tavarat on myynnissä juuri sitä ostamista varten! :) Tervetuloa seuraamaan! =) En oikeen, enemmän tulee aina yleensä itse vietyä omia myyntiin :)

 15. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voi ku tätä oli kiva lukea! Mun mielestä shoppailu sillon tällön ja vähän useemminki on ihan jees kun omia rahojaan shoppailee eikä mitään pikavippejä ja mummon visaa vinguta.. Mut hei hyvää syksyn jatkoa sulle Saija:)

 16. Avatar Anonyymi sanoo:

  Viisasta tekstiä! Lisää näitä tämmöisiä! ;)

  Näkee että oikeesti tarkotat tota mitä kirjotat ja tosi tosi kiva että kerrot niillle jotka ei asiaa vielä ymmärrä että sulla ei oo mittään shoppailusairautta etkä oo mikää shoppailuaddikti! ;) ja ihanaa että oot tienannut työnteolla rahaa joita olet käyttänyt kaikkeen ihanaan. Parasta tuossa on kuitenkin se että muistaa aina että "ainiin, tän korun ostin mun ekan kesätyön palkalla" . Itsekin minä olin haaveillut tooodella kauan omasta tuplakupla valaisimesta ja sitten kun menin ekan kerran kesätöihin niin sitten ostin sen palkalla sen valaisimen. Ja sitten lamppu tuntuu ansaitulta! :-)

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  Teksti kyllä muutti näkemystä susta! :) Hah, munkin äiti on heittänyt mun vaatteita salaa roskiin, kun oli niin huonossa kunnossa mutta minähän niistä suostunut luopumaan :-D

 18. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva kuulla, että pidit :) Se on totta, että ei tää maapallo tuu kaikkea sitä tavara määrää kestämään jos tilanne vain jatkuu ja pahenee. Niin pystyykin :)

 19. Avatar Saijis sanoo:

  Se saattaa ulkopuolisen silmin näyttää välillä siltä, kun täällä on paljon ostoksista postauksia, mutta ne on postauksia joista mä tykkään tehdä ja joita lukijat tykkää lukea! :) Oo kiitos paljon!! :) ♥

 20. Avatar Saijis sanoo:

  Luin Mella sun kommenttia kaupan kassajonossa ja sait mut hymyilemään ihan täysin siinä jonossa :-D Ihan mielettömän hyvin sanottu! :) Huippu kommentti :) Toi on niin totta, että ihmiset laittaa rahaa ihan eri juttuihin ja justiin se, että on olemassa monia harrastuksia joihin menee paljon rahaa ja mä taas käytän rahani esimerkiksi siihen uuteen kelloon tai laukkuun, jokainen tehköön mitä haluaa kun on kyse omista rahoista :) Toi on totta, että onnellisuus on kaikista tärkeintä! :) Kiitos hirmu paljon<3 Sun kommentissa oli kerrottu asiat juuri niin kuin mäkin ajattelen! :)

 21. Avatar Saijis sanoo:

  Ihanaa kiitos paljon!! :) Niissä ostospostauksissa on sitä mun tyyliä ja sen takia mä niitä rakastan tehdä :) Ihana kuulla! <3 :)

 22. Avatar Saijis sanoo:

  Tätä oli myös jotenkin koskettava kirjoittaa, koska jokaista sanaa tarkoitan ja tunteella tämän kirjoitin :) Munkaan mielestä siinä ei ole mitään hävettävää :)! Ihana kuulla, juuri sellaiset tyttömäiset hömpät on parhaita! (: Noni kiva ;-) Haaveista kannattaa pitää kiinni <3

 23. Avatar Saijis sanoo:

  Joo oon kauan tälläisen tekemisestä haaveillut, mutta nyt löysin kivan aiheen :) Kiva, että pidit! :) Lisää tulee varmasti tulevaisuudessa =)

 24. Avatar Saijis sanoo:

  Ihanaa, että pidit! :) Toi on totta, omia rahoja saa käyttää juuri niin kuin haluaa :> Kiitos paljon ja hyvää syksyn jatkoa myös sulle!! (:

 25. Avatar Anonyymi sanoo:

  mikä fontti sul on tos tekstit ja otsikossa ? :)

 26. Avatar Saijis sanoo:

  Tulossa on tulevaisuudessa varmasti lisää tälläisiä ;-) Toi on niin totta! :) Oo vähän kiva ja juuri uskon kans, että sen takia siitä kellosta on tullut niin lemppari koska se muistuttaa niistä onnistumisista ja siitä, että se tuntuu todella ansaitulta! =)

 27. Avatar Saijis sanoo:

  Voi vitsit miten kiva kuulla! :) Haha eikä :-D Äitit osaa kyllä olla kieroja ;-) Ei niistä suosikeista vaan niin helposti luovuta :) Muistan kans miltä se yksi valkoinen toppi näytti sillon, mutta se oli vaan niin pehmee ja kiva, mutta pakko oli luopua =D!

 28. Avatar Jutta sanoo:

  Mielettömän ihana teksti!
  On tosi tyhmää, että jotkin tuntemattomat väittävät sulla olevan joku shoppailuriippuvuus, sillä eiväthän he kuitenkaan sinua tunne. Jokainen käyttää kuitenkin rahaa – osa esim. harrastuksiin ja toiset taas vaatteisiin. On se vaan jännä, että jos sen rahan sattuu nyt käyttämään niihin vaatteisiin ja kosmetiikkaan, niin silloinhan sitä leimautuu shoppailuholistiksi. Onkohan ne jokapäiväharrastajatkin sitten harrastusholisteja ;D

  Kirjoitit todella hyvin ja varmasti kaikki tuo teksti tuli myös sydämestä. Ehdottomasti lisää näitä!!!

  Olet vain niin ihana ihminen (ja bloggaaja) ja tämä teksti vielä vain vahvisti sitä! Ihanaa viikonloppua ihanuus ♥

 29. Avatar Johzu sanoo:

  ihanaa et kirjotit sun ajatuksista nyt enempi, jotenki susta ny sai selvemmän kuvan :-) tämmösiä lisää ! ja just se et ei kaikki oo aina nii miltä se tääl blogissa näyttää <3 ;o

 30. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihan huippu teksti! osaat kyllä kirjoittaa hyvin :3 ihailen sua suuresti ♥♥ oot mun lempibloggaaja ja rakastan sun postauksia :) keep going girl ;) ♥

 31. Avatar Saijis sanoo:

  Tekstissä Trebuchet ja otsikossa Dancing Script :)

 32. Avatar Saijis sanoo:

  Niinpä! Niin totta! :) Joku haluaa käyttää suuria summia ulkona erilaisissa ravintoloissa käymiseen tai joku juuri siihen harrastukseen, mutta miksi ihmeessä vain niitä arvostellaan, jotka shoppailee :-D Voi kiitos paljon ihana! :) Sun kommentit aina piristää niin paljon ♥!

 33. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit, kun ihana kuulla! :) Lisää tulee varmasti tulevaisuudessa lisää :) ♥!

 34. Avatar Saijis sanoo:

  Aww miten ihana kuulla ♥! :) Kiitos hirmu paljon!! =)

 35. Avatar Anonyymi sanoo:

  mä luulen et ne sairaus kommentit on vaan silkkaa kateellisuutta ja katkeruutta! onhan sulla normaalia opiskelijaa enemmän tavaraa ja se laittaa monen tosi kateelliseksi mutta HATERS GONNA HATE ;;) <3 joten jätä ne omaan arvoon niin kuin oot nytkin tehnyt ja pidä pää ylhäällä, tuut vielä pääsemään vielä vielä pidemmälle tällä blogilla. oot aivan paras! <3 hyvää viikonloppua :)

 36. Avatar Saijis sanoo:

  Eikä mikä illan piristys kommentti! :) Ihan huippu <3 :) Ja toi on totta, että haters gonna hate, ei sille mitään voi :-) Kiitos älyttömästi ♥!

 37. Avatar Anonyymi sanoo:

  asutko jyväskylässä? :D miten musta tuntuu että näin sut tän viikon asussa keskustassa…. :D jos se et ollu sä nii sulla on helkkarin samannäköne klooni :D

 38. Avatar Anonyymi sanoo:

  mä veikkaan että toi "sairas" juttu tulee lähinnä siitä, että saija tosiaan postaa paljon uusista ostoksista ja toisekseen useimmat ton ikäset kituuttaa sillä opintotuella menemään ja hyvä jos saa koko kuun ruoat ostettu, eli ei osata ajatella, että joillain muilla niitä tuloja saattaa ollakkin enemmän ja aivan varmasti siinä tilanteessa he myös itse kaikkea kivaa ostaisivat.
  Kyllä mä voin rehellisesti sanoa, että olen helvetin kateellinen saijalle kaikista tuotteista, kun itse elää sillä perus makaroni pakastevihannes sekotuksella, mutta helpotuksena tiedän, että kuuden vuoden yliopistoajan jälkeen mulla on sellanen duuni, että pystyn osteleen kaikkea kivaa myös. Musta tuntuu, että noi anokitisijät ei vaan jaksa ajatella asiaa laajemmin.

 39. Avatar Anonyymi sanoo:

  en oo koskaan aatellut sun shoppailua sairautena, uskon että osaat miettiä omaa rahankäyttöäsi paremmin kuin kukaan ulkopuolinen, mutta silti tää postaus sai ajattelemaan sua uudelta kantilta! Sun blogi eikun vaan paranee jos alat useamminkin kirjottelemaan syvällisempiä!:-)

 40. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aivan mahtava teksti! Luin alusta loppuun mielenkiinnolla ja oli ihanasti kirjoitettu, ihana <3 Mä itse oon myös miettinyt mun shoppailua, se on mulle tosi rakas harrastus, mutta mulla itsellä se meni överiksi.. En siis shoppaillut mitään kovin kallista, mutta kun edullistakin on paljon niin.. No, jossain kohtaa mulla oli tänä vuonna stressiä työasioista ym, tajusin, että aloin osteleen kaikkea ostamisen ilosta. Niitä vaatteita en koskaan käyttänyt, myin ne ne eteenpäin, ne ei ollut edes mun tyylisiä. Stressin takia shoppailu toi hyvän mielen ja se riitti. Menin kauppaan asenteella "mun on pakko ostaa jotain, ennen en lähde". Tää onneks loppu ajoissa, ja sain taas shoppailun kohtuulliseksi. Rahaa en oo oikein koskaan osannut säästää, mutta nykyään oon oppinut käveleen monien houkutuksien ohi. Asun poikaystäväni kanssa, joten vaikka en yksin kaikkea maksakkaan, mietin aina, ostanko taas ties kuinka monennen topin vaatekaappiin, vai vaikka meille kotiin jotain hyödyllistä. Nää raha-asiat vaan mun mielestä oppii vasta kun on omillaan ja vuosi vuodelta. Itseään voi ja pitää hemmotella, toiset käyttää paljon rahaa just peleihin, matkusteluun, johonkin harrastukseen. Kun itse on tyytyväinen ja tietää kohtuuden, ei mun mielestä muulla ole niin väliä ! :) Ihana kirjotus , pakko vielä sanoo <3

  – Lotta

 41. Avatar Anonyymi sanoo:

  kiitos kun vastasit :))

 42. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kyllä mä ainaki myönnän että oon sulle hiton kateellinen ja en todellakaan oo ainoa. Sen takia moni varmaan juuri noita kateellisia kommentteja sairaudesta kirjoittelee. Se tuo köyhemmillle lohtua yrittää loukata sua mutta ei todellakaan sua saa loukattua ku oot niin vahva nainen ! Ihailen sua <3 oot kaunis ja älyttömän tyylikäs ! Hyvää syksyä :3<3

 43. Avatar annieveliina sanoo:

  Olipa kiva lukea sulta tämmöstäki tekstiä! :) Kirjota vaan ihmeessä lisää varsinki jos susta itestä vielä tuntuu, että haluaisit! :D

 44. Avatar Anonyymi sanoo:

  Yleensä en tykkää tälläsist postauksist, mut nyt joteki vaa tykästyin täst postauksest ja haluisin vaa lukee lisää:D Jote tee vaa lisää näitä:) Ja haluisin viel sanoo et oot tosi nätti ja hyvä bloggaamaa♥

 45. Avatar Anonyymi sanoo:

  Yleensä en kauheest tykkää näist tälläsist postauksist, mut tähä postauksee tykästyin iha älyttömästi ja haluis vaa lukee näit lisää:D Jote tee näit tälläsii viel joskus:) Ja viel tähä loppuu et oot tosi kaunis ja yks mun lemppari bloggaajista♥

 46. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itte en oo koskaan ajatellut sua mitenkään pinnallisena, uskon että oot tehny töitä noitten juttujen eteen ! :) Olet aivan ihana, saan aina tosi paljon inspiraatota tästä blogista <3

 47. Avatar Saijis sanoo:

  Ei mitään :))

 48. Avatar Saijis sanoo:

  Toi voi olla noin :) Moni vertaa itseään muihin ja usein miettii juuri niitä negatiivisiä asioita, esim. Mitä muilla on ja itsellä ei. Kyllä tosi monella on tiukkaa opiskeluaikana, mutta niin kuin sanoit niin sullakin se helpottaa pian :) Sulla on niin hyvä ajattelu tapa! :) Tsemppiä opintoihin !:>

 49. Avatar Saijis sanoo:

  Asun Seinäjoella, mutta tämä on varmaan kolmas kommentti missä kysytään oonko Jyväskylästä :-D Siellä täytyy olla joku joka näyttää ihan multa =D

 50. Avatar Saijis sanoo:

  Ihana kuulla, että ajattelet noin:)! Oo kiva:> Kyllä olisi tarkoitus kirjoittaa näitä joskus lisää !(:

 51. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos paljon Lotta :)<3 Aijaa voi ei, ikävä kuulla :( Mutta hyvä, että oot nyt oppinut kävelemään houkutuksien ohi!:) Se on totta, että itse kun tietää paljonko haluaa tuhlata ja on tyytyväinen niin mikäs siinä estää shoppailemasta!:)

 52. Avatar Saijis sanoo:

  Ihan turhaa oot kateellinen :) Kiitos hirmu paljon<3 Super ihana kuulla!! (:

 53. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva kuulla, että tykkäsit:) Kyllä näitä vois joskus kirjoittaa lisää =)!!

 54. Avatar Saijis sanoo:

  Vitsit miten kiva kommentti! (: Tosi kiva kuulla, että tästä pidit !:) Näitä tulee varmaan joskus tulevaisuudessa lisää:) Oo nice :)<3!!

 55. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva, että et oo ajatellut :) Arvostan :)! Mielettömän kivoja kommentteja teiltä tulee, ihan huippua! <3 Piristää niin iltaa! :)

 56. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tekstiäsi olisi helpompi lukea, jos käyttäisit sanaa 'ja'. Muuten hyvä teksti, mutta uskottavuus kärsi :/

 57. Avatar Saijis sanoo:

  Hmm totta:) Uskottavuus? :o

 58. Avatar Julia sanoo:

  Tosi hyvä teksti! :) Ja ehottomasti tän kaltasia lisää :)

 59. Avatar sophie b sanoo:

  hiukses ovat todella hienot :)

 60. Avatar Saijis sanoo:

  Kiitos hirmuisesti!:) Tulee varmasti jatkossa lisää :-)!!

 61. Avatar Saijis sanoo:

  Oi kiitos :)!

 62. Avatar Anonyymi sanoo:

  tosi hyvin kirjotettu teksti! :) ite en ainakaan oo koskaa ajatellu että sulla olis mitään sairautta ton shoppailun suhteen tai ettet pystyis hallitsemaan sitä. oon miettiny että miten jotkut ihmiset on niin tyhmiä että kuvittelee jonkun ihmisen blogin perusteella tietävänsä kaiken sen ihmisen elämästä. mun mielestä sun blogista huomaa heti että tää on sun blogin tyyli ja että aiheena on lähinnä nää muoti ja kauneus yms jutut. kyllä ihmisten pitäis tajuta että sun elämä ei kuitenkaa pyöri niiden uusien kenkien ja laukkuje ympärillä vaikka niistä tänne blogiin paljon kirjoitatkin.
  sun blogi on just ihana tälläsenä :)

 63. Avatar Mette sanoo:

  Löysin sun blogin äsken uudelleen eli oon joskus törmännyt tähän aikasemminkin, mutta jostain syystä tää ei silloin oikeen iskenyt :o Nyt kuitenkin selailin sun vanhojakin postauksia ja pakko sanoa, että tää sun blogis on aivan ihana! Liityin heti lukijaks :) Aika jännä, että silloin ei vaan ihan täysillä kolahtanut ja älä huoli, oon aika tarkka mitä blogeja lueskelen. Sulla on aivan ihania vaatteita ja oot tosi kaunis sekä mukavanoloinen bloggaaja. Ihanaa marraskuuta sulle ja jatka samaan malliin!

  http://metenblogi.blogspot.fi/
  > Käythän kurkkaamassa? :)

 64. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tämä ei liity tähän postaukseen mutta muokkaatko sun blogisi kuvia? :) Jos muokkaat niin miten? :)

 65. Avatar Anonyymi sanoo:

  Samaa mieltä, teksti on muuten tosi sujuvaa mutta noi jatkuvat &&&&&-merkit aiheuttaa lähinnä jäätävää vitutusta :D

 66. Avatar Saijis sanoo:

  Aijaa :o Voisin kyllä tästä eteen päin käyttää ja -sanaa enemmän :)

 67. Avatar Saijis sanoo:

  Kiva, että löytyy myös teitä jotka ei näin ajattele! :) Totta, jaan täällä niin pienen osan mun elämästä :) Ihana kuulla, että pidät tästä! :) Kiitos paljon :>

 68. Avatar Saijis sanoo:

  Oii miten kiva, että nyt pidit tästä :) Tervetuloa lukijaksi :> Tämä blogi on muuttunut paljon siitä millainen tämä oli aluksi, joten voi olla että ei sen takia ihan kolahtanut silloin :) Kiitos ihan hirmu paljon! :) Ihanaa marraskuuta myös sulle Mette! =)

 69. Avatar Saijis sanoo:

  Välillä muokkaan :) Muokkaan laittamalla kuviin lisää valoa, en muuten :)

 70. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toi on kyllä totta, että susta saa pinnallisen vaikutelman tän blogin kautta, mut tästä postauksesta kyl huomaa ettet oo!! :-) Hyvää jatkoo sulle kaunotar :3

 71. Avatar Saijis sanoo:

  Tosi kiva kuulla, että tästä huomasi sen :)! Kiitos paljon ja sulle myös :)<3

Kommentoi