Maybelline Big Eyes Mascara

Pääsin Indiedays Inspiration -bloggaajana mukaan Indiedaysin & Maybellinen Big Eyes Mascara -kampanjaan, jossa sain tehtäväksi tutustua tämän syksyn catwalk -meikkitrendeihin & tehdä niistä oman versioni!

IMG_5637
Maybellineltä saamassani meikkipaketissa oli kaikki mitä tarvitsin inspiraatiomeikin toteuttamiseen

Pictures

Kuva     Kuva     Kuva

PicMonkey Collage
Meikin valinta oli helppo, koska oon aina tykännyt käyttää luomivärejä & ne itse asiassa kuuluvatkin perus arkimeikkiini sekä tykkään välillä ”räväyttää” kokeilemalla erilaisia luomiväri yhdistelmiä. Silmissäni on muun muassa nähty musta harmaa -smoke eyes yhdistelmä! Catwalkilla näkyy tänä syksynä oranssia -luomiväriä & meikissä ei ole käytetty ollenkaan rajauksia. Tein tästä oman versioni lisäämällä meikkiini mustat rajaukset! Jätin muun meikin huomaamattomaksi eli tein luonnollisen meikkipohjan & sipaisin huuliin vain vähän huulirasvaa.

IMG_5627
Levitin Big Eyes -luomiväripaletista koko liikkuvalle luomelle ensin kaikista kirkkainta oranssia & kulmaluulle valkoisen hohtoista luomiväriä. Halusin meikissäni keskittyä eniten oranssiin sävyyn, joten laitoin tumminta luomiväriä maltillisesti ulkonurkkiin niin, että se korosti oranssin sävyä entisestään

IMG_5620
Maybellinen meikkipaketista paljastui myös Master Precise -niminen tussimainen eyeliner. Tällä oli älyttömän helppo tehdä rajaukset & tussimaisen pään ansiosta väriä tulee juuri sopivasti. En oo myöskään koskaan nähnyt näin nopeasti kuivuvaa eyelineriä! Täydellistä

IMG_5619
Tämän syksyn yksi ehdoton trendi meikissä on saada silmät näyttämään suuremmilta. Pääsin tutustumaan Big Eyes Mascaraan, johon mä ihastuin heti ensimmäisellä kerralla, kun laitoin sitä ripsiin! Tämä saikin pysyvän paikan mun meikkipussista

IMG_5655

IMG_5659
Big Eyes Mascara on Maybellinen ensimmäinen kaksipäinen ripsiväri. Sen toinen pää on suunniteltu yläripsille ison harjansa ansiosta & toinen pää on suunniteltu alaripsille pienen harjansa ansiosta. Big Eyes -effekti tehdään laittamalla ripsiväriä ensin yläripsiin sekä sen jälkeen myös alaripsiin. Kokeilin tätä & tämä oikeasti toimii… Ripsiväri teki silmistäni suuremman näköiset! Mä itse oon aina henkilökohtaisesti tykännyt suurista silmistä & nyt myös mä voin saada ne tämän ripsivärin ansiosta

IMG_5224

IMG_5218

Lopputulos näytti tältä! Tykkään itse älyttömästi 

ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!


Eikä siinä vielä kaikki vaan nyt yhdellä teistä on mahdollisuus voittaa n. 40€:n arvoinen Maybellinen tuotepaketti! Säännöt on yksinkertaiset:

1.Kerro kommentissasi mitä mieltä oot tämän syksyn Big Eyes -trendistä, jossa ideana on meikata suuremman näköiset silmät laittamalla ripsiväriä myös alaripsiin? 
2. Laita kommenttiin myös sähköpostisi

Aikaa osallistua on maanantaihin eli 21.10.2013 asti!
Onnea kaikille arvontaan  

193 Responses to “Maybelline Big Eyes Mascara”

 1. Avatar Anonyymi sanoo:

  tykkään tosta trendistä älyttömästi koska oon ite jo pitempään tykännyt meikata juuri siihen tyyliin että silmistä tulee isommat :)!

  tiinasultsi@hotmail.com

 2. Avatar Jonna sanoo:

  Mä oon aina rakastanut suuria silmiä ja ne on kuulunut mun arkimeikkiin aina joten tän syksyn trendi on kuin nakutettu mun päähän.
  jonna.sofia@luukku.com

 3. Avatar Jenna Juliet sanoo:

  Wau aivan ihanat meikit! <3 Mun omaan tyyliin kuuluu juurikin sellaiset meikit, jotka suurentavat silmiä ja tekevät katseesta loisteikkaan :)
  jeannayjuliett@gmail.com

 4. Avatar Sara sanoo:

  Musta on kiva että on tullut uusia ripsareita jotka suurentavat silmiä! Itelläni on toso pienet silmät, joten tota vois kokeilla kun edellinen ripsari loppuu!
  Ihana toi sun meikki :)

  sarakolehmainen@hotmail.com

 5. Avatar Tessa Hirvi sanoo:

  Ihanan syksyinen ja näyttävä!

  tesu_eveliina_96@hotmail.com

 6. Avatar Tiinaa sanoo:

  Tykkään tosta trendistä tosi paljon ja tykkään suurista silmistä :)

  inspirationmania@gmail.com

 7. Avatar Tiinaa sanoo:

  Ihana toi sun meikkisi! Tykkään tosi paljon tósta trendistä ja itsellä on pienet silmät, niin tuota voisi olla mukava kokeilla :)

  inspirationmania@gmail.com

  ps. tää kommentti saattoi tulla pari kertaa koska chrome sekoili :p

 8. Avatar Katri sanoo:

  Laitan aina ripsiväriä alaripsiin joten tollanen mascara olisi mulle juuri sopiva :) Ihana idea.

  ciatrica@windowslive.com

 9. Avatar inka sanoo:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 10. Avatar Julia sanoo:

  On tosi kiva ! :) Ja tuo ripsari vaikuttaa tosi hyvältä, monesti ku alaripsiin laittaa ni saattaa tulla semmonen sotkusen näkönen! Isot silmät on jees <3

  nothingbutahuman@gmail.com

 11. Avatar inka sanoo:

  Oon ite meikannu aina sillee, et silmät näyttäis isommilta, joten tykkään tästä trendistä tosi paljon!
  inkapietila@gmail.com

 12. Avatar jenna sanoo:

  ylikiva toi meikki!:) vois itekki kokeilla tota ripsaria !

  junsukingi@gmail.com

 13. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aivan täydellinen meikki ja mä oon hirveen innoissani tästä trendistä koska mulla on aika pienet silmät ja tykkään siks siitä et meikkaan ne isommiksi :) ja kerrankin jopa minä oon jossain trendessä mukana <3

  jampopa_97@ luukku.com

 14. Avatar krisuu sanoo:

  Rakastan suuria silmiä! Vaikka itsellänikin sellaiset on (: Ja tosi upee toi sun lopputulos noiden meikkien kanssa ! ❤

  kristiina.toyryla@hotmail.com

 15. Avatar Karo sanoo:

  Ois kaivannu lähempää kuvaa silmistä, muuten ihan mukava postaus tämä :)

 16. Avatar Viivi sanoo:

  mä oon niin pitkään ku ripsiväri on kädessä pysyny nii meikannu myös alaripset joten ;D mut toi on kyl kätevä juttui tuo alaripsille erikseen suunniteltu harja :)

  viivi.korpela@hotmail.com

 17. Avatar Anonyymi sanoo:

  vitsi toi viimenen kuva on kaunein kuva susta mitä oon koskaan nähny! o: <3

 18. suuret silmät <3 ihana meikki! :3

  jenna.juvonen@hotmail.com

 19. Avatar Suber man sanoo:

  Ite oon aina tykänny siitä miten jotkut ripsivärit suurentaa silmiä tai siitä että voikäyttää oita luomivärejä loistavana varjostuksena silmä luomissa jolla saan silmiäni suurennettua!:)Tommoiset shimmerise luomivärit ovat myö mahtavia siihen käytään ja tiettyyn korostukseen luomilla!

  maria.ojaluoto@hotmail.com

 20. Avatar Anonyymi sanoo:

  ihana meikki! sopii sulle! :3

  isompitytto@gmail.com

 21. Avatar homonukke sanoo:

  suuret silmät on ihanat<3

  jasu.mcr@hotmail.com

 22. Avatar Suber man sanoo:

  Ite oon aina tykänny siitä miten jotkut ripsivärit suurentaa silmiä tai siitä että voikäyttää oita luomivärejä loistavana varjostuksena silmä luomissa jolla saan silmiäni suurennettua!:)Tommoiset shimmerise luomivärit ovat myö mahtavia siihen käytään ja tiettyyn korostukseen luomilla!

  maria.ojaluoto@hotmail.com

 23. Itse laitan ripsarin aina ihan arkimeikissäkin myös alaripsiin joten tykkään kovasti! Tosin kaikille se ei sovi, muttq kokeilemallahan se aina selviää! :)

  summerwindddd@gmail.com

 24. Avatar Anonyymi sanoo:

  sopii sulle älyttömän hyvin!<3
  jossu.isokangas@gmail.com

 25. Avatar Julia(: sanoo:

  Mun mielestä isot silmät on justiin kauniit(: ja oikeastaan oon itsekin aina laittanut ripsiväriä alaripsiinki! O: oot super kaunis viimeisessä kuvassa :3

  Julia.m-l@hotmail.com

 26. Avatar Anniina sanoo:

  Oon aina tykänny meikata silmistä suuremman näköiset ja tota ripsaria on pakko päästä kokeilemaan :)
  anniina.saunakangas@hotmail.com

 27. Avatar Susanna sanoo:

  Mielestäni tämä trendi on todella hyvä, koska aika monilla on pienet silmät, mukaanlukien minulla. Saattaa olla, että tuo ripsari saa pysyvän paikan myös minunkin meikkipussista ;) silmät ovat kuitenkin se osa naamasta mihin aina kiinnitetään huomiota enemmän tai vähemmän, joten silmiin kannattaa panostaa ja tällä silmämeikillä se takuuvarmasti onnistuu. Ei kuitenkaan liian yliampuvasti, vaan juuri sopivasti näyttäen todella kauniilta ! :) suski.koukka@gmail.com

 28. Avatar Jolanda sanoo:

  Tykkään ihan älyttömästi ripsiväreistä jotka suurentaa silmiä! Harvat vain pysyvät varisematta ja oikeasti tekevät mitä lupaavat. En myöskään tunnu ikinä saavan ripsiä pysymään taipuneina vaikka taivuttaisin ne miten. Täytyy kokeilla tuota josko vihdoin toimisi. :)

  Jolanda.arela@hotmail.com

 29. Avatar linda sanoo:

  oi sopii sulle tosi hyvin ja ois kiva itekki kokeilla miten sopii,kivat !:)
  linda.heikkila1@gmail.com

 30. Avatar linda sanoo:

  sopii hyvin!:) ois kiva itekkin kokeilla
  linda.heikkila1@gmail.com

 31. Avatar Olivia sanoo:

  tykkään tosi paljon ja koitan itsekkin meikata silmistä suuremman näköiset. ois huippua voittaa toi paketti! :-)

  olivia.syrja@gmail.com

 32. Avatar Kati sanoo:

  Jotenkin hassua, että tämä on nyt vasta ns. "syksyn trendi", sillä itse olen vuosi kausia meikannut myös alaripset. Mutta minusta pelkkä ripsiväri ei kyllä suurenna silmiä, luomiväri on oiva keino edistää tätä lookkia myös. Pirteä oranssi on kyllä ihan mahtava väri tähän syksyyn, tykkään todella paljon! :) Nätti meikki, jäin kyllä kaipaamaan vielä pientä silmien rajausta.

  keeki2@gmail.com

 33. Avatar Anniina sanoo:

  Mulla on pienet silmät, ja olen aina halunnut suuret silmät! Ne on ihanat, pakko päästä testaamaan tota!(:
  anniina.karhapaa@gmail.com

 34. Tosi kiva meikki ja sopii hyvin sulle :) näyttää todella kauniilta sun silmissä :)

  pipsa.pirhonen@hotmail.com

 35. Avatar Jenna sanoo:

  En yleensä laita alaripsiin ripsaria, mutta näyttää toimivan sulla! Mulla on isot silmät ja pitkät ripset niin en ole alaripsiin uskaltanut laittaa etteivät näyttäisi ''hämähäkin jaloilta'' mutta muutama vuosi sitten tuli aina laitettua myös alaripsiin ripsaria. Voisi taas kokeilla uudestaan ja jos vaikka ihastuisin siihen tyyliin taas :)!

  kuokkanen.jenna@luukku.com

 36. Avatar Kati sanoo:

  Tykkään tosi paljon, koska on kivan näköistä saada silmistä isommat ja ne käyvät kivasti piilolinssien kanssa ja ovat tietenkin käteviä anime jutuissa.:D Ja tuossa luomiväri jutussa on kiva, koska siinä on syksyisiä värejä ja ovat sellaisia lämpöisiä värejä.:)
  duadarar@gmail.com

 37. Avatar Mirella sanoo:

  Tietyissä meikeissä ripsari myös alaripsissä näyttää vaan yksinkertasesti paremmalta kuin ilman ja hyvänä esimerkkinä on just tämä meikkI! :)

  mirellaa97@gmail.com

 38. Avatar Kati sanoo:

  Tykkään tosi paljon, koska suuret silmät näyttävät tosi ihanilta ja tuo ripsiväri käy hyvin piilolinssienkin kanssa, niiin ja käy hyvin anime jutuissa, koska suuret silmät. :D
  Ja tuo luomiväri on myöskin kiva, koska siinä on syksyisiä värejä ja tuommoisia lämpimän sävyisiä.
  duadarar@gmail.com

 39. Avatar sole sanoo:

  Tykkään, sillä suuret silmät on ah! Ja nuo värit on kivat :) Hyvä idea tuo alaripsiharja, sillä normaalilla päällä meinaa aina sotkea alaripsien kanssa.

  sole@live.fi

 40. Avatar inka emilia sanoo:

  Suuret silmät on ihanat, joten tottakai toi trendi on mun mielestä hyvä!! :)

  inka.kaita@gmail.com

 41. Haluisin niin päästä kokeilemaan tota ripsaria, meikkaan itse aina alaripsetkin mutta onnistuisi varmaan paremmin tollasella harjaksella joka on ihan siihen tarkoitettukkin :) Tykkään just tollasesta meikistä jossa panostetaan silmiin ja jätetään muu meikki luonnolliseksi, simple but trendy! :) sopii sulle kivasti! jenny.mannisto@gmail.com

 42. Avatar venla sanoo:

  tosi tyylikäs ja elegantti lookki! tykkään! :)

  venlukka@gmail.com

 43. Avatar Saara sanoo:

  Itse olen todella iloinen, koska pienten silmien omistajani olisikin kiva että silmät näyttäisi suuremmilta :)

  saara.peltoniemi@pp.inet.fi

 44. Avatar Lauraa sanoo:

  Tykkään tosi paljon maybeline merkistä & oon jo pitkään haaveillu et sais ton ripsarin. Tuo meikki on kans ihana<3

  laura.takamaa@luukku.com

 45. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oon aina tykänny meikata juurikin tähän tyyliin, että silmät näyttäis suuremmilta! :) Tosi kauniin lookin oot saanu aikaan (niinku aina)
  nita.manninen@gmail.com

 46. Avatar Venla Sarva sanoo:

  mun mielestä on kiva, jos silmistä saa suuremman näköiset ripsarilla, tykkään itse enemmän siis suuremmista kuin pienemmistä silmistä. Mun on pitäny ostaa toi ripsari mutta en oo vielä jaksanu käydä meikki ostksilla. Sulle sopii tollanen meikki tosi hyvin ja olisi kiva päästä kokeilemaan tuota meikkiä:) meiki on munmielestä luonnollinen ja kaunis!:)
  venla.sarva@gmail.com

 47. Avatar Lauraa sanoo:

  Tykkään ite tosi paljon maybelinen merkistä & oon jo pitkään halunnu tota ripsarii. Ihana meikki tykkään!

  laura.takamaa@luukku.com

 48. Avatar Satu sanoo:

  ripsiväri vaikuttaa tosi hyvältä, ja suuret silmät on aina in! ainakin mun mielestä.. :-)

  satuemiliaa@gmail.com

 49. Avatar Noora sanoo:

  tosi kivan näkönen toi lopputulos! mulla on itselläni ruskeet silmät, ja jos nää sais näyttämään isommilta tykkäisin ihan hirmusesti:)

  norp-pa@luukku.com

 50. Avatar Salla sanoo:

  Suhtaudun varauksella alaripsien meikkaamiseen, mutta toi rajaustussi kiinnostaa valtavasti!

  salsalminen@gmail.com

 51. Avatar Tytti sanoo:

  Itse aina laitan ripsiväriä myös alaripsiin ja suunitelmissa on ollu hankkia juuri toi big eyes mascara!

  tyttiilona@gmail.com

 52. Avatar Nelliuu sanoo:

  Mä en tykkää hirveesti käyttää alaripsissä ripsiväriä, koska mun ripset näyttää jotenki tosi suttusilta sillon. Mut joillekkinnsopii, niinkun sulle :)

  Nelli.uronen@omnia.fi

 53. Avatar Jonna T sanoo:

  En oo ite käyttäny pitkää aikaa alaripsissä ripsaria joten oli kiva, ku niitä nyt korostetaa ja muistu mieleen miten kivalta se näyttäää (:

  j.tammelin@hotmail.com

 54. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tykkään tosi paljon et silmiä korostetaan ja saadaan näyttämään isolta, eli tosi kiva juttu! :-)

  marieleilola97@gmail.com

 55. Avatar Anonyymi sanoo:

  Vaikuttaa tosi hyvältä et tossa on erikseen alaripsille kans oma harja, yleensä kun sillä perusharjalla levittelee niin on vähän suttuista puuhaa :) pitää testata tota ripsaria!

  liisa2802@gmail.com

 56. Avatar Emilia sanoo:

  Tykkään tästä tosi paljon, oon aina ite meikannut myös alaripset juuri sen takia että ne näyttävät suuremmilta ja haluan korostaa silmiäni koska olen pikku hiljaa tykästynyt niihin :) sulle sopii tuo meikki toooosi hyvin!

  emilia.avalaokiah@gmail.com

 57. Avatar Anonyymi sanoo:

  On ihanaa ku tommosilla pikkujutuilla pystyy 'feikkaamaan' silmät ees pikkuriikkisen isommaks! Eli me gusta!

  partanenpetra@gmail.com

 58. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mä laitan aina ripsiväriä myös alaripsiin =)

  mdanska@cc.hut.fi

 59. Avatar Minttu Jenna sanoo:

  Näyttävä ja hyvä lopputulos ja suuremmat silmät on kivan näköset :) !

  jenna.ylonen@gmail.com

 60. Avatar iikku sanoo:

  Mulla onkin nyt kans tuo ripsiväri hankinta listalla koska oon kauan halunnut juuri tuollaiseen tarkotukseen olevaa ripsaria, eli tykkään♥ Ihana sinä ja kaunis!
  iris.hattara@netikka.fi

 61. Avatar Iida S sanoo:

  Idea kiva, mutta itselläni ei toimi ripsari alaripsissä. Silmänaluset yleensä niin tummat :D
  iida.stylman@luukku.com

 62. Avatar Nenna sanoo:

  Tosi kivan näköinen meikki :P Itsellä on tosi pienet silmät ja mielellään meikkailen tai ainakin yritän meikkailla niistä hieman suuremman näköiset!
  minuhno@gmail.com

 63. Avatar Johzu sanoo:

  Olen kiinostunut kokeilemaan tuota ripsaria ja muutenkin tykkään tosi paljon Maybelinen meikeistä :-)
  johanna.mannikko@edu.lappia.fi

 64. Avatar Helena sanoo:

  Itse tykkään kans isoista silmistä! Mulla itsellä on pienet silmät, ja olenkin kokeillut kaiken maailman poppakonsteja saadakseni silmäni isomman näköisiksi. Eli tuo ripsari ois varmaanki mun pelastus! :D
  +Saija, oot tosi kaunis! ♥:)

  elenaa-a@hotmail.fi

 65. Avatar Mary sanoo:

  tykkään itse paljon sellaisesta meikistä, mikä tekee silmistä isommat! :)

  roosah-@hotmail.com

 66. Avatar Mary sanoo:

  tykkään itse paljon sellaisesta meikistä, mikä tekee silmistä isommat! :)

  roosah-@hotmail.com

 67. Avatar Anonyymi sanoo:

  Näyttävyys juurikin silmissä on mun mielestä parasta! itse laitan myös aina alaripsiinkin ripsaria, joten nyt houkuttelis ostaa toi big eyes mascara :)
  ema.kko95@gmail.com

 68. Avatar Eve sanoo:

  Tykkään laittaa aina myös alaripsiin ripsiväriä, se vaan tuo isot ja näyttävät silmät! Ja pidän tosi paljon tämän vuoden trendistä, että tehdään isot ja näyttävät silmät!

  Eve9.vulli@gmail.com

 69. Avatar Anonyymi sanoo:

  Koska käytän miinus-laseja, jotka pienentävät silmiä, niin on pakko koittaa meikata silmät isomman näköisiksi.

  beylakraal(at)gmail.com

 70. Avatar Ira sanoo:

  En itse oikeastaan koskaan käytä alaripsissä ripsiväriä mutta huokuttelis kyllä tuota ripsiväriä kokeilla :)

  ira.luukas@hotmail.com

 71. Avatar Oona Blogi sanoo:

  Noita Big Eyes- juttuja ois kiva kokeilla, mut ei oo kauheesti ylimäärästä noinkin "hintaviin" tuotteisiin. Tykkään kyllä muuten :)

  oonak99@gmail.com

 72. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tykkään trendistä kovasti, mutta itse tulee aika harvoin laitettua ripsaria alaripsiin, kun se tuppaa aina välillä leviämään turhan helposti, jos silmät vähnkin vuotavat. Omassa arkimeikissäni koitan silmiä suurentaa laittamalla vesirajaan nudea kajaalia ja silmän sisänurkaan hohtavaa vaaleaa luomiväriä.

  rronjaa97@gmail.com

 73. Avatar Annika sanoo:

  Ennen en käyttänyt alaripsissä ripsiväriä, se tuntui jotenkin oudolta, mutta sitten kun ostin hyvän ripsarin niin aloin aina käyttää. Ja toi big eyes vaikuttaa hyvältä!

  annika.jippii@hotmail.com

 74. Avatar Sirkku sanoo:

  Tykkään henkilökohtaisesti hyvin paljon isoista/korostetuista silmistä, silloin ei muitten katseet niin helposti eksy virhekohtiin kasvoilla.

  sirkku.pieniniemi@gmail.com

 75. Avatar oona sanoo:

  Mä oon aina käyttäny alaripsissä ripsiväriä (: Toi trendi on tosi kiva ja mun mielestä alaripsiin ripsarin laittaminen suurentaa silmiä. (:
  oona.huikko@gmail.com

 76. Avatar Laura sanoo:

  Mahtavaa ku oon just tottunu siihen että en laita alaripsiin enään ripsaria ollenkaan, niin nyt se on sit trendi. :D mutta siis joo, kyllähän se näyttää hyvältä ja suurentaa silmiä jonkun verran. Tuo ripsari ja eyelineri kiinnostaa kyllä tosi paljon, koska kaikki on kehunu ja pitäis löytää uus hyvä liner muutenki. :)

  laura.miraela@hotmail.com

 77. Avatar susulovejb sanoo:

  Oon aina tykänny käyttää sekä ala-ja yläripsissä ripsaria ja tykkään siis :)
  Soukaina.ferdoudi@hotmail.fi

 78. Avatar Lotta sanoo:

  Big Eyes – trendi on ihana. Olen itse aina laittanut ripsiväriä ylä- ja alaripsiin, koska omat silmäni ei ole suurimmasta päästä. On erittäin ihanaa, että se on nyt trendinä. Houkuttelisi kokeilla tuota Big Eyes ripsiväriä, mutta kyseinen ripsiväri on erittäin hinnakas näin minun lompakkoa katsoen. Toivottavasti tuo Big Eyes ripsiväri olisi semmoinen, joka ei tuhriinnu helposti! :)

  flodelson@gmail.com

 79. Tykkään tosi paljon, sillä oon aina meikannut niin, että silmät näyttää mahdollisimman suurilta (-:

  tiiabc_@hotmail.com

 80. Avatar Kirsi sanoo:

  Tykkään suurista silmistä ja muutenkin näyttävästä silmämeikistä :) Ite oon AINA laittanut ripsiväriä sekä ylä- että alaripsillekin. Outoa olisi olla laittamatta alaripsiin :D

  kirsi_06@hotmail.com

 81. Avatar Lenaaa sanoo:

  tykkään! silmät pitäs aina mun mielestä korostaa ja sen takia oon aina laittanu myös alaripsiin ripsiväriä :)

  lena.malaniak@hotmail.com

 82. Avatar Roosa sanoo:

  Love love love! Oon aina tykännyt laittaa ripsaria alaripsiin! Se saa näyttämään paljon virkeemmältä :)

  roosawr@gmail.com

 83. Avatar Anonyymi sanoo:

  Saako kysyä et mite ton instagrampalkin saa toho reunaan? :)

 84. Avatar Saijis sanoo:

  http://snapwidget.com/

  Tuolta saa juuri sellaisen kun haluaa ja html -koodina lisäät blogin gadgettiin :)!

 85. Avatar Saijis sanoo:

  Aww kiitos älyttömästi :)!!♥

 86. Avatar helmieveliina sanoo:

  Rakastan tuuheita ja jopa hieman sotkuisia ripsiä ylä sekä alaripsissä!
  Muutenkin tuo mukavaa vaihtelua arki meikkiin alaripsienkin mustaaminen. :)
  helmi.nyrhila@hotmail.com

 87. Avatar Jenna sanoo:

  aivan ihanat meikit! rakastan ylikaiken tuuheita ja pitkiä ripsiä ja en millään olisi halunnut luopua, kun vähän aikaa sitten omistin irtoripset! ne helpotti niin paljon elämää ja ripset muutenkin on vähän niinkuin "hiukset hyvin, kaikki hyvin" – sanonta :-)

  jensku.hokkanen@hotmail.com

 88. Avatar Anonyymi sanoo:

  mun mielestä just on kiva toi tän syksynmuoti varsinki ku pidän omia silmiä niin pikkusina että kiva saada vihdoin vinkkejä että miten saada enemmön näyttävyyttä!

  tiltu_95@hotmail.com

 89. Avatar Anonyymi sanoo:

  heei miten oot saanu noista ylhäällä olevista 'about me' yms jutuista ne reunukset pois ku niissähän yleensä semmosset on?:) kiitso jo etukäteen

 90. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiittinpaljo! (:

 91. Avatar Anonyymi sanoo:

  Rakastan tämän hetken Big Eyes trendiä, sumuinen mutta selkeä, olisi ihana saada tuo meikki paketti juuri sopivasti omiin häihini! Haluaisin häämeikissäni tavoitella juuri tuota tyyliä, mutta tämänhetkisellä ripsivärilläni loppuutulos on lähinnä sotkuinen :D Olet muuten tosi kaunis ;)
  alizaslife@gmail.com

 92. Oi tulipa ihanat meikit! Mä oon AINA rakastanut isolta näyttäviä silmiä, joten BigEye-trendi on ihan paras!! :))
  janinakatriina.blog@hotmail.fi

  http://crushonfash-style.blogspot.fi

 93. Avatar Anonyymi sanoo:

  Siitä asti ku oon meikannu niin oon aina laittanut myös alaripsiin ripsiväriä. Se tuo jotenki just niistä silmistä paljon kivemman näköiset. Tuo ripsiväri voi olla kyllä aika kätevä sitte ku tuo harja on pienempi että saa varmaan paljon parempaa jälkeä sillä tuonne alaripsiin. Ois kiva päästä kokeilemaan:)
  emppu_ahola@hotmail.com

 94. Avatar marika sanoo:

  Kiva postaus, lisää näitä!:)
  Mulla itelläni on tosi lyhyet ripset, mutta joidenkin ripsareiden kanssa ja taivuttamalla saan niistä ihan jees pituiset. Ois tosi kiva kokeilla millasta tää uutuus ripsiväri on, en oo kuullu siitä mitään muuta kuin hyvää. Lisäks ku on lasit niin ne pienentää silmiä entisestään ja pyrin aina saamaan silmistä suuremman näköiset. :) Laitan aina alaripsiinkin ripsaria, mutta se on aina semmosta suttaamista koska harja on niin iso, joten toi on tosi käytännöllinen idea toi pienempi ja kapeampi harja alaripsille! Toi harja vaan näyttää niin täydelliseltä!

 95. Avatar marika sanoo:

  marikajj@hotmail.fi sähköposti unohtu :D

 96. Avatar jansku sanoo:

  Oon kans aina tykänny että ripset olis tuuheat ja myös alaripsiin laitan aina väriä, näyttää paljon kivemmalle ja suurentaa silmiä! :)

  jansk-u-@hotmail.com

 97. Avatar emmäö sanoo:

  mulla on kans toi eyeliner ! se on iha paras :) sulla on tosi ihana blogi <3

 98. Avatar Marianne K. sanoo:

  Rakastan silmämeikissä sitä että silmät ovat suuret ja se mihin sen katsojan silmät jäävät, eli korostan itsekkin useasti silmiäni ehkä myös sen takia koska mielestäni silmät ovat kasvoni paras osa ! :)
  marianne.kauttu@hotmail.com

 99. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tykkään älyttömästi!!♥

  emilia.berg@gmail.com

 100. Avatar Sanni sanoo:

  Ihan mahtavat värit tossa luomiväri paletissa ! Nyt täytyy kuumeisesti ruveta kanssa etsimään inspiraatiota syysmeikkiin :)

  sanni.salaste@gmail.com

 101. Avatar Kaisa Mariaa sanoo:

  itse tuo suuri silmäisyyshän on ollut esillä jo monia vuosia ja tänä vuonna minäkin lähdin mukaan siihen, tykkään siis

  maria.moi.moikka@gmail.com

 102. Avatar Memmi sanoo:

  Tosi kiva meikki, pidän itsekin suurista silmistä :)

  memmi91@gmail.com

 103. Avatar Maryanneh sanoo:

  tosi kiva, koska käytän itsekkin alaripsissä ripsaria ja se auttaa todellakin siihen että silmät näyttää isoilta :)

  kisumisu_99@hotmail.com

 104. Avatar Anonyymi sanoo:

  Toi meikki on ihan sairaan upee ! Isot silmät on upeita ja ne on semmoset katseen kiinnittäjät! Ripsiväri alaripsissä on niin söpöä :)

  ruusa.vaisanen@gmail.com

 105. Avatar Veera sanoo:

  Trendi on kyllä tosi kiva, sillä tykkään käyttää erilaisia vippaskonsteja pieniin silmiini saadakseni niistä mahdollisimman suuren näköiset, haha :-D

  veerahautamaki@hotmail.fi

 106. Avatar Wilma Toivo sanoo:

  Tykkään tosi paljon suurista silmistä ja silmiä suurentavista meikeistä. Itse käytän joskus alaripsissä ripsiväriä:)

  wilma.toivo12@gmail.com

 107. Avatar nugi sanoo:

  Ite yritän saada mun simmuista aina mahollisimman tuikituiki simmut ja tehä ripsistäkin pitkät. Tykkäänihan hulluna tästä sarjasta ja arvaappa mitenkä oon miettinyt ton ripsarin ostamista, mutta ikinä ei taho olla ylimäärästä rahaa.
  Tossa paletissa on ihan huippukivat värit ja toi eyelinerkynä tulis mulla kovaan käyttöön. Ripsari vie kuitenkin ihan ehdottoman voiton näistä kaikista, koska toi on ollu mun ostolistalla siitä lähtien, ku näin ton mainoksen.

  Toivottavasti arpaonni kerranki suosis mua!!

  Elise.nogelainen@gmail.com

 108. olen aina tykännyt tosi paljon isoista silmistä ja laitankin usein ripsaria niin ylä- kuin alaripsiinkin :)
  juuliww@hotmail.fi

 109. Avatar Veeruska sanoo:

  Tosi kiva tapa, kunhan ois vaan semmonen ripsari joka toimii kans alaripsissä. Mä ite tarviisin semmosen, tai ainaki ois kivaa plussaa meikkipussiin :) Ja toi sun meikki on muuten tosi ihana, sopii sulle sairaan hyvin ja ihanat sävyt♥
  veera.m.lehtonen@gmail.com

 110. Avatar Jenni sanoo:

  Ihanan syksyinen meikki! käytän useasti itsekkin alaripsissä ripsiväriä ja tuo ripsiväri olisi kiva kokeilla kuinka toimii! Tuota rajaustussia on myös paljon kehuttu, itsellä ollut aina niin huono tuuri noiden tussien sekä kynien kanssa, että olen luovuttanut..

  jenni.jennisalo@gmail.com

 111. ihanan syksyinen meikki, tykkään:) itsekin ajattelin kokeilla joskus tuota ripsiväriä!:)

  eveeesd@gmail.com

 112. Avatar Anonyymi sanoo:

  mikä fontti sul on tos tekstit ja otsikossa ? :)

 113. Avatar Anonyymi sanoo:

  Itse olen aina laittanut ripsiväriä myös alaripsiin, eli en osaa sanoa oikein mitään. Hyvä trendi?? :D camillavilen@hotmail.com

 114. Tykkään paljon! Suuret silmät on kivan näköset :-)
  Nellykaroliina@gmail.com

 115. Avatar Riina sanoo:

  Tykkään paljon. Itse olen jo jonkin aikaa etsinyt sellaista ripsaria joka oikeasti toimisi, ja suurentaisi oikeasti silmiä, ja toivottavasti tämä olisi se joka toimisi mullakin :)
  riinat270@gmail.com

 116. Avatar Jenni sanoo:

  Tykkään kyllä! :) Itellä on pienet silmät niin sais niille vähän näyttävyyttä, että ne edes erottuu naamasta :D

  mylullabyblogi@hotmail.com

 117. Avatar Enni sanoo:

  Ennen käytin aina alaripsissä ripsiväriä mutta nykyään tulee tosi harvoin käytettyä! Enemmän sit juhlameikeissa ym. Käytän jos käytän :)

  Mut tykkään kyllä tästä trendistä!

  enniriikonen@gmail.com

 118. Avatar Anonyymi sanoo:

  Ihana meikki ! :)
  Mä tykkään eniten panostaa just silmämeikkiin, saa nii kätevästi luotua näyttävyyttä ja erilaisilla tavoilla ihan erinäköisen lopputuloksen ü
  piia.puntanen@jippii.fi

 119. Avatar Anonyymi sanoo:

  Käytin ennen ripsaria myös alaripsissä, nyt se on jäänyt vähemmälle kun olen laiskistunut. :D Tykkään kuitenkin!
  haidi_92_@hotmail.com

 120. Avatar venna sanoo:

  Enää en meikkaa alaripsiä, mutta suuret silmät ovat niin nätit!:-)

  vennanblogi@gmail.com

 121. Avatar Riina sanoo:

  Ooi tykkään niin paljon!! Itellä on niin ns. "pienet silmät" et on ollu hakuses täydellinen ripsari ja toi lopputulos näyttää niin kivalta että varmasti meinaan tuon ripsarin hankkia!! riina.kekki@gmail.com

 122. Avatar Henna sanoo:

  Tykkään ja just ku ripset näyttää oikeesti joltain, nii ihmisten silmii voi kattellakki mieluummin:) Ite ei tarvi paljo käyttää, mut silti joskus käytän:) Ja pienest asti multa on kyselty et onko sulla tekoripset?:O Vaikka ei ois paljo mitää ripsaria ja joskus ei ollenkaa:) Mut niin tykkään:)!

  heni.hamalainen@gmail.com

 123. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tykkään! Koska mulla on niin pienet silmät, en laita ripsiväriä koko alaripsiin vaan ulkonurkkaan häivyttäen sisällepäin.
  salsku_94@hotmail.com

 124. Avatar Jenni sanoo:

  Tykkään tosi paljon ! Mun onkin pitäny jo jonkin aikaa kokeilla tota ripsaria mutta en ole vielä kokeillut :)

  jenni.anko@hotmail.com

 125. Avatar jossu sanoo:

  tykkään tästä trendistä. suuret silmät on just jees

  baby_j97@hotmail.com

 126. Avatar Emppuu sanoo:

  en tykkää käyttää ripsarii alaripsis
  emu.1999@hotmail.com

 127. Avatar Anonyymi sanoo:

  Voisitko joskus ottaa jotain esim asukuvia tai jotain muita kuvia ilman pidennyksiä?:) ois kiva nähdä vain sun omat hiukset!:) :3

 128. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tykkään tosi paljon isoista silmistä. Mulla on ihan sairaan pienet silmät, joten toi ropsiväri voisi sopia mulle. Pitää joskus kokeilla.
  veera.multanen@hotmail.com

 129. Avatar Emma Laura sanoo:

  Rakastan suuria silmiä, joten tää trendi on iha huippu! :)

  emmalauraeveryday@gmail.com

 130. Avatar janna sanoo:

  oon ite aina tykännyt suurista silmistä jonka takia oonkin laittanut ripsaria aina myös alaripsiin.

 131. Avatar irA sanoo:

  Syksyn trendi on musta ihan jees. Itekki yleensä laitan ripsaria alaripsiin, mutta aina siitä tulee kauhee sotku joten tommonen pieni harja ois varmaa kätevä. :)

  ira-96@hotmail.com

 132. Mä oon aina rakastanu isoja silmiä, haaveillu niist ja kaikkee:3 olis tosi siistii voittaa tommonen ripsiväri mikä tekee isot silmät ! kiittijakuitti

  tuuli.pekkala@hotmail.com

 133. Avatar Sanna-Emilia sanoo:

  Silmiä suurentava meikki on ihan paras! :)

  sannaemilia.nummelin@gmail.com

 134. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tykkään, suuret silmät on kauniit. :)

  tanja_siira@hotmail.com

 135. Avatar Jenna sanoo:

  Tykkään kyllä tosi paljon! En oo ite päässy vielä kokeileen, mutta aijon kyllä ostaa ton ripsarin meikkikokoelmaan. Tuo eyeliner mulla onkin jo ja oonki tykänny tosi paljo just sen nopeen kuivumisen takia. Itsehän en omista isoja silmiä niin tuo ripsiväri tulis kyllä tarpeeseen!:)

  jennaelena@hotmail.com

 136. Avatar annika sanoo:

  sopii sullekin ihan sairaan hyvin ! :)

  oon aina ite kans rakastanu sitä et saa silmänsä näyttämää suuremmilta, hyvä tekniikka on myös jos jaksaa väsätä ja laittaa niin tekoripset, ei liian ohuet/pienet eikä myöskään liian isot/paksut ripset vaan omaan silmään sopivat, niillä sama meikki niin lopputulos on hieno ! :)

  (ansku.keskinen@gmail.com)

 137. Avatar annika sanoo:

  sopii sullekin ihan sairaan hyvin ! :)

  oon aina ite kans rakastanu sitä et saa silmänsä näyttämää suuremmilta, hyvä tekniikka on myös jos jaksaa väsätä ja laittaa niin tekoripset, ei liian ohuet/pienet eikä myöskään liian isot/paksut ripset vaan omaan silmään sopivat, niillä sama meikki niin lopputulos on hieno ! :)

  (ansku.keskinen@gmail.com)

 138. Avatar annika sanoo:

  sullekin sopii ihan sairaan hyvin ! :)

  oon kans ite aina rakastanu sitä et saa silmänsä näyttämään suuremmilta.
  kuuluu arkimeikkiin myöskin moinen trendi. hienon lopputuloksen saa kyseisellä meikillä myös omiin silmiinsä sopivien tekoripsien kanssa. tekoripsillä onnistuin saamaan vielä vähän suuremmilta näyttävät silmät, ei liikaa eikä liian vähääkään :)

  (ansku.keskinen@gmail.com)

 139. Avatar laura sanoo:

  Tykkään tästä trendistä tosi paljon. Oon aina itekki meikannu isommat silmät eli ripsaria myös alaripsiin! :)

  laura.niska@hotmail.com

 140. Avatar Ilona :) sanoo:

  Silmiä suurentava meikki olis ihan täydellinen! :)

  ilo.saari@gmail.com

 141. Avatar Ilona :) sanoo:

  Silmiä suurentava meikki on ihan huippu! :)

  ilo.saari@gmail.com

 142. Avatar Anonyymi sanoo:

  tykkään! itse oon aina laittanu alaripsiin ripsiväriä :) maira@luukku.com

 143. Avatar Annika sanoo:

  Oon nyt n.1 kk sitten alkanut käyttämään ripsaria myös alaripsissä ja sen huomaa että silmät näyttävät suuremmilta!

  annika_taskinen@hotmail.com

 144. Avatar vernaa sanoo:

  Ite tykkään että silmät näyttää suuremmilta, vaikka mulla on luonnostaan aika suuret silmät. En kuitenkaan käytä ikinä alaripsiin ripsiväriä, koska ongelmana aina että ripsiväriharja on liian suuri, ja saa alaripset näyttämään kamalilta. :/ :)

  verna.ala-olla@hotmail.com

 145. Avatar Suvi sanoo:

  1. Kiva idea, mutta itselle ei sovi ripsari alaripsiin laitettuna, yläripsiin senkin edestä siis ;D Toisaalta, mulla kllä on varmaan syynä tuohonkin se, että harjaosa on niin suuri, täytyypä etsiskellä pienemmällä harjalla oleva ripsari. :)
  ssyvi@luukku.com

 146. Tyylikkään ja ihanan meikin aikaan sait :) Itelläni on pienet silmät, joten haluaisin isommalla ja en oo ennen kuullut tollasista meikeista'! :) Itse käytän alaripsiinkin mutta siinä on ongelmana liian isot harjat :(
  kaisa.saharinen@live.fi

 147. Avatar Lempi Vulkko sanoo:

  Tuo big eyes trendi on omasta mielesta ihana ja sopii varmasti kaikille olen itsekkin siitä tykännyt aina ja sitä voi yhdistellä erilaisten asujen ja luomivärien kanssa. Lempi_Vulkko@hotmail.com

 148. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mä oon käyttäny aina ripsaria myös alaripsissä just siks koska se tekee mun silmistä isommat :)
  sartsasapa@hotmail.com

 149. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oon aina käyttäny myös alaripsissä ripsiväriä ja mun mielestä isot silmät näyttää kivalta etenkin silmiin kattoessa:) jenna.lem@hotmail.com

 150. Avatar Anonyymi sanoo:

  Oon aina käyttäny myös alaripsissä ripsarii ja mun mielestä isot silmät näyttää kivemmalta etenki silmiin kattoessa:) jenna.lem@hotmail.com

 151. Avatar Roosa Koivula sanoo:

  Isot silmät ovat vain lähes aina kauniimman näköiset!!

  roosasi@hotmail.com

 152. Avatar jasmin sanoo:

  oon aina laittanut hieman ripsaria myös alaripsiin, isot silmät näyttää niin kivoilta ! :)

  jasmin.henna-riikka@luukku.com

 153. Avatar Anonyymi sanoo:

  Laitan aina myös alaripsiin, en osaisi olla ilman!
  kuiskaa@gmail.com

 154. Avatar Elli sanoo:

  En käytä koskaan alaripsiini ripsiväriä, sillä mulla on luonnostaan megapitkät ja tummat alaripset. Tykkään just siitä että ne luo vaikutelman isommista silmistä :)

  elli.vormisto@elisanet.fi

 155. Avatar Anonyymi sanoo:

  itse olen aina käyttänyt ripsaria myös alaripsiin, en osaisi olla ilman! juuri siksi että silmät näyttävät suuremmilta :)
  jessica.tuorila@hotmail.com

 156. Avatar maria sanoo:

  Tykkään laittaa alaripsiin, mutta kohtuus kaikessa. En tykkää jos ripset näyttää liian paakkuisilta.

  mariajokinen-@hotmail.com

 157. Avatar Tiina sanoo:

  On se iha jees juttu, itse taas olen yrittänyt vähään pienentää silmiä meikkaamisen avulla ':D joten en käytä alaripsillä ollenkaan ripsiväriä.

  tiina.alen@suomi24.fi

 158. Avatar Anonyymi sanoo:

  Kiva trendi! Toi oranssi on kyl niin syksynen, vaikka tota luntakin jo sato!Kaipaan kyl jotain parempii meikkei.

  ktvj@suomi24.fi

 159. Avatar Vera sanoo:

  itse en käytä yhtään alaripsissä ripsaria, koska niistä tulis liian pitkät. Ja joillekkin se sopii et suurentaa silmiään! ja varsinkin sulle saija! toi on tosi kiva miekki! :)

  tipsu.98@hotmail.com

 160. Avatar Anonyymi sanoo:

  Onpa mahtava palkinto! Itsekin käytän toisinaan alaripsillä ripsaria, joten mielestäni se on ihan ok.
  -Aada-
  aho_immonen(at)hotmail.com

 161. Avatar Susma sanoo:

  ihana meikki ! mulla itellä on aika isot silmät ja tykkään niistä kyl, mutta meikkauksessa en oo vielä löytäny sitä omaa tyyliäni. Meikki vaihtelee päivittäin , jonain päivänä voin olla melkeipä ilman meikkiä ja toisinaan sitä taas on runsaammin. Olisi todella kivaa voittaa tämä tuotepaketti ,kerrankin voi voittaa jotain tarpeellista ja semmosta mitä oikeasti käyttää ja haluaa.

  susssu_@windowslive.com

 162. Avatar lentoemo sanoo:

  Itsellä on vielä opettelemista ripsivärin käytössä alaripsissä, toistaiseksi saan aika suttaisen lookin aikaiseksi. Opettelu jatkukoon…
  flight(at)luukku(piste)com

 163. Avatar vveerrraaa sanoo:

  Ei juuri vaikuta minuun tämä uusi trendi, sillä käytän aina alaripsissä ripsaria :D

  veera.mikola@surffi.net

 164. Avatar tiiti66 sanoo:

  En käytä alaripsissä ripsiväriä, pelkkä rajaus on tähän asti riittänyt, vaan ehkäpä sitä voisi kokeilla..
  teija(dot)lento(at)elisanet(dot)fi

 165. Avatar Anonyymi sanoo:

  Must tää on kiva tää uus trendi :) se näyttää aina kivalt toisten silmissä ku on alaripsarii ja isot silmäy muutenki, mut ois kiva päästä kans ite kokelee tota ripsarii:) tykkään!

  mmoip_@hotmail.com

 166. Avatar vilma sanoo:

  en ikinä meikkaa alaripsiä,mutta nyt olisi kyllä kiva kokeilla!:)

  vilma.laurila@hotmail.com

 167. Avatar Anonyymi sanoo:

  onko tuo ripsiväri vedenkestävää ja minkähän hintaista mahtaa olla? :) tosi kivan näkönen meikki, sopii ainakin sulle saija tosi kivasti! ♥

 168. Avatar jade lehtinen sanoo:

  Olen aina laittanut alaripsiin myös ripsiväriä, ja aina potenut ärsyttävää asiaa, kun harja on niin iso että väriä menee pakostikkin iholle. Nyt on erikseen alaripsille oma harja ja mielestäni se on todella hyvä keksintö !

  jebaaf@gmail.com

 169. Avatar Sanni sanoo:

  Voisitko joskus tehdä postauksen jossa esittelisit kaikki sun mekot?(:

 170. Avatar Sanni sanoo:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 171. Avatar Eltsu sanoo:

  En tiennyt, että tämä oli joku uusi trendi sillä eikö ihmiset oo jo iäisyyden ajan laittanut ripsiväriä ala ripsii myös, riippuen siis tykkääkö vai ei siitä ulkonäöstä?
  Taino itse en oo kyllä laittanut alaripsiin ripsaria, mutta syy on kyllä se että mulla ei oo ehtinyt olemaan kuin 2 ripsiväriä elämäni aikana ja nykynen karisee jos laitan alaripsiin. :D
  Mutta on se siis kivan näkönen, kun laittaa alaripsiinkin ripsiväriä. :)

  ella.merkle@gmail.com

 172. Avatar Anonyymi sanoo:

  Minusta tämä on oikein kiva trendi :)
  ilokseni@gmail.com

 173. Avatar Kellen sanoo:

  Oon aina ihaillut suuria silmiä, joten kiva että sellaisia voi yrittää meikillä korostaa :)
  kirsivaltonen@suomi24.fi

 174. Avatar sarimoi sanoo:

  itse en useinkaan lalita alaripsiin ripsiväriä, koska saan sen aina näyttämään hirveän suttuiselta! :D mutta senkin taidon voi oppia eli ei muutakuin opetteelee :D
  sari.rrantanen@gmail.com

 175. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mulla on aika pitkät alaripset (ja yläripset myöskin), joten en juurikaan käytä ripsiväriä alaripsiin. Se saa ne näyttämään hirveän pitkiltä hämähäkin jaloilta :D mutta hyvällä ripsivärillä ja -harjalla voisin saada ne näyttämään upeilta, tietenkin ihanasti myös silmiä suurentaen! lauramoijj@hotmail.com

 176. Avatar Camilla mooi sanoo:

  Käytän itsekkin alaripsissä ripsaria, joten tykkään erittäin paljon suurentaa pieniä silmiäni . :)
  camilla_josefiina@hotmail.com

 177. Avatar Anonyymi sanoo:

  ite tykkään tosi paljon isoista silmistä, varsinki ku omani on nii pienet, nii ois kiva saada isot silmät ilman hirveetä vaiva jollain luomiväreillä ja rajauksilla!
  iidac@windowslive.com

 178. Avatar Anonyymi sanoo:

  Tykkään ite käyttää ripsiväriä myös alaripsissä että sais silmät vähän paremmin esille ja isomman näköiseksi :)
  joseffiina@gmail.com

 179. Avatar Anonyymi sanoo:

  en yleensä laita alaripsiin ripsiväriä, mutta pitääkin tuota ripsaria kokeilla jos vaikka onnistuis tuhrimatta ! ja tosi kauniit meikit oot tehny :-)!

  saija_99@hotmail.com

 180. Avatar ahle sanoo:

  Big eyes on ihan kiva trendi, itse en vaan osaa kauhean hyvin laittaa ripsiväriä alaripsiin….
  ahlfors(at)suomi24(piste)fi

 181. Avatar Sonja H. sanoo:

  itse olen aina laittanut ripsiväriä myös alaripsiin, joten siihen suunniteltu harja olisi kyllä aika unelma!

  sonjahaukka@gmail.com

 182. Avatar Sieni mies sanoo:

  Kuulostaa tosi hyvältä, koska mun omat silmät on sinänsä aika pienet olis ihana kokeilla! Muutenkin tykkään meikata ja käyttää rajauksia :-) Ja uskon että silmiä suurentava meikki olis mun naamalle just sopiva!

  inka.pasanen@suomi24.fi

 183. Avatar sussu sanoo:

  Ite tykkään tosi paljon big eyes trendistä, koska pyrin normaalistikkin meikkaamaan silmät aina isoiksi. Onneksi mulla on tosi pitkät alaripset niin on helppoa meikata :)

  susku646@hotmail.com

 184. Avatar Katariina sanoo:

  Mä oon kans aina tykänny suurista silmistä, varsinkin, koska mulla on silmälasit, niin silmät erottuu sieltä hyvin. Olis kiva päästä testaamaan tota, koska vielä ainakaan tähän mennessä mulla ei ole ollu ns. oikein hyvää ripsiväriä…
  Vois kans ihan talven tulos kunniaksi kokeilla joitain radikaaleja värejä, kuten tota oranssia, tai sitten ihan vaan juhlallisempaa meikkiä
  Eyeliner näyttää kans tosi kiinnostavalta. Ittelläni on tälläkin hetkellä yks, mut se on jotenkin niin hankala käyttää, niin ei tuu paljoa laiteltua… Tollanen "tussiversio" vois olla ihan toimiva….

  katariina.tuominen@gmail.com

 185. Avatar Katariina sanoo:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 186. Avatar Anonyymi sanoo:

  Aika hyvä!! Mielestäni Big Eyes on kiva, syksyinen trendi, ripsari on hyvä, ja tehokas laittaa alaripsiinkin. Onneksi eyeliner ei ole sellainen liuosjuttu, koska se leviää. Olen huomannut, että se on paljon helpompaa, ja annostelee juuri sopivan määrän. Haluaisin itsekin :)

  terppa19@gmail.com

 187. Avatar Anonyymi sanoo:

  Mistäs toi ihana kaulakoru mikä noissa kuvissa esiintyy? ;)

 188. Avatar Nelli sanoo:

  Itse en yleensä laita alaripsiin ripsaria, mutta joillekkin se sopii mielestäni tosi hyvin! :)

  nelli-99@hotmail.com

 189. Avatar rosa rinkinen sanoo:

  Hei oot ihan uskomattoman kaunis tuossa alimmassa kuvassa :oo tuo meikki on täydellinen, korostaa silmiä ja suurentaa niitä. Ja oranssi on Sellanen mitä ei olla kauheena käytetty meikeissä Nii on hienoo että joku uskaltaa ottaa sen käyttöön noin rohkeesti!:) Tykkään todella paljon!<3
  Rosa@kotinet.com

 190. Avatar rosa rinkinen sanoo:

  Oot ihan uskomattoman kaunis tuossa alimmaisessa kuvassa :oo ja tuo meikki on täydellinen, Korostaa silmiä erittäin hyvin ja saa silmät näyttämään hyvällä tavalla isoilta:) monesti kukaan ei uskalla käyttää rajuja/ räjäyttäviä luomi värejä eikä muutenkaan muita kun valkosta ja mustaa ym. Saman tyylisiä, on tosi hienoo että joku uskaltaa tuua näitä värejä maailmaan. Varsinki oranssi on aika vähän käytetty luomi väri, näyttää ihan tosi hyvältä kyllä!!:)
  Rosa@kotinet.com

 191. Avatar Henna sanoo:

  Ihan superhieno meikki! :-) mun mielestä kaikenlaiset rajaukset on jotenkin niin tyylikkäitä!

  henna.heikintalo@hotmail.com

Kommentoi