Moments of Summer

Kaupallinen yhteistyö: Daniel Wellington

farkkushortsit asu

hiusdonitsi

Vielä on kesää jäljellä – näin mä haluan ainakin uskoa koko lopun elokuun ajan. Haluan vielä ikuistaa lisää kesähetkiä, nauttia auringon säteistä kasvoilla ja siinä samalla kerätä D-vitamiinia varastoon talven varalle. Haha en tiedä voiko niin edes tehdä, mutta ainakin voi kuvitella tekevänsä. Voisipa myös kesäfiilistä kerätä talteen, siinä nimittäin on oma taikansa jota tarvisi välillä pimeinä syysiltoina!

daniel wellington

dw kellot

Tämän parhaan vuodenajan kunniaksi klassikko kellomerkki Daniel Wellingtonilla on käynnissä kampanja teemalla ”Moments of Summer”, jossa kellon oston yhteydessä saa rannekorun -50 % alennuksella. Rannekoru korostaa kauniisti kelloa ja yhdessä ne ovat ”täydempi” kokonaisuus, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.

Moni on saattanut tämän kesän asuista huomata, mikä kello on ollut mun kesän samalla käytetyin sekä pidetyin kellomalli… Vastaus on Daniel Wellingtonin Classic Petite Bondi kello valkoisella nahkarannekkeella sekä kellotaululla. Sen on saattanut bongata mun ranteesta lähes päivittäin! Oon tykännyt erityisesti kellon yksinkertaisuudesta ja monikäyttöisyydestä. Joten voitte vaan kuvitella, kuinka iloinen olin kun näin tästä samaisesta kellomallista ilmestyneen uusi versio; valkoinen ranneke, mutta tällä kertaa musta kellotaulu! Vaikka valkoinen on klassisen kaunis niin joihinkin asuihin tumman puhuva kontrasti sopii paremmin.

IDKUVA

farkkushortsit

Yksinkertainen on kaunista-lause sopii erityisesti kelloihin ja koruihin, sillä niin se menee. Ja jos sulta puuttuu vielä kiva rannekello tai ihastuit tähän uutuusmalliin niin hyödynnä ihmeessä tarjous rannekorusta. Eikä siinä vielä kaikki vaan koodilla ”saijis” saatte lisäksi -15 % alennusta ihan kaikista Daniel Wellingtonin tuotteista. Myös tästä rannekorukamppiksesta!

Mitäs te pidätte tästä uutuuskellosta tai ylipäätänsä koko asusta?

Ensimmäiset viikot vauva-arkea

Meidän pikkumies täytti perjantaina kaksi viikkoa, hullua miten nopeasti tämä aika menee! Mutta on kyllä ihana joka päivä seurata hänen kehittymistään ja viettää aikaa yhdessä koko perheen kesken  Tatulla on vielä ensi viikko isyyslomaa, joten sitä voisi keksiä jotain spesiaalia tekemistä vaikka perus vauva-arki on jo itsessään ihan parasta. Ajattelin nyt kertoa vähän, että mitä kaikkea ollaan näiden kuluneiden viikkojen aikana tehty:

unipesä vauvalle

– Ollaan saatu nauttia lukuisista eri vieraista lähes päivittäin. On ollut ihana huomata, miten kaikki on innokkaana aina tulossa katsomaan pikkuista.

– Pesty monta koneellista pikkupyykkiä, tehty muutamia ostoksia ja saatu aivan ihania lahjoja. Hänelle menee tällä hetkellä 50 senttiset vaatteet, joita onneksi tuli muutamia ostettua etukäteen vaikka moni aina sanoo ettei niitä tarvita :D

vauvakortit

– Käyty vaunuttelemassa koko perheen voimin. Oon kyllä ainakin tähän mennessä ollut todella tyytyväinen meidän vaunujen mallivalintaan. Ja huomiselle on jo ensimmäiset vaunuttelutreffit sovittuna!

– Saatu kotiin neuvolatädit vierailulle ja pikkumies sai kehuja erityisesti tasaisesti nousevasta painosta. Saadaan antaa hänen nukkua pidempiä pätkiä yöllä, jos hän nukkuu kun painoa tulee niin hyvin.

vimma lastenvaatteet

Lettihousut täältä | Seeprahousut täältä (mainoslinkkejä)

– Suunniteltu ahkerasti ristiäisiä, joita juhlitaan ensi kuulla. Tällä hetkellä on tehtävälistalta kuitattu paikan vuokraus, tarjoilut ja tänään pitäisi vielä lähettää viimeiset kutsut.

– Totuteltu kylpemiseen, voi sitä ihmettelyn määrää ammeessa kun sinne pääsee. Ensimmäisestä kotikylvystä tuli kyllä ihan parasta kuvamateriaalia muistoksi, haha!

vauvakylpy

– Vierailtu vauvakuvauksessa ja meidän poitsu on myös ehdolla valokuvausliikkeen Elokuun Vauvaksi, joten olisinkin iloinen jos haluaisitte käydä antamassa äänenne hänelle TÄÄLLÄ. Äänestys tapahtuu tykkäämällä kuvasta ja tykänneiden kesken arvotaan myös korupalkinto. Kiitos jo etukäteen 

– Liikuttu autolla viime aikoina melkein joka päivä, milloin kauppaan ja milloin mummolaan. Hän selkeästi nauttii autokyydistä! Eikä kyllä äitikään laita pahitteeksi uudella autolla liikkumista ;-)

koukussadesign

– Täytetty lastenkirjaa erilaisilla muistoilla niin raskausajalta kuin ensimmäisiltä päiviltä. Miten kiva sitten hänen ollessa vanhempi palata näihin muistoihin!

Tehty viime hetken huonemuutoksia: vaihdettiin vauvan huone toiseen makkariin ja tällä viikolla Tatu kävi kaverinsa kanssa Ikeasta hakemassa sinne lipaston. Myös kauan odotettu tapetti saapui, joten enää mun täytyy odotella, että joku laittaa sen seinään ;-)

IDKUVA

*saatu


Kolme spesiaalia syytä kilistellä

Kaupallinen yhteistyö: Adorada

adorada rose

rosee viini

Iriksen reilu viikko sitten olleet synttärit, hänen startannut yritystoiminta sekä meidän uusi perheenjäsen – siinä on aikamoinen trio juhlimisen aiheita! Saatiin eilen aikataulut sopimaan yhteen, joten kävin hakemassa kaupasta tuoreita marjoja sekä hedelmiä Adorada Rosén kaveriksi ja pystytin tyttöjen kilistelyhetken meidän terassille, jossa maisteltiin lasilliset tätä uutta roseviiniä. Tällainen kukkainen sekä hedelmäinen viini sopii hyvin tällaiseen tilanteeseen ja erityisesti juuri esimerkiksi vadelmien kanssa nautittavaksi. Sattumoisin ne myös katosi hedelmälautaselta ensimmäisenä ;-)

IDKUVA

rosee viinit makea

adorada rose viini

Adorada Rosé on Yhdysvaltalainen puolikuiva, keskihapokas ja aromikas viini, joka on käsin vahalla sinetöidyssä pakkauksessa. Pullon ulkonäkö on saanut inspiraationsa kauniista hajuvesipulloista. Ja sen huomaa! Yksinkertainen, mutta elegantti ulkonäkö, jonka ansiosta pulloa voi käyttää myöhemmin vaikka osana sisustusta. Kauniin ulkonäön lisäksi tämä soveltuu hyvin vaikka lahjaksi.

Adorada Rosén makupariksi sopii erilaiset salaatit, kasvisruoat, ravut yms. Mutta hyvin viilennettynä se on täydellinen nautiskelujuoma. Mä en tykkää enää mistään överimakeista juomista (niin kuin joskus muutama vuosi sitten) vaan tämä on mun makuun juuri sopivan makea, vivahteella raikkautta.

adorada

viini-ilta

Maistelun jälkeen istuskeltiin meidän terassilla muutama tunti höpötellen niitä näitä. Ollaan saatu tänne joku viikko sitten lasitukset, joten nyt kun illat on alkanut pikkuhiljaa viilentymään niin se ei haittaa. Terassi on nyt kuin ”lisähuone”, jossa pääsee nauttimaan kesästä pikkusen pidempään.

Psst. Valviran ohjeistuksen mukaan alkoholia ei saa kommentoida, mutta muut kommentit ovat toki tervetulleita!