Äitienpäivän lahjavinkki + arvonta

Toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Viaplayn kanssa

viaplay

Nyt, kun vapusta on selvitty niin on aika siirtää katseet seuraavaan juhlaan: äitienpäivään. Me ollaan aina oltu oman äidin kanssa tosi läheisiä ja koska isänpäivää ei olla sen erityisemmin juhlittu niin äitienpäivää sitten senkin edestä. Tämä päivä on myös niin lähellä kesää, että oon monesti sanonut äitienpäivän olevan just se päivä, jolloin kesä alkaa virallisesti! Viime vuonna äitienpäivä alkoi jo tuntua vielä erityisemmältä, kun masussa oli pikkuinen, jolle saisin pian itse olla äiti. Tuo pikkuinen  täyttää tänään jo 9kk! Tänä vuonna juhlitaankin mun ensimmäistä äitienpäivää  Vielä en tiedä, miten sitä juhlitaan mutta uskon päivän olevan ikimuistoinen juhlatavasta riippumatta.

Moni varmasti miettii omaa äitiä ja yrittää keksiä hänelle lahjaideaa, jolla voisi ilahduttaa tuona päivänä. Monesti lahjaidean pohtiminen tuottaa hankaluuksia sen vuoksi, kun äideillä saattaa olla jo kaikkea ja usein, kun heiltä kysyy niin vastaus on ”etten tarvitse mitään” :D Tähän hyvä ratkaisu on antaa aineeton lahja. Antaa äidille omaa aikaa tai vaikka perheen yhteistä aikaa ja sen saa Viaplayn lahjakortilla. K-kaupoissa ja R-kioskeilla myytävät lahjakortit ilahduttaa varmasti jokaista, joka rentoutuu koukuttavan sarjan tai leffan parissa. Ja vaikka löytyisi äiti, joka ei ehdi rentoutua niin tässä on loistava tilaisuus nyt tsempata siihen!

viaplay elokuvat

viaplay lahjakortti

Viaplayn lahjakortteja on kahdenlaisia: 2kk leffat & sarjat-paketti sekä 1kk Viaplay-urheilupaketti. Jos äiti ei välitä sarjoista ja leffoista niin urheilun ystäville jälkimmäinen on täydellinen valinta.

Mä itse rentoudun hektisen vauva-arjen keskellä parhaiten hyvän sarjan parissa. Vaikka sarjaa ehtisi katsoa vain pätkän päivässä niin mulle se on sellainen ”päivän erityinen rentoutumishetki”. Joten mä en ainakaan laittaisi pahitteeksi, jos paketista paljastuisi tällainen lahjakortti  Hyvä idea on myös koota lahjakortin kaveriksi äidin lempiherkkuja ja tehdä niistä vaikka kunnon hemmottelupaketti. 

Tässä mun vinkit Viaplayn valikoimasta löytyviin sarjoihin:

Will & Grace – Legendaarinen sarja omasta lapsuudesta, tämä oli jo silloin mun ehdoton lemppari. Tässä saa takuuvarmasti nauraa!

Wisting – Uutuus ja Viaplayn alkuperäistuotantoa. Jännittävä rikosdraama norjalaisesta komisariosta!

How I Met Your Mother – Jokainen joka on nähnyt jaksonkin tästä palkistusta komediasta niin tietää, miten hauska tämä on :D Sarjassa seurataan takautumia Ted-nimisen miehen ja hänen kavereiden Marshallin, Robinin, Barneyn ja Lilyn elämästä.

Nuoret äidit – Ruotsissa tunnetuksi tulleen sarjan suomalainen versio, joka kertoo neljästä naisesta ja heidän perhe-elämästä. Mun mielestä on niin kiva seurata muiden äitien elämää!

Kevin Can Wait – Tässä myös takuuvarma naurattaja! Sarja kertoo eläkkeelle jääneestä poliisista, jolla on rauhallisen elämisen sijaan erilaisia haasteita kotona.

The Athena – Sarja kertoo nuoresta tytöstä, jonka mallinura romahtaa ja hän päättää perustaa oman taidekoulun. Rakastan tällaisia nuorista kertovia sarjoja!

Kannattaa tutustua Viaplayn tarjontaan, sieltä löytyy varmasti niin sarjoja kuin leffoja jokaisen makuun. Tiesittekö muuten, että Viaplaysta pystyy vuokrata ja ostaa leffoja ilman mitään tilausta?

viaplay lahjakortit

viaplay sarjat

Nyt teillä on mahdollisuus voittaa 2kk ilmaista Leffat & Sarjat-paketin katseluaikaa Viaplayssä. Osallistua voit kommentoimalla:

Aiotko sä muistaa omaa äitiä jotenkin äitienpäivänä?

Oli se sitten lahja, kukkakimppu, itse tehty aamiainen tai vaikka halaus. Aikaa osallistua on 10.5 klo 22:00 asti. Tarkemmat osallistumisohjeet löytyvät täältä.


66 Responses to “Äitienpäivän lahjavinkki + arvonta”

 1. Rose sanoo:

  Aion hankkia äidille perinteeksi muodostuneesti kirjan äitienpäivälahjaksi. :) Tykkäisi kyllä varmasti myös tästä lahjakortista!

 2. Niina sanoo:

  Ostan äidille ehkä jonkun uusimmista muumimukeista, kun se on niiden perään haikaillut. Tehdään myös koko perhe perinteinen äitienpäivä-aamiainen äidille sänkyyn :)

 3. Xeveliina sanoo:

  Ostin veljeni kanssa kimppalahjana täydennystä taulusarjaan, jota äiti keräilee. Siitä on sitten toivottavasti iloa pidempäänkin! :)

 4. Ottilia sanoo:

  Muistan äitiäni niin lahjoin kuin kortein kuten joka vuosi, mutta tänä vuonna läsnäolon merkitys korostuu tämän ollessa hänen ensimmäinen äitienpäivänsä isoäitinä ja omalla kohdallani äitinä <3

 5. Sara sanoo:

  Täytin äidille tänä vuonna ”sinulle, äiti” kirjan 😊 minusta koko kirjasarja on ihana!

 6. Mari sanoo:

  Äidille annan lahjaksi ruusuja ja ehkä hierontalahjakortin :)

 7. Lotta sanoo:

  Ostan yhdessä siskoni kanssa jonkun uusimmista muumimukeista sekä kasvo-/jalkahoidon, lisäksi kukkia sekä kortti. Varma lahja, mistä äiti tykkää varmasti :)

 8. Airi sanoo:

  Kaunein kukkakimppu äidilleni, paras äiti juuri minulle.

 9. Sirkku sanoo:

  Voi tottakin muistan äitiä: kukkasin ja tilasin hänelle mieleisen lehden vuodeksi, iloa pitkäksi aikaa ja vielä jokavuotinen kirjalahja myös ❤️

 10. Heidi Helander sanoo:

  Ostin äidille kauan toivomat keltaiset kumisaappaat :)

 11. Aion käydä äidin haudalla. Sanon siellä onnitteluni.

 12. Nea sanoo:

  Kyllä aion 😊

 13. Saana sanoo:

  Muistan äitiä kukkakimpulla ja suklaarasialla.

 14. Aada sanoo:

  Ainakin kukilla. Turhaa materiaa en haluaisi ostaa. :)

 15. Ida sanoo:

  Ajattelin antaa kukkia sekä leipoa jotakin hyvää <3

 16. Jane sanoo:

  Äiti saa lahjaksi perinteisesti kukkia :)

 17. Lotta sanoo:

  Annan lahjaksi kakkuvuoan, jota hän on toivonut :)

 18. Alisa sanoo:

  Aion tehdä äidille herkkuaamupalan ja kerätä metsästä valkovuokkoja😍🌸

 19. Pinja P. sanoo:

  Aion hemmotella maailman parasta äitiä oikein kunnolla. Aamulla aion koota monipuolisen brunssin ja illaksi jonkinlaisen buffet-pöydän. Aion ostaa hänelle kukkia, tehdä itse kakun ja koota herkkukorin hänen lempiherkuistaan. Hän osaisi arvostaa kovasti myös tuota lahjakorttia :)

 20. Tiinapp sanoo:

  Äiti rakastaa kukkia ja hemmottelua eli jotakin kosmetiikkatuotteita :) äidilleni laitoin Netflixin pari vuotya sitten ja se oli hänelle ahaa-elämys. Hän on pyörätuolissa ja tykkää katsoa paljon elokuvia vapaa-aikana, Viaplay olisi mahtava yllärilisä äidille.

 21. Emmi sanoo:

  Aion muistaa kortilla sekä jollain aineettomalla, kuten yhteisellä ajalla tai esimerkiksi siivouslahjakortilla, jossa siivoaisin koko asunnon. Yhteistä aikaa olisi myös ihana viettää Viaplayn parissa! :)

 22. Mipzu sanoo:

  Vein jo äidille kukan, koska olen matkoilla äitienpäivänä.

 23. ida ihana sanoo:

  Mun mielestä yhteinen tekeminen ja jokin itse tehty pieni lahja on hyvä silloin, kun toinen ei erityisesti mitään koe tarvitsevansa tai ole toivonut.

  Menemme äidin kanssa koko perhe yhdessä ravintolaan syömään, ja olen tehnyt pienen lahja itse äidilleni.

  Ajattelin myös kirjoittaa itse toteuttamastani lahjavinkistä tällä viikolla blogiini:
  http://www.lily.fi/blogit/kotona-kaupungissa

  Ihanaa vikkonloppua!:)
  Ida

 24. Jenna sanoo:

  Aion leipoa äidilleni äitienpäivänä kakun :)

 25. Katja sanoo:

  Vähintään kukat annan!:)

 26. Anna sanoo:

  Annan äidille lahjaksi viinipullon, karkkia ja vartalovoiteen. :)

 27. Ellunen sanoo:

  Lahjan hankinta on vielä vaiheessa, mutta ostan äidin toivoman ulkoruukun ja siihen luultavasti hortensian. Hankittuna on jo muki lapsenlapsen kuvalla <3

 28. Marjut M. sanoo:

  Ruoanlaitto ei oo äidin lempparihommaa, joten käyn aina välillä tekemässä porukoille ruokaa, myös äitienpäivänä.

 29. Sanna Sinisalo sanoo:

  Aion leipoa äidilleni hänen lempijuustokakkua:)

 30. Sm sanoo:

  Aion muistaa äitiäni halauksella, kukilla ja suklaalla! ❤️

 31. Hemppe sanoo:

  Ostin äidille kortin, kun hän on just tollanen ”en tarvii mitään”-tyyppi. Tosin, niin taidan olla jo minäkin. :D Ajattelin, jos leipoisin myös kakun hänelle, nyt kun leivonta on alkanut kiinnostelemaan! <3

 32. vuokko sanoo:

  Toivoisin Tyttäreltäni itselleni, äitinä, yhteistä aikaa, yhteistä tekemistä. Valitettavasti tyttäreni on aina tavatessamme väsynyt. Täällä lapsuuden kodissa hän, kolmekymppinen neiti, näprää kännykkäänsä suurimman osan aikaa. Viimeksi hän kysyi, onko jotain tehtävää, teki sen, ja meni takaisin huoneeseensa puhelin kaverinaan. Hän toivoo, että ”tehtävät työt” sovittaisiin etukäteen, ettei aina tarvitsisi olla ”valmiina” tekemään jotain. Tämä loukkaa minun, äidin, sydäntä! En kehtaa jatkuvasti aikuista naista pyytää. Paras äitienpäivälahja ikinä, olisi, kun hän vain istuisi keittiön pöydän ääressä ilman kännykkää, tulisi viereeni ja auttaisi tavallisissa askareissa. Rakkaudella Äiti

 33. Nina sanoo:

  Aion muistaa mutta en tiedä vielä, että miten. Todennäköisesti hankin hänelle kirjan :)

 34. Xena sanoo:

  Ostan kukkia äidille

 35. Ilona sanoo:

  Perinteisesti oon luvannut pestä ikkunat ja siitähän äiti tykkää :)

 36. Emssu sanoo:

  Tällä hetkellä ei oo mahollista muistaa muuten kuin viestillä, niin sillä sitten!

 37. Jensku sanoo:

  Haluaisin muistaa, mutta en vielä tiedä miten, ainakin menemme lasteni ja äitini kanssa linnanmäelle jos sää sallii

 38. ninni sanoo:

  Marimekon laukun, lähetän sen postissa kun äiti asuu toisella paikkakunnalla :)

 39. Saija sanoo:

  Aion ehdottomasti muistaa — käyn varmasti kyläilemässä ja vien ainakin kukkakimpun. :) Mahdollinen muu lahja on vielä auki!

 40. Jenna sanoo:

  Aion antaa uusimman muumimukin :)

 41. JonnaTii sanoo:

  Perinteisesti leivon kakun ja ostan kesäkukan ja siihen ihanan ruukun :)

 42. Eeva sanoo:

  Käyn viemässä haudalle ruusukimpun 🌹 , kuten jo 14 vuoden ajan. Itse sain eilen jo oman äitienpäivälahjani, joka oli täydellinen yllätys. Eli minut kidnapattiin kesken oman kauppareissuni ja vietiin 90 km:n päähän shoppailemaan tyttärieni kanssa ja sen jälkeen syömään. Ja kuten kuuluu,… Pappa betalar 😊😂 Yllätys oli täydellinen, ihana ja hauskaa oli.

 43. Tuulispää sanoo:

  Äiti saa postitse onnittelukortin ja lahjakortin. Ja tietysti onnittelupuhelun äitienpäivän aamuna!

 44. Jasmina sanoo:

  Vien äitille kukkia ja leivon jotakin, ehkäpä kakun :)

 45. Ida sanoo:

  Aion ostaa äidille uusimman kirjan hänen lempisarjastaan :)

 46. Sari sanoo:

  Ainakin leivon äitille kakun ja ostan varmasti ainakin pienen lahjan :)

 47. Elise H. sanoo:

  Aion muistaa puhelinsoitolla tänä vuonna :)

 48. hennasofiaaas sanoo:

  Leivotaan sisarusten kanssa yhdessä kakku ja käydään yhdessä kävelyllä<3

 49. Nelliina sanoo:

  Oma äiti on valitettavasti jo menehtynyt, mutta varmaan hyvän ystävän äitiä onnittelen. Mukana.
  Ja hei, ihanaa, että sulla eka äitienpäivä tulossa :)

 50. Emilia sanoo:

  Ollaan hankittu siskojen kanssa meidän äidille kirja, johon hän saa täyttää asioita itsestään, lapsuudestaan jne. <3

 51. Jasmin sanoo:

  Ostin hajuveden :)

 52. Cristal sanoo:

 53. Salli sanoo:

  Muistelen äitiä mielessäni ja vien kukkia haudalle myöhemmin kun on kaukana.

 54. Heidi sanoo:

  Aion viedä äidille kukkia ja herkkuja :) Ja nauttia yhdessäolosta pitkästä aikaa ihan ajan kanssa :)

 55. Airi sanoo:

  Teemme yhdessä perinteisesti äitienpäivälounaan. Lisäksi ostan vartalovoiteen ja mahdollisesti kukkia.

 56. Katri sanoo:

  Varmasti joku kiva kukka vaan riittänee :) Tuo urheilupaketti ois kivempi meidän perheessä oleville lätkähulluille kun MM-kisat just tulossa!

 57. Johannan sanoo:

  Aion järjestää äidille brunssin

 58. Sofia sanoo:

  Äiti keräilee Muumi mukeja, joten oon ostanut hänelle yhden Muumi mukin sekä aion ostaa vielä jotakin herkkuja lisäksi. :)

 59. Pauliina.K sanoo:

  Vien äidin syömään :)

 60. Minna sanoo:

  Kyllä aion viedä kukkia :)

 61. Sannamarianna sanoo:

  Aion muistaa. Vietämme viikonlopun yhdessä äitini ja pienen tyttäreni kanssa ja mennään syömään ravintolaan. Ajattelin myös leipoa kakun ja tehdä kortin. Lahjakin on hankittu. :)

 62. Hannna Koooo sanoo:

  Kyllä, ostan sukkalankoja. :)

 63. Sonjaem sanoo:

  Aion. Menen käymään viikonlopuksi kotiseudulle. Olen ostanut ässäarvan, kahvia ja keksiä äitille ja vielä on tarkoitus ostaa kukkia ja lakritsaa.

 64. Maija sanoo:

  Äidille kakkua, kukkia ja yhdessäoloa.

 65. Kaisa sanoo:

  Hei! Mikä tietokone sulla on? :)

Kommentoi