Apua inhottavaan silmien kuivuuteen + arvonta

Postaus toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Sabora Pharman kanssa

IDKUVA

tearsagain suihke

Silmien hieromista, räpyttelyä, roskan tuntua silmässä… Kuulostaako tutulta? Näillä kaikilla on yksi inhottava tekijä: silmien kuivuminen. Mä oon kärsinyt tästä vaivasta jo opiskeluajoista lähtien. Muistan, kun liiketaloutta kauppiksessa opiskellessa saattoi ”joutua” olla koneella jopa koko koulupäivän ajan. Puolen päivän jälkeen silmät olivat kuin hiekkapaperia eikä auttanut kuin pitää taukoa ruudun tuijottelusta. Tämä vaiva on jäänyt niiltä ajoilta ja nousee esiin aina välillä, jos tulee näpyteltyä konetta normaalia pidempään. Oon myös huomannut, että yksi piru kuivuuden aiheuttamisessa on meikki! Mulla on ripsienpidennykset, joiden ansiosta ei tarvitse silmiä joka päivä meikata. Mutta jos innostun laittamaan luomiväriä ja eyelineriä niin satavarmasti jossain vaiheessa päivää silmissä alkaa tuntua niin pahaa kuivuutta, että tekee mieli jatkuvasti hieroa niitä.

Tähän on ollut vaikea löytää apua, koska pelkään silmätippoja. En ole koskaan laittanut niitä! Uskalsin vasta vuosi sitten syksyllä laittaa edes nenätippoja :D Joku näissä tipoissa pelottaa ja sen vuoksi oon kiertänyt ne mahdollisimman kaukaa. Sain hetki sitten tietää, että on olemassa Sabora Pharman Tearsagain-silmäsuihkeita, jotka suihkutetaan silmille niiden ollessa suljettu! Maailman paras keksintö tällaiselle tippojen pelkääjälle  Suljetuille silmille suihkuttaminen on nopeaa ja helppoa, kun suihketta voi suihkuttaa näppärästi just siinä paikassa missä silmiä alkaa kuivaa.

silmien kuivuus

tearsagain

Näistä silmäsuihkeista löytyy kaksi versiota: Tearsagain ja Tearsagain Sensitive. Molemmat sopivat käytettäväksi niin piilolinssien kuin meikin kanssa. Monesti, jos silmät kuivuu tosi pahasti niin ne alkavat vuotaa ja näin ollen meikit leviää. Tällä suihkeella pystyy ennakoida tilanteen, koska tätä voi käyttää huoletta vaikka päivittäin.

Tearsagain suihkeet toimii niin, että vie liposomeja eli pieniä rasva-aineita silmän pinnalle. Nämä rasva-aineet ovat silmän tärkein osa ja niiden tehtävä on ylläpitää silmän kosteutta estämällä kyynelnesteen haihtumista. Useimmilla tämä silmien kuivuus johtuu juuri liiallisesta haihtumisesta.

apu kuiviin silmiin

Nyt teillä on mahdollisuus päästä testaamaan näitä tuotteita! Nimittäin saa arpoa kahdelle onnekkaalle Tearsagain tai Tearsagain Sensitive-tuotesetit. Osallistua voit vastaamalla kysymykseen:

Missä tilanteissa sun silmät kuivuu? 

Kovasta tuulesta, siitepölystä, auton tuulettimesta, meikistä vai mistä? Kerro se mulle 21.3 klo 22:00 mennessä ja oot mukana arvonnassa. Tarkemmat säännöt löytyvät täältä. Paljon onnea kaikille tasapuolisesti 


88 Responses to “Apua inhottavaan silmien kuivuuteen + arvonta”

 1. Laura sanoo:

  Tää on kyllä niin mun arvonta, koska silmät kuivuu joka päivä piilolinssien käytön sekä ruutujen vahtaamisen takia 😁

 2. Katri sanoo:

  Silmät alkavat oireilemaan tai vuotamaan heti jos niihin menee kasvorasvaa, meikkiä tai jotain roskaa. Lisäksi pakkanen ja tuuli aiheuttaa tuota jatkuvaa vuotamista.

 3. Kerttu sanoo:

  Tää on niin kiva arvonta

 4. Mari sanoo:

  Silmäni kuivuvat meikistä ja pitkään tietokoneen ruutuun katsoessa!:)

 5. Katja sanoo:

  Silmät on aina kuivat… Ja valuvat.. Silmiä kuivattaa kuiva huoneilma, perussairaus ja sen lääkitys. Käytän erilaisia tippoja, mutta nää on vielä testaamatta.

 6. Annika sanoo:

  Kuivassa sisäilmassa ja esim.auton tuulettimesta

 7. Minttu-Maaria sanoo:

  Keväisin pöly tuntuu aiheuttavan tälläisiä oireita

 8. manna sanoo:

  Kuiva ilma ja ruudun tuijottaminen kuivattavat eniten.

 9. Jenna sanoo:

  Siitepölystä keväisin, kiva olisi testata tätä tuotetta!

 10. Pipsa sanoo:

  Varsinkin talvella kuivuu.

 11. mamba sanoo:

  Mun silmät kuivuu välillä piilolinssejä käyttäessä sekä iltaa kohti ja tuulessa.

 12. Suvi sanoo:

  Siitepöly, kuiva huoneilma, syitä on monia, miksi silmät kuivuvat.

 13. Mirca Seppänen sanoo:

  Mun silmät on kuivat jatkuvasti!! Varsinkin keväällä ;katupöly,siitepöly pahentaa!

 14. Veronica sanoo:

  Kyllä välillä kärsin, varsinkin kesällä

 15. Elina sanoo:

  Voi elämä…Tuuletuksesta, lämmityksestä, ilmastoinnista, ihan kaikesta.Inhottava vaiva

 16. Pamela sanoo:

  Oo tää ois niin kiva voittaa. Oon miettinyt näiden testaamista jo jonkin aikaa. Mulla kuivuu silmät joka päivä töissä ilmastoinnin takia.

 17. kka1968 sanoo:

  Auton tuuletin kuivattelee silmät, joskus ruudun tuijottelu.

 18. Noora sanoo:

  Mulla ei oo mitään yksittäistä tilannetta,mutta tänä talvena on ensimmäistä kertaa tuntunut silmät monesti kuivalta (niinkun ois niitä roskia silmissä) ja toinen mikä on tullut samalla ensimmäistä kertaa on myös luomien kuivuminen jonka oon onneksi saanut kuriin ihoöljyllä.

 19. Minna sanoo:

  Kuivassa sisäilmassa.

 20. Taru sanoo:

  Onpas hei mielenkiintoinen tuote ! Mulla on ollut aina kuivat silmät, vaikka ne on vetiset. Ne on punaiset aina ja silmämeikki ei koskaan näytä hyvältä sen takia. Inhoan tippoja, mutta käytän kuureina, koska pakko.

 21. Heini K sanoo:

  Mulla kuivuu silmät erityisesti näyttöpäätteellä ollessa, enkä voi kuivien silmien takia esimerkiks piilareita käyttää ollenkaan.

 22. Sini sanoo:

  Mulla silmät kuivuu välillä tietokoneen katsomisesta ja välillä taas silloin, kun on enemmän meikkiä silmissä :)

 23. Veera sanoo:

  Oi, onpas kätevän kuuloinen tuote. Itsekään en oiken silmätipoista välitä, mutta tarvetta kosteutukselle todellakin olisi. Käytän itse päivittäin piilolinssejä, joiden takia silmät kuivuvat helposti, etenkin jos täytyy työskennellä koneen ääressä monta tuntia.

 24. Annika sanoo:

  Miun silmät kuivuu piilolinssien käytöstä, varsinkin jos linssejä pitää sen koko päivän :( todella ärsyttävä vaiva.

 25. Ansku sanoo:

  Siitepölystä eniten!

 26. sanoo:

  Silmien kuivuus ja vuotaminen on ollut mulla jo pitkään rasitteena, joten tätä voisin kokeilla – silmätippoja kun en uskalla laittaa… 🤔 (edes silmälääkärillä käynnin jälkeen (=leikkaus) ei parantunut… Mennyt vain siihen suuntaan, että (nykyään) kova tuuli aiheuttaa sen 😑)

 27. Janica sanoo:

  Pakkanen on ollut pahin ja sen seurauksena kuiva huone ilma 😐

 28. jiip sanoo:

  Minun silmät ovat kuivat jatkuvasti. Tottakai moni asia pahentaa vielä sitä – ilmastointi, siitepöly, tuuli, meikit, pakkanen..

 29. Ellen sanoo:

  Kova tuuli tekee mulle sen että on vaikea pitää silmiä edes auki, kun kuivuu niin pahasti. Myös pölyn tuntee heti silmissä. Olisi tosi kiva päästä kokeilemaan tälläistä tuotetta.

 30. Marine sanoo:

  Täällä myös yksi joka inhoaa tippoja. Silmäni kuivuvat monessa tilanteessa, liia kirkkaassa valossa, tuulessa, jos joutuu siristämään liia kauan.

 31. Nimetön sanoo:

  Aloin miettimäään että käykö tuo ripsienpidennysten kanssa, koska sisältää öljyjä? Eikö se haurastuta liimaa?

  • Saija Saija sanoo:

   Mä oon ainakin ihan huoletta käyttänyt ja ei ole mitään tapahtunut :o Normaalisti on pysynyt ripset. Toki aika vähän tätä osuu itse ripsiin, kun suihkuttaa enemmänkin luomelle :)

 32. Rose sanoo:

  Erityisesti kuiva sisäilma kuivattaa silmiä.

 33. Hemppe sanoo:

  Ruudun tuijottamisesta reilu 8h/päivässä töiden ja koulun vuoksi kuivuu kyllä silmät. Samaten tuuli ja viima tekevät silmät kuiviksi, kuten myös piilolinssien käyttö. En pysty edes ripsiväriä pitämään, kun on herkät silmät tällä hetkellä. Ois niin meikäläiselle tämmönen suihkutettava versio, inhoan pistää niitä tippoja silmiin! :D

 34. Helena sanoo:

  Töissä kun olen koko päivän päätteen äärellä.

 35. nina sanoo:

  flunssassa, pitkillä lennoilla. joskus piilolinssit myös kuivattaa

 36. Eeva-Liisa sanoo:

  Näyttöpäätetyö ja koneellinen ilmastointi kuivattavat silmiäni ja ilman silmien kostutusta tipoilla tai silmäsuihkeella olisi hyvin hankalaa olla.

 37. Anna sanoo:

  Tuuli, ruutuaika, sisäilma, varmaan lääkityskin.

 38. Mari Kurjenmaa sanoo:

  Olis niin tarpeen kun ikäni kärsinyt kuivista silmistä

 39. Miia sanoo:

  Ilmastointi kuivattaa varsinkin talvella ja keväällä sitten katupöly.

 40. Sari sanoo:

  Käytän piilolinssejä päivittäin ja niiden takia silmät kuivavat ajoittain todella paljon. Olisi siis ihana ja helpompi apu kuin tipat tähän ongelmaan :)

 41. Elina sanoo:

  Autossa ja työpaikalla ilmastointi kuivattavat silmiä selvästi. Kotona ilmankosteus on suurempi ja siellä silmät eivät tunnu kuivilta.

  Miten tämä suihke toimii meikattuihin silmiin sumutellessa? Leviääkö meikki tai kulkeutuuko esim. puuteria tai luomiväriä silmiin?

  • Saija Saija sanoo:

   Ei leviä ollenkaan vaikka olisi meikkiä – sopii hyvin käytettäväksi niiden kanssa :)!

 42. EmiliaA sanoo:

  Päivittäin töissä, päätetyöskentely ja kirkkaat loisteputket. Kevään tullessa myös siitepöly kuivattaa todella paljon. :/ Tuota suihketta täytyy ehdottomasti kokeilla!

 43. Iina sanoo:

  Erityisesti kun käyttää piilolinssejä pitkään! Sen takia en käytäkään piilareita enää oikeastaan kuin vain urheillessa.

 44. Arja Gusev sanoo:

  Työpäivän mittaan näyttöpäätteen edessä.

 45. Jenna sanoo:

  Piilareita käyttävänä silmät tuppaa kuivumaan melkeen päivittäin 😂

 46. Inkeri sanoo:

  Useissa eri tilanteissa; tietokonetta käytettäessä, ulkoilmassa (varsinkin tuulisella säällä ja pakkassäässä), luomiväri aika ajoin, väsymys yms

 47. Juulia sanoo:

  Mulla on tosi kuivat silmät ja pelkään myös silmätippoja. Silmien kuivuuden huomaan yleensä enite just meikatessa, aamulla kun herää ja paljon näyttöä tuijottaessa tai lukiessa. (:

 48. Sara sanoo:

  Silmät kuivuu öisin tosi paljon

 49. Heidi sanoo:

  Mun silmät kuivuu talvisin kuivasta sisäilmasta.

 50. merja sanoo:

  töissä,ilmastointi kuivuttaa

 51. JaneR sanoo:

  Sairastan Sjökrenin sydroomaa joten niin suun kun silmienkin kuivuus ongelmat ovat tuttuja.Käytän geelimäistä kosteutus tippaa,ihan toimiva tuote,mutta kaupungilla tai muualla julkisissa tilanteissa tuollaista suihketta olisi kätevämpi ja nopeampi käyttää

 52. Emilia sanoo:

  Talvella silmät kuivuu enemmän. Ruudun tuijottelusta sekä auton ilmastoinnista erityisesti tulee ikävää kuivuuden tunnetta silmiin.

 53. Riitta sanoo:

  Ulkona tuuli ja pöly aiheuttaa kirvelyä ja kyyneleitä. Kirkas auringon paiste. Koneellinen ilmastointi sisätiloissa. Tippoja käytän, kun muistan ja on hankalaa. Siuhketta olis kyllä kiva kokeille.

 54. Sennu sanoo:

  Silmäni kuivuvat aina päivän mittaan ja etenkin sisäilma kuivattaa niitä. Silmäni ovat myös todella herkät ja alkavat helposti punoittaa. Tämä tuotepaketti olisi siis kuin tehty minulle!

 55. Kirsti Vähätalo sanoo:

  Käyttänyt jo kauan, silmät tykkäävät. Lääkäri kehottanut käyttämään myös.

 56. Jenna sanoo:

  Miulla on nii herkät silmät, että ne kuivuu oikeestaan joka tilanteessa. :D silmätippojen käyttö on hiukan haastavaa monesti.

 57. Xeveliina sanoo:

  Meillä on työpaikalla erinäisiä sisäilmaongelmia ja kun siihen yhdistää vielä näyttöpäätetyön, niin rutikuivat silmät ovat taattu ongelma päivittäin.

 58. xod sanoo:

  Mä käytän lähes päivittäin piilareita ja teen töitä koko päivän koneella, joten kyllä kuivuu :D

 59. Elli sanoo:

  Mä vasta hetki sitten kuulin just tästä tearsagain tuotteesta, ja mietin että pitäs laittaa hankinta listalle, koska en itse myöskään tykkää laittaa silmätippoja. Mulla ei ole aikaisemmin juuri ollu tätä silmien kuivumis ongelmaa,mutta nyt kun aloitin viime syksynä viileä varastossa työt, niin silmät kuivuu töissä aikalailla joka päivä viileän ilman puhaltaessa jatkuvasti. Joten tälle tulisi varmasti käyttöä!

 60. Jossu sanoo:

  Ilmastoinnista, tuulesta, piilareista.. Ai tätä voi käyttää ripsienpidennysten kanssa? Kelpais kyllä ku itteeniki ällöttää laittaa tippoja

 61. Riina Ollila sanoo:

  Silmät kuivuu töissä tosi paljon! Työskentelen kaupassa ja siellä on todella kova ilmastointi.

 62. Lea sanoo:

  Päätetyöskentelyssä päivän mittaan, ilmastoinnista ja milloin mistäkin syystä. Tarpeeseen tulisi!

 63. Mervi sanoo:

  Minulla silmien kuivuus oireilee niin, että just kun on nätti meikki ja lähden ulos, alkaa silmät vuotamaan ja meikki on pilalla. Siis esim tuuli ja ilmastointi kuivattaa rankasti. Geelitippojen kanssa tulee aina hetkittäinen sameus, siis ihana olis kokeilla suihketta.

 64. Aino sanoo:

  Piilolinssejä käyttäessä kuivuu pahasti.

 65. Maiju sanoo:

  Mulla on kuivat silmät vaivannu vuosien piilolinssien käytön takia ja nyt silmien laserleikkauksen jälkeen. Oon monta monta vuotta jo käyttänyt kostutustippoja päivittäin ja olis kyllä tosi kiva kokeilla tota suihketta!

 66. Taru sanoo:

  Kun on koneella töiden puolesta monta tuntia päivässä niin silmät on kuin sahara joka päivä😂

 67. RiikkaE sanoo:

  Näin talvella kuiva sisäilma kuivattaa silmiä. Myös näyttöpäätetyöskentely ja piilarien käyttö kuivattaa paljon silmiä.

 68. Ansku sanoo:

  Ilmastoinnit kuivattaa ja kesäisin sitten siitepöly erityisesti.

 69. Teija sanoo:

  Piilolinssien käytöstä ja tuulessa myös vuotavat herkästi.

 70. Noora N sanoo:

  Itsellä kuivaa siitepölystä silmät, joten tulis kyllä tarpeeseen nyt keväällä!

 71. Maria sanoo:

  Piilolinssien ja allergioiden yhdistelmä kuivattaa silmiä ympäri vuoden 😥

 72. Taniainen sanoo:

  Herkät silmät täälläkin eli tuttu vaiva! Päätetyöskentely, tuuli, pölyt, meikit -Tätä tuotetta olisi mahtavaa päästä kokeilemaan, ehdottomasti mukana!

 73. Tulitikkutyttö sanoo:

  Nykyään tosi usein ja helposti, varsinkin ulkona taivaltaessa. :/

 74. Jonskutar sanoo:

  Silmien kuivuus on niin rasittava vaiva :/ tuntuu että melkein missä tilanteissa vain niin kärsin jatkuvasti kuivista silmistä.

 75. Tuija sanoo:

  Pitkät työpäivät sisätiloissa ovat eniten silmiäni kuivattava tekijä. Olen kuullut tästä Tearsagain -merkistä ja olisi kiva päästä testaamaan sen tuotteita!

 76. Tuuli sanoo:

  Olen käyttänyt piilolinssejä kohta jo 7 vuotta, ja ne eivät (onneksi) itsessään ole aiheuttanut silmien kuivumista, mutta nykyään etenkin talvisin ja kovilla pakkasilla silmäni kuivuvat herkemmin. Myöskin näyttöpäätetyöskentely pitkiä jaksoja kerrallaan saa aikaan kuivumisen tunnetta, kun silmiä ei varmaan muistaa räpytellä niin paljon :D

 77. MarjaKoo sanoo:

  Pitkiksi venähtävät työpäivät toimistossa ja paperinpölyssä. Ilmastointikin stressaa silmiä.

 78. Mira sanoo:

  Mulla on tosi herkät silmät, kuivuu helposti. Koneellinen ilmastointi on pahin kaikista, myös tuuli. Olispa kiva voittaa ja päästä testaamaan :)

 79. Eeva sanoo:

  Tietokoneen ääressä huomaan kuivumista.

 80. Aino sanoo:

  Huono sisäilma :(

 81. Elisa sanoo:

  Silmät kuivuu vähän mistäkin: tuulesta, kuivasta sisäilmasta, auton ilmastoinnista sekä ruudun tuijottelusta.

 82. Jenni sanoo:

  Pakko kertoa, että itsekin pelkäsin tosi paljon silmätippoja ennen, mutta pääsin siitä pelosta pois! Mulla alkoi kuivumaan silmät tosi pahasti piilolinssien takia, ja lopulta sain silmälääkäriltä reseptin silmätipoille. Vastaanotolla sanoin etten osaa laittaa tippoja, joten pieni paniikki tuli kun lääkäri sitten totesi että laitetaampas nyt heti yhdessä :D No siinä sitten piti kohdata monien vuosien kammo, mutta heti kun ensimmäinen tippa oli laitettu, olin ihan että VAU. Mun silmässä ei ollut varmaan ikinä ollut niin hyvä tunne!! Nykyään jopa odotan sitä, että pääsen laittamaan silmätipat – niistä tulee vain niin hyvä olo silmiin. Olisikin kiva päästä kokeilemaan tuollaista ruiskutettavaa versiota, sillä tippojen laitto on joissakin olosuhteissa kyllä varsin hankalaa ja tuntuu välillä ettei ne millään osu silmään :)

 83. Pauliina.K sanoo:

  Kuivassa sisäilmasta ja kovassa pakkasessa!

 84. Erika sanoo:

  Käytän piilareita ja teen koneella töitä koko päivän, joten silmien kuivuus on ihan arkipäivää. Olen kyllä miettinyt, että pitäisi testata jotain tippoja, josko niistä olisi apua tähän ikävään vaivaan. Yritän aina vaan jotain ”silmäjumppaa” harrastaa, että silmiin tulisi kosteutta, mutta aika kehnosti tepsii.

 85. Ninni sanoo:

  Itselläni myös herkät silmät,tuntuu että silmät vuotaa vähän joka tilanteessa mutta lähinnä kuiva sisäilma häiritsee.Silmätippoja on joskus tullut kokeiltua mutta jäänyt koska hankala laittaa,tätä suihketta olisi tosi kiva päästä testaamaan.

Kommentoi