Jouluvalmisteluja videolla

jouluvideo

Ihanaa aatonaattoiltaa kaikille  Täällä ollaan viikonlopun aikana niin käyty vierailulla kummankin sukulaisilla, siivottu kotia kuin tehty viimeisiä jouluvalmisteluja. Mä ajattelin ottaa teidät mukaan valmisteluihin videon muodossa – pääsette vähän tarkemmin tutustumaan meidän joulujuttuihin. Oon nyt niin innostunut näistä videoiden tekemisestä :D Ottakaa siis kanava seurantaan, jos tykkäätte näistä!


4 Responses to “Jouluvalmisteluja videolla”

 1. Nimetön sanoo:

  Mä en kestä mikä ihana ylläri täälä odotti! Jouluvideo <3 ostosten esittelyt ja meikkivideot on ollut jo pidemmän aikaa lemppareita mutta my day-videot on kyllä ylivoimaisia ykkösiä :) blogisi on ollut jo vuosia suosikkini ja nyt tännekin on tullut videoita, siitä iso plussa. Oikein ihanaa joulua koko perheelle! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi miten ihana kuulla, että tämä piristi sua <3 Huippua, että my day-videot on mieluisia. Mäki tykkään näistä, mutta täytyy seuraavaksi tehdä joku muu vaihtelun vuoksi. Oon niin innoissani näistä videoista, joten on ilo kuulla niistä tällaista palautetta <3 Kiitos paljon ja samoin myös sinne :) xx

 2. Annika sanoo:

  Kiva kun oot alkanut tekeen välillä videoitakin. Hyvää joulua!:)

Kommentoi