Parhaiksi lähiviikkoina todettu:

– sisältää mainoslinkkejä –

remington kreppirauta

Helpotus: Kun vihdoin löytyi purkki iKaffea. Se on ollut kaikkialta loppu jo viikon ajan ja vähän meinasi tulla paniikki, kun en osaa juoda kahvia enää ilman sitä.

Nostalgia: Kreppirauta!! Kyllä, tämä on tullut takaisin. Sain tämän pr-lahjana ja kuulin, että tämä on täydellinen tuomaan hiuksiin volyymia. Tämä lähtee testiin tänä iltana, kun meillä on pikkujoulut.

juustoillan tarjoilut

Onnistuminen: Kokeilin ensimmäistä kertaa tehdä tänä vuonna suosioon nousseita lumihiutaleen muotoisia joulutorttuja ja ne onnistui heti ekalla yrittämällä.

Herkku: Brie-juusto  x 1000! Mulle oli kova paikka viime jouluna, kun en raskauden vuoksi voinut syödä sitä… Ja kun raskaus päättyi niin en tietenkään muistanut sen olemassa oloa. Noh, nyt sitten itseänäisyyspäivänä muistin sen juustohyllyllä ollessani ja illalla tuli sitten syötyä yli puolet yhdestä juustosta alle tunnissa :D

instaclean

Puhdistussuihke – täältä (saatu)

Keksintö: Uusi Beautyblenderin Instaclean-puhdistussuihke. Oikeasti maailman paras keksintö! Tämä on saanut inspiraationsa kuivashampoosta eli tuotetta suihkutetaan meikkisiveltimeen -tai sieneen, sitten meikkausväline pyyhitään paperilla kuivaksi ja ta-daa, se on puhdas! Mietin vaan, miten oon voinut elää ilman tätä…

Tv-sarja: Ex-onnelliset. Miten ihmeessä mulla on mennyt eka kausi ohi?? Tämä kakkonen on niin koukuttava ja hauska (saa vatsalihakset kipeiksi), että pakko katsoa ekakin jossain välissä.

adidas lenkkarit

Lenkkarit – täältä (alessa!) /saatu

Tunne: Kun on päässyt lenkkeilemään kunnolla. Koko ajan vähän kroppaa tunnustellen, mutta juoksulenkille en ole vielä uskaltanut. Ilmeisesti suositus on, että puolen vuoden päästä sektiosta.

Saavutus: Kun sain verhot silitettyä, hah. Oikeasti tykkään kaikista kotitöistä, mutta silittäminen on ainoa mikä tökkii ja pahasti.

pipo tokmanni

Nyt toivotan teille kaikille ihanaa viikonloppua, palataan!


12 Responses to “Parhaiksi lähiviikkoina todettu:”

 1. Nimetön sanoo:

  Mistä pipo?

 2. J sanoo:

  Moikka Saija,

  Löysin blogiisi vasta hiljattain ja jäin seuraileen! Rakastuin teidän uuteen kotiin! Onko teidän lattiat laminaattia vai vinyyliä? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei ihana kuulla, tervetuloa seurailemaan :) Ja kiva, että meidän koti on sun mieleen. Tykätään kans älyttömästi tästä <3 Ja lattia on laminaattia :)

   • J sanoo:

    Kiitos pikaisesta vastauksestasi! Teillä on kyllä aivan täydelliset materiaalit ja värit. Ollaan ihasteltu todennäköisesti saman rakentajan asuntoja, mutta valitettavasti mieluisalla alueella ei tällä hetkellä ole vapaita (oltaisiinpa oltu ajoissa asialla!). Oletteko olleet tyytyväisiä rakennusjälkeen? Mitä ollaan muutamia uudiskohteita käyty katsomassa niin työnjäljessä valtavia eroja eri rakennuttajien välillä. Teidän näyttää laadukkaalta :)

    • Saija Saija sanoo:

     Oi kiitos kovasti :) Voi eikä! Toivottavasti löytyy vielä mieluisalta alueelta joku kiva. Mekin oltiin ns. myöhässä ja vietiin taloyhtiön viimeinen asunto. Tähän oltiin tehty kaikki materiaalivalinnat, mutta ne oli osattu valita juuri nappiin :p Ja se tietysti vaikutti meidän ostopäätökseen. Ollaan oltu tyytyväisiä! Ainoastaan lattia meillä on vaihdettu muutama kuukausi muuton jälkeen, mutta siinä laminaatissa oli ilmeisesti joku vika. Meillä on nyt lähes samanlainen tilalla, joistain kuvista näkyy pieni ero. Mutta onneksi tämä uusi on paljon kivempi :p

     • J sanoo:

      Kiitos, ihanaa kun jaksat vastailla :) Nykyinen lattia on itse asiassa omaankin silmään kauniimpi vaikka molemmat ihanan vaaleita onkin! Toivotaan että meillekin löytyy joku ihana omalta tuntuva koti pikapuoliin :) mukavaa joulun aikaa perheellesi ja huippua uutta vuotta myös!

     • Saija Saija sanoo:

      Ihana kuulla, että sä kans pidät siitä enemmän :) Toivotaan, että löytyy – mä pidän peukut pystyssä! Kiitos ja sitä samaa myös sinne <3 xx

 3. Oona sanoo:

  Hei, kannattaa kokeilla Kaslinkin Barista-kaurajuomaa kahviin! Itsekin pitkään iKaffea käyttäneenä tykästyin tähän enemmän, sen lisäksi Kaslinkin versio edullisempaa ja kotimaista;)

  • Saija Saija sanoo:

   Mä oon itse asiassa kokeillut sitä ja ostan sitä aina, jos iKaffea ei ole :) Se on myös tosi hyvää, mutta tykkään jotenkin pikkusen enemmän iKaffesta. Kaslinkin oma on kyllä smoothiessa parempaa :p

 4. Jonna sanoo:

  Kannattaa kokeilla myös rainbown kaurajuomaa! :) Maistuu ihan samalle ikaffen kanssa ja on melkein puolet halvempaa. Kaverin vinkkauksesta kokeilin, kun valittelin samaa et ikaffe on aina joka paikasta loppu. Nykyisin käytän vallan tota rainbow.

  • Saija Saija sanoo:

   Oi niinkö!! Voi olisi kyllä niin kiva löytää juuri saman makuinen tuote edullisempaan hintaan. Ja tosi hyvä just sen takia, kun iKaffe on aina loppu :) Kiitos hirmuisesti vinkistä, tämä lähtee seuraavaksi testiin <3

Kommentoi