IN & OUT // Loppuvuoden trendeistä

Se olisi kuulkaas tämän vuoden viimeisen IN & OUT-listauksen aika! On ollut taas kiva huomata, miten nämä postaukset ovat teidän mieleen vuodesta toiseen. Voisi jopa sanoa, että nämä ovat blogin suosituimpien postausten top kolmosessa mukana  Tällä kertaa mukana on juttuja niin asusteisiin, juhlakauden pukeutumiseen kuin eräisiin Instagram-kuviin. Eli mennään asiaan:

IDKUVA

Neule farkkujen sisällä

Tätä trendiä tulee nähtyä nyt joka paikassa ja testasin sitä itsekin näihin asukuviin. Välillä ärsyttää, kun isokokoinen neule roikkuu päällä ja peittää farkut. Joten ”työntämällä” siitä osan farkkujen sisään, tulee asuun ryhtiä. Ja jos käyttää vyötä niin sekin erottuu kivemmin, kun neule ei peitä sitä. Kuva 1 & 2.

hiuspannat

Hiuspannat

Oi nämä on vienyt mun sydämen ihan täysin!! Hiushuiveja oon käyttänyt, mutta tällaisia kunnon pantoja en omista. Ainakaan vielä… Monesti olisin tarvinnut tällaista meikkejä pestessä. Mutta nämä näyttää niin hyvältä ihan perus asuun yhdistettynä. Jälleen yksi keino selviytyä hiuskriisistä! Kuva 1 & 2.

glitter sukkahousut

Glitter-sukkahousut

Vuoden suurin juhlakausi on käynnissä ja tietysti halusin listata trendejä myös siitä! Mun silmää miellyttää nämä tällaiset glitteriset, kiiltävät ja koristellut sukkahousut. Tällaiset olisi kiva lisä simppeliin juhlalookkiin! Mulla olisi tarvetta uusille sukkiksille ja nuo oikean puoleiset olisi vielä hyvässä alessa, joten täytyy miettiä… Kuva 1 & 2.

paljettitoppi

Paljettiset narutopit

Juhlatrendeistä löytyy myös yksi, mikä ei iske niin paljoa ja se on nämä narutopit paljettisessa muodossa. Omistan itse tällaisen topin ihan perus kankaassa ja pidän myös paljeteista, esimerkiksi mekoissa… Mutta tällainen toppi ei jostain syystä ole mun makuun. Eli mielummin narutopit sellaisenaan ja paljetit jossain muussa muodossa. Kuva 1 & 2.

Eifferl torni liput

Itsensä muokkaaminen/lisääminen matkakuviin

Lyhyessä ajassa on jo muutama ulkomaalainen henkilö jäänyt kiinni siitä, että on muokannut itsensä Eiffel-tornin eteen tai johonkin muuhun valmiiseen matkakuvaan. Miksi? Ymmärrän, että kuva on varmasti kivemman näköinen, kun taustalla on suosittu nähtävyys mutta hommasta katoaa näin pienetkin aitouden rippeet. Toivottavasti tämä trendi ei enää ainakaan yleisty! Kuva 1 & 2.

valkoiset maiharit

Valkoiset maiharit

Mä oon alkanut jotenkin tykkäämään siroista mustista maihareista. Ne näyttää niin hyvältä esimerkiksi nahkahousujen kanssa! Mutta sen sijaan nämä valkoiset versiot on ehdoton nou nou… En tiedä, onko ne noi mustat nauhat vai mitkä, mutta en osaisi kuvitella käyttäväni näitä. Kuva 1 & 2.

Entäs te? Ootteko näistä listatuista jutuista samaa vai eri mieltä?


9 Responses to “IN & OUT // Loppuvuoden trendeistä”

 1. Taru sanoo:

  Ihmettelin hetken että miksi yhtäkki alkoi teksti kuulostaa ei niin IN tyyliseltä, kunnes huomasin että oot ilmeisesti unohtanut laittaa OUT väliotsikon😂

  • Saija Saija sanoo:

   Hei apua! Laitoin sen, mutta olin näköjään pyyhkinyt muokkaustilassa kuvan koodin pois :D Nyt on paikoillaan taas, kiitos huomautuksesta :p

 2. Cami sanoo:

  Oon ehkä jopa kaikista IN-osion jutuista eri mieltä, vaikka iso neule farkuissa on ehkö oikeasti näppärä juttu En vain näe itse siinä sen kummemin minkään trendin aineksia, mutta kai noinkin yksinkertainen juttu voi olla just jokin juttu :D Toi kuvien muokkaamishomma on kieltämättä aika älytön, vaikka se ehkä tehdäänkin kivempaa kuvaa ajatellen. Jos kyseessä on ns. päivittäinen somekuva eikä vaikka jonkin hieman isompi tai tärkeämpi, niin silloin se on vielä typerämpää.

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva kuulla, että oot samaa mieltä! Joo nykyään kyllä mikä tahansa voi olla trendi :D Mä oon ainakin bongannut tuota yhdistelmää nyt ennätyspaljon. Niin kyllä on, kaikkeen sitä sorrutaan kivojen kuvien vuoksi :/

 3. Aliisa sanoo:

  Hei, tämä voi olla vähän outo vinkki, mutta jos tykkäät glitter/strassisukkiksista, kannattaa tsekata taitoluisteluliikkeiden valikoima. Hinta vaihtelee, mutta yleensä laatu on hyvä koska ovat tarkoitettu kunnon käyttöön. Tosin ovat yleensä ihonväriset, mutta strassikoristeet tekevät sukkiksista aika fiinit! Sori, en parempaa esimerkkiä tähän hätään pongannut, mutta tässä olisi yhdet: https://kauppa.skatewear.fi/tuote/205348/Sagester-Sukkahousu-Strasseilla-80-DEN-NUAGE/
  Jos glitter ja strassit yhdistettynä mukaviin housuihin iskevät, älä missään nimessä katso harkkahousujen valikoimaa.. voi nimittäin tulla heräteostoksia :D

  • Saija Saija sanoo:

   Ohoh, ei olisi kyllä itsellä tullut koskaan mieleen :) Kiitos paljon vinkistä! Oot oikeassa, tuolta löytyy varmasti kivoja juttuja. Muitakin kuin sukkahousuja :D Täytyy tutustua valikoimaan tarkemmin tänään <3

 4. Henna sanoo:

  Varmaan nuo valkoiset maiharit tökkii, kun ne näyttää kaunoluistimilta 😁

 5. […] ohi tämän kevään yksi trendeistä: hiuspannat. Mäki kirjoittelin näistä teille aikaisemmin täällä & täällä. Nyt saatte nähdä asukuvia, joissa yksi omistamistani pannoista on osana. Ja […]

Kommentoi