Vielä ennen joulua ajattelin…

Toivottavasti keneltäkään ei tule vielä mun jouluhössötykset korvista? Lupaan, että seuraava postaus kertoo jostain muusta. Haha! Mutta koska en ole hetkeen tehnyt tänne mitään to do-listoja niin ajattelin tehdä tällaisen ”mitä voisin tehdä tässä kuussa”- tyyppisen koosteen. Syy rennompana nimetykseen on se, että tämä on vuoden ainoa kuukausi kun on hyvä välttää ottamasta stressiä ja painetta suorittamisesta. Eli tässä kuussa ajattelin, että voisin…

naisten talvitakki

karvahuppu takki

Viettää pikkujouluja tyttöjen kesken. Tämä itse asiassa toteutuu nyt tuleva viikonloppuna, en malta odottaa 

Laittaa juuri lyhennetyt verhot ikkunaan. Ollaan oltu näin kauan ilman verhoja, joten ehkä on jo aika laittaa ne. Kyseessä ei siis ole mitkään jouluiset versiot, mutta on ne kiva silti saada jouluksi paikoilleen.

Leipoa paljon pipareita jouluksi sekä panostaa niiden koristeluun. Jos rehellisiä ollaan niin rakastan syödä taikinaa, mutta valmiina ne ei maistu niin hyvin :D Mutta niiden koristelu taas on kivaa!

Suosia punaista väriä enemmän kaikkialla; lahjapapereissa, meikissä, vaatteissa (tämä kuvien neule on mun suosikki ja sen kruunaa selässä olevat kultaiset napit).

punavalkoinen pusero

nahkahousut naisille

Pyörähtää täällä järjestettävillä joulumarkkinoilla. Mun mielestä tällaiset joulutapahtumat on parhaita joulufiiliksen nostattajia.

Joululeffojen lisäksi katsella suosikkisarjojen joulujaksot. Niitä on jotenkin kivempi katsoa nyt, kuin esimerkiksi kesällä :D

Ripustaa isot joulutähdet ikkunaan. Jouduttiin ostaa tänne asuntoon uudet tähdet, kun täällä on huomattavasti isommat ikkunat. Tämän ajattelin toteuttaa vielä tänään verhojen laiton kanssa samaan aikaan.

Lakata kynsiin juhlalliset sävyt ja koristella ne vielä glitterisellä lakalla. Muista myös varpaankynnet!

naisten talvitakit

takit bubbleroom

Paketoida kaikki lahjat kerralla pitämällä kunnon ”paketointi-illan”. Vähän glögiä ja pipareita kaveriksi niin hommat sujuu nopeammin ;-)

Tehdä Spotifyn tilille uusi joulun soittolista, jossa on vain parhaimmat suosikkibiisit.

Lähettää ne joulukortit. Tämä on itse asiassa listan pakollinen juttu, joka täytyy tehdä viimeistään huomenna.

Suunnitella, että mitä puen jouluaattona päälle ettei vain iske vaatekriisi. Haluaisin hyödyntää oman vaatekaapin sisältöä.

karvahuppu talvitakki

IDKUVA

Jacket HERE (on sale!) | Blouse HERE | Pants HERE (gifts/adlinks)

Onko teillä kenties suunnitelmissa tehdä samoja juttuja?

7 Comments
 • Avatar
  Cami
  Posted at 21:30h, 11 joulukuu Vastaa

  Koskaan ei voi olla liikaa joulupostauksia jos multa kysytään <3 Tässä postauksessa oli kiva idea ja voisin itsekin toteuttaa tällaisen :) Mun pitäis kans ottaa Evestä jouluiset kuvat ja teettää niistä kalentereihin vika sivu! Ollaan myös saatu ihanasti tutuilta paljon kortteja pikkutonttujen kuvilla <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 08:53h, 12 joulukuu Vastaa

   Helpottavaa kuulla <3 Onneksi näyttää siltä, että suurin osa tykkää näistä! Toteuta ihmeessä tällainen, mielelläni lukisin sun version :) Oi kuulostaa ihanalta - tuollaiset kortit ja kuvat on myös niin ihana muisto <3

 • Avatar
  Niina
  Posted at 14:47h, 12 joulukuu Vastaa

  Tää oli kiva jouluinen postaus ja kivalta vaikutti sun ”lista”! Oon tykännyt kaikista sun joulupostauksista, joten mun puolesta niitä saa tulla niin paljon kuin haluat :) Kysyisin mistä oot noi housut ostanu?

  • Saija
   Saija
   Posted at 19:47h, 13 joulukuu Vastaa

   Ilo kuulla tämä, toivon, ettei kenelläkään tule nämä vielä hetkeen korvista :D Aion kyllä tehdä lisää, mutta maltillisesti! Kiitos sulle kommentista <3 Housut on House of Brandonilta, postauksen lopusta löytyy suora linkki :)

 • Saija
  Saija
  Posted at 19:45h, 13 joulukuu Vastaa

  Ilo kuulla tämä :) Toivon, ettei kenelläkään tule nämä vielä hetkeen korvista :D Aion kyllä tehdä lisää, mutta maltillisesti! Kiitos sulle kommentista <3

 • Avatar
  Sanna
  Posted at 11:12h, 14 joulukuu Vastaa

  Toi takki 😍 mikä koko sulla on siitä? Ihanaa joulun odotusta! 🎄

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:31h, 14 joulukuu Vastaa

   Se on kyllä aivan ihana ja niin lämmin <3 Mulla on koko S. Kiitos ja samoin myös sulle :)

Post A Comment