Vauva-arkea videolla

Hei! Arvatkaa mitä? Mä kuvasin teille tällä viikolla uuden videon  Wippii! Mä oon asiasta ainakin innoissani, koska niin kauan mun haaveissa on ollut näiden toteuttaminen. Eräs lukija pyysi My Day-tyyppistä postausta, mutta ajattelin nyt näyttää videolla millaisia on meidän vauva-arjen rutiinit ja tällainen ihan normipäivä kotona. Toivottavasti pidätte ja muistakaa laittaa kanava tilaukseen!

IDKUVA


34 Responses to “Vauva-arkea videolla”

 1. Ihana video :). Joo toi hiusten lähteminen imetysaikana oli niin tuttua; mutta nyt se on vihdoin vähentynyt. Uutta hiusta kasvaa ja törkeitä hiusviuhakkeita joka paikassa päätä :D

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :) Mukava kuulla sun pitävän! Tuo hiustenlähtö on niin ahdistavaa… Mutta helpottavaa tietää, että se joskus loppuu ja että tilalle tulee uutta. Sellaiset kasvavat ”vauvahiukset” on siitä huonoja, että niitä ei saa kuriin mitenkään :D

 2. T sanoo:

  Hei! Olipas kiva video! Kiva nähdä teidän arkea tässä muodossa :) ! Ja tuosta hiustenlähdöstä!! Minun vauvani on korvikkeella ja tällä hetkellä reilu 7kk vanha ja hiuksia lähtee vieläkin :))) toki niitä on alkanut nyt kasvamaan vähänjo takaisinkin mutta kyllä tämä tukka on niin naurettavan näköinen että toivottavasti ehkä joskus näyttää vielä normaalilta :D

  • Saija Saija sanoo:

   Tuhannet kiitokset, niin kiva kuulla sun tykkäävän :) Voi ei, kestääkö tämä näin kauan? Apua :D Mulla alkoi, kun Daniel täytti 3kk ja tuntuu ettei pian ole enää hiuksia, mitkä tippuisi. Oon kohta kalju, haha. Huippua, että sulla on kuitenkin alkanut jo kasvamaan takaisin! Sitä odotellessa :-D

 3. Meri sanoo:

  Kiva video:)

 4. Helmi sanoo:

  Ihana video ja mukavan näköistä arkea teillä! Ehdottomasti toivon lisääkin tällaisia myday -videoita, jos vaan tykkäät niitä tehdä. Daniel on kyllä niin suloinen poika! :-)

  On kyllä ollut hauska seurata sun kehitystä bloggaajana, kun oon 5 vuotta tätä sun blogia jo seuraillut. Blogi, sun tyyli ja kaikki on kehittynyt positiiviseen suuntaan — ja nyt susta on tullut varmasti mahtava äitikin. ❤️ Sun blogi on yksi mun lemppareista!

  • Saija Saija sanoo:

   Suuren suuret kiitokset sulle Helmi <3 Tätä oli kyllä kiva tehdä, joten mielelläni toteuttaisin lisää. Ja voi ei, miten ihanasti sanottu. Tämä kommentti lämmitti kyllä niin paljon mieltä ja kasvatti motivaatiota lisää! Kiitos vielä kerran <3

 5. Oona sanoo:

  Ihana video! Ehdottomasti lisää näitä :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Super paljon kiitoksia! Ette tiedäkään, kuinka ilo on kuulla tällaista palautetta :) xx

 6. Jenni sanoo:

  Olipas ihana tuo video! Ehdottomasti lisää tällaisia arkisia postauksia. :)

 7. Anni sanoo:

  Aivan ihana video, tee ihmeessä useamminkin, oli niin kiva katsoa!☺️ Kivaa joulunodotusta teille!

  • Saija Saija sanoo:

   Niin ilo nähdä teidän tykkäävän :) Aion kyllä tehdä lisää videoita jatkossakin. Kiitos ja ihanaa joulunodotusta sinnekin <3

 8. Annika sanoo:

  Lisää ois kiva nähdä videoita!☺

  • Saija Saija sanoo:

   Hei kiva juttu, että sä haluat nähdä lisää videoita! Mielelläni teen lisää :)

 9. Ida sanoo:

  Kiva video, oot kyllä kehittyny näissä!

  Mikä kahvinkeitin teillä on? Ollaan puolison kanssa sovittu, että ostetaan yhteiseksi joululahjaksi uusi kahvinkeitin. Tuo teidän näyttää sopivan kompaktilta ja siinä on irrotettava vesisäiliö.

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitoksia Ida :) Tämä oli mukava kuulla! Meillä on Boschin kahvinkeitin. En valitettavasti muista mallia, mutta kyllä tätä löytyy edelleen. Ostettiin tämä aikoinaan Verkkokauppa.comista niin kannattaa katsoa sieltä :)!

 10. Nimetön sanoo:

  Munkin mielestä ihana video! Ehdottomasti katsoisin useamminkin videoita sulta ja ihan vaan vaikka tälläsiä my day tyyppisiäkin :) blogisi on ollut jo pitemmän aikaa lemppari!

  • Saija Saija sanoo:

   Super isot kiitokset <3 Vitsit, miten hyvä mieli näistä kommenteista tulee! Aion varmasti tehdä lisää videoita. Jos on toiveita niiden suhteen niin saa heittää ideoita :) xx

 11. Jessika sanoo:

  Ihana video! 😍 oot niin positiivinen ja aurinkoinen ihminen 💕 pakko sanoa että voi vitsit toi tvtaso-systeemi näyttää hyvältä! Meillä alkaa olla remontti kohta pintoja vaille valmis mutta tulevalle ei telkkariseinälle ei kyllä saanoin kun laitettiin vahvinkeet korkemmalle johonka tv tulee kiinni, koko seinä varmaan romahtaisi jos laitettaisi tv-taso 😂
  Mulla on lähtenyt hiuksia kokonelämän samaan tahriin kun sulla, enkä ole koskaan imettänyt ja takankin on vain kuuluden kestoinen raskaus. Mutta kyllä niitä hiuksia silti riitää! 😘

  Toivoinkin jo aiemmin postussarjaa danielin asukuvista, olis huippu 😍
  Sisustusjutut on aina kans mieleen, tästäkin videosta si idepita tulevaan keittiöremppaan! Ja ps ihana huppari, onko junkyardilta?

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos hurjan paljon Jessika <3 Tulee ihan älyttömän hyvä mieli näistä kommenteista! Tuosta tv-tasosta tuli kyllä tosi kiva myös meidän mielestä, vielä täytyisi ostaa sellainen juttu millä saa nuo johdot vähän siistimmin. Haha se olisi paha :D Mutta kiva, että saatte kuitenkin tv:n kiinni seinään. Helpottavaa kuulla, että niitä tippuvia hiuksia silti riittää <3 Postaussarja Danielin asuista on ehdottomasti tulossa, oon jo alkanut kuvata materiaalia sitä varten. Ja sisustusjuttuja ehdottomasti täytyy tehdä lisää, ne on mun henkilökohtaisia suosikkipostauksia. Mahtavaa, että sait tästä ideoita keittiöremppaan <3 Ja joo huppari on Junkyardilta :)

   • Jessika sanoo:

    Hahah apua miten paljon kirjotusvirheitä kun nopeesti puhelimella näpytteli 😂 kysyinkin mieheltä, ja sen tv-tason saisi sittenkin noin, JEEE! 😍

    • Saija Saija sanoo:

     Ei haittaa yhtään, niitä tulee välillä itsellekin :D Jeee!! Mahtava juttu, että tämä inspiroi – ehdottomasti kannattaa laittaa seinälle, jos mahdollista. Se tuo avaruutta ja tekee tv-tasosta astetta kivemman näköisen <3

 12. Emma Sini sanoo:

  Ihana video ja niin suloinen Daniel! 😍❤️

 13. Sylvia sanoo:

  Olipa kiva video! Minä myös toivosin lisää tällasia! :) Teidän vauva-arki näyttää suorastaan kadehdittavalta, ihanaa kotoilua.. Ja olipa tosiaan kiva tuo tv taso, oliko vaikea homma laittaa seinälle? Meillä on isompia koiria taloudessa niin tuo oliskin hyvä kun sais sen tason hieman korkeemmalle.. Entä noi valot tossa alla, ostitteko ikeasta?

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon <3 On kyllä ollut ihana nauttia arjesta, joka on vain kotona olemista. Tällaista, kun on vain harvoin elämän aikana :) Ei ollut kova homma! Me laitettiin alle puun pala + tason omat seinäkiinnikkeet niin pysyy varmasti. Laitan tähän alle linkin, josta idea otettiin. Valot on Coolstuff-verkkokaupasta, mutta samanlaisia taidetaan myydä myös Ikeassa. En vain tiedä, onko ne sellaiset jotka syttyy samalla kuin telkkari :) Tässä linkki tason kiinnittämiseen:

   http://unelmista-toteutukseen.blogspot.com/2018/07/ikean-besta-kaappien-kiinnitys-seinaan.html

 14. Suvi sanoo:

  Ihana video <3 oot kyllä niin hyvä äiti danielille <3 ja kyllä lisää näitä :)

  • Saija Saija sanoo:

   Aww kiitos, miten piristävät sanat <3 Ja huippua, että videoita kiinnostaa nähdä lisää :) xx

 15. A sanoo:

  Mistä tuo tv taso on??

 16. Ella sanoo:

  Hei! Ihana video. Olisi ihana nähdä videolla myös teidän joulun vietosta! :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon :) Mukava kuulla sun pitävän! En tiedä vielä kuvaanko jouluna, mutta jonkun jouluun liittyvän videon haluaisin kuvata. Täytyy suunnitella :) xx

Kommentoi