Leopard should never go out of style

musta kipparinlakki

guccin aurinkolasit

IDKUVA

vuorelliset nilkkurit vamsko

leoparditakki naiset

marc jacobs kello

leoparditakki

Jacket Bubbleroom, similar HERE | Sweater HERE | Jeans HERE | Shoes HERE | Hat HERE | Sunnies Gucci (adlinks)

Näitä kuvia ja mun tämän hetkistä lookkia verrattaessa kukaan tuskin välttyisi naurukohtaukselta. Istun sängyssä puklussa oleva neule päällä, kulahtaneet leggarit jalassa sekä hiukset puoliksi nutturalla ja puoliksi auki. Jälkimmäinen siitä syystä, että Daniel on alkanut tykätä hiusten vetämisestä imetyksen aikana. Tämä on sitä mommylifea, mutta onneksi on myös vastakohta olemassa aina silloin tällöin :D

Päivänä, jolloin oli aika lähteä kaupungille päälle valikoitui jo viime vuonna hankittu leotakki. Jonka toivoisin pysyvän muodissa aina. Niin kuin koko kuosin ylipäätään. Se jakaa paljon mielipiteitä, mutta mä tykkään jotenkin erityisen paljon.

Entäs te? Ootteko saanut leosta tarpeeksi vai vieläkö iskee?

13 Comments
 • Avatar
  Helen
  Posted at 22:31h, 21 marraskuu Vastaa

  Iskee. Aina. 😊

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:05h, 22 marraskuu Vastaa

   Oi jes! Niin muhunkin :p <3

 • Avatar
  Ottilia
  Posted at 00:10h, 22 marraskuu Vastaa

  Lukisin mielelläni my day postauksen teidän arjesta! :) Näin toisena pienen poikavauvan äitinä on mukava kuulla millaista toisten äitien arki on ja miten siihen saa mm mahdutettua niin omat ruokailut kuin mahdolliset työhetket!

  • Saija
   Saija
   Posted at 10:07h, 22 marraskuu Vastaa

   Tämä on kiva idea, mielelläni laitan sen toteutukseen :) My day-postauksia on ollut kiva toteuttaa ja vauva-arjesta sellaista ei olekaan vielä tullut tehtyä. Kiitos sulle ideasta :) xx

 • Avatar
  Roosa
  Posted at 09:36h, 22 marraskuu Vastaa

  En oikein tiedä mitä mieltä oon leokuosista itelläni.. En ikinä hankkisi aitoa turkkia, niin mietin miksi hankkisin feikinkään :O Toisaalta taas tykkään tosta takista, sopii sulle tosi hyvin ja kiva asu <3

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:47h, 23 marraskuu Vastaa

   Joo mäkään en ikinä haluaisi aitoa turkkia, mutta tekoturkis menee :) Kiitos paljon, kun Roosa kommentoit omat ajatuksesi. Ja ihana kuulla sun pitävän asusta <3 xx

 • Avatar
  Katri / More or Less Katri
  Posted at 19:59h, 22 marraskuu Vastaa

  Kyllä on tullut saatua tarpeeksi :D Tulee semmonen cruella de vil olo kun noita on edelleen kaupoissa. 15-22 vuotiaana mun lempiprintti ofc.

  • Saija
   Saija
   Posted at 12:45h, 23 marraskuu Vastaa

   Eikä :D Haha, kieltämättä siitä tulee vähän tuollainen fiilis! Mutta nämä on niin makuasioita, toinen tykkää ja toinen ei :p

 • Avatar
  Jensku
  Posted at 10:15h, 24 marraskuu Vastaa

  Leo kuosi on mulle vähän sellanen että jotku asiat iskee muiden päällä mutta itelle en haluaisi (sopisi tai ei) ja sit myös että ihan kaikesta leo kuosista en tykkää ollenkaan :D mutta meidän 3v tyttö rakastaa leo kuosia ylikaiken ja etenkin jos mahdollista niin pinkki leo kuosi…

  • Saija
   Saija
   Posted at 21:22h, 25 marraskuu Vastaa

   Hei, mulla on kans jotkut kuosit ja vaatteet juuri tuollaisia :D Muiden päällä iskee, mutta itsellä ei tai ainakin siltä tuntuu. Voi ei, ihana <3 Pinkki leokuosi oli myös mun lemppari nuoruudessa :p

 • Avatar
  Riikka
  Posted at 22:05h, 27 marraskuu Vastaa

  Hyvältä näyttää! Mut hei mites noi farkut, ootko tykännyt? Uudet mustat farkut olis etsinnässä, ainakin vyötärö näyttää sopivan korkealta. 1v:een kanssa lattialla leikkiessä kaikki tummien housujen polvet alkaa pikkuhiljaa vaalea, varaudu vaan.. Tähän mennessä Ginan mustat housut on ollut parhaimmat.

  • Saija
   Saija
   Posted at 09:02h, 29 marraskuu Vastaa

   Kiitos Riikka :) Oon tykännyt tosi paljon! Nuo farkut on varmaan jo vuoden vanhat ja edelleen noin mustat kuin kuvissa <3 Mä oon kans ennen käyttänyt Ginan farkkuja ja tykkäsin niistä, mutta kyllä nämä vie voiton. Nämä ei ole löystynyt yhtään eikä muutenkaan ole mitään huonoa sanottavaa. Ginan farkkuja sai ostaa monet vuodessa, mutta nämä on kestänyt näinkin kauan :)

 • Alkutalvesta päälle puettuja - Saijis
  Posted at 10:11h, 02 helmikuu Vastaa

  […] 2. Leopardia, mustaa ja nahkaa (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

Post A Comment