Sekoitus kuvia puhelimesta x 12

Mulla on jo pidemmän aikaa ollut ongelmia puhelimella kuvaamisen kanssa. Puhelin väittää kuvia ottaessa, että tallennustila on täynnä vaikka se ei ole… Joskus se antaa mun ottaa kuvia ilmoituksesta huolimatta ja joskus taas ei. Argh! Täytyy varmaan viedä se huoltoon, jos ongelma jatkuu. Joka kertaisen pienen tappelun jälkeen oon saanut tallennettua kivoja hetkiä kansioon, joten pitkästä aikaa vuorossa on tällainen koostepostaus.

Mua voi seurata Instagramissa nimellä @saijis.

instagram arvonta

1. Taistelua puhelimessa aiheuttaa myös akku. Täytyy tänään tehdä ohjelmistopäivitys ja toivoa, että siitä on apua näihin kaikkiin ongelmiin. 2. Mun Instagram-tilillä on tällä hetkellä menossa arvonta, jossa voi voittaa lahjakortin erääseen verkkokauppaan, josta saa muun muassa sisustusjuttuja. Käy ihmeessä osallistumassa! 3. Mitä värien loistoa tämä alkusyksy on ollut Tykkään, tykkään. 4. Arvatkaa vaan tekeekö mieli vetää sushia joka viikko nyt, kun se on taas raskauden jälkeen mahdollista?

IDKUVA

1. Lähdettiin pari viikkoa sitten ensimmäistä kertaa Danielin kanssa junalla Helsinkiin. Siellä oli eräs pr-tapahtuma, joka oli pikkumiehen ensimmäinen sellainen ;-) Paitsi, että hän nukkui tyytyväisenä koko sen ajan, haha! 2. Eikö olekin suloiset nämä pandakuvioiset neuvolakortin kuoret! 3. Käytiin myös Ähtärissä katsomassa pandoja livenä. 4. Toffee-banaanin makuinen protskupannarijauhe on mun uusi suosikki. Sillä tulee niin aitojen pannareiden makua!

barebells patukat

1. Lempparimaku Barebellsin patukoista  Paitsi sitä uutuutta en ole vielä testannut, saa nähdä voittaako se tämän! 2. Ostettiin Eläinpuistosta Danielille pehmopanda. Se on melkein yhtä iso kuin poika itse :D 3. Syksyn käytetyimmät kengät näkyy tässä. Nuo edessä näkyvät sukkanilkkurit on mukavimmat korolliset kengät ikinä. 4. Herkkutarjoiluja Akvamariinilla!


9 Responses to “Sekoitus kuvia puhelimesta x 12”

 1. Kiiia sanoo:

  Ei liity tähän, mutta mitä imetysliivejä käytät tai oot todennu hyväksi? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mä käytän H&M:n trikooversioita :) Niille iso suositus! Mulla oli aluksi normaalit kankaiset kaarituettomat ja ne oli tosi epämukavat. Trikoot on niin miellyttävän tuntuiset päällä jopa öisin <3

 2. Ihania kuvia :) eritoten kaikki ruokakuvat ovat ihania katsottavia

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Katri <3 Ihana kuulla sun tykkäävän! Nuo ruokakuvat on vaarallisia, kun niitä katsellessa tulee ”nälkä” :D

 3. Jessika sanoo:

  Mistä noi pandakuoret on?

 4. Ida sanoo:

  Hei,

  Tuli tuosta junamatkustamisesta mieleen, kun marraskuussa on edessä ensimmäinen junareissu syyskuussa syntyneen vauvan kanssa. Miten se käytännössä toimii jos matkustaa vaikka yksin vauvan kanssa? :D Mietin just kaikki vessassa käymiset, vaipanvaihdot, missä pitää rattaita tms..

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Mä pohdin noita asioita kans etukäteen. Eli kannattaa varata paikka vaunusta, jossa on paikka vaunuille. Sen näkee netissä paikkavalintakohdassa. Näissä vaunuissa on aina myös lastenhoitohuone, jossa on seinästä taitettava hoitopöytä. Siinä on helppo vaihtaa vaippa. Kannattaa vaan muistaa ottaa pyyhe mukaan, koska pöydässä ei ole mitään pehmustetta. Meillä oli mennessä vaan se huono puoli, että kyseiseen vaunuun oli jostain syystä rappuset, mutta siellä oli konduktööri auttamassa vaunujen kanssa. Takaisin tullessa taas ei ollut mitään rappusia vaan vaunut sai ”kävellen” sisään. Meillä oli siinä vaunussa mennessä paljon muitakin vauvoja. Kysy ihmeessä, jos tulee vielä jotain mieleen! :)

Kommentoi