Syksyn parhaita paloja

tonys chocolonely

Uutuustuotteet. Syksy on tunnettu kaikista tuoteuutuuksista jokaisella osa-alueella. Sain hetki sitten testattavaksi Suomeen saapununeen Tony’s Chocolonelyn suklaita. Syntisen herkullisia  Suosittelen maistamaan, erityisesti ainakin maitosuklaata!

cluse kellot

Vaihtuvat asusteet. Kesäisin tulee suosittua kirkkaita ja varsinkin valkoisia asusteita. Nyt puolestaan tekee mieli käyttää hempeitä ja tummempia sävyjä, kuten näistä kelloista saattaa huomata! Eikö olekin upeita nämä Clusen uutuudet?

kasvoseerumit

Muuttuvat ihonhoitorutiinit. Kesällä oon melko huoleton ihoni hoitaja – meikit pois ja that’s it… Syksyn (tai paremminkin kylmien ilmojen) tullen ihoni alkaa reagoida. Kuivuutta, kireyttä ja herkkyyttä! Se kaipaa parempaa hoitoa, joten otan yleensä käyttöön erilaiset seerumit ja tehokosteuttajat. Nyt testissä on Fresh Cosmeticsin ’My Serum’. (saatu)

IDKUVA

Neuletakki – täältä (saatu)

Lämpimät neuleet ja neuletakit. Vaikka rakastan kesävaatteita ja kevyesti pukeutumista niin silti yksi parhaimmista jutuista syksyssä on neuleet. Kliseinen jokavuotinen juttu, mutta niin se vain on. Tämä paksu harmaa neuletakki on mun ylivoimainen lemppari. Voin vaan kuvitella, miten Tatu välillä miettii että voisit iltaisin pukeutua muuhunkin kuin tuohon neuleeseen. Haha!

callunat tarjous

Syyskukat. Kiitos tuhannesti kaikille, jotka annoitte vinkkejä syyskukkien suhteen. Mä ostin juuri niitä, joita olitte suositelleet! Vielä täytyisi käydä ostamassa etupihan kukkatelineeseen hopealankoja niin sitten olisi valmista. Laitoin ensimmäistä kertaa syyskukkia ja nyt ihmettelen, että miksi ihmeessä en ole tehnyt tätä aikaisemmin…

fila junkyard

Housut – täältä | Huppari – täältä | Pusero – täältä (mainoslinkkejä)

Uudet tuulet blogijutuissa  Jokainen vuodenaika näkyy aina blogissakin eri tavalla! Tuntuu, että nyt tiedossa on extrapaljon kaikkea kivaa. Paljon monipuolisia postausideoita pää täynnä, arvontoja, tapahtumia, kuvausideoita, alekoodeja jne. Jälkimmäisestä puheenollen, muistakaa käyttää Junkyardin alennusta. Eli koodilla ”SAIJA15” saatte 15 % pois yli viidenkympin tilauksista. Tämä on voimassa 21. päivä lokakuuta saakka.


8 Responses to “Syksyn parhaita paloja”

 1. Nimetön sanoo:

  Mistäköhän tuota uutuussuklaata löytyy? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei hyvä, kun kysyit! Sitä saa ainakin Cittareista ja Ruohojuuri-myymälöistä :)

 2. Ihana ku kukat näyttää hyviltä! Nua Kanervat vai Callunat on kyllä parhaita, meillä oli viimetalvella parvekkeella. Hankin ne loka-marraskuussa ja sitten huhtikuussa ne sai heittää menemään :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Katri :) Nuo on Callunoita! Oi mahtavaa, että säilyy noin pitkään. Täytyy toivoa, että nämä kans kestää niin pitkään. Mä en tunnetusti ole kovin hyvä pitämään kukkia elossa :-D

 3. Essi sanoo:

  Mistä tuo kukkateline on? :)

 4. Sanna sanoo:

  Hei osaatko sanoa onko postauksessa ”AM I THE ONLY ONE WHO:” (2015) näkyviä H&M nilkkureita vielä myynnissä tai onko niillä kengillä joku tarkka nimi millä voisi etsiä netistä?
  Ne kengät on ihan täydelliset ja haluaisin just sellaset <3 :D

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Valitettavasti ei ainakaan H&M:llä ole enää myynnissä. Mutta näin tällaisia viime vuonna Nellyllä, joten kannattaa katsoa sieltä. Sekä Zalandolta River Islandin ja New Lookin valikoima. Nuo on kyllä aivan ihanat nilkkurit, edelleen mulla käytössä :) Mä pidän peukkuja pystyssä, että löydät sellaiset <3

Kommentoi