BLOGI TÄYTTI 6-VUOTTA!

Eilen oli merkittävä päivä. Ei mun elämässä vaan blogin elämässä, haha. Nimittäin tämä virtuaalinen päiväkirja täytti hurjat kuusi vuotta! Kun tarkemmin miettii niin se on todella pitkä aika. Elämässä sinä aikana oon valmistunut ammattiin, hankittu Tatun kanssa yhdessä Nemo, ostettu ensimmäinen oma koti ja nyt jo toinen, perustettu perhe kun saatiin kultaakin arvokkaampi perheenlisäys. Sekä muita suuria ja pienempiä juttuja. Paljon mahtuu tämän päiväkirjan kansien väliin. Se on samaan aikaan todella hurjaa, mutta hienoa – kaikki muistot on tarkkaan tallessa  Tuskin sitä olisi koskaan jaksanut paperillista päiväkirjaa kirjoittaa näin pitkään. Elämässä on siis tapahtunut paljon tänä aikana, mutta entäs blogissa? Ajattelin kertoa, mitä bloggaamiseen on kuulunut näiden vuosien aikana.

IDKUVA

2012

Kun aloitin tätä hommaa niin olin melko hukassa, mutta koko ajan ahkera oppimaan. Ulkoasun muokkaus oli se mitä Bloggerista sattui saamaan. Kuvat otettiin puhelimella ja digikameralla (!) eikä kuvaustaustoista välitetty sen kummemmin. Milloin kuvattiin kotona ulko-oven edessä ja milloin kodin tienpäässä. Tuolloin blogeja oli murto-osa nykyiseen verrattuna, mutta määrä alkoi pikkuhiljaa kasvamaan. Kaupallisista yhteistöistä ei kukaan tiennyt mitään, mutta niin sitä vaan tästä alkoi nousemaan täysin uusi ala. Siistiä vai mitä!

2013

Otin askeleen eteenpäin ja hankin hieman paremman kuvauskaluston. Kun intohimoisesti tekee sitä, mistä tykkää niin halu kehittyä vain kasvaa. Kehitystä tapahtuikin, nimittäin aloin saavuttamaan lukijakuntaa ja sana blogista alkoi levitä koulukavereista sukulaisiin saakka. Kuvailin ahkerasti päivän asuja, joskus jopa päivittäin. Asupostauksia näkyi siis blogissa paljon, mutta tykkäsin älyttömästi toteuttaa myös erilaisia tuotearvosteluja.

2014

Oli blogien osalta suurinta muutosten aikaa, yhä vanhemmat ja yhä nuoremmat alkoivat lukea blogeja. Myös yritykset alkoivat kiinnostua blogeista ja sain itsekin solmittua ensimmäisiä kunnon yhteistöitä. Liityin myös osaksi Indiedaysin Inspiration-verkostoa, jolloin blogista alkoi tulla lisätienestiä. Tämä oli todella iso juttu, ensimmäistä kertaa tunsin itsekriittisenä ihmisenä olevani ylpeä itsestäni. Ja sainkin olla, koska blogin vuoksi oli valvottu öitä, opiskeltu, vuodatettu kyyneleitä yms. :D Mikään ei ole tullut helpolla. Tähän aikaan aloitin blogissa edelleenkin nähtävän kuukauden suosikit-postaussarjan ja kuvailin ahkerasti eri reseptejä. Muutettiin myös uuteen kotiin, joten sisustuspostauksia saattoi bongailla blogista useammin. Oon aina halunnut tehdä mahdollisimman monipuolista sisältöä ilman tiettyyn aihealueeseen ”lokeroitumatta”.

blogin synttärit

2015

Samana vuonna elämässä tapahtui paljon muutoksia ja musta tuntui, etten pystynyt antamaan blogille kaikkeani, joten pidin ensimmäisen ja tähän asti ainoan kunnon blogitauon. Se kesti reilut kaksi viikkoa! Pisin aika, jonka oon ollut avaamatta postauskenttää :D Vuoteen mahtui myös ikäviä blogimuistoja, nimittäin kuka muistaa ahdistelijan? Edelleen tulee mietittyä tuota henkilöä, josta ei ole hajuakaan. Joskus tuli selville vihje, jonka mukaan se olisi voinut olla joku sen hetkinen naapuri. Huh, onneksi kaikki kuitenkin loppui.

2016

Vuoden alussa sain kutsun Indiedaysin toimistolle ja kirjoitin blogilleni uuden sopimuksen. Vuosi oli muutenkin merkittävä, nimittäin voitin teidän äänien ansiosta Lukijoiden Suosikki-palkinnon Inspiration Blog Awardseissa. Otettiin loppukesästä Nemo, joten koira-aiheet saapuivat osaksi blogia. Tähän aikaan tutustuin myös moniin uusiin ihmisiin blogin kautta 

2017

Viime vuonna sain tutustua lisää uusiin ihmisiin, se on juttu mistä oon kiitollinen. Tämä blogi on mahdollistanut niin paljon. Sain vuoden kestävän ambassador-tehtävän, joka toi blogihommiin jälleen uudenlaista kulmaa. Loppuvuodesta tulin raskaaksi ja todella kova pahoinvointi varjosti elämää. Kun on tottunut tähän päiväkirjaan kertomaan kaikki isot muutokset heti niin oli hankalaa pysyä hiljaa. Muistan, kun sain ensimmäisen ootko raskaana-kommentin niin teki mieli kirjoittaa vastaukseen, että OON!! Voi sitä onnenpäivää, kun vihdoin uskalsin sen paljastaa :D

blogi kuusi vuotta

Nyt

Edelleen rakastan tätä, joka päivä kirjaudun blogiin ja teen tätä suurella intohimolla. Blogimaailma muuttuu, elämäntilanteet muuttuu, mutta tämä kulkee mukana päivästä toiseen. Oon kiitollinen siitä, mitä kaikkea sitä on tämän vuoksi tullut koettua. Ei sitä olisi vuonna 2012 osannut edes kuvitella tätä kaikkea. On ollut hienoa kuulla, miten moni teistä on lukenut blogia jo vuosia! Haluan vain sanoa, että kiitos jokaiselle 

Jos haluatte kertoa niin mielenkiinnolla kuulisin, miten kauan sä oot lukenut tätä?

36 Responses to “BLOGI TÄYTTI 6-VUOTTA!”

 1. Helmi sanoo:

  Mä oon lukenut sun blogia helmikuusta 2014 asti!

  Muistan itse asiassa tilanteenkin, milloin aloin tätä blogia lukemaan. Olin silloin kevättalvella keräämässä rippikoulumerkkejä tappavan tylsässä raamattukerhossa ja sielä mun kaveri vinkkasi mulle sun blogin! :-D ensimmäinen lukemani postaus oli sun uusista Niken Air Maxeista. Sen saman illan aikana olin selannut sun blogin alusta asti.. Sen jälkeen olenkin seurannut blogiasi välillä aktiivisemmin ja välillä taas en niinkään – tähän päivään asti! :-)

  Mutta onnea blogin syntymäpäivän johdosta! ❤️

  • Saija Saija sanoo:

   Oi niin kauan! Wau <3 Miten kiva kuulla sun kaverin vinkanneen tästä ja vielä kivempaa, että kiinnostuit heti :) Ja ihanaa, että muistat noin tarkasti milloin aloit lukea tätä sekä mikä oli ensimmäinen postaus! Siitä on jo monta vuotta, aika menee niin nopeasti. Kiitos hirmu paljon Helmi <3

 2. Nimetön sanoo:

  Oon lukenu sun blogia tosi kauan! Muistan että sillonkuin löysin blogisi niin sulla oli sellanen banneri missä sulla tais olla oranssi paita mis luki san francisco tai jotai :D ihalin sitä bannerii niin paljon mutta oot kyl kehittyny vuosien aika ihan super paljon!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi mä muistan tuon bannerin :D Tuo siinä oleva oranssi paita oli mun suosikki! Sen oli niin raikkaan värinen :) Voi kiitos paljon, ihana kuulla <3

 3. Jasu sanoo:

  Ei liity postaukseen, mutta onko sulla vielä se musta Henri lloyd pipo? :) onko millasta materiaalia?

  • Saija Saija sanoo:

   Ei ole enää mustaa, mutta valkoinen on. Muistaakseni siinä mustassa oli yli puolet polyesteriä, mutta kyllä se ihan laadukkaalta tuntui siihen nähden. Se vain jäi vähäisemmälle käytölle kuin valkoinen :)!

   • Jassu sanoo:

    Okei! Et sattuis tietään ketään kuka myis sitä
    Henri lloyd knighton pipoa? :) en meinaan löydä mistään :(

    • Saija Saija sanoo:

     En valitettavasti :( Mutta kannattaa ehdottomasti laittaa ostoilmoitus esimerkiksi Facebookin merkkivaatekirppiksille. Sieltä nimittäin voisi löytyä :)!

 4. Annikaa sanoo:

  En muista tarkalleen,mutta mitä mietin nii aloin lukeen luultavasti vuonna 2015..:)

  • Saija Saija sanoo:

   Ooh sä oot lukenut tätä sitten jo monta vuotta, vau! Kiitos kommentista Annika :)

 5. Miina sanoo:

  Olipas kiva postaus! voisin mahdollisesti toteuttaa jonkun samantyylisen, kun omakin blogini täyttää joulukuussa seitsemän vuotta! :) Mä en muista millon olen eksynyt lukemaan sun blogia, mutta todella monta vuotta oon seuraillut täällä! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Hei mahtavaa, että pidit :) Toteuta ihmeessä, nimittäin tätä oli mielenkiintoista tehdä! Oi sullakin tulee jo monta vuotta täyteen, aika menee niin nopeasti :) Ihana kuulla sun seuranneen jo vuosia <3

 6. Sara sanoo:

  Mä oon lukenut aika alusta, luulen että vuodesta 2013! Joku bloggaaja varmaan suositteli sun blogia jossain postauksessa ja jäin heti lukijaksi. On ollut kiva seurata näitä muutoksia sun elämässä ja tietenkin myös tyylipostaukset on aina kiinnostanut :) Sun kuvat on tosi inspiroivia!

  • Saija Saija sanoo:

   Ootko! Oi vitsit, se on pitkä aika <3 Mun mielestä on hienoa, miten moni on kulkenut mukana niin pitkään. Kiitos sulle siitä ja tästä palautteesta :)

 7. Jenna sanoo:

  Jos oikein muistan niin vuodesta 2013 asti oon lukenut :) ja edelleen sun blogi on yks mun suosikeista :)

  • Saija Saija sanoo:

   Vautsi niin kauan!! Kiitos paljon, tästä kommentista tuli niin hyvä mieli :) xx

 8. Iina sanoo:

  Mä oon lukenut jostain 2013 keväästä asti! :D Muistan nimittäin et olin sillon just päättämässä 7. Luokkaa kun löysin sun blogin. Ompa hullua aatella et oon oikeesti lukenu tätä jo ensi keväänä 6 vuotta, wtf :D

  Hmm jäipä muuten mietityttämään toi ahdistelija jutska kun en muista mitään tollasta. Mulla kyllä oli varmaankin just tossa 2015-2016 hetken ajan sellanen ajanjakso millon täällä tuli vierailtua harvemmin, ei ihan joka viikko pari kertaa niinkun yleensä :D
  Pitääpä lueskella sun vanhoja postauksia ja ettiä käsiin toi keissi.. kuulostaa nimittäin aika sairaalta!

  • Saija Saija sanoo:

   Tässä menee ihan sanattomaksi <3 Mahtavaa, että oot seurannut jo noin pitkään! Vau, ei voi kuin olla kiitollinen teistä. En olisi ikinä osannut kuvitella, että saan näin ihanan lukijakunnan :) Mä laitan vaikka tähän suoran linkin tuohon postaukseen. Se oli kyllä inhottava tapaus... Eikä sitä varmaan koskaan unohda, mutta onneksi häiriköinti loppui ja oon sen jälkeen saanut olla rauhassa :) Tässä postaus:

   http://saijis.indiedays.com/2015/08/31/kun-pelko-valtaa-mielen/

 9. Katja sanoo:

  En muista yhtään aloinko lukea tätä 2014 vai 2015! Mutta oot kyllä ehdoton lempparibloggaaja Annika Ollilan blogin kanssa. Monissa muissa blogeissa on taso laskenut tän vuoden aikana (ymmärtäähän sen toki, että elämäntilanne varsinkin pitkään bloganneilla voi muuttua ja se johtuu sitten siitä), mutta tässä kyllä ei, ja tulen aina päivittäin tsekkaamaan onko uusia postauksia. Kova työsi kyllä näkyy meille lukijoille laadukkaana, monipuolisena ja samaistuttavana blogina. Hyvää blogisynttäriä ja kiitos että bloggaat Saija! (Tulipa vuodatus haha!)

  • Saija Saija sanoo:

   Sun kommentti oli jostain syystä mennyt roskapostiin, mutta miten ihanasti sanottu <3 Tällainen palaute motivoi ja ilahduttaa suunnattomasti. Ootte suurin syy siihen, miksi mä intohimo tätä kohtaan on säilyttänyt ja haluan koko ajan kehittyä. Toivottavasti seuraat mukana vielä pitkään, jättimäiset kiitokset vielä <3 xx

 10. mamba sanoo:

  Oon lukenu sun blogia vuodesta 2013 tai 2014
  ja se on siitä tähän päivään asti ollu yks lemppareista! niin tasaisesti laadukasta sisältöä :) ja mulla ois yksi toive, ois kiva, kun reseptipostaksia (lähinnä leivonta) tulisi vähän useammin!

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä, vitsit miten piristävää kuulla teidän seuranneen näin pitkään <3 Ja kiitos ihanista sanoista, nämä ilahduttaa niin paljon. Hyvä idea, niitä voisin kyllä tehdä enemmän. Taas, kun pikkuhiljaa alan innostua syksyn ja talven leipomisista (kesällä se aina vähän jää) :D

 11. Silja sanoo:

  Itse oon lukenu blogia vuodesta 2014 saakka. Muistan kun olin kotona kipeänä ja jonkun tuotearvostelun googlettelun kautta päädyin tänne ja sen jälkeen melkein jokapäivä on pitänyt käydä täällä kurkistelemassa onko uutta kivaa postausta tullut. Juuri viime tb postauksessa mietin itsekkin et ”vooi ei onko tostakin asukuvasta jo noin monta vuotta, juurihan tuon postauksen luin :D” (näin kävi esim 2016 ruotsinmatkakuvalla)xD tsemppiä jatkoon! (:

  • Saija Saija sanoo:

   Ei vitsit aika menee kyllä niin nopeasti! Saa nähdä meneekö seuraavat kuusi vuotta yhtä nopeasti :D Ihana kuulla sun kulkeneen mukana jo noin pitkän ajan! Ja toivottavasti kuljet jatkossakin – iso kiitos :) xx

 12. Jenny sanoo:

  Mä oon seuraillut sun blogia vuodesta 2013! Itselle tulee lokakuussa bloggausvuosia täyteen 5 :) Vuodet kuluu kyllä tällasissa jutuissa ihan ku huomaamatta.

  • Saija Saija sanoo:

   Ooh vau :o Super kivaa nähdä näin monen seuranneen niin pitkään! Kuusi vuotta on pitkä aika ja hei onnea myös sulle jo etukäteen tulevista blogisynttäreistä. Oot oikeassa, tässä jutussa menee kyllä aika niin huomaamatta :) <3

 13. Anne sanoo:

  Tää ei liity postauksen aiheeseen, mutta mistä sun uusimmassa ig-kuvassa oleva vaaleanpunainen hiuspanta on ostettu? :) se on ihana!

  • Saija Saija sanoo:

   Se on ostettu alkukesästä H&M:stä eli pitäisi vielä löytyä myynnistä :)!

 14. Heidi sanoo:

  Varmaan 2012 ensimmäistä kertaa olen blogiisi törmännyt! Aktiivisesti on tullut luettua 2014 lähtien ja olet kaikkien aikojen suosikkibloggaajani. Keksit monipuolisesti postattavaa ja tekemisessäsi huomaa jatkuvaa kehitystä :) Toivottavasti jatkat vielä pitkään blogin parissa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Miten ihanasti sanottu Heidi <3 Tuhannet kiitokset sulle! Ja kiva kuulla, että postaukset ovat monipuolisia. Mä nimittäin pyrin tekemään mahdollisimman laajaa sisältöä. Ehdottomasti, lopettaminen ei ole käynyt mielessäkään :) xx

 15. Mea sanoo:

  Hei! Mikä puhelin sulla on tällä hetkellä ja otatko sillä paljon kuvia blogiin? :)

 16. Nimetön sanoo:

  Sun blogia on tullu luettua vuodesta 2015 asti. Tää on ainut blogi, jonka kaikki uudet postaukset jaksan joka kerta lukee!:)
  Tykkään siitä miten sulla on sopivassa suhteessa sekä tekstiä, että kuvia!:)

  • Saija Saija sanoo:

   Super kiva kuulla tällainen palaute :) Se on hyvä, että koet täällä olevan sopivassa suhteessa tekstiä ja kuvia. Mä nimittäin pyrin sellaisen tasapainoon niiden välillä. Kiitos paljon kommentistasi :) xx

 17. Nimetön sanoo:

  Löysin sun blogin vasta viime vuonna, mutta siitä lähtien oon lukenu tätä aktiivisesti ja pyrkiny myös kommentoimaan:-)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi miten ihana kuulla tämä :) Ja mahtavaa, että oot pyrkinyt myös kommentoimaan. Arvoastan sitä suuresti, kiitos sulle <3

Kommentoi