THROWBACK STYLE: syyskuu

Syyskuuta on vielä jäljellä, joten eiköhän oteta siitä ilo irti uudella TB Style-postauksella! Jos mun täytyisi valita yksi vuodenaika, jonka pukeutumiskautta rakastan niin vastaus tulisi ulos sekunissa. Nimittäin rakastan syksyn vaatteita, uusia muotijuttuja ja sitä mukavuuden tunnetta, joka on syysvaatteissa Ei toki kaikissa, mutta melkein. Sen vuoksi olinkin erityisen innoissani kurkistamassa tämän kuun lookkeihin kuuden eri vuoden osalta. Eli tällä tavalla oon pukeutunut vuosina 2013-2018…

harmaa college

2013. Oon selvästi halunnut jatkaa kesää tuolloin, kun käytössä on ollut vielä shortsit. Ei vaan, tuo shortsit + sukkikset taisi olla silloin joku meneillään oleva trendi. Muistan myös pukeutuneeni paljon erilaisiin collegepuseroihin. Kiva asu, mutta tällaiseen tuskin tulee enää pukeuduttua.

valkoinen takki

2014. En tiedä johtuuko se yksinkertaisuudesta vai vaaleanpunaisesta väristä, mutta tämä asu on yllätys muiden saman vuoden asujen joukossa :D Tällaiseen voisin hyvinkin kuvitella pukeutuvani uudelleen. Kuvissa näkyvä valkoinen takki on jo vähän parhaat päivänsä nähnyt, mutta edelleen kovassa käytössä.

poncho asu

2015. Tässä asussa on ihanat sävyt ja kivat materiaalit, mutta joku mättää… Onkohan se tuo valkoisten housujen ja kenkien yhdistelmä. Ehkä tähän soveltuisi paremmin jotkut nilkkurit. Btw, miksen ole käyttänyt ponchoja varmaan vuoteen?!

2016. Nämä kuvat on räpsitty pr-reissulla aurinkoisessa Tukholmassa. Kyseinen asu on ehdottomasti edelleen mun makuun  Samaan aikaan rento, mutta tyylikäs! Toki nykyään mulla tulee tuosta mekosta vaan mieleen mun raskaus, nimittäin kaikki tällaiset mekot olivat aktiivisessa käytössä lähes päivittäin niiden helppouden vuoksi.

IDKUVA

2017. Viime vuonna tuli usein turvauduttua yhdistelmään, johon kuului nahkahousut + neule. Se vaan toimii aina, oli sitten kuinka suuri vaatekriisi tahansa :D Tästä lookista ei ole mitään huonoa sanottavaa vaan päinvastoin, voisin vaikka pukeutua siihen heti uudelleen.

kipparinlakki asu

2018. Ja viimeisenä tuorein asu suoraan tältä viikolta; oversize-neule, mustat lempparifarkut ja erilaiset asusteet. Mä koen kipparinlakin sopivan parhaiten kevääseen tai syksyyn, joten kaivoin tämän heti vuodenajan vaihduttua esille. Saatte tästä lookista lisää materiaalia lähiaikoina!


18 Responses to “THROWBACK STYLE: syyskuu”

 1. Kivasti kuvissa jo syksyn väriä.

  • Saija Saija sanoo:

   On kyllä ihanaa, kun kesän jälkeen kuvataustoihin tulee aivan uudella tavalla väriä :)!

 2. Cami sanoo:

  Ai vitsi mikä flashback tuonne 2014 :D Noista ajoista muistan sun blogia seuranneeni <3 Mä kyllä kelpuuttaisin myös tuon asun!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi niin kauan <3 Mieltä lämmittävää kuulla sun seuranneen siitä saakka! Mun blogi itse asiassa täyttää tänään kuusi vuotta, käsittämätöntä miten tämä aika menee niin nopeasti :D

 3. Eva sanoo:

  Ihanat kuvat! Ihan pakko kysyä, mistä tuo ihana tämän vuoden kuvan neule on?

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Eve <3 Eikö olekin ihana neule! Se on House of Brandonilta ja Vero Modan mallistoa :)

 4. Lili sanoo:

  Nämä THROWBACK STYLE postaukset on kyllä ihan parhaita!

  • Saija Saija sanoo:

   Olipas piristävää kuulla tällainen palaute näistä postauksista, kiitos :) xx

 5. Iina sanoo:

  2016 ja 2017 asut on mun lemppareita, etenkin toi 2017! Siis kun se tuli kohalle niin mulla pamahti mieleen vaan ”wow” :D Jotenkin toi taustakin tossa kuvassa on niin perfect syksyselle kuvalle kun olla ja voi. Ihana asu, voisin pukee millon vaan itseni päälle tuon. Näytät niiin freshiltä ja itsevarmalta tossa<3 Tässähän tulee kateelliseks,haha :D

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei ihana sinä :D <3 Niin mukava kuulla, että oot tuota mieltä! Tällainen palaute piristi kyllä suunnattomasti :) Tuo asu on kyllä sellainen, jonka voisin pukea uudelleen. Mustavalkoinen ja vaaleanpunainen vain toimii aina :p

 6. Tosi kivoja asuja, just nyt toi oversize-neule on todella suosittua mutta jotenkin ei musta oo kovin ok kun ei ne sit sovi minkään takin alle mukavasti. 2015 ja 2017 suosikit!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia Katri! Nojoo tuo on totta, ohuempien takkien alle se ei mahdu. Mutta oon käyttänyt sitä ainakin yhden nahkatakin alla ja sinne se meni hyvin, että riippuu paljon takista :)

 7. Harriet sanoo:

  Oi että mä tykästyin sun neuleeseen joka esiintyi viimeisessä kuvassa. Niin ihana ja syksyinen väri. Ihanaa syksyä sulle.

  • Saija Saija sanoo:

   Oon sun kanssa samaa mieltä, tuo on täydellisen sävyinen – syksyisempää väriä saa etsiä :) Voi kiitos paljon ja samoin myös sinne <3

 8. Titta sanoo:

  Kiva postaus! Ja pakko sanoa, että en muistanutkaan enää noita vaaleempia hiuksia, ne tuo ihanasti kasvot esiin ja sopii ihan super hyvin sulle! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia paljon Titta :) Niinkö? Mä jotenkin en koe niitä enää omakseni, mutta eihän sitä ikinä tiedä jos tulevaisuudessa innostuisi kokeilemaan uudelleen :)

Kommentoi