Fresh new Fila sneakers

Huomenta  Ja ihanaa helteistä tiistaita! Pakko myöntää, että mun täytyi katsoa kalenterista mikä päivä tänään on… Näin äitiyslomalla sitä ei aina ole ihan kartalla viikonpäivistä ;-) Anyway mulle saapui hetki sitten postissa odotettu kenkälähetys, joka piti sisällään eräät uudet popot. Instagramin storya (@saijis) seuraavat näkivätkin jo nämä vilaukselta, mutta koska satuin räpsimään näistä enemmän kuvia niin päätin esitellä ne nyt vielä täällä paremmin. Normaalisti en kirjoittele kengistä omaa postausta tai edes ota puhelimella näin paljoa kuvia, mutta nämä yksilöt ovat huomionsa ja poikkeuksensa ansainneet.

fila tuotteet

fila lenkkarit

fila sneakers

Kengät* – TÄÄLTÄ

Tiedän, että tässä on malli mikä jakaa takuuvarmasti mielipiteitä suuntaan ja toiseen, mutta ai vitsit mä tykkään näistä! Omistan tunnetusti lukuisia erilaisia tennareita sekä lenkkareita ja nämä ovat siitä kivat, että ne on niin erilaiset. Kengät tulee varmasti näyttämään niin hyvältä esimerkiksi shortsien kaverina. Tosin nyt on niin kuumat kelit ettei kenkiä tee mieli käyttää ollenkaan, haha. Syksyllä puolestansa voisin kuvitella käyttäväni näitä muun muassa revittyjen farkkujen kanssa.

Mitäs mieltä te ootte? YAY or NAY?

14 Responses to “Fresh new Fila sneakers”

 1. Annika sanoo:

  Valitettavasti täytyy sanoa nay…ei oo mun makuun, mutta pääasia, että itse tykkää:)

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi, että sä et pidä :/ Niin se on kyllä totta! Tärkeintä on juuri se, mistä itse tykkää ja missä kengissä itse viihtyy :)

 2. Pia sanoo:

  Hei, olisiko sulla suositusta valkoisista lenkkareista, joilla jaksaa kävellä, mutta olisivat kuitenkin sirot esim. hameen kanssa. Joku vähän enemmän kenkämäinen kuin lenkkarimainen. Kiitos avustasi.

  • Saija Saija sanoo:

   Ehdottomasti parhaimmat lenkkarit hameiden kanssa on Puman Basket Heart-kengät sekä Niken Air Max ja Air Max Thea-mallit. Näistä jälkimmäisin on kaikista kenkämäisin ja siroin :)!

   • Pia sanoo:

    Kiitos vastauksestasi, voi aina luottaa, että vastaat kommentteihin. Näyttää, että todella arvostat blogisi lukijoita. Kiitos siitä.

    • Saija Saija sanoo:

     Ehdottomasti :) Mun mielestä kommentteihin vastailu on tärkeää, mutta myös kivaa! Kiitos, niin ilo nähdä sitä arvostettavan :) xx

 3. Katja sanoo:

  Nää on näitä vaatekappaleita joista on aluksi että ei kamala kuka näitä käyttää, ja joihin lopulta kuitenkin siedättyy :D näitä tuli ruississa niin paljon vastaan että ne alkoi lopulta näyttää omaan silmään ihan kivalta, vaikka en itse jalkaan laittaiskaan, ainakaan vielä! Niin se mieli vaan muuttuu.

  • Saija Saija sanoo:

   Oot kyllä niin oikeassa :-D Se on hassua, miten mieli muuttuu kun jotain tuotetta näkee paljon! Mulle on käynyt niin vaikka kuinka monen jutun kanssa. Ja varmaan tulee vielä jatkossakin käymään :D

 4. Kiia Innanmaa sanoo:

  Ihan supermakeet kengät, katselinkin jo vähän kateellisena noita sun Instagramissa! Odotan jo, että miten yhdistät noi muihin vaatteisiin asupostauksen kanssa! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hei mahtavaa, että kengät ovat sun mieleen <3 Ne on kyllä niin munkin mieleen! Ja kiva kuulla, että odotat jo asupostauksia niiden kanssa :-)

 5. xod sanoo:

  Pakko sanoa että ei iske :D Tulee mieleen oma lapsuus ysärillä, ja useimmat niistä jutuista ei vaan ainakaan vielä iske.

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei :/ Mutta ymmärrän oikein hyvin! Mulla on kans monia juttuja, joita lapsena tuli käytettyä ja nyt niitä ei suostuisi pukea päällensä ollenkaan :-D

 6. petra sanoo:

  Aivan ihanat :) Miten koko, onko normaali mitoitus? Samoja kenkiä zalandolta katselen..

  • Saija Saija sanoo:

   Jee, tosi kiva kuulla sun pitävän näistä kengistä! Joo on täysin normaalia mitoitusta yms. että kannattaa ottaa normikoko :)

Kommentoi