What is actually up

nike air max

daniel wellington kellot

hiuspannat

mekot raskaus

Pohdin jo hetken, että minkä postauksen toteuttaisin seuraavaksi ja tulin siihen tulokseen, että miksen kirjoittaisi ihan vaan kuulumisia? Blogin alkuaikoina tällaiset ”ei mitään punaista lankaa-postaukset” olivat tuttu näky täällä, mutta nykyään sitä tuntee pientä painetta tehdä koko ajan vain spesiaalimpaa ja spesiaalimpaa sisältöä. Mutta nyt annan kokonaisen postauksen ainoastaan kuulumisille  (niin ja vähän myös näille uusimmille asukuville). Aloitetaan vaikka tästä viikosta! Mä oon käytännössä asunut neljän seinän sisällä muuttolaatikoiden kanssa. Eilen piti jopa kysyä Tatulta, että mikä viikonpäivä on… En ole moneen päivään nähnyt ketään muita, kuin Facebook-kirppiksillä myymieni ja lahjoittamieni tavaroiden hakijoita. Haha, viikko on mennyt niin sanotussa muuttohömpässä! Mutta onneksi ylihuomenna vihdoin koittaa tämä päivä, kun saadaan aloittaa tavaroiden siirtäminen. Odotan jo niin innolla, että pääsen laittamaan uutta kotia ja ennen kaikkea tulevan pikkuisen omaa huonetta.

IDKUVA

hiuspanta

raskaus asut

lv pochette metis

Dress* House of Brandon (sold out) | Bag Louis Vuitton | Shoes Nike | Hairband H&M | Watch* Daniel Wellington (*gift)

Mistä päästäänkin raskausaiheeseen – tänään nimittäin lähti käyntiin viikko 38. Hui, enää kolme viikkoa laskettuun aikaan. Saatiin tällä viikolla iloisia uutisia neuvolassa, kun kuultiin pikkuisen kääntyneen takaisin pää alaspäin. Onneksi, nimittäin pieni stressi oli jo nousemassa aiheesta. Nyt aion vain nauttia loppuajasta niin hyvin kuin pystyn. Mulla olisi luonnoksissa myös monia raskauteen ja vauvaan liittyviä kirjoituksia, joten käyn niiden kimppuun heti kun ollaan saatu muutto suoritettua.

Mitäs pidätte tästä kesäasusta?

19 Responses to “What is actually up”

 1. nadjastrange sanoo:

  Oot kyllä niin upea äiti! <3
  Tsemppiä muuttoon ja loppuraskauteen!

 2. Henna sanoo:

  Pidetään peukkuja, että mini pysyy nyt pää alaspäin eikä enää käänny :)

  • Saija Saija sanoo:

   Sanos muuta! Kovasti ainakin neuvolassa veikkasivat ettei hän enää näillä viikoilla kääntyisi :)

 3. Eeva sanoo:

  Ihana asu! Täälläkin muutto tulossa kuukauden päästä, joten kaikki muuttoon, sisustukseen ja muihin liittyvä kiinnostaa <3 Myös tietty näin äitinä kaikki raskaus ja vauvajutut!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos tuhannesti Eeva <3 Oi ihanaa, että siellä on kans muutto lähellä! Ja mukava kuulla, että juuri nuo postausaiheet kiinnostavat. Odotan nimittäin innolla, että pääsen niitä toteuttelemaan :)

 4. Roosa sanoo:

  Ihania kuvia jälleen, susta oikein hehkuu onnellisuus! Koita nauttia loppuraskaudesta täysillä ja muista myös levätä muuttohässäkän keskellä, nyt kannattaa kerätä voimia tulevaan koitokseen :) Innolla jo odotan postauksia uudesta kodista!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos hirmu paljon Roosa <3 Niin piristävää kuulla tällaista palautetta :)
   Mä yritän nauttia ja levätä, nyt varsinkin kun kuume meinaa kiusata... Huippua, että uuden kodin postaukset kiinnostavat sua :) xx

 5. Anna sanoo:

  Voi että, oot kyllä niin upea äiti! Innolla jo odotan kaikkia vauva postauksia, kun pikku herra on saapunut maailmaan! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä miten ihana kommentti täällä odotti, kiitos tuhannesti Anna!! Ja niin piristävää kuulla, että tulevat vauvapostaukset ovat tervetulleita :) <3

 6. Emma sanoo:

  Hei! Etkös sä ole käynyt liiketalouden alan? Itse oon myös sinne menossa yo pohjalla, kun en oikein tiedä vielä mitä haluun tulevaisuudessa tehdä, ja ajattelin sulta kysyä että mitä kaikkia positiivisia puolia sun mielestä sillä koulutuksella/alalla on? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Apua tämä kommentti on jäänyt kokonaan huomaamatta! Joo oon käynyt :) Kiva kuulla, että oot kans menossa sinne – se on todella hyvä valinta. Ehdottomasti alan parhaimpia puolia on sen monipuolisuus. Lähes kaikki opiskelukaverit ovat töissä erilaisissa paikoissa niin kaupoista autoliikkeisiin ja vakuutusyhtiöihin. Sitten on myös hyvää se, että koulussa opetetaan todella hyvin yrittäjyydestä, joten jos vähänkin tulee fiiliksiä yrityksen perustamiseen joskus tulevaisuudessa niin muistissa on varmasti monet koulussa opitut tärkeät asiat. Tsemppiä sulle opiskeluihin ja kysy ihmeessä, jos tulee jotain :)!

 7. Lotta sanoo:

  Apua, miten ihanaa: oot raskaana! Oon lukenut sun blogia viimeks yli vuosi sitten ja nyt tulin kurkkaamaan miten sulla menee. Miten iloseksi tulinkaan kun näin sut vauvamasun kanssa! <3 Hurjasti onnea loppuraskauteen, pian tuo ihanuus onkin jo täällä!

  • Saija Saija sanoo:

   Voi vitsit, miten kiva kommentti :) Niin piristävää kuulla, että tämä raskausuutinen teki sut iloiseksi! Joo ei mene enää kauaa, kun pikkuinen on maailmassa. Kyllä alkaa jo niin paljon jännittämään :) Kiitos kovasti Lotta kommentistasi <3

 8. Nicola sanoo:

  Näytät kuvissa niin onnelliselta äidiltä.! Sisustus ja vauva postaukset toki kiinnostaa (vaikka oma vauvani onkin jo 7v rämäpää ja tuleva koululainen.!). Nauti loppuraskaudesta täysin rinnoin.!!!! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei, kiitos paljon!! Olipas ihanasti sanottu <3 Tämä palaute ilahdutti suunnattomasti. Ja kiva, että oot kiinnostunut sisustukseen ja vauvaan liittyvistä kirjoituksista. Mä yritän nauttia :) xx

 9. Anna-Sofia sanoo:

  Wau! Itsekin raskaana tällähetkellä mutta hehkeys ei todellakaan ole tota luokkaa. Sä kyllä ihan loistat – raskausvatsa pukee kauniisti sua!
  Kaikkea hyvää ❤️

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä ihana oot!! Kiitos tuhannesti piristyksestä ja kaikkea hyvää myös sinne <3 Pakko sanoa, että itsestä ei aina tunnu kovin hehkeältä... Mutta sä näytät varmasti hyvältä, usko pois! :)

 10. […] 1.  Hempeää vaaleanpunaista (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

Kommentoi