Capture your summer memories

hp sprocket plus valkoinen

hp sprocket plus

Kuinka moni myöntää syyllistyvänsä siihen, että räpsii puhelimella lukuisia kuvia, mahdollisesti muokkaa niitä ja lisäilee eri sovelluksiin, mutta ei koskaan varsinaisesti tulosta niitä muistoksi? Mä voin rehellisesti myöntää, että mulla on puhelimessa jopa yli vuoden vanhoja kuvia odottamassa mahdollista siirtoa joko koneelle tai sitten kunnon valokuvaksi. Sain hetki sitten testiin HP:n valkoisen Sprocket Plus-laitteen, joka on maailman ohuin valokuvatulostin!

hp valokuvatulostin

hp sprocket plus tulostin

Otin laitteen heti innokkaana käyttöön, koska olin jo etukäteen kuullut siitä paljon hyvää palautetta. Ja palautteet pitivät just eikä melkein paikkansa  Kaikista suurin positiivinen yllätys oli laitteen nopeus! Päälle (mahdollisesti koneeseen kiinni lataukseen, jos akku lopussa), valokuvapaperit sisälle, napista päälle, puhelimesta laitteen sovellus auki ja tulostamaan. Sovelluksessa sai valita kuviin erilaisia efektejä ja mä valitsin niistä jokaiseen valkoiseen reunat, koska halusin kunnon polaroid-fiilistä niihin. 

IDKUVA

Mä koen tämän jotenkin tosi paljon kätevämmäksi kuin esimerkiksi Instax-kameran, koska puhelimella tulee räpsittyä kuvia muutenkin ja tämä tulostin on niin pieni kannettavaksi jopa mukana.

Nyt mun täytyy jo kiirehtiä, nimittäin ollaan lähdössä ulos syömään. Meidän juhannuksen suunnitelmissa on pakata muuttolaatikoita mahdollisimman paljon, käydä mahdollisesti porukoilla ja nähdä muutamia kavereita. Ihanaa juhannusta teille kaikille

Tuleeko teidän tulostettua kuvia muistoiksi?

*tuote saatu


7 Responses to “Capture your summer memories”

 1. Juulia sanoo:

  Vitsit tollanen olis kätevä! Itseasiassa juuri tilasin Ifolorilta 140 kuvaa jotka oltiin karsittu viiden vuoden kuvista:D Kauhea pahe ollut jättää niin paljon muistoja lojumaan puhelimeen, ja kokoajan huolettikin kun ne ei ole olleet missään ”varmassa tallessa”. Kyllä ne kehitetyt kuvat tuovat sellaisen nostalgia-aallonkin että kannattaa jo ihan sitä varten niitä hommata muistoksi. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Tämä on kyllä niin näppärä :) Oi miten kiva, että oot tilannut niitä! Kyllä aidot kuvat on vaan niin kivempi muisto. Joo juuri tuo mua itseäkin ahdistaa, kun puhelimesta löytyy kuvia mitkä pitäisi siirtää jonnekin. Onneksi tällä saa tulostettua niitä muistoiksi! Niinpä, oon sun kanssa täysin samaa mieltä. Kiitos kommentistasi Juulia :)

 2. Taru sanoo:

  Hei ihan mahtavaa että teit tästä postauksen! Mä nimittäin olin jo ostamassa polaroidkameraa, mutta tää vaikuttaa ehdottomasti paljon kätevämmältä! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi vitsit, tämä postaus ajoittui sitten täydelliseen ajankohtaan! Ehdottomasti suosittelen mielummin tätä kuin kameraa, koska kamera ei aina kulje mukana mutta taas puhelin kulkee ja tällä saa tulostettua kuvia sitten tarvittaessa myös kavereiden puhelimista :)

 3. Saija Saija sanoo:

  Kyllä se ehdottomasti lukisi jo postauksen yläosassa, jos kyseessä olisi kaupallinen yhteistyö :) Mutta ei ole! Oon vain saanut tuotteen itselleni testiin, mutta päätin myös kirjoittaa siitä. Laitteella näytti olevan hintaa Gigantissa noin 159€ :)

 4. Anniina sanoo:

  Onpas ihanat kuvat tässä postauksessa. Vuodesta toiseen sun blogi on tosi inspiroiva♥ Toi ois ihan superkätevä, koska mulla on paljon kuvia, jotka haluisin teettää, mutta en oikeen ikinä jaksa nähdä sitä vaivaa, ja tulostamisessa mua taas vähän ärsyttää se, että kuvat tulisivat normipaperille. Tietty on valokuvapaperia, mutta anyways toi ois niin paljon kätevämpi, koska kuvat olisivat valmiiksi sopivan kokoisia. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Suuret kiitokset sulle Ansku ihanista sanoista :) Tällaisesta palautteesta tulee niin hyvä mieli <3 Tämä on kyllä tosi huippu! Ja pienen kokonsa vuoksi niin näppärä vaikka kuljettaa mukana. Jotenkin, kun tulostin löytyy itseltä niin sitä tulee helpommin tulostettua kuin verrattuna siihen, että kuvat täytyisi tilata netistä. Että suosittelen lämpimästi :)!

Kommentoi