IN & OUT // Sydämen muotoiset arskat, revityt housut…

Huomenta täältä ruudun toiselta puolelta  Mä oon aivan näillä näppäimillä lähdössä Vaasaan viettämään kesäpäivää kavereiden kanssa, mutta sitä ennen halusin tulla toteuttamaan uuden osan IN & OUT-postaussarjasta. Viime aikoina on tullut kierreltyä normaalia enemmän kaupoissa sekä selailtua eri verkkokauppoja niin muodin kuin sisustuksen osalta, joten listattavaa olisi löytynyt vaikka useampaan kohtaan. Mutta säästetään niitä myös tulevia osia varten ;-) Tässä kuitenkin kuusi kohtaa, jotka valitsin:

IDKUVA

Huivit hiuksissa asusteena

Listasin tämän jo kevään trendikatsaukseen, mutta pakko ottaa se mukaan myös tähän postaukseen tarkemmin eli muhun iskee älyttömästi erilaiset sirot huivit hiuksissa asusteena käytettynä. Toki kivan ulkonäön lisäksi näillä saa heitettyä hiukset näppärästi kiinni vaikka rannalle lähtiessä. Mä aion ainakin yhden huivin etsiä, mutta en osaa valita kaikista upeista kuoseista ja väreistä, joita kaupat ovat täynnä! Kuva 1 & 2.

Plant box

Plant boxit

Nämä nykypäivän modernit kukkalaatikot ovat vieneet mut mennessään. Näitä on tullut vastaan niin Pinterestissä kuin eri sisustuskaupoissa ja oon melko varma, että tällaisen voisi hankkia meidän kasveille tulevaan kotiin. Meiltä löytyy muutamia kaktuksia ja tarkoituksena olisi hankkia lisää eri kasveja teidän antamien suosituksien avulla. Ne saisi kaikki hyvin vauvaltakin turvaan tällaiseen boksiin ja onhan tämä nyt niin kivannäköinen! Kuva 1 & 2.

heart sunglasses

Sydämen muotoiset aurinkolasit

Yksi iso hitti tänä kesänä on nämä aivan ihanat sydämen muotoiset aurinkolasit. Mä laitoin tilaukseen nämä mustat versiot, mutta kovasti haluaisin myös valkoiset. Nimittäin ne menisi keskenään erilaisten asujen kanssa! Mä oon tunnetusti aurinkolasihullu, joten oon aina ihan innoissani uusista trendeistä niiden suhteen. Kuva 1 & 2.

neon bikini

Neonväriset bikinit

Törmäsin näihin parissakin eri liikkeessä ja vaikka bikinit näyttävät omalla tavallansa hyvällä niin en pääse yli siitä, että nämä muistuttaa mua liikaa omista teinivuosista. Silloin, kun mun ikäiset olivat ylä-asteella niin nämä olivat suuri hitti – mitä kirkkaampi väri, sitä parempi! Toinen oli Amerikan lipun kuosiset biksut. Kuva 1 & 2.

revityt farkut

Uudella tavalla revityt ”housut”

Näihin housuihin vai pitäisikö sanoa naruihin ootte saattanut törmätä Instagramissa. Kyseiset pöksyt ovat ilmeisesti suuri hitti ulkomailla, koska luin näiden olevan jostain paikasta kokonaan loppuunmyyty. Mä itse tykkään revityistä farkuista, mutta nyt liika on liikaa. Ja ensimmäisenä tulee mieleen, että eikö nämä meinaa hajota, kun ne pukee jalkaan? Kuva 1 & 2.

crop top

Joustavat bandeau-topit

Tämän kesän trendeissä näkyy selvästi vaatteita ja asusteita, jotka ovat olleet muodissa mun nuoruudessa. Yksi juttu lisää ovat nämä hieman rypytetyt bandeau-topit (tällainen näkyy myös yläpuolella olevassa aurinkolasikuvassa). Mä taisin omistaa näitä muutamassakin eri värissä ja kuosissa, jopa mekkoversiona! Tuntuu ettei tästä trendistä ole vielä niin kauaa, että sitä haluaisi käyttää uudelleen :D Kuva 1 & 2.

Mites te? Ollaanko tällä kertaa näistä kohdista samaa vai kenties eri mieltä?

24 Responses to “IN & OUT // Sydämen muotoiset arskat, revityt housut…”

 1. hanna sanoo:

  Löytyy ihan liikaa sellasia juttuja jotka oli meikänkin nuoruudessa in, bandeau-topit ja nuo neonbiksut nyt vaan jäävuoren huippuna. :D Tällä hetkellä tuntuu muutenkin että kaikki on muodissa, joten vikaan on hankala mennä!

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei :D Haha joo nuo ovat kyllä pahimmat! Muistan, kun jokaisella vastaantulijalla oli joko tuollainen bandeautoppi- tai mekko, haha. Nojoo tuo on kyllä totta – melkein mikä vain on muotia, joka on ollut sitä jo ”aikaisemmin” :)

 2. Laura sanoo:

  Eiiii, miusta neonväriset biksut on ihan ykkösjuttu :D Tykkään muutenkin neonväreistä, vaikka oon jo näin vanha!

  terkuin Laura 30v.

  • Saija Saija sanoo:

   Hei, mutta sehän on kiva että neonväri iskee suhun :) Ei sillä iällä ole merkitystä, mun mielestä jokainen saa pukeutua niihin väreihin ja kuoseihin, mistä pitää. Mä käytin ilmeisesti neonvärejä liikaa yläasteella, kun se ei se nyt tunnu enää yhtään omalta jutulta :D

 3. Marjo sanoo:

  Huivia pitää kyllä koittaa hiusasusteena tänä kesänä… Turbaanin tapaistakin olen himiöinyt, se olisi kiva myös. :) Neonbikinit näyttää mielestäni hyvältä vain tummaihoisten (ei ruskettuneen vaan oikeasti tummaihoisen) ihmisen päällä. Meillä ”valkoisilla” ne on vaan naurettavan näköiset, tekee entistä kalpeammaksi.

  • Saija Saija sanoo:

   Ehdottomasti :) Oi ja turbaanit näyttävät myös kivoilta – ne toimisi tosi hyvin rannalla. Joo tuo on muuten totta, että ne eivät sovi vaalealle iholle. Neonväri on vähän sellainen, että se saattaa korostaa kalpeutta :/

 4. Inka sanoo:

  Pitäsköhän ton viimesen kuvan olla tossa in kohdassa? :D
  Samaistuin kyllä kaikkiin kohtiin, mutta tosta neonväristen bikinien kohdalla oon eri mieltä, koska mun mielestä ne on kivat ruskettuneen ihon kanssa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ei kyllä sen kuuluu olla out-kohdassa :) Kiva kuulla, että ollaan melkein kaikista samaa mieltä! Ja mahtavaa, että neonväriset bikinit iskee suhun, ne kyllä sopii ruskettuneelle iholle :’)

 5. Sini sanoo:

  Huh, noin paljon revityt farkut ovat kyllä ihan kamalan näköiset! :d Melkein sama asia kuin pukisi shortsit jalkaan.

  • Saija Saija sanoo:

   Sanos muuta :o Ja nuo on vielä ihan älyttömän kalliit! Olisikohan ollut jotain 150€…

 6. Heli sanoo:

  Nää on vaan AINA parhaita postauksia! Kiitos, että piristät päivää <3

  • Saija Saija sanoo:

   Vautsi, olipas kiva kuulla tämä!! Kiitos sulle, että piristit mun päivää tällä kommentilla :) <3

 7. Hemppe sanoo:

  Siis mitääh, nuo farkut! Ja siis loppuunmyydyt jostakin?! Apua, ei. :D Ite vierastan noita sydämenmuotoisia arskoja, mut muuten oon aika samoilla linjoilla kanssasi. :) Nää on muuten kivoja postauksia. <3

  • Saija Saija sanoo:

   KYLLÄ :D Ulkomailla tosi iso hitti, mutta toivottavasti ei nouse näin suureen suosioon täällä Suomessa. Olipas piristävää nähdä, että me ollaan melkein kaikista samoilla linjoilla. Ja tosi kiva, että nämä postaukset ovat näin pidettyjä :) <3

 8. Milla sanoo:

  Ai kamala noita ”farkkuja”. :D Sinänsä jostain toisesta materiaalista ja eri tavalla tehtynä vois olla sellainen harnessmainen yksityiskohta asun päälle, mut ei ihan omaan silmään tuollaisena toimi ollenkaan. :) Joustavat topit on myös sellainen, mitä en itselle laittaisi, jos en väärin muista niin nuorena noita käyttäessä sai aina nykiä toppia kohdilleen ja alaosasta muistaakseni rullaantui ärsyttävästi. :D Muuten tämän hetken trendeistä ehkäpä pastellivärit, kynähameet, kukkamekot ja nahkatakit on omia suosikkeja. ^^

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on kyllä aikaimoiset pöksyt :D Saa nähdä, koska tuollaiset tulee ensimmäistä kertaa kadulla vastaan! Joo mä muistan kans, että nuo topit oli siitä inhottavia päällä. Ja se ei muutenkaan ikinä istunut päälle hyvin! Nuo trendit iskee myös muhun, varsinkin pastellivärit ja kukkamekot on ihania <3

 9. Sara sanoo:

  Muissa kohdissa samaa mieltä, mutta sydänaurinkolaseja en omaan päähäni uskaltaisi iskeä. Makeeltahan nuo kuitenkin näyttävät jos uskaltaa pukeutua näyttävästi! En muuten malta odottaa sun tulevia postauksia uudesta kodista, lastenhuoneesta ja kaikista vauvajutuista!

  • Saija Saija sanoo:

   Ilo huomata, että ollaan näin samaa mieltä näistä jutuista :) Harmi, että sydänaurinkolasit eivät iske, mutta ymmärrän hyvin. Ne on sen verran erikoiset, että jakaa varmasti paljon mielipiteitä. Super kiva kuulla, että sä jo odotat tulevia postauksia! Saatiin juuri eilen varmistus virallisesta muuttopäivästä ja oon kyllä niin innoissani, kun pääsen näyttämään ja kertomaan uudesta kodista lisää. Sekä sitä myöden myös lastenhuoneesta. Vauvajuttuja on muuten tulossa pian lisää :) xx

 10. Maria sanoo:

  Sydämen muotoset aurinkolasit on kyllä niin teinit kun olla voi.. en osais pääkke parikymppiselle ihmiselle kuvitella :D 15veelle varmasti hauskat

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä :o Mä taas tykkään ihan älyttömästi! Mulla on kyllä ollut sellaiset nuorempana, mutta ne oli paljon lapsellisemmat kuin nämä kuvissa näkyvät. Mutta nämä on niin makuasioita :)

 11. Katja sanoo:

  Ei hitsi nuo revityt farkut hah :D mitä vähemmän kangasta sitä enemmän se maksaa kai… se kommenttien määrä mitä noi kerää vanhemmilta ihmisiltä, kun sellaset tavalliset vähätkin revityt farkut kirvoittaa aina kommentin ”miksi ihmeessä käytät rikkinäisiä housuja” :D ja kaikista kohdista ihan samaa mieltä!

  • Saija Saija sanoo:

   Älä muuta sano :D Ilmeisesti se on juuri näin! Ja voin vaan kuvitella niitä kommenttien määriä, niin vanhemmilta kuin jopa nuoremmilta ihmisiltä. Jollain tapaa noita housuja ei voi ottaa tosissaan. Kiva kuulla Katja, että oltiin kaikista kohdista täysin samaa mieltä. Kiitti sulle kommentistasi :)

 12. Sofia sanoo:

  Siis nuo farkut… Sanat loppuu niitten kauheutta kuvattaessa! Huivit taas on hiuksissa hirmu käteviä! Tykkään ite liikkuessa heittää huivin pannan tyliin päähän, jotta hiukset ei tuu naamalle!

  • Saija Saija sanoo:

   Haha tuo on niin totta :D En ymmärrä, että miksi ne on keksitty? Niin epäkäytännölliset kuin vain voi olla… Voi täytyy kyllä tänä kesänä kokeilla huivia hiuksissa – se on varmasti todella kätevä :)

Kommentoi