Summer weekend snapshots

Ihanaa alkanutta tiistaita kaikille kesäisestä kotitoimistosta, joka löytyy tällä hetkellä terassin riipputuolista  Ajattelin tulla palaamaan lukuisten kuvien merkeissä viikonloppuun, joka oli heittämällä yksi parhaimmista – siihen mahtui niin paljon kivaa tekemistä, aurinkoa, naurua ja läheisiä! Kamera kulki lähes joka tilanteessa mukana, joten kurkistetaan mitä kaikkea nämä pari päivää piti sisällään:

korkeasaari

karhu korkeasaari

Lähdettiin tosiaan lauantaina aamulla Tatun kanssa junalla Helsinkiin, jossa treffattiin Inka ja hänen poikaystävänsä. Oltiin jo kauan sitten sovittu, että mennään porukalla viettämään kesäpäivää Korkeasaareen. Ja siellä tuli tutkiskeltua ja käveltyä ympäriinsä lähes viisi tuntia, haha! Harmi vaan suurin osa eläimistä makoili pimeissä koloissa ja varjoissa, mutta nähtiin onneksi muutamia mielenkiintoisempia eläimiä.

lilla roberts huoneet

lilla roberts

Kiertelyn jälkeen me suunnattiin Tatun kanssa hotelliin, jossa vietettiin yksi yö rentoutuen ja vain nauttien kahdenkeskisestä ajasta. Kaikki Helsingin hotellit oli tuolloin bookattu täyteen, mutta sain onneksi varattua huoneen Lilla Roberts-nimisestä hotellista. Olin jo hetken aikaa haaveillut pääseväni viettämään yön täällä, joten tämä meni paremmin kuin hyvin!

helsinki

mojito

Illalla kierreltiin Helsigin katuja, käytiin muutamissa kaupoissa sekä syömässä O’Learys-nimisessä ravintolassa. Heillä oli esittelyssä todella laaja alkoholittomien drinkkien valikoima, josta Tatu halusi välttämättä tilata mullekin jotain muuta tutun limsan sijaan :D Alkoholiton vadelma-mojito oli todella makeasta mausta huolimatta nappivalinta.

lilla roberts comfort king

comfort king lilla roberts

Palattiin kuitenkin melko ajoissa takaisin hotellille, koska koko päivän kävelemisen jälkeen kroppa huusi lepoa. Käytiin suihkussa, kietouduttiin pehmeisiin kylpytakkeihin sekä tossuihin ja myöhemmin pehmeisiin hotellin lakanoihin nukkumaan kunnon yöunet!

krog roba aamupala

IDKUVA

Hyvin nukutun yön jälkeen kelpasi aloittaa päivä hotellin aamupalalla. Kuten moni teistä tietää niin se on aina sellainen juttu, mitä odotan kaikista eniten hotelliöissä tai laivalla ollessa. Eikä aamupala tuottanut pettymystä vaan päinvastoin koko hotelli oli sellainen, jossa tullaan varmasti yöpymään joskus uudelleen.

kirsikkapuu

baby showerit

Koko viikonloppu sai mitä ihanimman huipennuksen, kun päivällä kotiin saapuessa meillä oli ihanat naiset odottamassa mua babyshowerien merkeissä. En ollut osannut aavistaa yhtään mitään, vaikka he olivat suunnitelleet tätä jo pari kuukautta!! He olivat leiponeet vaikka mitä herkullisia tarjoiluja, upean kakun, tehneet vaippakakun, koristelleet meidän kodin ja järjestäneet kivaa ohjelmaa, kuten Baby Aliasta ja pilttien maistelua. Vieläkin hymy nousee huulille, kun miettii sunnuntaita – ei sitä voisi onnellisempi olla näistä läheisistä ihmisistä 


16 Responses to “Summer weekend snapshots”

 1. Inka Nitta sanoo:

  Oli kyllä ihana nähdä!<3 Valkohahnipulu vai mikälie olikaan oli kyllä Korkesaaren kohokohta :D Ihania ystäviä sulla, kun järjesti vielä tollasen yllätyksen sulle <3

  • Saija Saija sanoo:

   Niin oli, toivottavasti nähdään pian uudelleen <3 Haha jep! Niitä ei sovi unohtaa, parhaiten näkyviä eläimiä :D Sanos muuta, oli kyllä ihan mielentön yllätys <3

 2. Anna sanoo:

  Moikka! Silloin kun erositte Tatun kanssa muutama vuosi sitten, niin olisitko voinut kuvitella että olisitte vielä joskus tässä tilanteessa? Itsellä on tällä hetkellä sama tilanne kuin teillä silloin, että erottiin pitkästä suhteesta kun toinen alkoi tuntua enemmän kaverilta. Nyt kohta 4kk eron jälkeen tunteita on alkanut tulemaan takaisin ja ollaan koko eron ajan puhuttu päivittäin ja nähty parin viikon välein. Mietin, että sulle voisi tulla laittamaan kommenttia kun olet ollut joskus vastaavassa tilanteessa. Ymmärrän täysin jos on liian henkilökohtaista tai et halua eroa enään muistella :) Ihanaa loppu odotusaikaa! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Heippa :) Kiva, kun otit yhteyttä! Ja mulle saa ehdottomasti laittaa sähköpostia aiheesta, jos haluat jutella lisää. Ei ole liian henkilökohtainen asia. Mä koen asian niin, että ilman sitä eroa ei varmaan oltaisi nyt tässä. Uskon siihen, että elämässä kaikilla tapahtumilla on jonkunlainen tarkoitus ja koen, että ero teki hyvää. Kuukausien aikana molemmat huomasi ettei pysty elää ilman toista ja ero toi esiin asiat, joita ei erossa osannut nähdä. Silloin huomattiin, että kuulutaan yhteen eikä sen jälkeen olla sanallakaan edes mietitty eroa :) Meillä kävi juuri samoin ettei olla viikkoakaan oltu puhumatta tai näkemättä. Tiedän muutamia pareja, joille on käynyt samoin ja myös he ovat palanneet yhteen. Jos tuntuu oikealta olla toisen seurassa tai jutella sille niin ehkä teidät on sitten luotu yhteen. Joskus on mentävä kauemmas, että näkee lähelleen. Kannattaa katsoa vielä hetki ja pohtia omia tunteita. Jos tuntuu ettei ilman toista osaa olla niin ei silloin kuulukaan. Kiitos paljon ja tsemppiä sulle :)!

   • Anna sanoo:

    Mä laitan sulle lähipäivinä sähköpostia! :)

    • Saija Saija sanoo:

     Kiva juttu, jutellaan sitten lisää :)!

     • Anna sanoo:

      Pakko tulla kysymään, että tulihan sähköposti perille? :)

     • Saija Saija sanoo:

      Hei apua hyvä, kun kysyit! Se oli jostain syystä mennyt roskapostiin… Mutta mä näpyttelen sulle vastausta heti :)

 3. Cami sanoo:

  Mun haaveissa on myös päästä tuohon hotelliin joskus yöksi ja täytyy varmaan vinkata Samille, että tässä olisi kiva lahja ekalle hääpäivälle ♥ Katselin jo aiemmin kuvia sun yllätys-baby showereilta ja voi miten ihanat sulle oli järkätty <3 Muistan vielä omat häkeltyneen onnelliset fiilikset omilta showereilta :) Onneksi tuo tapa on juurtunut Suomeenkin!

  • Saija Saija sanoo:

   Suosittelen kyllä lämpimästi, tuolla olisi varmasti ihana teidän juhlia hääpäivää :) Meidän kanssa samaan aikaan oli yksi hääparikin, kun luettiin vieraskirjaa! Babyshowerit oli niin onnistuneet, käsittämätöntä miten en ollut osannut yhtään aavistaa mitään :) Onneksi ollaan saatu tämä tapa Suomeen – näistä juhlista jää niin hyvät muistot <3

 4. Jenny sanoo:

  Vitsi miten ihanalta kuulostaa ja näyttää sun kulunut viikonloppu! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oli kyllä ihan mieletön viikonloppu, tätä muistelee ilolla pitkään :) xx

 5. Jasmine sanoo:

  Kiinnostaisi lukea baby showereista lisää omassa postauksessa! Itselläni oli myös vuosi sitten näihin aikoihin baby showerit, oli kyllä ikimuistoinen päivä! ❤️

  • Saija Saija sanoo:

   Mä katson, jos saan joltain siellä räpsittyjä kuvia niin sitten voisin kirjoitella postauksen :) Oi ihana kuulla, että sulla oli kans ikimuistoinen päivä! Niin kivaa, kun tällaisia järjestetään – jää ihanat muistot <3

 6. Maria sanoo:

  Mistä olet löytänyt ton mekon jonka pidit babyshowereissa?

Kommentoi