Pinkin ja punaisen yhteispeliä

vaaleanpunaiset aurinkolasit

bikbok mekot

IDKUVA

tassel korvikset

Heissan ja kivaa alkanutta viikkoa  Mä oon viettänyt tätä maanantaita blogijuttujen parissa ja aion jatkaa samaa rataa loppupäivän, paitsi taidan siirtää mun toimiston ulos aurinkoon! Sitä ennen tulin jakamaan teille lisää kuvia tästä uudesta kukkamekosta, joka herätti myös teissä paljon kiinnostusta – sain siitä nimittäin kymmeniä kyselyjä eri puolella somekanavia. Enkä toisaalta ihmettele yhtään, tämä on just eikä melkein täydellinen kukkamekko kesään. 

Pinkki + punainen on trendikäs väriyhdistelmä, johon ihastuin totaalisesti viime kesänä. Muistan, että yhdistelmä jakoi silloin teissä paljon mielipiteitä puolesta ja vastaan. Ymmärrän hyvin, koska kun kaksi punaisen sävyä yhdistetään keskenään niin kyllähän kombo tuntuu jollain hieman oudolla tavalla ”väärältä”. Mutta jos se toimii niin mikäs siinä. Mä ainakin aion käyttää näitä kahta sävyä jatkossakin yhdessä!

bikbok naiset

kukkamekko

vaaleanpunainen mekko

punaiset sandaalit

Dress BikBok | Shoes H&M | Earrings H&M | Bracelet Michael Kors | Sunnies Ray-Ban

Kertokaa ihmeessä, mitä mieltä te ootte kyseisestä väriyhdistelmästä sekä tästä asusta?

16 Responses to “Pinkin ja punaisen yhteispeliä”

 1. Suppee sanoo:

  Miten ja mitä tuotteita käytät kun tee nuo kiharat?
  Todella ihana asu, sopii tosi hyvin sulle :) Kivaa viikkoa sinne!

  • Saija Saija sanoo:

   Käytän ainoastaan lämpösuojasuihketta, kiharran ja lopuksi viimeistelen lakalla + kiiltosuihkeella :) Mutta aina pesun jälkeen laitan Keunen Salt Moussea, joka tuo tukkaan tuon tuuheuden. Kirjoittelin siitä tuotteesta lisää tänne. Kiitos paljon ja kivaa viikkoa myös sinne :) xx

 2. Tiiijau sanoo:

  Ehkä vähän sellanen joo ja ei samaan aikaan toi yhdistelmä :-D mä oon ite sen verran arempi noiden värien kanssa et heittäisin jalkaan varmaan jotkut aika vaatimattomat mustat kengät ja ton mekon päälle mun luottotakin eli lyhyen mustan nahkatakin :-D sillä saisin ehkä vähän kompensoitua noin pirtsakkaa kuosia ja kun yleisesti jo mekot tuntuu olevan mulle vähän vieras kategoria mitä pukeutumiseen tulee :-D mutta siis ei se sun päällä näytä pahalta noinkaan :-D tossa oli vaan se miten mä ehkä uskaltaisin käyttää noinkin pirtsakkaa mekkoa:-)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei ihana :D Haha mä kans meinasin aluksi laittaa mustat kengät, kun niitä tulee käytettyä eniten mutta sitten tajusin näiden punaisten sopivan paljon paremmin. Vaikka mustat olisivat neutraalimpi valinta :) Nyt vaan rohkeasti sovittelemaan erilaisia kesämekkoja, oon melko varma että tuut innostumaan näistä! Jos ei näin värikkäänä niin hillitymmän sävyisenä :p

 3. Mira sanoo:

  NIIN i-h-a-n-a ja oot superkaunis! <3 Ihastuin tähän välittömästi, kun näin tän ekaa kertaa sun päälläsi ja näiden kuvien myötä oli pakko kilauttaa BikBokiin ja varata loppuviikolle, että käyn kokeilees :'D

  Onko sulla tässä ihan oma normikoko? Ja onko millaista matskua? Joustaako yhtään? Nimimerkillä sain kyllä varattua mutta L oli myyty loppuun eli M-kokoon jouduin tyytymään. Toisaalta joskus kyllä mun BikBok kokoni on tuo M, että täytyy toivoa parasta; niin ihana tää ois itellekin! *sydänsilmäemoji*

  Ps. Sun raskausvatsa on niin ihastuttavan kaunis! <3

  Mira | http://fashionpoetry.eu/

  • Saija Saija sanoo:

   Miten ihanasti sanottu, kiitos tuhannesti Mira <3 Olipas kiva huomata, että sä kans innostuit tästä mekosta näin paljon! Toivottavasti mekko on mieluisa :) Joo mulla on normikoko! Joistakin kohdista joustaa hyvin ja joistakin ei yhtään, mutta uskon että pienempi istuu paremmin. Mä pidän peukut pystyssä <3

 4. Sini sanoo:

  Noi on kyllä niin nätit sävyt yhdessä! Mulla on yksi paita, joka on väreiltään tosi samantyylinen kuin toi sinun mekko ja se on kyllä kiva♥

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että sä oot tuota mieltä <3 Nämä on kyllä kuin luotu toisilleen! Oi se paita on varmasti myös mun mieleen - nimittäin tuntuu, että voisin käyttää tätä väriyhdistelmää kaikissa mahdollisissa vaatteissa :p

 5. Hanna sanoo:

  Kyllä ihanan tyylikäs ja kesäinen asu! :) Ja korostaa söpösti vauvamasua <3

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava nähdä, että tämä asu on sun mieleen <3 Ja kiitos hirmuisesti ihanista sanoistasi :)!

 6. Emilia sanoo:

  Öö siis noi korvikset mitä olette tehneet…haluan. En kyllä tiiä miten kävis muitten vaatteiden kanssa kun ovat aika neutraaleilla mutta olisivat kyllä semmoinen pirtsakka yksityiskohta;D

  • Saija Saija sanoo:

   Nämä ovat kyllä niin ihanat, että voin lämpimästi suositella <3 Ja näistä tulisi varmasti kiva piristys yksinkertaistenkin vaatteiden kaveriksi :p

 7. piipa sanoo:

  oi ihana mekko, olis kesäks aivan täydellinen!! :) ja suloinen masu <3

  • Saija Saija sanoo:

   Niin ilo kuulla sun kans pitävän tästä mekosta :) Se on kyllä ihan täydellinen kesäksi! Kiitos hirmu paljon <3

Kommentoi