THROWBACK STYLE: toukokuu

Huomenta ja aurinkoista lauantaita  Mä täällä hörpin aamukahvia kaikessa hiljaisuudessa ja odottelen, että äiti saapuu meille. Ollaan lähdössä kaupungille shoppailemaan ja syömään! Edellisestä kerrasta on niin pitkä aika, että odotan innolla tätä päivää. Mutta sitä ennen tulin jakamaan teille uuden TB Style-postauksen osan, jossa esittelen toukokuun asuja kuuden vuoden ajan. Välillä sitä miettii, että jotkut asut olisivat saaneet jäädä kokonaan kuvaamatta niin ei tulisi tällaista ”ou mai-fiilistä” :D

leopardihuivi

2013. Ruskea, ei ehkä mikään yleisin valinta nykyään housujen väriksi… Se yhdistettynä leokuosiin kyllä toimii, mutta en pukisi kyseistä asua enää päälleni. Neuletoppi sen sijaan on ihan ok ja sen voisin ottaa käyttöön, mutta aivan eri yhdistelmään. Mutta yksi hyvä juttu on, että huivi mätsää aurinkolasien kanssa!

kukkashortsit

2014. Kukkakuosi alkoi tuolloin saapua osaksi mun pukeutumista (jota se on edelleen) ja muistan, miten iloinen olin kyseisistä shortseista. Niiden kaverina pidin usein narutoppeja sekä erilaisia pitkiä neuletakkeja. Tästä asusta ei ole mitään huonoa sanottavaa! Jos jotain muuttaisin niin lisäisin siihen asusteita, ehkä koruja tai laukun?

tummansininen trenssi

2015. Meillä oli juuri toissapäivänä Iriksen kanssa puhetta niistä ajoista, kun mulla oli käynnissä ”sininen-kausi”. Ja se oli juuri tuolloin, haha. Kaikki mahdollinen, mitä ostin niin oli sinisen eri sävyissä. Tykkään siitä kyllä edelleen, mutta en näin suurissa määrissä :D Tässä asussa mun silmää miellyttää edelleen kaikki paitsi housut ja kengät…

pyöreät raybanit

2016. Sinisestä on päästy punaiseen! Tuo kuvissa näkyvä jumpsuit on niin ihana etten luovu siitä varmaan koskaan – yksi parhaimmista kesävaateostoksista. Se yhdistettynä mustavalkoiseen näyttää kyllä kivalta, joten tämän lookin voisin pukea uudelleenkin päälle.

IDKUVA

2017. Viime vuonna tähän aikaan yksi suuri trendi oli korsettivyöt. Niitä tuli itsekin testailtua ja käytettyä muun muassa tällaisessa asussa. Kuvissa näkyvä vaaleanpunainen trenssi on edelleen yksi suosikeistani, omistan saman myös oliivinvihreänä ja ne ovat molemmat olleet aktiivisessa käytössä koko kevään.

punaiset sandaalit

2018. Ja tässä uusimpia kuvia suoraan erään tämän viikon hellepäivältä. Näin tästä mekosta kuvan netissä ja mun oli pakko käydä heti testailemassa sitä liikkeessä. Se oli niin kivannäköinen päällä, etten malttanut olla ostamatta. Jaan näitä kuvia teille lisää ensi viikolla!

Miltäs nämä asut ja vuosien aikana tulleet muutokset tyylissä näyttävät teidän mielestä?

18 Responses to “THROWBACK STYLE: toukokuu”

 1. Nimetön sanoo:

  Mistä alimman kuvan mekko? :)

 2. Vilhelmiina sanoo:

  Ihana toi kukkamekko! Onko ollu vaikee yhdistää asuja tai löytää asuja nyt kun on raskaana kun ennen raskautta? Upeelta näytät raskaanakin, kivaa kesää teille!

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin niin ihana mekko! Välillä on ollut päiviä, että on harmittanut kun joku vaate ei istu päälle tai ahdistaa, mutta onneksi nyt hellepäivinä on ollut huomattavasti helpompaa. Kiitos kaikkien mekkojen :) Vautsi, kiitos sanoistasi ja kivaa kesää sinnekin <3

 3. Emilia sanoo:

  Oon näköjään seurannut sun blogia jo pitkään, koska muistan nämä kaikki asut sun blogista <3 Tämä viimeinen mekko on ihana, super kesäinen ja sopii hyvin sulle :)

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö!! Vitsit, miten huippua nähdä sun seuranneen niin pitkään <3 Ja kiitos hirmuisesti kommentistasi! Tuo mekko oli kyllä ihan nappiostos :) xx

 4. H sanoo:

  Vau tuo mekko. Mistä se on :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana nähdä sun kans pitävän siitä, se on kyllä upea! Ja ostettu BikBokista :)

 5. Rr sanoo:

  Juotko kahvia raskausaikana ihan normaalisti?

  • Saija Saija sanoo:

   Juon muutaman kupin päivässä, normaalisti join aina 4 tai 5 kuppia eli huomattavasti vähemmän nyt kuin ”normaalisti” :D

 6. Nancy sanoo:

  Ihana mekko mistä olet sen ostanut?

 7. Tämä on kyllä mahtava postausidea, hauska seurata näin konkreettisesti tyylin muuttumista vuosien aikana! Viimeinen kuva on – tietenkin – oma suosikki :)

  • Saija Saija sanoo:

   Niin piristävä kuulla sun pitävän tästä postausideasta :) Tuo on kyllä niin totta, näissä postauksissa se tyylin muuttuminen hahmottuu parhaiten. Kiitos sulle paljon <3

 8. Enni sanoo:

  Hei! Voisitko tehdä yhteispostauksen iriksen kanssa blogiin? Olisi kiva kuulla hänenkin kuulumisiaan pitkästä aikaa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mä voisin kysyä häneltä, että mitä mieltä hän on ideasta :) Jos ei yhteispostausta niin ainakin kertoa teille hänen kuulumisiaan pitkästä aikaa jonkun muun postauksen yhdessä. Kiitos sulle Enni kivasta ideasta :)

 9. Mira sanoo:

  Moi, on kyllä kivan näkönen lookki ja hauska seurata tota tyylin kehittymistä. Mistä nuo suloiset kengät on? Tänä kesänä niitä on tarennut käyttääkin eikä oo sateessa kastunu.

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos paljon <3 Mukava kuulla sun tykkäävän! Kengät on H&M:stä. Niinpä, ne on kyllä ollut todella kovassa käytössä tänä vuonna :)

Kommentoi