ÄITIYSPAKKAUS 2018

äitiyspakkaus

Oon saanut teiltä todella paljon kyselyitä koskien äitiyspakkausta. Monet ovat kyselleet, että voisinko esitellä sen täällä? Ja vastaus on, että totta kai! Ajattelin hieman näyttää, että mitä se sisältää, mitkä ovat mun suosikkeja ja niin edelleen. Ensimmäisenä täytyy sanoa, että saadaan kyllä olla älyttömän onnekkaita Suomessa, että meille tarjotaan tällainen mahdollisuus. Tiesin äitiyspakkauksen olevan monipuolinen, mutta pakko myöntää että yllätyin siitä huolimatta. Siellä oli vaikka mitä tarpeellista  Meille oli myös heti selvää, että otetaan pakkaus vaikka vaihtoehtona on myös rahasumma suoraan tilille. Tässä on kumminkin niin paljon hyödyllisiä tavaroita, joita olisi pitänyt kuitenkin vauvalle ostaa. 

äitiyspakkaus 2018

IDKUVA

Pakkaus saapui meille viime viikolla vain muutama päivä hakemuksen jättämisen jälkeen. Sain vinkin, että tähän aikaan vuodesta kannattaa hieman odottaa hakemuksen lähettämistä Kelalle, jos haluaa uuden pakkauksen. Viime vuoden varasto, kun tyhjätään aina ensin ennen kuin siirrytään lähettämään uutta. Pakkaus on joka vuosi hieman erilainen, mutta tänä vuonna siihen on tullut myös korotus eli tuotteita on viime vuotta enemmän.

äitiyspakkaus haalari

harmaat bodyt

Ensimmäisenä suosikiksi nousi ehdottomasti lämpötöppöset + rukkaset sekä Reima-merkin mosaiikkikuvioinen ulkohaalari. Tämä haalari on vastasyntyneelle vielä hieman iso (toki haalaria voi käyttää heti myös makuupussina), mutta menee sitten kun pikkuinen alkaa kasvamaan. Pakkauksesta paljastui myös monia bodyja ja potkuhousuja. Mä olin itse asiassa etsinyt harmaansävyistä bodya, joten tuo raidallinen oli todella kiva yllätys. Siitä tuli selvästi heti myös Tatun ylivoimainen lemppari!

äitiyspakkaus sisältö

äitiyspakkaus kela

Neutraalien valkoisen ja harmaan lisäksi pakkauksen tuotteista löytyy myös kirkkaita värejä sekä kuoseja! Me halutaan ainakin pukea vauva väreihin, joten siniset, punaiset ja keltaiset sävyt on enemmän kuin tervetulleita. Puhumattakaan kivoista eläinkuoseista, joita löytyi pakkauksesta niin vaatteista, huivista kuin viltistä.

äitiyspakkaus blogi

kuumemittari vauvalle

Äitiyspakkauksessa oli myös monia tarpeellisia tavaroita, kuten kylpylämpömittari, hammasharja, hiusharja, kuumemittari yms. Ja katsokaa, miten suloinen pehmolelu vauvalle vaikka unirievuksi. Meillä vaan löytyi tälle heti toinenkin innokas ottaja, nimittäin Nemo olisi heti halunnut lelun omiin leikkeihinsä. Saa nähdä, kuinka monta kertaa kaveri vielä ehtii napata sen itselleen :D

Mitäs piditte tämän vuoden pakkauksesta? Miellyttääkö kuosit ja värit teidän silmää?

17 Responses to “ÄITIYSPAKKAUS 2018”

 1. Inka Nitta sanoo:

  Voi kuinka ihania juttuja pikkuiselle tuo äitiyspakkaus tänä vuonna sisältääkään. Mä myös valitsisin mielummin pakkauksen kuin rahasumman :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oon kyllä niin samaa mieltä sun kanssa, tästä pakkauksesta löytyi vaikka mitä kivaa! Joo kyllä tämä pakkaus on huomattavasti kannattavampi, kun kumminkin vauvalle tarvitsee hankkia kaikkea :)

 2. Cami sanoo:

  Ihana tuo uusi pakkaus, ei lainkaan niin ”kela”-tyylinen kuin vuoden 2016 pakkaus, jonka itse sain. Iso osa niistä vaatteista jäi käyttämättä, sillä ne oli niin räikeää tyyliä etten niitä halunnut Even päälle pistää. Kuitenkin pakkaus sisälsi monia ihania juttuja silloinkin niin kuin tämäkin pakkaus, jonka sinä sait :) Ihania kyllä nuo makuupussi ja toppapuku <3 Ne oli myös omia suosikkeja omassa pakkauksessa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin ihana :) Voi ei, tosi harmi kuulla ettei kaikkia sen vuoden vaatteita tullut käytettyä… Se on kyllä kurjaa, jos on niin räikeitä, kun kumminkin kaikkia olisi kiva päästä käyttämään. Onneksi siellä oli silti monia ihania juttuja :) Nuo on kyllä älyttömän suloisia <3

 3. Erika sanoo:

  Tän vuoden äitiyspakkaus on mielestäni todella onnistunut sisällöltään. Myös kuosit on erityisen kivoja ja löytyy niin neutraalia kuin kirkastakin väriä. Melkein pistää harmittamaan ettei tälle vuodelle olla pikkuista saamassa!

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla sun kans pitävän tämän vuoden pakkauksesta :) En ole muiden vuosien pakkauksiin kovin perehtynyt, mutta tämä oli kyllä todella mieluinen. Juuri sellaisia värejä ja kuoseja, mistä pidetään! Voi ei, mutta toivotaan että pakkaukset ovat yhtä kivoja myös tulevina vuosina :p

 4. Maria sanoo:

  Oikeastaan edelliseen postaukseen liittyen tuli mieleen että värjäiletkö hiuksia raskausaikana? Sitähän ei tietääkseni suositella

  • Saija Saija sanoo:

   Oon pari kertaa värjännyt tyven ammoniakittomalla värillä. Joo tuosta hiusten värjäyksestä raskauden aikana löytyy ristiriitaista tietoa enkä tiedä mikä on totta ja mikä ei. Mutta mä itse koin parhaaksi noudattaa sitä etten ensimmäisen 12 viikon aikana värjännyt ollenkaan ja siitäkin eteenpäin vain nuo pari kertaa :)

 5. Jessika sanoo:

  Toi pakkaus on kyllä superkiva! ja mun mielestä ihana kun niistä ”retrohenkisistä” vaatteista on päästy eroon, mitä jokunen vuodi sitten oli, koska sellaiset ei kyllä iske itseeni ollenkaan!:D

  Teillä on se hyvä, että kun on kesävauva, niin kerkeette varmasti käyttää tota pukua! Esim syys/talvi vauvalle jää usein käyttämättä kun se on vain kesällä sopiva :(

  Vaunut ja kaulao myös esittelyyn!

  • Jessika sanoo:

   *kaukalo :D

  • Saija Saija sanoo:

   Samaa mieltä :) Oon kuullut monen sanovan, että aikaisemmin vaatteet ovat olleet tosi retroja ja liiallisia värisekoituksia. Onneksi nyt pakkaus on tullut ns. nykyaikaan. Hei tuo on varmasti totta, se on aina harmi jos joku tällainen jää käyttämättä… Kiva nähdä, että sua kiinnostaa esittely vaunuista ja kaukalosta, niistä on tulossa omat esittelyt :)!

 6. Mummuilija sanoo:

  tuolla se meidän pienimies nyt nukkuu, itki tunnin täyttä kurkkua, paha korvatulehdus, annoin kahdenlaista lääkettä, toivon, että hän saisi nyt nukuttua kaksi tuntia. Oikein itselläkin itku tuli kun ei voi auttaa muuten kuin sylissä pitämällä. Hän on vähän yli vuoden. Omia, pieniä kenkiään ja lippalakkia kosketteli koska tykkää olla ulkona, voi ressua. On ihana pakkaus värienkin puolesta, hyvää odotusaikaa sinulle.

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei! Ikävä kuulla, toivottavasti olo helpottaa. Mä oon sun kanssa samaa mieltä, että pakkaus on kyllä värien puolesta todella onnistunut :) Myös kuosit ovat mun mieleen. Kiitos sulle paljon toivotuksista :)

 7. Henna sanoo:

  Äitiyspakkaus on kyllä mahtava juttu! Sillä rahasummalla ei millään voisi saada samaa määrää vaatetta ja tavaraa. Hyvät värit tämän vuoden tekstiileissä! Vaikka ne aiemmat retrokuositkin ovat olleet hauskoja ja nostalgisia :)
  Aiotteko julkaista teidän minin nimen? Minkä tyyppisistä nimistä tykkäätte? Perinteisistä, vanhoista, itsekeksityistä? Tuleeko mahdollisesti suvussa kulkevia nimiä toisiksi nimiksi?

  • Saija Saija sanoo:

   Älä muuta sano :) Se on kyllä niin huippua, että meillä on Suomessa mahdollisuus tällaiseen! Joo kyllä aion julkaista, mutta etukäteen en valitettavasti halua paljastaa mitään nimeen liittyvää. Halutaan pitää nimi ja se, mistä se/toiset nimet tulee niin salaisuutena sukulaisilta ristiäisiin saakka. Mutta tuun varmasti kertomaan nimen sitten täällä heti, kun se on julkista :)!

   • Henna sanoo:

    Ok, hyvä juttu! Jännityksellä odotellaan :) pikkumies saa varmasti hienon nimen :)

    • Saija Saija sanoo:

     Hihi kiva kuulla! Ja mä uskon, että ollaan päädytty hyvään nimeen :)

Kommentoi