IBA GAALA LOOK

mekot naiset

IDKUVA

gucci gg

keltainen mekko

keltainen kukkamekko

marc jacobs kello

Dress Nelly | Bag Gucci | Shoes* House of Brandon | Watch Marc by Marc Jacobs (*gift)

Tässä parempia kuvia mun viikonlopun gaalalookista. Kyseinen keltainen mekko sai Instagramissa suuren kysymystulvan aikaan enkä ihmettele yhtään! Se on mun silmään täydellinen  Alkaa vain olla enemmän sääntö kuin poikkeus, että mun gaalamekko saapuu juuri ja juuri ajoissa perille ;-) Nimittäin jätin asun päättämisen jälleen kerran aivan liian myöhälle (koskahan sitä oppisi?). Nimittäin metsästin eri verkkokaupat viime maanantaina läpi ja yritin valita sellaisen mekon joka A) Menee muissakin kesän juhlissa kasvavan masun kanssa ja B) Joka tulisi perille ennen perjantaita. Luulisi, että ensimmäisen kriteerin täyttäminen olisi vaikeampaa kuin toisen, mutta päinvastoin. Mieluinen mekko löytyi samantien, kun avasin sivut ja vielä jopa hyvällä alennuksella varustettuna. Katsoin, että toimitusaika riittää ja klikkailin sen ostoskoriin. Melkein heti tilauksen tekemisen jälkeen sain sähköpostin, että tilauksissa on ruuhkaa ja että toimitus voi viivästyä. Huh, mitä jännitysmomenttia koko loppuviikko oli odotteluineen jatkuvalla tilauksen seurannan päivittelyllä :D Onneksi kaikki meni lopulta hyvin ja mekko saapui vain puoli tuntia ennen kuin mun juna lähti Helsinkiin, haha!

Photos: Julia Joki-Suikko


4 Responses to “IBA GAALA LOOK”

 1. Annika / pellavaa&pastellia sanoo:

  Aivan ihana mekko ja se sopii sinulle ja kasvavalle masullesi upeasti! Onneksi ehdit saada sen ajoissa perille! Itse olisin ehkä valinnut asuun toisenlaiset kengät. Jotenkin en ole koskaan oikein lämmennyt varvassandaaleille muuten asusi on kyllä tyrmäävän upea

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos paljon Annika :) Mukava kuulla sun pitävän niin asusta kuin tästä mekosta. Harmi etteivät kengät ole sun mieleen. Mä taas tykkään älyttömästi tuosta mallista, missä varpaat näkyy ihan pikkuisen. Ja nuo oli mahan kanssa seistessä mukavat jalassa :)

 2. Tiia sanoo:

  Upea asu ja upea sinä<3

Kommentoi