Inspiration Blog Awards 2018

iba

tasting menu

IDKUVA

indiedays blog awards

Heissan, täällä ollaan taas – takaisin arjessa super kivan viikonlopun jälkeen  Vaikka kuluneisiin päiviin on mahtunut älyttömästi kaikkea mielenkiintoista niin tuntuu kuin tämä aika olisi mennyt ohi silmänräpäyksessä! Moni on päässyt seuraamaan mun viikonlopun tunnelmia Instagramin kautta, mutta tuun kirjoittelemaan kaikista menoista ja tekemisistä vielä tarkemmin tänne tulevien päivien aikana. Lähdin tosiaan perjantaina Helsinkiin koko viikonlopuksi! Ensimmäisenä vuorossa oli Indiedaysin järjestämä illallinen, jonka jälkeen kaaduin väsyneenä hotellin lakanoihin nukkumaan pitkät yöunet. Lauantaina sain hotelliin kaveriksi Julian ja suunnattiin erääseen brunssitapahtumaan, mistä kerron myös myöhemmin. Illalla puolestansa oli vuorossa kauan odotettu vuosittainen Inspiration Blog Awards-gaala, jonka tunnelmiin pääsette toivottavasti hyppäämään näiden kuvien kautta!

proteiinijäätelö

keltainen juhlamekko

olympus

lilja kimppu

Gaala järjestettiin tuttuun tapaan Kattilahallissa, joka oltiin jälleen kerran laitettu upean näköiseksi! Ennen varsinaisen gaalan alkua oli pre-partyt, joissa päästiin rauhassa tutustumaan esitteillä olevien yrityksien pisteisiin ja heidän tarjoamiin tuotteisiin/palveluihin. Sieltä löytyi muun muassa Instrumentarium, uusi meikkimerkki Bronx Colors, Batiste, Novelle, Olympus, Breyers Delight, Offerilla sekä monia muita. Niin pre-partyissä kuin koko illan aikana parasta oli ehdottomasti tuttujen näkeminen – sitä on päässyt näiden  vuosien aikana tutustumaan moniin ihmisiin blogin kautta ja gaalassa sai vaihtaa kuulumisia monien upeiden tyyppien kanssa 

novelle

kukkakoulu

bronx sokos

bronx

inspiration blog awards

Illan aikana oli mahdollista maistella erilaisia juomia, me muun muassa testattiin Novellen hauska mocktail-bar! Sekä nauttia tasting menusta, joka koostui erilaisista liha-, kana- ja kasvisannoksista. Kaiken kruunasi vielä suloiset jälkkärit eli Green Streetin raakakakut. Lavalla ohjelmassa oli muun muassa vuoden inspiroivimpien blogien ja tubettajien palkitseminen sekä erilaisten artistien esiintyminen. Niistä kaikista JUULIA oli mun ehdoton suosikki. Gaalasta olisi ollut mahdollista lähteä vielä jatkoille, mutta väsymys painoi mua ja Juliaa sen verran paljon, että lähdettiin hyvissä ajoin hotellille nukkumaan.

batiste kuivashampoo

blog awards

raakakakut

iba gaala

Kiitos kaikille, jotka teitte illasta onnistuneen – ensi kertaan!

10 Responses to “Inspiration Blog Awards 2018”

 1. Nimetön sanoo:

  Mistä tuo keltainen mekko?

 2. Cami sanoo:

  Oli ihana viettää vähän enemmän aikaa teidän kanssa <3 Kiitos upeasta illasta :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi niin oli :) Kiva päästä juttelemaan vähän pidemmän aikaa! Kiitos sulle ihana <3

 3. Inka Nitta sanoo:

  Tuo sun keltainen mekko kyllä sopi ihan täydellisesti sun päälle! Oli ihana nähdä ja kohta nähdäänkin sit vähän erilaisessa paikassa! :D <3

  • Saija Saija sanoo:

   Oi kiitti paljon Inka <3 Tuo keltainen väri oli kyllä kuin tehty tuohon mekkoon. Niinpä, en malta odottaa :p

 4. Veera sanoo:

  hei mikä kamera sulla onkaan käytössä? tosi kivan näköisiä kuvia! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Veera, kuvista saatu palaute ilahduttaa aina niin paljon <3 Mulla on käytössä Canon 6D ja Sigman 50mm 1,4 objektiivi :)

 5. Nimetön sanoo:

  Millaiset vaatteet yleensä laitat baariin? Entä kengät? Millainen laukku yleensä ku sulla?

  • Saija Saija sanoo:

   En ole hetkeen edes käynyt niin täytyi oikein muistella :D Mutta tosi usein nahkahousut, joku vähän juhlavampi pusero, mustat nilkkurit/korkkarit sekä laukkuna vaihtelevasti joku LV:n tai Guccin oma :)

Kommentoi