Värikkäitä vaatekaapin uutuuksia

Ajattelin tuoda ripauksen kevättä tähän sateiseen maanantaihin, nimittäin voitaisiin kurkistaa mun vaatekaapin uutuuksiin. Huomaan vuosi vuodelta innostuvani entistä enemmän väreistä sekä näyttävistä kuoseista ja se näkyy hyvin vahvasti tämän postauksen tuotteissa  Osa tuotteista on saattanut vilahtaa jo asukuvissa, osa on tulossa niihin ja loput taas odottavat jopa kesään asti. Niin uskomattomalta kuin se kuulostaakin niin siihenkään ei ole kauaa, joten hyvä varustautua jo nyt ennen kuin kaikki kivat jutut loppuvat myynnistä ;-)

tasaraitapaita

Collegepusero – Björn Borg | Raitapaita – BikBok

Aloitetaan yläosista, joista ensimmäisenä näkyy kaksi keskenään hyvin erilaista versiota. Vasemmalla on todella pehmeää kangasta oleva collegepusero, jota tuli käytettyä paljon muun muassa Rukan reissulla! Sen vieressä Helsingin reissulta löytynyt raitapaita. Tämä on ihanan rentoa mallia, joten jopa kasvava masu mahtuu hyvin ”sisälle”.

IDKUVA

Mustat aurinkolasit – BikBok | Leopardikuvioiset aurinkolasit* – Junkyard

Samalta BikBokin reissulta löytyi uudet pyöreät arskat viime keväänä hajonneiden suosikkien tilalle. Mä oon aina tykännyt pyöreistä laseista ja niitä tulee jopa käytettyä kaikista eniten! Niiden vieressä on kans hieman pyöreän malliset versiot, mutta näistä löytyy kivannäköistä leokuosia.

kukkapuserot

Kukkapusero – Vila | Neule leveillä hihoilla – Only

Tämän postauksen ylivoimaisin värisävy on yllätys yllätys pinkki/vaaleanpunainen :D Sitä löytyy myös näistä kahdesta puserosta, joista toinen on kukkakuosinen lasketuvalla kankaalla. Ja toinen on neule, jossa on leveät hihat. Aluksi ajattelin ettei leveät hihat toimi neulemuodossa, mutta pyh. Ne on yllättävänkin kivannäköiset!

nahkahame naiset

Nahkahame – Noisy May

Mukaan pääsee myös yksi alaosa, älyttömän suloinen vaaleanpunainen nahkahame. Tämä on siitä kiva, että se on todella pehmeää nahkaa mikä tekee siitä miellyttävän tuntuisen käyttää kesän kuumilla helteilläkin!

laventeli neule

Laventelinen neule – Gina Tricot | Harmaa pooloneule* – Romwe

Tämän kevään viimeiset paksut neuleet, joista vasemman puoleinen laventelinen vilahti myös asukuvissa hetki sitten. Lisäksi harmaa palmikkoneule poolokauluksella – täydellinen arkikäyttöön!

birkenstock

Kengät – Birkenstock

Paljon mielipiteitä jakavat kengät eli terveyssandaaleina tunnetut Birkenstockit. Omistan näitä jo kahdet entuudestaan muutaman vuoden takaa ja oon tykännyt käyttää niitä niin paljon, että toiset ovat jo hävettävän huonossa kunnossa… Eli nämä tulevat enemmän kuin tarpeeseen. Tämä juuri kyseinen malli saa ison plussan siitä, että yksityiskohdatkin ovat valkoiset. Kultaiset tai hopeiset yksityiskohdat rajottaa aina niin paljon muita asusteita.

bleiseri

Pinkki bleiseri – H&M

Kuten kevään haavelista-postauksessa mainitsin niin laitoin tilaukseen pinkin bleiserin ja tässä se nyt on! Hain tämän vasta eilen postista, joten en ole vielä päässyt testailemaan sitä itse käytössä, mutta oon varma, että se näyttää hyvältä esimerkiksi mustien housujen kanssa.

Mitäs te pidätte näistä uutuuksista? Löytyikö joitain erityisiä suosikkeja?

*sisältää mainoslinkkejä


20 Responses to “Värikkäitä vaatekaapin uutuuksia”

 1. Susanna sanoo:

  Pirteän näköisiä uutuuksia! Etenkin Vilan kukkapusero miellyttää silmää. Tuli mieleen että mistä nettikaupoista yleensä ostat vaatteita ja olisiko vinkkiä mistä nettikaupoista löytäisi juhlamekon kesän juhliin? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana nähdä sun pitävän :) Tuo Vilan kukkapusero on myös mun erityinen suosikki! Se on niin kivaa materiaalia. Mä ostan suurimmaksi osaksi Gina Tricotilta, House of Brandonilta, Zalandolta ja Junkyardilta. Mekkoja kannattaa kurkata House of Brandonilta, kun heillä on saatavilla monien eri merkkien vaatteita :)!

 2. Pilvi sanoo:

  eikää onko siellä satanut?? täällä helsingissä niin ihanan keväistä, aurinko paistanut kokopäivän ja aivan sininen taivas! ihanan keväisiä ja ennen kaikkea värikkäitä ostoksia!

  • Saija Saija sanoo:

   Joo on koko eilisen päivän oli tosi synkkä sää :( Mutta lumet sulaa, se on plussaa! Ja tänään puolestansa on tosi aurinkoinen päivä :) Kiitos sulle Pilvi kommentista, ilo nähdä sun pitävän näistä <3

 3. Emilia sanoo:

  Tuo kukkapusero on ihana <3 ja miten ihanan pirteitä kaikki muutkin vaatekappaleet ;) Tuollaisia terveyssandaaleja oon yrittänyt etsiä töihin käytettäväksi, mutta mistään en ole vielä löytänyt sopivia tai kivannäköisiä. Nuo sun versiot näyttää just kivoilta, täytyypä kurkata tuo nettikauppa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava nähdä sun kans pitävän kukkapuserosta <3 Voin suositella lämpimästi näitä Birkenstockin omia! Niin kevyet, mutta tukevat käyttää. Oon kävellyt yksillä kengillä Rodoksella kymmeniä kilometrejä eikä jalat väsynyt yhtään :)

   • Emilia sanoo:

    Ompas kiva kuulla. Ite kun olen jalkojen päällä koko päivän töissä tulisi todella tarpeeseen kengät joilla jaksaa :)

 4. SofiaEmilia sanoo:

  Ei vitsii onks BikBokiin tullu taas noi pyöreet lasit :D Mä katselin niitä jo vuosi sitten, mutten oikein tiedä sopiiko ne. Tavallaan haluisin :D

  • Saija Saija sanoo:

   Joo on! Voi kannattaa käydä testailemassa, mä oon ainakin tykännyt näistä tosi paljon. Ja pyöreät lasit sopii todella monille, joten varmasti myös sulle :)

 5. Inka Nitta sanoo:

  Oi mitä ihania hempeitä hankintoja oot tehnyt! Oma suosikkini näistä on nuo kaksi ensimmäistä paitaa ja Noisy Mayn ihana nahkahame <3

  • Saija Saija sanoo:

   Piristävä nähdä sun Inka pitävän näistä uutuuksista :) Ja huippua, että löytyi omat suosikit. Tuo nahkahame on kyllä aivan ihana <3

 6. Tytti-Kaarina sanoo:

  Se on jännä, miten aina kevään tullen alkaa himoitsemaan lisää väriä vaatekaappiin! Terveisin uuden sinisen raitapaidan onnellinen omistaja.

  • Saija Saija sanoo:

   Sanos muuta :) En tiedä mikä siinä on, että himoitsee entistä enemmän värejä. Ehkä syy on siinä lisääntyneessä valon määrässä. Oi sininen raitapaita kuulostaa kivalta <3

 7. Sini sanoo:

  Ihana kun on näin värikkäitä ostoksia eikä vaan aina mustaa!♥

 8. Cami sanoo:

  Vilassa oli paljon ihania vaatteita ja haaveilen shoppailusta siellä ihme kyllä :D Yleensä en ees käy vilassa, mutta kävin ettimässä viikonloppuna kipparilakkia, vaikka ei niitä näemmä oo enää missään. Kuitenkin, siellä Vilassa oli tyrkyllä sellainen ihana Carrie Bradshaw-tyylinen tyllihame ja se on ehkä pakko saada! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Siellä on kyllä paljon kivoja juttuja nyt :) Voi ei, harmi ettei sellaista löytynyt! Kannattaa katsoa H&M:ltä, siellä niitä oli ainakin vielä hetki sitten. Ooh tuollainen hame kuulostaa upealta <3

 9. Jassu sanoo:

  Ihania ostoksia! Odottelen asukuvia pinkin bleiserin kera :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Jassu kommentista :) Ilo kuulla sun jo odottavan asukuvia sen kanssa! Otan niitä heti, kun säät lämpeää niin että pärjää pelkästänsä sillä :’)

Kommentoi