On my wishlist…

Täällä ollaan taas, kotitoimiston parissa Palattiin Rukalta lauantaina pitkän automatkan jälkeen. Eilinen meni käytännössä univelkoja kuittaillessa (miten autossa istuminen voikaan väsyttää koko kroppaa niin paljon?), laukkuja purkaessa sekä rentoutuessa telkkarin edessä. Tänään puolestansa ajateltiin juhlia pääsiäistä brunssin merkeissä! Mutta nyt itse päivän aiheeseen, nimittäin jälleen vuorossa olisi toivepostaus ja tällä kertaa se pitää sisällään kurkistuksen mun tämän hetkiseen shopping listiin! Vuodenaikojen vaihtuessa tulee kieltämättä joka kerta uusia himotuksia ja pakko saada-juttuja, mutta nyt oon osannut melko hyvin hillitä itseni ;-)

spring wanties

1. Zoevan siveltimet. Mun meikkisivellin kokoelma kaipaisi täydennystä, kun huonompia tulisi heittää jo pois. Oon pariin otteeseen katsellut näitä Zoevan siveltimiä, jotka ovat ilmeisesti kauniin ulkonäkönsä lisäksi myös todella laadukkaita. Onko teillä kokemuksia näistä?

2. Kesälaukku. Katseet häämöttää jo selvästi kesän helteissä, koska oon alkanut ihastelemaan suloisia kesälaukkuja. Joku pieni neliö tai jopa pyöreä malli voisi näyttää kivalta kesämekkojen kanssa!

3. Pienet huivit. Yksi tämän hetkinen trendi miellyttää niin paljon mun silmää, että ostoslistalta löytyy vähintään yksi sellainen eli joku kuvioitu huivi. Tällainen pieni huivi näyttää kivalta muun muassa kaulalle tai hiuksiin solmittuna. Se tuo varmasti asuun kuin asuun ripauksen naisellisuutta.

4. Balmuir kylpytakki. Näin Janinalla tällaisen ja se on ehkä upein kylpytakki, minkä oon koskaan nähnyt. Tällaisia saa vielä omalla nimellä kirjailtuna – kuinka kiva idea tehdä siitä persoonallinen. Ja valkoinen kylpytakki on takuuvarma hotellifiiliksen nostattaja!

5. Punainen uimapuku. Aloin pari kesää sitten käyttämään uimapukuja ja oon edelleen koukussa niihin. Ne on ajattomia ja kauniita. Mua houkuttelee kovasti tällainen punainen versio. Plussaa, jos siitä löytyisi joku söpö yksityiskohta, kuten röyhelöä!

6. Urheiluvaatteet. Mun varastot urheiluvaatteiden suhteen ovat lähes mitättömät, joten täydennys olisi nyt enemmän kuin tarpeen. Bongasin nämä Röhnischin urheiluliivit Rukalta ja mua alkoi sillon heti hieman harmittamaan, etten ostanut niitä. Mutta ei hätää, ne näyttäisi nyt olevan alessa täällä! Täytyy katsoa, jos ne laittaisi tilaukseen. Eikä muuten tuo saman merkin juomapullokaan ole hassumman näköinen…

7. Guccin tennarit. Kenkähaaveilua, kenkähaaveilua. Yhdeltä tämän hetken suosikkimerkiltäni löytyy laaja tennarivalikoima, josta voisin ottaa vähintään joka toiset itselleni. Pidän niin paljon Guccin värimaailmasta, että tennarit pääsisivät varmasti ahkeraan käyttöön. Niin ja näihin saa kans omat nimikirjaimet kirjailtua Mulla on selvästi joku innostus menossa eri kirjailuihin, hehe…

8. Pinkki bleiseri. Tämä on itse asiassa jo melkein mun, nimittäin se on postissa tulossa. Nappi ei tule menemään masun kanssa kiinni, mutta aion varmasti käyttää sitä avonaisena koko kevään (jos malli vain istuu muuten päälle).

Mitäs pidätte näistä jutuista? Onko teillä tällä hetkellä kenties ostoslistalla keväisiä hankintoja?

*sisältää mainoslinkkejä


12 Responses to “On my wishlist…”

 1. Nimetön sanoo:

  Mistä tilasit bleiserin?

 2. Salla sanoo:

  Wau! Toi punainen uikkari on aivan täydellinen! Mistä löysit ton? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin upea <3 Löysin sen Polyvoresta ja se näyttäisi olevan Zaful-nimisestä verkkokaupasta :)

 3. Eeva sanoo:

  Milloin ja mimmosia raskauspostauksia on tulossa jos on? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ainakin perus kuulumisia, sitten ajattelin listata mun oudot raskausoireet mitä tässä on matkan varrella tullut sekä paljon juttua vauvalle tehdyistä hankinnoista. Pyrin toteuttelemaan näitä tasaisin väliajoin muiden postausten välissä! Postaustoiveita saa myös ehdottomasti laittaa :)

 4. V sanoo:

  Moikka! Muistatko mistä oot ostanut tässä videossa http://saijis.indiedays.com/2017/04/17/kodin-esittely/#comments näkyvän eteisessä olevan valkoisen maljakon sekä tekokukat, makkarin peilin ja saunan tyynyn? :-)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo muistan :) Eli valkoinen maljakko + tekokukat on Minimanista, makkarin peili on Ikeasta ja saunan tyyny Anttilasta. Muistaakseni tyyny on Anno-merkkinen ja sitä löytyy nykyään Sokokselta sekä Hobby Hallista :’)

 5. Elli sanoo:

  Punainen uimapuku on listalla täälläkin! Mua ei enää innosta bikinit ollenkaan, ja viime kesäkin meni täysin koko uikkareissa. Aloin jo silloin etsimään punaista kokouikkaria, mutta en löytänyt mistään just täydellistä. Ehkä tänä kesänä sitten!

  • Saija Saija sanoo:

   Oi ihana kuulla, että sä kans pidät punaisesta uimapuvusta :) Oon sun kanssa samaa mieltä, uikkarit voittaa biksut! Toivotaan, että löydetään molemmat tälle kesälle täydelliset punaiset uikkarit :p

 6. Heli sanoo:

  Minkä kokoisia vaatteita yleensä ostat?:)

Kommentoi