LAVENDER CRUSH

ruututakki asu

daniel wellington kellot

IDKUVA

solki nilkkurit

laventeli

ruututakki

Sweater Gina Tricot | Pants* House of Brandon | Shoes New Look | Watch & bracelet* Daniel Wellington | Sunnies Tommy Hilfiger (*saatu)

Voi laventeli, minkä teit! Sait mut koukuttumaan suhun todenteolla Ja Instagramiin (@saijis) tulleista kommenteista päätellen väri ihastuttaa myös monia teistä. Mun on helppo käyttää värejä ympäri vuoden, mutta näin kevään lähestyessä joku niissä houkuttelee vielä enemmän. Tämä neule on värinsä lisäksi mun mieleen pehmeyden ja over size-mallin vuoksi. Ehdottomasti yksi tämän vuoden parhaimmista hankinnoista, joka sattui olla vielä jopa alessa ;-)

Tällä hetkellä käynnissä on vielä viimeiset pakkaukset ennen kuin auto starttaa kohti Rukaa. Tullaan viettämään siellä seuraava viikko rentoutuen ja vain nauttien Lapista. Tiedossa on tällä kertaa hieman erilainen pääsiäinen. Sääennusteet näyttää sinne ainakin pelkkää aurinkoa, joten odotan innolla!

Mitäs mieltä te ootte tästä asusta? Ootteko tehnyt laventelin värisiä hankintoja?

21 Responses to “LAVENDER CRUSH”

 1. Janina sanoo:

  Toi neule <3 mäkin oon käyttänyt nyt non-stoppina sitä! Ihana tää asukokonaisuus :)

  • Saija Saija sanoo:

   Tuo on kyllä niin täydellinen <3 Onneksi ostit kans sen! Kiitos hirmuisesti :) xx

 2. Sini sanoo:

  Aaaww miten ihana asu ja toi laventeli on niin kiva väri <3

  • Saija Saija sanoo:

   Super isot kiitokset :) Kiva kuulla, että sä kans pidät laventelista – se on ihanan raikas väri tähän kevääseen <3

 3. tietäjä sanoo:

  Nyt on kyllä pakko kommentoida, että Ruka on Kuusamossa ja Kuusamo Pohjois-Pohjanmaan maakunnassa-ei siis Lapissa. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Hupsis, niinpäs muuten onkin :D Jäänyt viime vuoden Levin kerrasta mieleen tuo ”Lappi-sanan” käyttäminen. Kiitos korjauksesta :)

 4. Henna sanoo:

  Upeita kuvia! :) Kuvaatko sä ihan automaatti tarkennuksella? Vai säädätkö senkin aina joka kuvaan erikseen? :) Kuvaus ohjelmana sulla taitaa olla aina manuaali? :) Pystytkö helposti sanomaan, millaisilla asetuksilla sä sillä sun uudella kameralla esim asukuvat pääasiassa otat? <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Henna :) Joo asukuvat kuvaan automaattitarkennuksella (muut riippuen tilanteesta) sekä kuvausohjelmana on joko AV tai Manuaali. Säädän aukon aina erikseen, kuvasin sitten koko- tai lähikuvia. Ja aina kuvaan raakakuvia. Kysy ihmeessä, jos tulee jotain vielä mieleen :)<3

 5. Mira sanoo:

  Ihana asukokonaisuus! <3 Ja supernätti tuo laventeliunelma, oli pakko laittaa itekin se tilaukseen! Rentouttavaa lomaa ihanainen! <3

  Mira | http://fashionpoetry.eu/

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos ihanainen <3 Mukava kuulla, että sä kans laitoit neuleen tilaukseen. Tämä on kyllä niin raikkaan värinen ja ihana päällä :)

 6. Joanna sanoo:

  AAAAH, IHANA! ♡ Itsehän rakastun joka kesä uudestaan tohon laventelin sävyyn, se on jotenkin niin vahvasti just KEVÄT!

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin <3 Oi ihanaa, että sä ihastut tähän uudelleen! Tämä on kyllä niin kevätfiilistä nostattava väri :p

 7. Annika sanoo:

  Aivan ihana asukokonaisuus! Mä ostin itelle samanlaisen neuleen Gina tricotilta ja se on upea

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia Annika! Oi onpa kiva, että sä kans ostit saman neuleen – tämä on kyllä ehdottomasti hankkimisen arvoinen :)

 8. Lotta sanoo:

  Ihan mielenkiinnosta kysyn, että onko tullut mieleen panostaa laadukkaampiin neuleisiin? Pysyvätkö nuo tosiaan sinulla hyvässä kunnossa, vai olenko ainoa joka ei kerran jälkeen enää pysty käyttämään?:D
  Ihanan näköinen olet joka tapauksessa! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kyllä panostan neuleisiin, jos tulee joku ajaton ja laadukas vastaan :) Oon etsinyt ikuisuuden kestävää valkoista palmikkoneuletta, mutta sellaista ei ole tullut vastaan. Sitten taas tällaisissa trendijutuissa tykkään käyttää ei niin kalliita-versioita. Mutta kyllä nämä pysyy hyvänä, kun kiinnittää pesuun (pesuaineisiin ja ohjelmaan) tarkasti huomiota :) Kiitos sulle <3

 9. Tintti sanoo:

  Hei, kiva postaus! Olisi tosi kiva kuulla millaisia ostoksia olette jo vauvalle tehneet ja mitä olisi vielä hankintalistalla? Minkälaisen vauvanurkkauksen / huoneen meinaatte tehdä? Hankitteko kaiken tai edes osan käytettynä, kestovaippailetteko jne?

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos :) Joo mä voisin tehdä sellaisen koosteen kaikista hankinnoista, kun niitä tulee hankittua enemmän. Osa on jo ostettu, mutta ostettavaa myös riittää. Ja kyllä hankitaan osa käytettynä, kaikkea ei ole järkeä ostaa uutena jos löytyy hyviä vaihtoehtoja myös käytettyinä :)!

 10. […] 5. Kevään hittiväriä neuleessa (koko asupostaus ja vaatetiedot täällä) […]

 11. Emilia sanoo:

  Hei, mistä toi aivan ihana takki on?

Kommentoi