IN & OUT // Fashion & decor

Kevään trendit ovat tällä hetkellä esillä vähän milloin missäkin; lehdissä, blogeissa, Instagramissa, vaateliikkeissä, jopa telkkarissa. Mä tein erään lukijan toiveesta listauksen trendeistä aikaisemmin tänne, mutta otin jotain uusia mukaan tähän postaukseen. Arvaatteko mistä siis on kyse? Kyllä vain, uudesta IN &  OUT-osiosta. Tällä kertaa lista näyttää seuraavanlaiselta:

white boots

Valkoiset nilkkurit

Vielä hetki sitten olisin listannut valkoiset nilkkurit out-osioon, koska ne muistutti mua aivan liikaa yläasteajoilta… Mutta nyt viimeisen kuukauden aikana oon alkanut lämpeämään niille! Erityisesti piikkikorollisille versioille, jotka on kuin tehty vaaleansinisten farkkujen kaveriksi. Kuva 1 & 2.

IDKUVA

Pallotyynyt

Törmäsin tällaiseen tyynyyn joskus vahingossa Pinterestiä selaillessa ja siitä saakka se on kummitellut mun mielessä. Mun mielestä tällainen olisi älyttömän suloinen yksityiskohta esimerkiksi sohvalle tai vaikka nojatuoliin. Tietääkö joku, mistä näitä voisi ostaa?? Kuva 1 & 2.

red stripe pants

Tummat housut punaisella raidalla

Pystyraidat ilahduttaa nyt eri housuissa ja myös mä oon iskenyt silmäni niihin  Omistan jo yhdet mustat leggingsit, joissa on valkoiset raidat sivuissa ja nyt haluaisin samanlaiset punaisella värillä! Tämä pystyraita tekee tavallisista leggareista/farkuista astetta näyttävämmät. Kuva 1 & 2.

kultaiset kaulakorut

Tähdet koruissa

Mun mielestä nämä alkavat olla jo last season, mutta edelleen ilmestyy uusia tähtikoruja. Selailin erään verkkokaupan kevään uutuuksia ja valehtelematta vartin sisään tuli vastaan viisi erilaista korua, jossa on joko yksi iso tähti tai monta pienempää. Tähdet ovat kivannäköisiä, mutta ei miellytä mun silmää enää koruissa. Kuva 1 & 2.

vans tennarit

Liian värikkäät tennarit

Vaikka oon älyttömän suuri tennarifani ja harvoin oon mitään tennaria ”vastaan” niin nyt löytyi sellaiset, mistä en valitettavasti pidä. Nimittäin todella värikkäät tennarit, joissa on käytetty neljää jos ei jopa viittä eri väriä… Kengissä saa olla väriä, mutta liika on liikaa. Kuva 1 & 2.

neulemekko

Nilkkoihin ylettyvät neulemekot

Mukavuudenhaluisena ihmisenä rakastan pukeutua rentoihin ja pehmeisiin mekkoihin – tällaisia on esimerkiksi neulemekot, jotka ovat usein käytössäni. Tästä huolimatta en lämpeä näille versioille, jossa helman pituus ylettyy nilkkoihin saaka. Jotenkin neulemekko ei näytä enää yhtä ryhdikkäältä kuin lyhyemmässä muodossa. Kuva 1 & 2.

Mitäs te sanotte – näyttääkö meidän listat tällä kertaa samalta vai aivan erilaiselta?

30 Responses to “IN & OUT // Fashion & decor”

 1. Cami sanoo:

  Mä en lämpene noille raitapöksyille ollenkaan :D Jotenkin niin mauttomat, kun muuten tyylikkäisiin vaatteisiin koitetaan ujuttaa moiset. En vaan tajua! Mä haaveilin tänään taas Ted Bakerin sivuilla vaaleanpunaisista nilkkureista, iiks

  • Saija Saija sanoo:

   Voi eikä :D Harmi kuulla, että sä et välitä niistä ollenkaan. Mun mielestä nuo tuo kivaa extraa perus housuihin :p Oi vaaleanpunaiset nilkkurit kuulostaa hyvältä! Sellaiset sopisi sulle varmasti <3

 2. Aleksandra sanoo:

  Seinäjoen minimanissa muistaakseni näin noita pallotyynyjä viikko takaperin! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oliko!! Pakko mennä joku päivä kattoon sieltä, kiitos paljon vinkistä :)

 3. M sanoo:

  Näin tuollaisia pallotyynyjä juuri prismassa!

  • Saija Saija sanoo:

   Oi onko sielläkin! Vitsit mä just eilen kävin siellä enkä tajunnut katsoa, täytyy mennä uudestaan. Kiitti vinkistä :’)

 4. Mira sanoo:

  Oi, valkoiset nilkkurit on täyttä rakkautta! <3 Itseäkin ne sykähdyttää tällä hetkellä vaikka vielä jokin kuukausi sitten olin vähän, että whatta hell :D Ja hauskan näköiset noi pallotyynyt! Raidat sykähdyttää täälläkin ja mä itseasiassa lämpeen pitkille neulemekoille :D

  Mira | http://fashionpoetry.eu/

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla, että sä oot kans lämmennyt niille <3 Ne on kyllä tosi upeat! Se on jännä, miten sitä innostuu yhtäkkiä jostain trendistä mistä aluksi ei tykkää yhtään :D Pallotyyny täytyy kyllä hankkia, niin suloinen. Kiva, että pitkät neulemekot on sun mieleen :)

 5. Aaa sanoo:

  Hei pallotyynyjä on ykkösbasaarilla siinä alussa!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiva tietää, että sieltä löytyy kans! Nyt on onneksi vaihtoehtoja, mistä lähteä etsimään :)

 6. Nimetön sanoo:

  Ainakin Sotkassa on myynnissä noita pallotyynyjä.

  • Saija Saija sanoo:

   Onpa kiva, että nyt on vaihtoehtoja ostopaikkojen suhteen. Eiköhän jostain löydy, kiitti sulle :)

   • Elina sanoo:

    Alkuperäiset solmupallotyynyt on Design House Stockholmin käsialaa ja löytyy esimerkiksi Stockmannilta noin 100 euron hintaan. Nyt halvempia kopioita löytyy myös joistakin marketeista ja muistaakseni Sokokselta!

 7. Laura sanoo:

  Vuokrakirppis ykkösbasaarissa näin viime viikolla suurinpiirtein tuon näköisiä pallotyynyjä siellä sisustusjutuissa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Voi täytyy kyllä käydä katsomassa ne siellä, tuollaiset on nimittäin niin suloisia <3 Kiitoksia paljon vinkistä Laura :)

 8. Vilma sanoo:

  Taitaa olla Desigh House Stockholm Knot-tyyny tuo:) esim. finnish design shopista löytyy!

  • Saija Saija sanoo:

   Okei hyvä tietää, että sieltä löytyy kans näitä! Kiitti Vilma :)

 9. Aliisa sanoo:

  Että minä iloitsen aina kun sporttimuoti lisääntyy, nim. koukussa mukaviin vaatteisiin :D Nuo pallotyynyt ovat sen näköisiä, että käsityöihmiset innostuvat varmasti näpertämään! Pitkiä neulemekkoja ei kyllä tule ikävä.. Toki niistä saa tykätä, mutta minun makuuni ovat vähän ”ylisiveitä” :D

  • Saija Saija sanoo:

   Se on kyllä kiva, että lisääntyy – mukavuus on parasta :) Totta muuten, tuollainen olisi mahdollista tehdä myös itse. Pitkät neulemekot jakavat paljon mielipiteitä ja lä en myöskään koe niitä käytännölliseksi, vaikka varmasti ovat lämpimiä :)

 10. Anniina sanoo:

  Ah noi valkoiset nilkkurit♥ Jotenkin kun aina aattelee, että kenkiä on tarpeeksi ja on kaikki, mitä tarvitsee, niin eeei kun aina löytyy jotkin uudet ihanat :D Haha noi pallotyynyt ovat kyllä söpöjä, vaikka ne omaan sisustukseen osaisi kuvitella :D Noi raitahousut eivät oikeen istuisi mun tyyliin, mutta raidat ovat kyllä hauska yksityiskohta ja sopivat joidenkin tyyliin ihan täydellisesti! Kaikista out- kohdan jutuista oon täysin samaa mieltä :D

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin upeat ♥ Älä muuta sano! Tuntuu, että tälle täydellisten kenkien löytämiselle ei tule ikinä loppua :D Mä oon samaa mieltä noista pallotyynyistä, ne on niin hauskoja mutta samaan aikaan myös suloisia. Harmi kuulla, että raitahousuista et välitä, mutta kiva että pidät raidoista muuten yksityiskohtana. Kiitos sulle, kun kerroit omat mielipiteesi näistä :) xx

 11. Inka Nitta sanoo:

  Itse rakastan sivuraitaa housuissa myös! Minulta löytyy yhdet rennommat mustat housut vaalenapunaisella sivuraidalla, mutta valkoisella raidalla olisi vielä haaveissa.
  Olin itse juuri eilen Fanni K brändin lanseeraustilaisuudessa ja sielä oli noita pallotyynyjä muutamassa eri värissä. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että sä kans pidät sivuraidasta :) Oi vitsit, vaaleanpunainen raita kuulostaa niin hyvältä <3 Kiitos paljon vinkistä Inka, täytyy tutustua tuon brändin versioihin. Tuollainen pallotyyny on pakko saada :p

 12. Miia sanoo:

  Onko sulla mitään valkoisia paitoja mistä näkyy valkoset rintsikatkin vähän läpi? Oisko jotain vinkkiä miten semmosia vaatteita kannattas käyttää, esim joku toppi alle? Tosin se toppikin varmaan näkyis vähän läpi.

  • Saija Saija sanoo:

   Joo on muutamakin sellainen ohuempaa kangasta oleva :) Mä oon tykännyt käyttää nuden värisiä rintsikoita (ne näkyy kaikista vähiten läpi) sekä välillä valkoisten rintsikoiden päällä sellaisia bandeau-toppeja. Ne näkyy kans vähän läpi, mutta ei läheskään niin paljoa :>

 13. Sini sanoo:

  Tollasta pallotyynyä en ookkaan ennen nähny, aika hassun näköinen mutta silti aika söpö :D

  • Saija Saija sanoo:

   Mä oon samaa mieltä, että tuo on melko hauska mutta niin suloinen :-D!

 14. Annika / pellavaajapastellia sanoo:

  Oon samaa mieltä kaikista out-kohdista :D

Kommentoi