Random moments of my days

Mä ajattelin näin alkavan viikon kunniaksi listailla teille mun viime aikaisia menoja ja kuulumisia. Joillekin viikoille mahtuu enemmän tekemistä kuin toisille ja aina kaikkea ei ehdi postauksissa mainita. Sen vuoksi tällaiset koostepostaukset on mun yksiä suosikkeja  Eli oon muun muassa…

Aloittanut suunnittelemaan pakkaamista, nimittäin tämän viikon lauantaina lähdetään Rukalle! | Nauttinut keväisestä auringonpaisteesta kävelylenkeillä. | Suunnitellut ensi viikon postauksia valmiiksi – seuraavaksi täytyy alkaa kirjoittelemaan niitä luonnoksiin. | Katsonut muutamassa päivässä koko Onnela-sarjan läpi. Tälle ohjelmalle iso peukku! | Tehnyt uusia kivoja hankintoja vauvalle. | Ostanut lukuisia kimppuja kukkia piristämään kotia sekä…

marja reseptit

Viettänyt päivää Helsingissä Julian kanssa shoppaillen, syöden hyvin ja vieraillen pr-toimistoissa. Ja katsokaa, miten hyvännäköisiä herkkuja oli Marsaanalla tarjolla!

IDKUVA

Kengät* – Junkyard

Fiilistellyt kaikkia kukkakuosisia vaatteita ja asusteita. Tämä kuosi on selvästi mun joka keväinen heikkous, oli kyseessä sitten minkä väriset ja kokoiset kukat tahansa. Kuinka moni muistaa vielä mun kukkakirjaillun nahkatakin? Ääh aivan liikaa kaikkia keväisiä vaatteita odottamassa käyttöön pääsyä…

kamppis blogi

Kuvannut muutamia mielenkiintoisia kamppiksia, joiden julkaisuun pääsyä odotan innolla. Tässä näkyy esimakua yhdestä!

aco aurinkovoide

Haaveillut tulevasta kesästä Acon aurinkopressissä tutustuen tämän vuoden uutuustuotteisiin. Täytyy toivoa paljon oikein aurinkoisia kuukausia niin pääsee nämä aurinkovoiteet kunnolla testiin.

huulipuna

Täyttänyt kalenteria kirjaten ylös kaikki tulevat menot. Tiedossa on paljon kivoja juttuja, joten odotan innolla  PS! Eikö olekin suloinen save the date-kutsu?

kiila burger

Helsingissä vieraillessa käynyt jälleen Kiilan lounaalla. Tästä alkaa pian muodostua vakiopaikka, hehe. Jos teillä on vinkata jotain kivoja lounaspaikkoja sinne suunnalle niin kertokaa ihmeessä!


6 Responses to “Random moments of my days”

 1. Cami sanoo:

  Toivotaan, että tästä kesästä tulee parempi kuin edellinen kun viime kesänä kun olisin saanut olla koko kesän kotona, eihän sitä ollut mitään kesää, josta nauttia :D Just tänään meidän mummille sanoin, että täytyy varmaan alkaa harkita Evelle pikkusisarusta, haha ;D <3 Sanoinkin jo Instan puolella, että noi kengät on I-H-A-N-A-T! Kevät, tuu jo! <3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi ei :D Toivotaan tosiaan, että tämä kesä olisi parempi! Jos vaikka olisi helteitä viime vuodenkin edestä. Haha joo ei muuta kuin pikkusisarusta harkitsemaan ;-) Nuo kengät on kyllä niin sulattanut mun sydämen – kuivia katuja odotellessa <3

 2. Heidi sanoo:

  Sä kun oot kaupan alalla töissä, niin millaiselle ihmiselle se mielestäsi sopii? Etkö oo kiinnostunut kouluttautumaan esim. sosionomiksi tai muulle sosiaali- ja terveysalalle?

  Kyselen siksi kun yritän itse tehdä päätöstä minne kouluun hakisin, niin on kiva kuulla myös muiden ajatuksia. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Mun mielestä se sopii ihmisille, jotka tykkäävät auttaa ja olla tekemisissä erilaisten ihmisten kanssa :) Kaupan alalla on monta suuntautumismahdollisuutta ja on lukuisia eri työpaikkoja sekä työtehtäviä, missä voit työskennellä. Mun mielestä on kivaa, kun joka päivä on erilainen ja ikinä ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Mä tykkään nykyisestä työstäni ja siihen kuuluvista lukuisista työtehtävistä sen verran ettei ole käynyt mielessä kouluttautua eri ammattiin. Toivottavasti tästä oli apua ja kysy ihmeessä, jos tulee vielä mieleen jotain :)!

 3. Nimetön sanoo:

  Miksi lupaat asukuvat uudesta kamppiksesta ja sitten poistatkin lupauksesi?

  • Saija Saija sanoo:

   Koska valitettavasti kamppiksen aikatauluun tuli asiakkaan puolelta muutoksia viime hetkellä, joten niiden julkaisu hieman siirtyy :)

Kommentoi