Garderobiin eksyneet uutuudet

Eräs keväästä höpsähtänyt bloggaaja täällä, hei. Vaikka pakkaset paukkuu ennätyslukemissa niin oon jotenkin päivä päivältä enemmän fiiliksissä tulevasta vuodenajasta  Oon tehnyt vaatekaappiin muutamia tähän liittyviä päivityksiä ja ajattelin nyt pitkän pitkästä aikaa tehdä kunnon ostosten esittelyn. Joihinkin tuotteisiin löytyy suorat linkit kuvien alta, jos kiinnostuitte! Olisi joka tapauksessa kiva kuulla, että joko te ootte tehnyt keväisiä hankintoja? Entä mitäs pidätte mun vaatekaapin uutuuksista?

puman mallistot

Kuviollinen pusero – Gina Tricot | Puman huppari* – Junkyard

Aloitetaan kahdesta yläosasta, jotka ovat kyllä keskenään aivan erilaiset. Hieman juhlavampi tai ainakin näyttävämpi kukkakuosinen röyhelöpusero Ginan alennusmyynneistä. Tälle jäi hintaa vain noin 5-6€. Ja kuten edellisessä postauksessa kerroin niin oon alkanut ihastua Puman tuotteisiin. Tämä huppari on ihanan pehmeää kangasta ja niin rento päällä. Puhumattakaan herkullisesta väristä!

IDKUVA

Basker-hattu H&M | Hiuslenkki Gina Tricot

Muutama keväinen asuste; basker-hattu suloisessa vaaleanpunaisessa sävyssä (yllätys, yllätys)  Pohdin kauan muutamankin eri värin välillä, mutta kyllä tämä on eniten mun juttu. Hintaa hatulla oli 9,99€. Nyt, kun mun hiukset on kasvanut edes jonkin verran niin saan taas laitettua niitä kivasti ponnarille tai nutturalle. Siihen hommaan paras vaihtoehto tänä keväänä tulee olemaan tämä pilkullinen hiuslenkki, joka löytyi Ginasta hintaan 4,95€.

puma satin

Puman kengät* – Junkyard

Toinen juttu Pumalta on nämä upeat Muse Satin EP-kengät. Näissä mun silmää miellyttää niin ulkonäkö, väri, yksityiskohdat kuin niiden keveys. Tuntuu kuin jaloissa ei olisi mitään! Vielä näitä ei voi tällainen vilukissa pukea ulos, mutta näen jo silmissäni miten puen ne heti jalkaan kuivan asfaltin ilmestyttyä esiin.

ruutuhame

Nahkahame – Vero Moda | Ruutuhame – Gina Tricot

Uutuuksia alaosien joukossa on kaksi erilaista hametta. Vasemmalla simppeli nahkahame, kiiltävänä versiona. Tämä ei ihan taida mennä enää kiinni, mutta loppukesästä sitten paremmin :D Vieressä ruutuhame, jota en voinut vastustaa Ginan verkkokaupassa. Jos oikein muistan niin se kustansi 29,99€.

vaaleanpunainen nahkatakki

Nahkatakki* – Only

Osa teistä saattaa muistaa, kun viime keväänä innostuin värikkäistä nahkatakeista. Silloin tuli käytettyä niin keltaista kuin punaista ja nyt kokoelma on saanut uuden kilpailijan. Voitte olla varmoja, että tuutte näkemään tätä nahkatakkia mun päällä kyllästymiseen saakka, jos se edes on mahdollista ;-)

river island

Kengät – River Island

Tajusin vasta tätä postausta tehdessä, että lähes kaikki uutuudet olivat tyttömäisen vaaleanpunaisia :D Anyway, katsokaa näitä kaunokaisia! Jälleen yksi syy lisää odottaa kuivia katuja ja muutamia lämpöasteita. Nämä River Islandin loaferit löytyivät Zalandolta, hintaan 39,95€.

*saatu


24 Responses to “Garderobiin eksyneet uutuudet”

 1. Sonja sanoo:

  Ihania ostoksia! Kukkakuosinen paita on eksynyt munkin vaatekaappiin ja samoin pari Puman tuotetta. Kevääksi ois kiva myös löytää punainen nahkatakki, haha kiitos sinun, ihastuin noihin värikkäisiin nahkatakkeihin :D Onko muuten jokin väri mitä et tykkää pukeutumisessa käyttää? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Sonja <3 Oi onpa kiva, että sä oot kans tehnyt kevääksi löytöjä! Ja huippua, että oon saanut sut ihastumaan värikkäisiin nahkatakkeihin. Suosittelen lämpimästi punaista väriä :p Joo sellainen kirkkaan sininen ja tumman violetti on värejä, joissa en koe oloani "omaksi" :D

 2. Sussu sanoo:

  Toivon niin ettei jalkasi tule kasvamaan paljoa raskauden myötä, niin ihania kenkiä siulla! :-) Itsellä kävi niin et 36-37 jalka kasvoi raskauden jälkeen 38. Piti kaikki ihanat korkkarit myydä pois. Harmittaa vieläkin vaikka tuosta pian 2-vuotta aikaa :D

  Ihanan keväisiä ostoksia olet tehnyt! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Apua!! En ole ajatellutkaan tuota :D Toivottavasti ei käy niin, kun oon hartaudella kerännyt kenkäkokoelmani haha. Voin vaan kuvitella, miten asia harmitti :/ Kiva kuulla, että nämä keväiset hankinnat ovat sun mieleen. Oon kyllä itsekin niin tyytyväinen jokaisesta <3

   • Cami sanoo:

    Mullakin muuten kävi itellekin niin, että jalka tosiaan kasvoi! Nyt noin vuosi raskaudesta vanhat kengät alkaa mennä taas jalkaan, joten älä heti myy kaikkia ihanimpia ainakaan pois! :)

    • Saija Saija sanoo:

     Niinkö! Ohoh, mutta hyvä tietää niin osaa varautua ja ettei vaan tuu myytyä kaikkia vahingossakaan pois :)

 3. Sini sanoo:

  Vooi miten söpö toi vaaleanpunainen nahkatakki! <3 Värikkäät takit ovat ihania!

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin!! Tuohon ei voi olla ihastumatta <3 Värikkäät takit ovat kyllä ihan parhaita, varsinkin keväällä ja kesällä :p

 4. xod sanoo:

  Ihanat noi kengät, en löytänyt zalandon sivuilta, onkohan myyty jo loppuun? :(

  • Saija Saija sanoo:

   Ne on kyllä niin suloiset :) En malta odottaa, että pääsen käyttämään niitä! Eikö ollut enää? Voi ei, sitten ne taitaa olla loppuunmyyty. Siitä on jo hetki, kun ne tilasin :/

 5. Roosa sanoo:

  Kävin viikonloppuna pyörimässä kaupoilla ja huomas että vaaleanpunanen on kevään ykkösväri, sitä oli joka puolella! Ja oon kyllä itsekin ihastunut siihen, ainakin jotkut söpöt vaaleanpunaset tennarit vois hankkia kevääksi. Ja nuo puman uutuudet on kyllä tosi kivoja! Joko oot ostanut mammavaatteita? :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi vaaleanpunaiset tennarit kuulostavat hyvältä idealta :) Ne piristää kyllä takuuvarmasti keväällä <3 Puma on kyllä nousemassa yhdeksi suosikkimerkiksi, heiltä löytyy vaikka mitä kivaa! Joo oon muutamia juttuja, tilaus saapuu varmasti pian eli seuraavassa ostosten esittelyssä on varmasti sitten esillä niitä :p

 6. Cami sanoo:

  Siis mitä ihanuuksia! <3 Mullehan kelpais näistä tietysti vaikka kaikki, mut etenkin toi baskeri vois olla munkin keväthankintalistalla!

  Ps. Mun blogissa on uus haaste ja tee säkin hei se! Ois kiva lukee sun vastaukset noihin kyssäreihin :) Masulle virtuaalihalit <3

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi kiitos ihana <3 Joo ehdottomasti baskeri kevääksi! Se tuo varmasti piristystä asuun kuin asuun :) Ja kiitos haasteesta. Oli niin mielenkiintoinen, että laitan sen toteutukseen hyvinkin pian. Masu kiittää myös <3 xx

 7. Inka Nitta sanoo:

  Ihania juttuja oot hankkinut. Toi Vertsun kiiltävä nahkahame on kyllä upea. Toivottavasti meidän liikkeeseen tulee toi niin voisin hankkia itselleni <3

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos Inka <3 Niin piristävää kuulla, että nämä jutut ovat sun mieleen. Toivotaan, että tulee, on se niin upea :)

 8. Marianne sanoo:

  Hei mullakin oli muutamia vuosia sitten (aikalailla sun ikäisenä) tollanen kausi, että rakastin kaikkea vaaleanpunaista :D Joten ymmärrän sun himon ;) Sittemmin kyllästyin siihen ja nykyään en sitten pahemmin muita värejä käytäkkään kuin harmaata, mustaa, valkoista ja beigeä :)

  Ja täällä ollaan myös jo tehty keväisiä hankintoja ja jopa kesäisiä xD Pallokuosiset pusero sekä mekko ovat tarttumeet matkaan. Ja himottaisi vielä alessa olevat leviksen farkkushortsit ja gannin mekko :D Itse en useinkaan mieti ajankohtaa ostoille, jos jotain sellaista osuu eteen, jolle tiedän olevan varmasti käyttöä ja varsinkin jos joku himoitsemani on alessa. Ostin esim joulukuussa uuden nahkatakin kun pitkän etsinnän jälkeen osui sopiva kohdalle ja yleensäkin kun ostaa sesongin ulkopuolelta voi tehdä parhaat löydöt! Siksi olen heittänyt romukoppaan äitini neuvon ”älä nyt kesähelteellä osta mitään villakangastakkeja”, heh :D

  • Saija Saija sanoo:

   Niinkö! Hassua, miten sitä tulee tietyn ikäisenä tykättyä tietyistä väreistä ja jutuista :) Vaaleanpunainen on kyllä kiva piristys kevääseen! Ja pallokuosit <3 Niitä tuli viime kesänä hamstrattua. Se on onneksi niin ajaton kuosi, että menee lähes kaikkina vuodenaikoina. Kiva kuulla, että oot tehnyt hyviä löytöjä! Nahkatakit on kyllä sellaisia, että kun sopiva tulee vastaan niin sitä ei kannata jäädä enää miettimään :p Haha tuo on muuten totta, täällä on kans kuultu sama neuvo omalta äidiltä :-D

 9. Oi kaikki ovat aivan ihania! Näitä ihastellessa tulee ihanan keväinen fiilis ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että nämä kaikki miellytti sua :) Ja kiva kuulla, että keväinen fiilis tarttui. En millään malttaisi odottaa sen kunnollista saapumista <3

 10. Anna sanoo:

  Ihania ostoksia, varsinkin noi puman kengät!

  Mä ostin itsekin viikko sitten lähes identtisen vaaleanpunaisen nahkatakin enkä vielä oo ihan varma et mihin vaatteisiin yhdistäisin sen, joten jään innolla odottamaan että millaisia asukokonaisuuksia sä keksit! :)

 11. Saga sanoo:

  Oijoi nyt on kyllä sellainen värimaailma että voi rakkaus! Just täydellistä puuteripinkkiä!
  Mulla on ollutkin etsinnässä tuollainen vaaleanpunainen nahkatakki. Pitääpä laittaa tilaukseen toi *_*

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla, että värimaailma iskee suhun :) Vaaleanpunainen nahkatakki on kyllä piristävä vaihtoehto perus mustalle yms. Suosittelen kyllä lämpimästi tätä versiota <3

 12. Julia sanoo:

  Hei pystytkö millään ottamaan asukuvia ton ruudullisen hameen kanssa? Olis kiva nähdä miltä näyttää päällä! Mietin pistäisinkö tilaukseen :D

Kommentoi