IN & OUT – kevään trendit

Heissan  Mitäs teille kuuluu? Ikkunasta ulos katsoessa huomaa, että kevät saapuu kovaa vauhtia! Ajattelin sen kunniaksi nyt listata IN & OUT-postauksen uudessa osassa trendeistä ne, mitkä iskee muhun ja mitkä ei. Vaateliikkeet ovat täynnä toinen toistaan houkuttelevampia juttuja, mutta myös sellaisia mitä saatan vieroksua. Eiköhän siis mennä asiaan:

puma

Puman tuotteet

Puma oli ehdoton suosikkimerkkini ylä-asteella. Siltä on tullut omistettua niin huppareita, kenkiä kuin reppuja. Muutama vuosi meni ette kyseinen merkki iskenyt muhun yhtään, mutta nyt kelkka on kääntynyt taas toisin päin. Heidän uudet mallistonsa on ihanan tyttömäisiä ja raikkaita. Myös Kenzan mallisto miellyttää mun silmää! Mulle itse asiassa tuli hetki sitten postissa nuo vasemman puoleiset kengät enkä malta odottaa, että pääsen esittelemään ne teille paremmin. Kuva 1 & 2.

musta lasiseinä

Musta lasiseinä

Harvoin sitä iskee silmänsä näin isoon osaan sisustuksessa kuin seinään, mutta jos nyt olisi mahdollisuus valita esimerkiksi seinä makuuhuoneeseen tai vaikka kylppäriin suihkuun niin musta lasiseinä olisi ehdoton valinta  Niin kaunis ja näyttävä! Kuva 1 & 2.

laventeli neule

Laventelin värinen neule

Ja viimeisenä in-osiossa kevään hittiväri, nimittäin laventeli! Tässä on trendi, josta innostuin heti ja enkä pahisi pahitteeksi, jos tuollainen neule eksyisi myös omaan vaatekaappiini. Mun mielestä näin kevään lähestyessä on ihana lisätä asuihin väriä. Kuva 1 & 2.

IDKUVA

Kissamaiset aurinkolasit

Monelta eri brändiltä on tänä keväänä ilmestyneet uudet hittilaseiksikin kutsutut kissamaiset aurinkolasit. Vaikka oon suuri aurinkolasien fani ja aina ensimmäisenä kokeilemassa uusia malleja niin nämä taitavat jäädä kaupan hyllylle. Aurinkolaseja kuuluu ilmeisesti oikeaoppisesti pitää hieman alempana, mutta eikö ne silloin häiritse? Kuva 1 & 2

urheilusukat

Korkkarit + urheilusukat

Tässä on trendi ulkomailta, mikä on kovaa vauhtia rantautumassa myös Suomeen. Korkkarit yhdistettyinä urheilusukkiin (joissa on logo näkyvillä). Varmasti jokaiset korkkarit on sukkien myötä mukavammat jalassa, mutta mun silmään yhdistelmä näyttää hieman hassulta… Kuva 1 & 2.

olkaremmilaukku

Olkaremmilaukut

Nämä menee vähän samaan kategoriaan kuin vyölaukut. Mä itse oon sen verran naisellinen pukeutuja, että koen enemmän kunnon käsilaukun olevan mun juttu. Mä uskon myös, että tuollainen remmilaukku rintojen päällä on pitkän päälle ahdistavan tuntuinen. Kuva 1 & 2.

Mitäs mieltä te ootte näistä tämän kevään trendeistä?

*sisältää mainoslinkin


18 Responses to “IN & OUT – kevään trendit”

 1. Emmi sanoo:

  Sulle kyllä sopii varmasti laventelin väri loistavasti! Ja oon kyllä ihan samaa mieltä noista kaikista out-jutuista, ei vaan iske :-D ♥

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos Emmi <3 Niinkö! Mukava huomata, että menee mielipiteet näin yhteen :)

 2. Ansku k sanoo:

  Oon samaa mieltä sun kaa!:)

 3. Emilia sanoo:

  Tässä sarjassa on vissiin ideana luetella juttuja mitkä iskee suhun ja mitkä ei? Pisti vaan silmään kun ”Out” osioon olit laittanut juttuja mitkä oikeasti just nyt on ”In”, eikä poismeneviä ilmiöitä. Tuo vaan hämmensi :) Ei sillä että Out-osion jutut iskis munkaan makuun, mutta pinnallahan ne on.

  • Saija Saija sanoo:

   Joo eli siis tässä postaussarjassa luetellaan tämän hetken trendijutut ja mä listaan niistä omat suosikkini sekä ne ei niin suosikit :)

 4. Cami sanoo:

  Siis en noista Puman tuotteista itessään tiedä, mutta toi väri <3 Laventeli on kans ihana tän kevään väri!

  Noista out siis todellakin noi sukat kengissä noin? :D Oikeesti mitä ihmettä!!

  • Saija Saija sanoo:

   Nuo Puman tuotteet ovat kyllä ihanan värisiä niin kuin myös laventeli <3 Pakko saada sellainen neule kevääksi! Joo älä muuta sano, huh siinä on aika erikoinen trendi :-D

 5. Sini sanoo:

  Huh, toi korkkarit + urheilusukat -yhdistelmä ei kyllä omaakaan silmää miellytä sitten yhtään D: Laventelin värinen neule ois tosi nätti!

  • Saija Saija sanoo:

   Se on kyllä niin erikoinen, että parempi kun ei edes testaa :D Eikö! Se olisi kyllä ihanan piristävä väri kevääseen <3

 6. Heli sanoo:

  Ai että nää in&out -postaukset on parhaita! Se Puman uusi Selena Gomezin mallisto houkuttelee täällä!

  • Saija Saija sanoo:

   Niin piristävää kuulla, että pidät näistä postauksista :) Mä aina niin innolla näitä toteuttelen! Oi se on myös upean näköinen, Selenalla on niin kiva tyyli <3

 7. Aveem sanoo:

  Nuo ekat kengät vasemmalla ihan täydelliset <3 Rakastan tota väriä just nyt.

  • Saija Saija sanoo:

   En voisi olla enempää sun kanssa samaa mieltä :) Ne on kyllä niin upeat värinsä kuin mallinsa puolesta <3

 8. Marika sanoo:

  Sukat korkkareissa..hmm. Ensimmäisenä tuli mieleen, että melkein vaatii kokoa isommat korkkarit..? Itsellä ainakin on just eikä melkein istuvat korkkarit eikä niihin edes mahtuisi paksumpi urheilu-/tennissukka.

  Laventeli on nätti!

  • Saija Saija sanoo:

   Hei tuo on varmasti totta! En ajatellutkaan tätä. Urheilusukat on melko paksut ja tuskin kenenkään korkkareissa on niin paljoa tilaa :o Ihana nähdä myös sun pitävän laventelista, se on kyllä niin kivan raikas väri <3

 9. Nimetön sanoo:

  Löysitkö jostakin tuon laventelin värisen neuleen?

  • Saija Saija sanoo:

   En löytänyt… Muutama kivannäköinen on tullut vastaan, mutta osa on ollut hölmön mallisia ja osa liian ohuita :s

Kommentoi