3 ✖️ spring earrings

korvikset

Kevät alkaa lähestyä ja sen huomaa myös vaate -ja asustevalinnoissakin. En ole koskaan aikaisemmin ollut mikään suuri roikkuivien korvisten fani, mutta nyt pieni korviskokoelmani on täydentynyt kolmella eri parilla. Näitä voi bongailla mun korvista pitkin kevättä niin arki -kuin juhlakäytössä.

tupsukorvikset

Hapsukorvikset* – Junkyard

Omistan tällaiset samantyyliset punaisena ja oon tykännyt niistä älyttömästi. Ainut ongelma niiden kanssa on se, että ne ei sovi ihan jokaiseen asuun. Nämä mustat sen sijaan sopii käytettäväksi minkä kanssa tahansa 

IDKUVA

Tupsukorvikset – Gina Tricot

Vaasan reissulla pyörähdettiin Sannin kanssa Gina Tricotilla ja heillä oli kunnon alennusmyynnit käynnissä koruosastolla. Löysin sieltä nämä älyttömän suloiset tupsukorvikset, jotka maksoivat vaan vajaa 3€!

helmikorvikset

Helmikorvikset* – Junkyard

Viimeisenä upeat helmikorvikset. Mulla on yleensä tällaiset helmet nappiversioina, joten nämä roikkuvat tulevat olemaan kivaa vaihtelua. Nämä tulivat tänään postissa ja vasta kuvia ottaessa huomasin yhden helmen puuttuvan toisesta korviksesta. Täytyy laittaa asiasta heti viestiä menemään, mutta muuten aivan ihanat korvikset.

Ootteko te innostunut roikkuvista korviksista? Entä mitkä näistä ovat teidän suosikit?

16 Responses to “3 ✖️ spring earrings”

 1. Juulia sanoo:

  En itse käyttänyt ennen lainkaan korviksia, mut viimeaikoina oon innostunut niistä kovasti. Etenkin tuommoisista näyttävämmistä, niillä saa helposti tehtyä asusta mielenkiintoisemman ja ”puetumman”. Bongasin noi samat Ginan korvikset aleista ja ne on ollu ihan lempparit <3

  • Saija Saija sanoo:

   Onpa mukava kuulla sun kans viime aikoina innostuneen enemmän korviksista :) Tuo on totta! Ja monista asuista tarvittaessa juhlavamman. Oi kiva, että teit kans hyvän löydön – ne on kyllä niin ihanat <3

 2. Elina M. sanoo:

  Nuo mustat hapsukorvikset on ihan mielettömät! Olenkin katsellut vastaavia jo monen monta kertaa perus ketjukaupoissa, ehkä ne pitäisi jo kohta kotiuttaa omaankin kokoelmaan. :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin <3 Voin kyllä lämpimästi suositella niitä! Nuo sopii minkä vaatteen kanssa tahansa :)

 3. Minusta nuo kaikki on kauniita, erityisesti pidän noista mustista hapsukorviksista =) En ole itsekään aiemmin ollut roikkuvien korvisten ystävä, mutta nyt olen alkanut käyttää niitä, inspiraatio lähti oikeastaan siitä kuvasta jossa näin sinulla ne kirkkaanpunaiset hapsukorvikset :)

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että pidät näistä kaikista :) Nuo hapsukorvikset oli kyllä kiva löytö. Oi niinkö, mahtavaa kuulla sen kuvan inspiroineen sua! Tulipas hyvä mieli tästä :)

 4. Essi sanoo:

  Ihastelen aina muilla tällaisia upeita korviksia, mutta en jotenkin osaa itse käyttää muita kuin helminappeja vuodesta toiseen :D Ehkä viimeistään kesän juhliin villiintyis ja ostais jotkut kivat näyttävät korvikset! :)

  • Saija Saija sanoo:

   Näin mäki ennen ajattelin, mutta sitten sitä yhtäkkiä innostui ja se oli menoa :D Kannattaa kyllä testailla, viimeistään sitten kesän juhlissa :p

 5. Sofia sanoo:

  Nuo tupsukorvikset on kyllä niin ihastuttavat! Pakko saada itsellekin <3

 6. Aivan mielettömän ihania löytöjä oot tehnyt! <3 Itse rakastaisin näyttäviä korviksia mutta se vain, että kun itselläni ei ole reikiä korvissa niin on aika hintsusti valikoimaa. Netistä sitä valikoimaa löytyisi klipsikorviksistakin mutta kun haluaisin kokeilla ja nähdä livenä, että onko varmasti hyvät :D

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

  • Saija Saija sanoo:

   Nämä on kyllä kaikki niin upeita koruja <3 Voi se tuottaa varmasti hankaluuksia! Ne on varmasti kivempi nähdä livenä niin tulee varmasti mieluisat. Mutta onneksi kaupoissakin on hieman kasvanut klipsikorvisten valikoima :)

 7. Julia P sanoo:

  Hei! Pahoittelen, ei liity aiheeseen mutta ajattelin että tässä postauksessa kommenttini ei ehkä niin eksy muiden joukkoon :D mutta siis voisitko tehdä pian taas laukkukokoelman tilannekatsauksen? :) edellisestä on yli vuosi, olisi kiva nähdä nykyinen tilanne jos innostut tästä ideasta :)

  • Saija Saija sanoo:

   Ei haittaa, vaikka ei liity aiheeseen :) Joo voin tehdä! Tätä on muutama muukin lukija toivonut niin voisin ilomielin tehdä päivityksen kyseiselle postaukselle. Tilanne on nimittäin vuodessa muuttunut jonkin verran. Kiitos sulle tästä toiveesta :)

 8. Nimetön sanoo:

  Hei! Voisitko joskus tehdä laukun sisällöstä postauksen?:)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo voisin tehdä! Edellisestä on vierähtänyt jo niin pitkä aika ettei päivitys olisi pahitteeksi :)

Kommentoi