Överipöksyt ja hattaratakki

IDKUVA

vaaleanpunainen takki

palmikko neule

gucci samettilaukku

nahkahousut naiset

puma basket heart

Jacket* Only | Pants Cubus | Bag Gucci | Shoes Puma (*saatu)

Mulla on omia erilaisia sääntöjä pukeutumisen suhteen. Muun muassa, että asussa ei saa olla liian monta eri väriä, sävyjen täytyy mätsätä, kuosien ei saa riidellä keskenään ja niin edelleen. Yksi sääntö on myös, että jos pukee päälle jotain hieman ”rajumpaa” niin sitä täytyy pehmentää. Ja tämä sääntö toteutui juuri uusimman asun kanssa. Kyseiset nahkahousut ovat omien sanojeni mukaan överipöksyt ja tykkään niistä älyttömästi. Ainut ongelma on vaan se, että kaikkien yläosien ja asusteiden kanssa ne ei toimi. Mutta esimerkiksi hempeän tyttömäisen hattaratakin kanssa ne ovat mielestäni toimiva kombo. (Viimeksi yhdistin housut tällä tavalla). Vai mitäs mieltä te ootte?

PS. Kaiken tämän lumimyrskyn keskellä nämä kuvat herätti jollain tapaa ihan kevätfiiliksen. Vaikka tykkään myös talvesta niin salaa jo odotan sitä, että tuo lumi kuvien taustalla on jo sulanut ja että tennareilla pääsee kävelemään kuivilla kaduilla!


19 Responses to “Överipöksyt ja hattaratakki”

 1. Nena Sofia sanoo:

  Aivan ihana hattaratakki! Pehmentää juuri sopivasti housujen asuun tuomaa särmää :)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin <3 Ihana kuulla sun olevan tuota mieltä, kiitos paljon :)!

 2. Tiia sanoo:

  Jospa minäkin joskus pääsen kotiuttamaan tuon laukun!<3

  • Saija Saija sanoo:

   Voi toivotaan <3 Oon ollut siihen kyllä tosi tyytyväinen niin kokonsa kuin materiaalinsa puolesta :)

 3. Ihana asu! Mun mielestä just hyvä yhdistää tommosta hullunkurista toisiinsa, nyt se näyttää tosi hyvältä asulta :) Ihanan kiiltävät noi housut!

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitoksia Katri :) Huippua, että pidät tällaisesta yhdistämisestä! Nuo housut on kyllä ihan lempparit – hyvällä tapaa överit :p

 4. Kata sanoo:

  No johan on ihana takki 8) Mä oon itse haaveillu myös nyt kunnon hattaratakista, mutta tuskin tänä talvena tulen sellaista enää ostamaan :) Noi pöksyt on just sellaiset mitä kammoan! Etsin perus nahkahametta ja oon törmännyt vaan tuollaisiin överi kiiltäviin enkä sellaiseen perus mattaiseen, että harmittaa:D Sulla on kyllä aina niin upeita kuvia <3

  • Saija Saija sanoo:

   Sanos muuta <3 Tämä on kyllä niin herkullisen värinen takki :p Katsoin, että kevääksi on tulossa vaikka mitä ihania hattaratakkeja, joten kannattaa katsoa jos sieltä löytyisi joku kiva. Eikä :D Mutta ymmärrän hyvin, että tällainen nahka jakaa mielipiteitä. Harmi, että et ole löytänyt mattaista. Toivottavasti sellaisia kuitenkin vielä ilmestyy kiiltävien kaveriksi kauppoihin! Kiitos sulle kovasti kommentistasi ja sanoistasi :)<3

 5. Sini sanoo:

  Aaaww toi takki on ihan yli-ihana!♥ Toimii tosi hyvin nahkahousujen kanssa!

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava nähdä myös sun pitävän siitä <3 Se on kyllä niin munkin mieleen! Vaaleanpunainen väri kyllä pehmentää kivasta nahkaa :)

 6. Jani-75 sanoo:

  Moi siistit housut yhdellä tytöllä oli kauppakoulussa aikoinaan samanlaiset:)

 7. Anonyymi sanoo:

  Muuten kiva asu mutta paljaat nilkat on mun mielestä hölmön näköiset, sais olla pidemmät sukat.

  • Saija Saija sanoo:

   Nojoo ehkä kovilla pakkasilla, mutta tuolloin ei ollut kuin muutama aste ja liikuin autolla :)

 8. Cami sanoo:

  Hei ei saa postailla kuvia noin ihanasta ja vielä vaaleanpunaisesta takista ❤️ Mulle käy vielä huonosti!

  • Saija Saija sanoo:

   Haha ihana sinä :D Tuo takki on kyllä niin karkki! Että suosittelen lämpimästi ;-) <3

 9. Elli sanoo:

  Kun kasvattaa hiuksia, niin onko mielestäsi paha jos suoristaa hiukset kahdesti viikossa? Lämpösuoja on toki käytössä.

  • Saija Saija sanoo:

   Riippuu paljon hiusten laadusta ja että miten muuten hoitaa hiuksia, mutta sanoisin ettei ole. Muistaa vaan käyttää aktiivisesti hiusöljyä sekä pitää suoristusraudan lämpötilan mahdollisimman matalana :)!

 10. Anonyymi sanoo:

  Ei ne pakkaset siihen ulkonäköön vaikuta

 11. Just ajattelin tuollaisia kiiltopintaisia housuja ja sitä kuinka ne ovat ehkä omaan makuuni liian rajut, mutta hempeisiin väreihin yhdistettynä nuohan näyttävät tosi hyviltä! Hieno asukokonaisuus. =)

Kommentoi