There’s a new bag in my life

IDKUVA

louis vuitton pochette metis

Kuten edellisestä postauksesta kävi ilmi niin oon valmis panostamaan laukkuihin enemmän kuin muihin asusteisiin. Ja tähän teemaan liittyen mulla olisikin nyt asiaa, nimittäin tulin esittelemään uuden tulokkaan! Kyseessä on Louis Vuittonin Pochette Metis  Tumma, tilava ja käytännöllinen arkilaukku, jota oon kuolannut muiden olalla jo hetken aikaa.

louis vuitton bags

louis vuitton pochette

Olin aivan varma, että ”kokoelmani” LV:ltä olisi jo täynnä, koska multa löytyy laukkua niin juhliin kuin matkusteluun. Mutta tämän nähtyäni ajattelin, että ehkä tässä olisi vielä yksi kaunokainen, joka täydentäisi kokoelman.

Laukun hankinta ei ollut mistään helpoimmasta päästä, yllätys yllätys. Miksi haluan aina ne vaikeimmat laukut, jotka ovat joka paikasta loppuunmyyty? Tämän laukun kohdalla tilanne oli se, että sen jonotus LV:n liikkeessä oli kuulemani mukaan jopa puoli vuotta eikä uusia jonottajia otettu listalle. Olin kuitenkin suunnitellut käyväni liikkeessä seuraavalla Helsingin reissulla, mutta yllätyksekseni eräs nainen otti muhun yhteyttä Facebook-ryhmän ostoilmoitukseni kautta ja kaunokainen pääsi uuteen kotiin.

louis vuitton bag outfit

Käsi ylös kaikki, jotka haluaa nähdä tämän seuraavissa asukuvissa? Entä mitäs ootte muuten mieltä tästä?


26 Responses to “There’s a new bag in my life”

 1. Laura Annika sanoo:

  Tämä on aivan ihana laukku, myös omalla haavelistalla <3

 2. Aino sanoo:

  Tuo on myös omalla listalla kuhan ostan ensin ekan design laukun yllätys yllätys LV nevefull:D niin klassinen, ei oo mikään tylsän mallinen ja kuosi toimii!!

  • Saija Saija sanoo:

   Hei onpa kiva, että tämä löytyy myös sun listalta :) Sanos muuta! Monogram-kuosi jakaa paljon aina mielipiteitä, mutta oon sun kanssa täysin samaa mieltä. Oon tykännyt tästä kuosista jo vuosia eikä kyllästymisen merkkejä näy :)

 3. Sara sanoo:

  Oooh, tuo on kaunis!<3 Omalla hankintalistalla tällä hetkellä Louis Vuitton Favorite PM. Tosin saatavuus tuntuisi olevan ainakin tällä hetkellä huono, piti ostaa se itselle jo joululahjaksi muttei ollut Espalla :(

  • Saija Saija sanoo:

   Ihana kuulla, että sä kans pidät tästä <3 Voi ei! Onpa harmi, että saatavuus on niin huono... Oliko sinne mahdollista päästä jonoon laukusta? Pidän peukkuja, että saat sen pian :)

 4. Lisssäää sanoo:

  Laukkujen tilannekatsaus!!! Ois kiva kuulla taas laukuista kun on pari listalla ennen ostamista!!

  • Saija Saija sanoo:

   Jooo sellainen kaipaa päivitystä!! Mä laitan tämän toiveen itselleni ylös, kiitos kommentistasi :)

 5. Nimetön sanoo:

  En ymmärrä tätä laukkujen hamstraamista…

  • Saija Saija sanoo:

   En nyt kutsuisi hamstraamiseksi, jos ostaa muutaman laukun vuodessa. Ja toki mun kokoelma alkaa olla aika täynnä, joten nyt tulee osteltua vielä vähemmän :)

 6. Sini sanoo:

  Toi on tosi söpö, ois kiva nähä asukuvia ton kaa!♡

  • Saija Saija sanoo:

   Hihi eikö olekin <3 Ja tosi monikäyttöinen! Kiva kuulla, että asukuvat kiinnostaa - laitetaan niitä tulemaan :)

 7. Miina sanoo:

  Ompas söötti laukku! <3 ja monogram kuosi sopii tähän laukkuun kyllä hyvin, ottaisin varmaan itsekin tämän samassa kuosissa :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi sanos muuta <3 Tämä on kyllä niin kivannäköinen! Ja Monogram on jotenkin kuin tehty tähän malliin. En malta odottaa, että pääsen kuvailemaan teille asukuvia tämän kanssa :p

 8. Bea sanoo:

  Toi laukku on mun mielestä yks LV:n upeimmista ellei jopa se upein yksilö. Klassisen tyylikäs ja itselle juuri tuo Monogram-kuosi kolahtaa. Tää laukku on ehdottomasti mun seuraava hankinta kun vaan sattuu sopiva yksilö kohdalle, kun tuo jonotustilanne on aika haastava ihan täysin uuteen laukkuun. :-D Kiva nähdä millasia asuja rakentuu tuon kaunokaisen ympärille :)

  • Saija Saija sanoo:

   Sä veit sanat mun suusta :) Se on kyllä mieletön! Ja Monogram-kuosi näyttää tässä laukussa erityisen upealta – jotenkin todella klassinen ja kaunis. Hei toivottavasti saat omasi, kannattaa ehdottomasti käydä kysymässä tämän hetkinen jonotustilanne ja liittyä sinne, jos se vain on mahdollista. Huippua, että asukuvat tämän kanssa kiinnostaa :’)

 9. Petra Määttä sanoo:

  Tuo on kyllä kaunis laukku.
  Kyllä, asukuvia olisi mukava nähdä tuon laukun kera.

  • Saija Saija sanoo:

   Piristävää kuulla, että näin moni tykkää tästä! Ja hei, mä laitan asukuvia tulemaan tämän kanssa :) xx

 10. Kathya sanoo:

  Upea laukku, tykkään kovasti. Olisi kiva nähdä sun koko laukkukokoelmasi ja vaikka eri asukokonaisuuksien kanssa yhdistettynä

  • Saija Saija sanoo:

   Super kiva nähdä sun pitävän tästä <3 Mä oon joskus kirjoitellut laukkukokoelman tilannekatsauksen, mutta voisin kyllä tehdä päivitetyn version, kun kokoelma on hieman muuttunut siitä :)

 11. Kata sanoo:

  Aivan ihana ja hyvin näppärän kokoinen ainakin kuvien perusteella <3 Odottelen innolla asukuvia tuon kanssa;)

  • Saija Saija sanoo:

   Oon sun kanssa niin samaa mieltä <3 Tämä vaikuttaa kyllä hetken käytön jälkeen tosi näppärän kokoiselta! Hihi, asukuvia tulossa pian ;-)

 12. Alina sanoo:

  Ihana laukku! Mietin itsekin hankkivani tuon, sillä tarvitsen isomman felicieni rinnalle. Aiheesta poiketen, olisi hauska jos tekisit postauksen paikoista joihin haluaisit matkustaa. Olisi hauska kuulla unelmakohteitasi! Vastaisen varalle annan suositukset Bilbaolle, Milanolle, Kööpenhaminalle ja Wienille – ne kun eivät ole niin tunnettuja, ei niitä ”löydä” ennen kuin niistä saa lukea, silti todella ihania paikkoja kaikki. Odotan innolla asukuvia ;)

  • Saija Saija sanoo:

   Tosi kiva kuulla, että pidät tästä :) Voin kyllä näin hetken käytön jälkeen suositella lämpimästi! Mielenkiintoinen idea, laitan tämän itselle ylös. Oi kiitos vinkeistä, Milanossa olisi kyllä huippua vierailla joskus :)

 13. Ella sanoo:

  Rakastan tän laukun mallia, mutta kuosi ei oo mun mieleen:/

  • Saija Saija sanoo:

   Harmi kuulla, että kuosi ei ole sun mieleen :/ Mutta kiva, että malli muuten miellyttää! Se on kyllä näppärä arkilaukkuna, kun sisälle mahtuu kaikki tarvittava :)

Kommentoi