Throwback style: tammikuu

Super hyper kiireinen bloggaaja täällä hei  Tästä viikosta piti tulla rauhallinen ja to do-listan olla lähes tyhjä, mutta totuus iski päin kasvoja heti maanantaina :D Todellisuudessa oon joussut paikasta toiseen toteuttaen aivan liian pitkää tehtävälistaa. Noh, ainakaan ei voi sanoa etten olisi saanut mitään aikaan tällä viikolla! Valitettavasti kiire on näkynyt blogin puolella (oon avannut koneen yhden ainoan kerran, buuu), mutta täällä ollaan taas. Postausideoita on kiireenkin keskellä tipahdellut mieleen ja odotan innolla, että pääsen niitä toteuttelemaan. Nyt ajattelin kirjoitella monen suosikkipostauksiksi muodostuneen uuden TB Style-osan. Vuoden vaihtumisen myötä saatiin jälleen uusi asu matkaan mukaan!

mustat farkut vetoketjulla

2013. Blogin ensimmäisinä vuosina asukuvia tuli otettua, mutta ei läheskään siihen tahtiin kuin nykyään. Nämä kuvat on otettu meidän ensimmäisestä Seinäjoen asunnolta, voi mitä muistoja! Pukeutumisessa käytin hyvin paljon mustavalkoista ja yksityiskohtina oli aina koruja. Siis oikeasti aina. Muuten toimiva lookki, mutta housut eivät näytä oikein istuvan mun päälle tai sitten kuva hämää…

tummansininen talvitakki

2014. Tästä mä tykkään  Tummansininen talvitakki yhdistettynä vaaleaan beigeen on oikeasti tosi toimiva valinta, vaikka itse sanonkin. Näihin aikoihin alkoi mun ihastus kultaisia yksityiskohtia ja koruja kohtaan. En suostunut pukea hopeaa päälleni mistään hinnasta. Nykyään en ole näin rajoittunut, haha.

kamelitakki asu

2015. Tykkään erityisesti tässä asussa sinisistä farkuista, kamelitakista, Mulberryn huivista (joka on vuosi toisensa jälkeen käytössä) sekä nilkkureista. Hiusten väri ja laukku, kun lähtisi vaihtoon niin sanoisin, että asu olisi 6/6.

beige talvitakki

2016. Beige on selvästi ollut mun ylivoimainen suosikkiväri pukeutumisessa jo vuosien ajan. Usein sitä on tullut yhdistettyä nahkaan, kuten tässäkin asussa. Tämä on kivan simppeli lookki, mutta silti näin jälkikäteen mun silmään näyttää kuin jotain puuttuisi?

karvaliivi

2017. Ensimmäinen kysymys, mikä herää näitä kuvia katsoessa on: miten ihmeessä oon pärjännyt ilman takkia? Kyseinen liivi on toki todella paksu ja lämmin, mutta nyt sen käyttöön pääsy saa odottaa hieman keväämmälle. Muuta sanottavaa ei ole kuin, että ikävöin tuota tukkaa aivan liikaa. Pakko saada se pian takaisin!

IDKUVA

2018. Tässä uusin ikuistettu asu suoraan viime sunnuntailta. Kuvissa näkyvä punainen ruutuhuivi on ollut jo muutaman vuoden sellainen asuste, jonka vuoksi talvi voisi kestää hieman pidempäänkin. Tätä on niin helppo yhdistää eri takkeihin ja pipoihin. Näitä kuvia tulossa lisää myöhemmin!

Mitäs mieltä te ootte tyylimuutoksista?

14 Responses to “Throwback style: tammikuu”

 1. Heidi sanoo:

  Kyllä oot paljon kehittynyt kuvaamisessa ja asujen valinnassa ☺️❤️

  Otatko kuvat vaaka vai pystysuoraan?

  • Saija Saija sanoo:

   Voi kiitos kovasti Heidi näistä sanoista <3 Tällainen palaute ilahdutti kovasti! Otan molempia, mutta pääsääntöisesti vaakasuorassa :)

 2. Roosa sanoo:

  Kyllä sun tyyli on vuosien varrella parantunut :) Oma suosikki näistä asuista on varmaan 2015, tuo huivi ja kengät on ihanat. Ja näistä kuvista huomaa että tummat hiukset sopii sulle parhaiten!

  • Saija Saija sanoo:

   Mukava kuulla, että tyylin muutokset huomaa :) Nuo kengät ja huivi ovat kyllä kivat yksityiskohdat! Ja oon samaa mieltä tummasta tukasta, paras vaihtoehto kaikista :p

 3. Nimetön sanoo:

  Ootko vkl:kin töissä, kun et silloinkaan kauheasti postaile?

 4. Anne sanoo:

  Pakko kommentoida tota Longchampin pussukkaa, että onko muka oikeesti laukku? Itse olen meikkipussina yms. käyttänyt, mutta en kyllä käsilaukkuna edes harkinnut käyttäväni :D

  • Saija Saija sanoo:

   Haha joo se on käytännössä pussukka nimellä, että mä oon käyttänyt sitä milloin laukkuna, milloin meikkipussina tai jopa lompakkona :D Että ei oo mihinkään tiettyyn tarkoitukseen suunniteltu :)

 5. Ella sanoo:

  Ei liity nyt tähän postaukseen, mutta kysyn silti jos saisin vastauksen:) Olet ollut sekä Kreikan Rodoksella että Kyproksella? Olen kaverini kanssa miettinyt juuri näitä sekä paria muuta matkakohdetta kesäksi. Kummastako itse henkilökohtaisesti pidit enemmän?:) Jos jaksat niin laita vaikka pari plussaa ja miinusta kyseisistä paikoista! Olet kaunis:)

  • Saija Saija sanoo:

   Joo kyllä saa kysyä, vaikka ei liity aiheeseen :) Joo molemmissa oon ollut! Mä tykkäsin älyttömästi molemmista, kauniita ja näkemisen arvoisia paikkoja kummatkin. Mutta ehkä enemmän kallistun Rodoksen suuntaan. Tatu taas tykkäsi enemmän Kyproksesta, että se on paljon makuasia. Syy, miksi mä pidin Rodoksesta oli laaja kahvila -ja ravintolatarjonta. Sekä paremmat shoppailumahdollisuudet. Meidän hotellin nurkalla oli muun muassa Sephora, Tally Weijl jne. Kyproksella plussaa oli rauhallisuus, siellä jos jossain pääsi kunnon lomafiilikseen. Myös paikan siisteys on ansainnut ison plussan! Toivottavasti näistä kohdista oli apua ja kiitos sulle kommentistasi :)

 6. Kiia sanoo:

  Apua, tässä sitä tajuaa kuinka kauan on seurannut, olisin sanonut että pari vuotta mutta niin vain tuo 2015 asu muistuu mieleen! Aika rientää:) 2016 ja 2018 on omat lempparit näistä, tyylikkäitä asuja!:)

  • Saija Saija sanoo:

   Eikä! Vitsit, miten kiva nähdä että oot kulkenut mukana jo niin pitkään :) Kyllä se aika vaan rientää, tuntuu itsestäkin että vasta eilen kuvasin nuo kaikki asut :D Kiitos hirmuisesti Kiia <3

 7. Nimetön sanoo:

  Tykkään eniten 2016 asusta ! :) Vitsin sun jalat 2015 kuvissa, huh miten pienet :D Nyt näyttää paremmalta :)

  • Saija Saija sanoo:

   Oi se on kiva, että löysit oman suosikkisi <3 Katsoin kans samaa, huh. Oon samaa mieltä, että nykyinen on paljon parempi :)

Kommentoi