WHAT I GOT FOR CHRISTMAS

Hei ja ihanaa perjantaita  Oon saanut älyttömän monta yhteydenottoa koskien joululahjojen esittelyä, joten eiköhän laiteta tämä postaus nyt toteutukseen! Moni läheinen kyseli mun ja Tatun lahjatoiveita, mutta ei oikein osattu listata eräitä pyyhkeitä lukuunottamatta yhtäkään toivetta :D Sen sijaan toisillemme annettiin muutamatkin vinkit eli meidän omien lahjojen ostamiset eivät tuottaneet ainakaan vaivaa vaan päinvastoin, haha. Joulupukki oli siis osannut tuoda kuusen alle muun muassa tällaisia juttuja:

gucci bloom

Pienen pienestä paketista paljastui haavelistallanikin ollut Guccin herkullinen Bloom-tuoksu. Tuoksussa on käytetty jasmiinista ja tuberosan kukasta uutettuja öljyjä, jotka auttavat tuoksua kestämään iholla pidempään. Suunnittelin tekeväni tästä enemmän juhlatuoksun, mutta saa nähdä maltanko olla käyttämättä arkena :D

zicos

Tatun tädiltä ja hänen mieheltä hauska fonduesetti, jossa on valkosuklaa & vadelma-suklaata ja minivaahtokarkkeja. Tämä lähtee testiin seuraavalla herkutteluhetkellä! Lisäksi saatiin myös täydennystä Iittalan valkoiseen Teema-sarjaan. Nämä sopii niin hyvin yhteen mustavalkoisten Marimekon astioiden kanssa.

polar

Pukki osasi ilahduttaa myös toisella haavelistan tuotteella, nimittäin Polar-merkkisellä aktiivisuusrannekkeella. Vielä on paljon opeteltavaa tämän käytössä, mutta eiköhän se tästä pikkuhiljaa!

veet trimmeri

Veet-trimmeri on kiinnostunut mua jo pidemmän aikaa, joten tämä lahja osui oikein nappiin. Tämä poistaa karvat kasvoista, kainaloista ja bikinialueelta näppärästi. Ainakin kahden käyttökerran jälkeen oon aivan myyty!

räsymatto pyyheet

Moni varmaan muistaa, että listasin nämä Marimekon Räsymatto-pyyhkeet myös lahjatoiveisiin ja olinkin iloinen, kun ne paljastui pehmeän paketin sisältä. Meillä on vaan positiivisia kokemuksia kyseisen merkin pyyhkeistä, joten odotan innolla näiden käyttöön pääsyä. Kuvassa näkyy niin kylpy -kuin käsipyyhkeet.

IDKUVA

Ja viimeisenä Tatulta saatu Guccin korttikotelo, josta löytyy paikka myös seteleille. Muistan silloin, kun tämä kukkakuosi ilmestyi niin en lämmennyt sille yhtään… Mutta kun näin ison laukun sijaan kuosin pienemmässä muodossa tässä kotelossa niin joku siinä iski!

Vaikka lahjat eivät ole joulun tärkein juttu niin oon silti erittäin tyytyväinen näihin kaikkiin. Tarpeellisia juttuja jokainen

Mitäs mieltä te ootte näistä

23 Responses to “WHAT I GOT FOR CHRISTMAS”

 1. Marjut sanoo:

  Mikä Polar-mittari tuo on? siis tarkka merkki :D kerro sit myöhemmin onko hyvä! onko helppo käyttää jne. Ite oon juuri ittelleni kattonu Polarin mittareita :)

  • Saija Saija sanoo:

   Tarkka malli on A370 :) Joo voin kertoa sitten, kun oon hetken testaillut! Mä oon ainakin kuullut näistä Polarin mittareista paljon hyvää palautetta, joten odotan innolla omia kokemuksia :p

  • Jenni sanoo:

   Itsellä on nyt vuoden ollut käytössä tuota A370 edeltävä malli A360 (myöskin joululahjaksi saatu) ja oon tykänny ihan älyttömästi, kulkenut joka päivä ranteessa :) simppeli käyttöliittymä, ja puhelimeen ladattavan Polar Flow -appin avulla pystyy seuraamaan vielä tarkemmin omaa aktiivisuuttaan ja sieltä pystyy hallitsemaan ja muokkaamaan rannekkeeseen haluttavia harjoituksia. Lisäksi voi suunnitella esim. oman juoksuohjelman/-tavoitteen Polar Flow:ssa Polarin nettisivuilla. A370:ssä tosi iso plussa on jatkuva sykkeenseuranta sekä monipuolisempi unenseuranta, mitä ei tossa mun mallissa ole. Lisäks tossa mun A360:ssä ei oo GPS:ää eli vaikka juoksulenkkien pituuden se näyttää reilusti yläkanttiin (12km on oikeasti 10km) niin tuossa uudessa ainakin ton Saijan kuvan mukaan on GPS puhelimen kautta joten voi olla varmaan tarkempi :)

 2. Emi sanoo:

  hassu kysymys, mutta onko tossa veetin trimmerissä kova ääni? :-D ihania juttuja oot muuten saanut!

  • Saija Saija sanoo:

   Ei ole kova ääni, onneksi :D Sellainen pieni ”surina”, haha. Kiitos hurjasti kommentistasi ja kiva nähdä, että nämä ovat sun mieleen :)

 3. Sini sanoo:

  Oii noi Marimekon pyyhkeet on kyllä tosi söpöjä, aivan ihana kuosi!♥ Kivoja lahjoja oot saanu, just tollasia tarpeellisia että varmasti tulee käyttöä.

  • Saija Saija sanoo:

   Eikö olekin ♥ Nuo on niin kivoja!! Tuo kuosi on vienyt mut tai oikeastansa meidät molemmat mennessään, nyt on pyyhkeet ja astiat samaa kuosia :D Oon samaa mieltä – tarpeellisia kaikki, joista mikään ei jää käyttämättä :)

 4. Oi mitä ihanuuksia! <3 Ja ollaan samiksia; määkin sain tuon Veetin ihanuuden ja oon kans ihan myytynä sille! Ja kuten Instassa kommentoinkin; superihana ja niin täydellinen tuo Guccin korttikotelo! *sydänsilmäemoji*

  Elisabet | http://www.fashionpoetry.eu

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos ihana <3 Oi saitko! Se on kyllä aivan huippu, niin monikäyttöinen :p Niin kiva nähdä, että näin moni tykkää tuosta korttikotelosta - oon kyllä itsekin niin innoissani siitä <3

 5. Jeannays sanoo:

  Oi miten ihania juttuja! Toi Gccin korttikotelo on niin ihana<3

  • Saija Saija sanoo:

   Huippua, että pidät näistä :) Oon sun kanssa täysin samaa mieltä siitä, niin upea <3

 6. Nimetön sanoo:

  Aika kalliita lahjoja, mutta hyvä että on mieluisia ☺️

  • Saija Saija sanoo:

   Mun mielestä lahjoissa ei ole hinta tärkein enkä sitä edes näitä avatessani ajatellut. Tärkeintä, että lahjat ovat käytännöllisiä :)!

 7. inka nitta sanoo:

  Ihan super kivoja ja käytännöllisiä juttuja oot saanut lahjaksi :)

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Inka! Tänä vuonna oli kyllä jokainen lahja niin tarpeellinen ja käytännöllinen :)

 8. emzi sanoo:

  Oooh tota trimmeriä oon vähän miettiny! Kerro ihmeessä fiiliksiä siitä jossain vaiheessa :D

  • Saija Saija sanoo:

   Joo mä voisin kertoa myöhemmin, että mitä oon pitänyt siitä! Näin hetken käytön jälkeen voin todeta, että on kyllä ainakin ostamisen arvoinen :)

 9. Katri sanoo:

  Ihania kauniita lahjoja, varsinkin noi Guccit. Noi uudet pyyhkeet myös tosi kivat ja modernin tuntuiset :)

  Finnlandsnorsk

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Katri :) Nuo pyyhkeet ovat kyllä niin upeat ja laadukkaan tuntuiset näin hetken käytön jälkeen. Plus niin ihanan pehmeät <3

 10. sofia sanoo:

  tosi kivoja joululahjoja oot saanut :)!

  • Saija Saija sanoo:

   Niin piristävää kuulla sun pitävän näistä, oon itsekin niin tyytyväinen jokaiseen :)!

Kommentoi