Joulupyhien jälkeisiä fiiliksiä

Hei tyypit  Ihanaa olla taas höpöttelemässä teille! Miten kaikkien joulu meni? Meidän joulu meni nopeasti, mutta oli just niin kivaa kuin olin olettanutkin. Otin koko joulun normaalia iisimmin, koska koko joulukuu on ollut suoraan sanoen todella rankka… Terveydellisiä haasteita, jos näin voin sanoa. Sen vuoksi oon pyrkinyt sulkemaan ympäriltä kaiken ylimääräisen stressin ja ajatuksen ”pitäisi tehdä nyt tätä ja tätä”. Ehkä pienemmälle vaihteelle vaihtaminen näin loppuvuodeksi on vain ja ainoastaan hyvä päätös.

valkoinen joulukuusi

koiran neule

gucci lahjapussi

IDKUVA

Joulu oli siis todella onnistunut. Aattona aamulla ensimmäisenä katseltiin Joulupukin Kuumaa linjaa, annettiin Nemolle ensimmäinen paketti (jonka avaamisesta sai snäppiseuraajat kivaa videomatskua) ja syötiin mun keittämää riisipuuroa. Päivällä käytiin vielä pitkästä aikaa joulusaunassa ennen kuin lähdettiin pienen laittautumisen jälkeen Tatun isovanhemmille syömään jouluruokaa. Kuten moni tietää niin rakastan jouluruokaa, joten ette varmaan ylläty jos kerron tämän olleen päivän odotetuin osuus :D Myöhemmin siirryttiin mun porukoille kahvittelemaan ja herkuttelemaan. Kotikotona tuli myös hengailtua vain sohvalla katsoessa joululeffoja, parasta! Illalla lähdettiin vielä Tatun äidille syömään lisää sekä vaihtamaan paketteja. Myöhään illalla kotiin palatessa olo oli kyllä kaikkensa antanut ja nukahdin heti sänkyyn päästessä.

riviera maison tuotteet

samettimekko

Dress* HERE | Watch Marc by Marc Jacobs

gucci korttikotelo

chihuahua

Muuten välipäivät ovat menneet töitä tehdessä ja kavereita treffaillessa. Samalla kaavalla jatketaan kohti uuttavuotta, mutta itse viikonlopun juhlien suunnitelmat ovat vielä avoinna. Juhlia vai rentoutua? Siinäpä vasta pohtimista. Mutta kertokaa ihmeessä, onko teillä minkälaisia suunnitelmia uudeksi vuodeksi?


6 Responses to “Joulupyhien jälkeisiä fiiliksiä”

 1. Sini sanoo:

  Onneksi sulla meni joulu hyvin, kun joulukuu on kerta muuten ollut rankka. Tosi nätti toi mekko! Mulla ei oo uudeksi vuodeksi sen kummempia suunnitelmia kuin kotona olemista ja tähtisädetikkujen polttelua. En pidä raketeista ja niitä ei tänä vuonna onneksi tarvikkaan nähdä!

  • Saija Saija sanoo:

   Niinpä, onneksi näin :) Kiva kuulla, että pidät kans mekosta! Se on kyllä aivan ihana ja tykkään tuosta materiaalista <3 Voi sun suunnitelmat kuulostaa just kivalta, kotona oleminen on parasta. Mä en ole polttanut tähtisädetikkuja moneen vuoteen, mutta tänä vuonna voisi kyllä ostaa niitä. Raketit jää meilläkin varmasti kauppaan :)!

 2. Katri sanoo:

  Ihania joulukuvia! Toi teidän pikku lapsi on aivan ihana ja toi sen joulupaita on niin suloinen! Kunnon valkonen kuusi on kyllä kaunis :)

  Katri, finnlandsnorsk.blogspot.com

  • Saija Saija sanoo:

   Kiitos paljon Katri :) Hihi Nemo kiittää! Pieni on aina ihan innoissaan, kun saa pukea päällensä jonkun paidan/hupparin. Valkoinen kuusi toimi tänä vuonna tosi hyvin munkin mielestä ja vielä kultaisilla koristeilla. Mutta ehkä ensi vuonna aito kuusi :p

 3. Nelli sanoo:

  Onpa ihana mekko ❤ Oikein hyvää uutta vuotta! ☺

  • Saija Saija sanoo:

   Hei tosi kiva kuulla sun pitävän siitä :) Kiitos ja samoin sulle <3 xx

Kommentoi